το έγραψα σε άλλο τόπικ (γενικά νέα για την Α1). ανήκει στην bilbao και πιθανότατα θα συνεχίσει και φέτος δανεικός στον κολοσσό...

είναι αστείο πάντως. δεν ξέρω αν θα γίνει σπανούλης (ή και καλύτερος). αλλά μιλάμε αυτή τη στιγμή για το καλύτερο 1-2-3 της ηλικίας του (εκτός αμερικής?). στα 20 του δεν πρέπει να κάνει παπάδες σε μία μεγάλη ομάδα της Α1 (στον κολοσσό πέρυσι έπαιζε αναπληρωματικός, 16 λεπτά/ματς)? ακόμα και στον βαζελόγαυρο. γιατί είναι καλύτερος ο nick καλάθης που καλείται και στην μεγάλη εθνική ανδρών (που δε μιλάει και γρι ελληνικά και μου τη σπάει- εννοείται οτι είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί δυνητικά να γίνει saras κάποτε)?
PS1: όσον αφορά τον σχεδιασμό, αν μείνει ο drobnjiak όπως διαβάζω (θα μου πείς είναι αλήθεια?) και πάρει τη θέση του κοινοτικού κάτω από τα καλάθια, βλέπω ένα σημαντικό πρόβλημα. αν πάρεις ψηλό στυλ Francis, μάλλον θα έχουμε και πάλι την πιο αργή και μη αθλητική (και ταυτόχρονα την πιο οπισθοδρομική) 4αδα ψηλών στην ευρώπη...
PS2: υπάρχει ελπίδα για λάζο? το μπάτζετ των 820 συμπεριλαμβάνει (την αυξημένη φέτος) εφορία (θα την πληρώνει η ΚΑΕ ή μισά-μισά με τον πάικτη)?