Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από palok »

το έγραψα σε άλλο τόπικ (γενικά νέα για την Α1). ανήκει στην bilbao και πιθανότατα θα συνεχίσει και φέτος δανεικός στον κολοσσό... :twisted: είναι αστείο πάντως. δεν ξέρω αν θα γίνει σπανούλης (ή και καλύτερος). αλλά μιλάμε αυτή τη στιγμή για το καλύτερο 1-2-3 της ηλικίας του (εκτός αμερικής?). στα 20 του δεν πρέπει να κάνει παπάδες σε μία μεγάλη ομάδα της Α1 (στον κολοσσό πέρυσι έπαιζε αναπληρωματικός, 16 λεπτά/ματς)? ακόμα και στον βαζελόγαυρο. γιατί είναι καλύτερος ο nick καλάθης που καλείται και στην μεγάλη εθνική ανδρών (που δε μιλάει και γρι ελληνικά και μου τη σπάει- εννοείται οτι είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί δυνητικά να γίνει saras κάποτε)?

PS1: όσον αφορά τον σχεδιασμό, αν μείνει ο drobnjiak όπως διαβάζω (θα μου πείς είναι αλήθεια?) και πάρει τη θέση του κοινοτικού κάτω από τα καλάθια, βλέπω ένα σημαντικό πρόβλημα. αν πάρεις ψηλό στυλ Francis, μάλλον θα έχουμε και πάλι την πιο αργή και μη αθλητική (και ταυτόχρονα την πιο οπισθοδρομική) 4αδα ψηλών στην ευρώπη...

PS2: υπάρχει ελπίδα για λάζο? το μπάτζετ των 820 συμπεριλαμβάνει (την αυξημένη φέτος) εφορία (θα την πληρώνει η ΚΑΕ ή μισά-μισά με τον πάικτη)?
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ενταξει,το παρακανατε με τις μεταγραφες εκει στην ΚΑΕ.........
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μία ερώτηση..
Με ποιά κριτήρια θα προταθεί νέο συμβόλαιο στον Ντρόμπνιακ??
Πλάκα με κάνετε??
Από τους χειρότερους της περσυνής χρονιάς ήτανε..
Έλεος..
Αφού έχουμε μπάτζετ 820 χιλιάρικα τουλάχιστον ας το ξοδέψουμε σωστά ρε σεις.
Τέτοιες μ@λ@κίες κάνουμε κάθε χρόνο και βυθιζόμαστε ακόμα περισσότερο στα σκατά.. :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ξερεις Lord_GayrosSlayer »ενα νεο συμβολαιο να συμψηφιστουν με τις παλιες οφειλες να μας κυνηγαει ενας λιγοτερος...και του παραχρονου αν σταματησει να τον βραβευσουμε για να μας λυπηθει ...τι να πεις.....οπως εχω ξαναπει το μπασκετ πεθανε......μονο ενας λοκο-λεφτας θα μας σωσει που δεν υπαρχει.....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ετσι ακριβως..
αντι να κρατησουμε τους καλυτερους θα κρατησουμε τους χειροτερους μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δε συμφωνω οτι ο Ντρομπνιακ ηταν απο τους χειροτερους της περσινης σεζον.........Κι εγω δε θα ηθελα να μεινει παντως επειδη ειναι μεγαλος και καπως ασταθης............
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

MANIAKOS έγραψε:Ξερεις Lord_GayrosSlayer »ενα νεο συμβολαιο να συμψηφιστουν με τις παλιες οφειλες να μας κυνηγαει ενας λιγοτερος...και του παραχρονου αν σταματησει να τον βραβευσουμε για να μας λυπηθει ...τι να πεις.....οπως εχω ξαναπει το μπασκετ πεθανε......μονο ενας λοκο-λεφτας θα μας σωσει που δεν υπαρχει.....
Αλλιώς προκοπή δεν πρόκειται να δούμε..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μίλησαν για Βεργίνη, ακριβός Κλάρκ

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Πόλυς Κατσιώρας, συναντήθηκε σήμερα στην Χαλκιδική με το μέλος της επιτροπής μπάσκετ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο αλλά και τον γνωστό μάνατζερ παικτών, Σπύρο Καλέργη.

Η συζήτηση τους φυσικά αφορούσε διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφέρθηκε η περίπτωση του Δημήτρη Βεργίνη (εκπροσωπείται από τους Παπαδάκη-Καλέργη) τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Επιθυμία του Βεργίνη είναι να αγωνιστεί σε ομάδα που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός.

