Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)

Δημοσίευση από zoomgr »

τζάμπα λέμε τα δικά μας, αφού το πράγμα είναι εύκολο.
κατεβάζεις έναν καφροπαντογνώστη "συνδεσμίτη" από τις "δυτικές συνοικίες" πού ξέρει PS3 με πείρα στα fifa & MANAGER, σου κάνει τον προπονητή του δίνεις και μια σουίτα και 10 κάσες άδειες ρετσίνες να έχει να πετάει..
και όλα αυτά.... αδάπανος!!!!

:opaokara:

Υ.Γ άντε να ανακοινωθεί καμιά μεταγραφή να αρχίσουμε να το βουλώνουμε όλοι μας εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

giapas έγραψε:
zoomgr έγραψε:Αν αυτός αποφασίσει Δερμιτζάκη για μένα ο Δερμιτζάκης είναι Μουρίνιο, ΤΕΛΟΣ. αν αποφασίσει Σαλπιγκίδη για μένα είναι ο Ρούνευ ΤΕΛΟΣ. Αν δεν πάω καλά του χρόνου δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ξέρω ότι έφταιξε το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά, και όχι γιατί είχα ένα λαμόγιο για πρόεδρο που έβγαλε λεφτά στις πλάτες του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ ή πούλησε παίκτες και τα πήρε κάτω από το τραπέζι. Και αυτό το παραμύθι με τους συνδέσμους το έχω ξαναπεί, κάποιοι "Παοκτσήδες" που έδωσαν 10-20 ευρώ για τον Σαλπιγκίδη και ένιωσαν προδοσία να μας πούνε ποιοι είναι να τους τα δώσουμε τα σκατολεφτά γιατί κάνουν εμάς να νιώσουμε την προδοσία στο πρόσωπο τους, που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Tρομερές κουβέντες φίλε
Μπραβο και απο μενα,τα ειπες ολα.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αυτός ο Εντερ που πήρε μόλις η ξαδέρφη μ' άρεσε πολύ που τον έβλεπα με τον Αστέρα.
Και ψάχνουμε και μεις αριστερό μεσοεπιθετικό και φθηνό...κρίμα.

zoom.gr οι Δυτικές Συνοικίες είναι η μία όψη του νομίσματος.Ας μην προσπαθούμε να γίνουμε και μεις η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

olivares έγραψε:Κατ'αρχήν χαίρομαι που σε διασκεδάζω. Κατά δεύτερον σχετικά με το αν έχουν πληρωθεί οι παίκτες και την οικονομική κατάσταση η απάντηση είναι ότι φυσικά και υπάρχουν οφειλές όπως στη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων και τα πράγματα είναι δύσκολα για τη νέα σεζόν. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργήσουμε κάθε έννοια λογικής καταπατώντας το βασικότερο ποδοσφαιρικό αξίωμα και ξεκινώντας έτσι τις εκπτώσεις από τη θέση του αγωνιστικού ιθύνοντα μιας ομάδας η οποία πάντοτε είναι καθρέφτης του προπονητή της. Από εκεί και πέρα γνωρίζω ότι οι προθέσεις σου είναι αγαθές καθώς προσπαθείς να υπεραμυνθείς πιθανών επιλογών της διοίκησης αλλά από αυτό ως τη λοιδορία και την παράφραση όποιου έχει διαφορετική άποψη υπάρχει πάλι ευδιάκριτη απόσταση.
Νομιζω παραφραζεις εντελως λαθος τα γραφομενα μου..Ουτε σε λοιδορησα ,ουτε εκανα καποια παραφραση..Σε αυτο που μου ειπες ,εκανα μια ερωτηση..Καμια προθεση δεν εχω να υπεραμυνθω της ΠΑΕ..Εγω ,δεν ειμαι υπαλληλος της..Δοξα τον Θεο ,εχω δουλεια....Λεω οτι βλεπω, και νομιζω οτι βλεπω "σωστα" μερικα πραγματα...Μπορει και οχι φυσικα..
Απο εκει και περα ,αυτοι που διοικουν γνωριζουν και αναλαμβανουν το κοστος της επιλογης η οχι...