Επίσης ο ΠΑΟΚ φλέρταρε με το ενδεχόμενο απόκτησης του Κίκι Κλάρκ ο οποίος και θα μείνει ελεύθερος από τον Άρη , ωστόσο το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του «Δικεφάλου».
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=1121
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Μακρια απο την παλτουδια το Βεργινη.........Αμαν καναμε να φυγει ο υπερεκτιμημενος.......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Κάτι ακούμε ότι στον Σούλη θα προταθεί ένας σούπερ Αμερικανός γκαρντ κατευθείαν από κολέγιο και ένας Λιθουανός ψηλός. Με νορμάλ χρήματα…
http://www.metrosport.gr/kathe-mera-ke-pio-perifani
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Makis4444 έγραψε:Μακρια απο την παλτουδια το Βεργινη.........Αμαν καναμε να φυγει ο υπερεκτιμημενος.......
Μάκις , φέρε τον Σκάιλς εσύ και τον Πέτγουει άμα μπορείς...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Ρε φιλε,εχεις IQ ραδικιου???????????Την αποψη μου ειπα για το Βεργινη........Υπαρχουν πολλοι καλοι παικτες στην Α1........Οπως αλλοι λενε οτι δε θελουν το Βασιλειαδη η τον Ντρομπνιακ ετσι ειπα κι εγω οτι δε θελω το Βεργινη..........
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Χαλαρώστε ρε.
Πάντως δεν θα χαρακτήριζα υπερεκτιμημένο τον Βεργίνη.
Υπερεκτιμημενος είναι αυτός που παίρνει πολλά αλλά παίζει για λίγα. Στην περίπτωση του Βεργίνη (για την σεζόν του στον ΠΑΟΚ) έγινε μάλλον το αντίθετο.
Υ.Γ. Λες να έρθει και να γίνει κολλητός με την λατρεία σου? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εφόσον ένας παίκτης μπορεί να μπεί στο κλίμα μιάς ομάδας, κάθε μεταγραφή έχει ξεκάθαρο σκοπό και λογική: να σου προσφέρει ο παίκτης τα περισσότερα στην τιμή (ή αν γίνεται και ακόμα πιο κάτω) της (οικονομικής) αξίας του. αν το ρόστερ διαμορφωθεί όπως το έχουμε παραθέσει παραπάνω (που είναι πολύ λογικό, αν και καταλαβαίνω μπορούν να συμβούν ευχάριστες -λάζος- ή δυσάρεστες (δεν θα είναι εύκολο ας πούμε να βρεις 4αρι αθλητικό να συμπληρώνει τον θόδωρα- εφόσον αυτός μείνει φυσικά) εκπλήξεις), τότε έχουμε αδυναμία στο 1 και 5. αν λοιπόν βρούμε εκεί κάτι φτηνό ή δανεικό (φαντάζομαι δεν θα αξιώνει λεφτά ο γαυροβάζελος για την παραχώρηση παίκτη του... :? ) νομίζω είμαστε super. τώρα αυτό θα λέγεται βεργίνης? shermandini? σλούκας? ή αποστολίδης με κανα 40αρι? είδωμεν...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ρε Μάκη στην κατάσταση που βρισκόμαστε δηλαδή εσύ προτιμάς τον Καυκή και τον Καλαϊτζίδη??? Μια χαρά είναι ο Βεργίνης για 2ο πλέυ-μέικερ πίσω από τον αμερικανό. Άσε που και με τον Ομπράντοβιτς θα είναι και πιο ώριμος και θα έχει μάθει πολλά περισσότερα. Οι προπονήσεις με τον Ομπράντοβιτς ισοδυναμούν με τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Το παιδάκι στα 20 του και μας είχε ξελασπώσει ούκ ολίγες φορές πριν 3 χρόνια.

Τον ρίξαν εκείνη τη δύσκολη χρονιά κατευθείαν στα βαθιά και ανταπεξήλθε μια χαρά. Πολύ καλή λύση για τον σημερινό ΠΑΟΚ ο Βεργίνης σε σχέση με πέρυσι που πόνεσαν τα μάτια μας με Καλαϊτζίδη και Καυκή. Πιστεύω πως με αμερικανό βασικό, Βεργίνη και μετά Δεμερτζή στον άσσο, θα είμαστε μια χαρά! Γνώμη μου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”