ΥΓ. Φαντομα ,σορρυ φιλε αλλα δεν σε καταλαβαινω ΚΑΘΟΛΟΥ...Τι διαφορα εχει ο Δερμιτζακης απο αυτο που προτεινεις.? Δηλ με αυτους εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πας καλυτερα.? ο Δερμιτζακης ειναι ρισκο και πειραμα και αυτοι οχι.? :?
.Και γιατί να πάρω τον Δερμιτσάκη και να μην πάρω τον Γεωργιάδη με τον Βρύζα βοηθό προπονητή.... και τον Ακη Ζήκο τεχνικό διευθυντή...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Moican4...Χωνεύονται καλύτερα επικοινωνιακά από τον κόσμο...στην πρώτη στραβή... ;)

Άλλο Γ.Χ. και Βρύζας... και άλλο Δερμιτσάκης...

Αλλά πάλι σου είπα.... εγώ είμαι κατά και θέλω καλό προπονητή και όχι πειράματα....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Α, ετσι πες..επικοινωνιακα εννοεις..Ετσι ναι συμφωνω, αλλα μην ξεχνας οτι αν ο Ζαγορακης τον φερει θα τον στηριξει ακομα πιο πολυ απο τον Σαντος...Δεν νομιζω να παιρνει απο λογια και το εχει αποδειξει..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Bono έγραψε:Αυτός ο Εντερ που πήρε μόλις η ξαδέρφη μ' άρεσε πολύ που τον έβλεπα με τον Αστέρα.
Και ψάχνουμε και μεις αριστερό μεσοεπιθετικό και φθηνό...κρίμα.

zoom.gr οι Δυτικές Συνοικίες είναι η μία όψη του νομίσματος.Ας μην προσπαθούμε να γίνουμε και μεις η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
φίλε μου θα συμφωνήσω απολύτως, με την διαφορά ότι εγώ αν είμαι στην άλλη όψη του νομίσματος εκφράζοντας την άποψή μου από εδώ μέσα, δεν κάνω κακό στην Παοκάρα μου, είναι προτιμότερο να "πετάς μπουκάλια" σε ένα forum παρά στο γήπεδο. ούτε θέλω να το παίξω αγνός φίλαθλος και καλύτερος από ένα συνδεσμίτη . Παντού υπάρχει ένας μύθος που λέει και η διαφήμιση, δεν θα αφήσω όμως έναν τέτοιο μύθο (40-50 άτομα) να κάνουν κακό στην ΠΑΟΚΑΡΑ, τώρα που αρχίζει και υγιαίνει.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

στο Τέλος θα βγει ο Πρόεδρος θα βγάλει μια ανακοίνωση λιτή..
Προπονητής για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο τάδε
παίκτες για τα επόμενα 3-4 χρόνια είναι οι τάδε τάδε και τάδε
και θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τι σύστημα θα κατεβαίνουνε στους αγώνες.
τελικά οι Παοκτσίδες αν δεν έχουμε μεταγραφολογία έχουμε καταστροφολογία

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

adam04 έγραψε:
giapas έγραψε:
zoomgr έγραψε:Αν αυτός αποφασίσει Δερμιτζάκη για μένα ο Δερμιτζάκης είναι Μουρίνιο, ΤΕΛΟΣ. αν αποφασίσει Σαλπιγκίδη για μένα είναι ο Ρούνευ ΤΕΛΟΣ. Αν δεν πάω καλά του χρόνου δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ξέρω ότι έφταιξε το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά, και όχι γιατί είχα ένα λαμόγιο για πρόεδρο που έβγαλε λεφτά στις πλάτες του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ ή πούλησε παίκτες και τα πήρε κάτω από το τραπέζι. Και αυτό το παραμύθι με τους συνδέσμους το έχω ξαναπεί, κάποιοι "Παοκτσήδες" που έδωσαν 10-20 ευρώ για τον Σαλπιγκίδη και ένιωσαν προδοσία να μας πούνε ποιοι είναι να τους τα δώσουμε τα σκατολεφτά γιατί κάνουν εμάς να νιώσουμε την προδοσία στο πρόσωπο τους, που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Tρομερές κουβέντες φίλε
Μπραβο και απο μενα,τα ειπες ολα.
Θα το χέσω με τις παραθέσεις και εγώ αλλά γιατί τα λόγια του φίλου είναι απλά και ουσιαστικά...
Ότι αποφασίσει η διοίκηση θα γίνει και εμέις απλά πρέπει να το στηρίξουμε και να μην αρχίσουμε αφορισμούς και κωλοτούμπες απο την αρχή.
3 χρόνια ο ΚΩΛΟΣ μας πιάστηκε... δε μάθαμε τίποτα?

ΥΓ: Καλώς οι σύνδεσμοι ανακοινωσαν τη γνώμη τους.
Γιατί τώρα όμως? Αν είναι απλή γνώμη και όχι μέσο πίεσης, γιατί να μη τη βγάλουν νωρίτερα, και όχι τη τελευταία στιγμή... Όλα ήταν γνωστά εδώ και μήνες.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sera4 έγραψε:ενας ισπανος ενας ιταλος και ο δερμιτζακης...σαν ανεκδοτο ακουγεται...πιστευω κλασσικα δεν ξερουν τπτ για τις σκεψεις της διοικησης αλλα πρεπει να γραψουν κατι...
Ήταν ένας Ισπανός, ένας Ιταλός και Δερμιτζακης.
Πανε για σεμινάριο προπονητικης.
Ο καθηγητής αρχίζει... Θέλω να μου πείτε πριν αρχίσουμε σε ποιες ομάδες δουλεψατε.
Ο Ισπανός, λέει... Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπαγιερ Μοναχου και Λιβερπουλ.
Ο Δερμιτζακης Αρχιζε σιγά-σιγά να Γελαει. Ο καθηγητής τον βλέπει, αλλά δεν τον δίνει σημασία.
Η σειρά του Ιταλού να πει τις ομάδες.
Αρχίζει ο Ιταλός... Γιουβέντους, Τσέλσι, Μίλαν, Και... Δεν προλαβαίνει να πει την τελευταία ομάδα γιατί ο Δερμιτζακης έχει πέσει ξερος στο γέλιο να μην μπορεί να συνέλθει. Προσπαθεί με το ζόρι να μιλήσει... Και τους λέει... Ρε μ@λκες δεν σας ρώτησε ποιες ομάδες παίζετε στο playstation. που δουλεψατε; Οι άλλοι τον κοιτούσαν με ύφος όλο απορία.
Σοβαρός πλέον γιατί κανείς δεν γέλασε, λέει με ύφος. Πανθρακικός!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Fantomas έγραψε:Moican4...Χωνεύονται καλύτερα επικοινωνιακά από τον κόσμο...στην πρώτη στραβή... ;)

Άλλο Γ.Χ. και Βρύζας... και άλλο Δερμιτσάκης...

Αλλά πάλι σου είπα.... εγώ είμαι κατά και θέλω καλό προπονητή και όχι πειράματα....
Ποιός Γ.Χ. ρε παιδιά...?? Πλάκα κάνουμε...?? Αυτός που δούλεψε ψιλό γαζί τους συνδεσμίτες στη Χαλκιδική...?? Αυτός που την επόμενη μέρα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για Πειραιά...?? Αυτός που πριν λίγους μήνες παράτησε για άλλη μια φορά τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά για να πάει στην εθνική νέων...??

Επειδή είναι και επίκαιρο το θέμα με τους "επαγγελματίες" και τους "προδότες"... Ας μην είμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι...

Και αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με τον Φαντομά... Είναι προφανές πιστεύω... ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν παρουμε ακριβο και εγνωσμενης αξιας τεχνικο που μαι αυτυς της αποψης υπαρχει ρισκο οσον αφορα τα κινητρα του, το οτι θα θελει να αλλαξει την ομαδα να αφησει σφραγιδα κλπ....και παλι ομως το αποτελεσμα δεν τ ο ξερουμε αλλα ετσι χτιζονται μεγαλες ομαδες

Απ την αλλη μια δουλεμενη ομαδα που δε χρεαιζεται αλλαγες συστηματων και νοοτροπιας ισως θα μπορουσε να παει σε ησυχη και οχι φανταχτερη διαδοχη.....αλλα παλι ρισκο

Aυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειανι οτι ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις..........και οτι τα αποτελεσματα καθε προπονητη κυριως εξαρτωνται απο τα εργαλεια που εχει στη διαθεση του γιατι θαυματα σπανια γινονται......

ΟΣον αφορα το θεμα σαλπι που κποι βριζετε που δεν το φωναζει οτι ερχεται...ειναι λογικο να μην ανακοινωνεις παικτη ενω δεν εχεις προπονητη...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Η μοναδική διαφορα του δερμιτζάκη με τον γεωργιάδη και τον βρίζα είναι ίδια με τh διαφορα του δερμιτζάκη με τον Costa.
οι μεν έκαναν ποδοσφαιρική καριέρα διεθνούς επιπεδου οποτε έχουν και διαφορετικές παραστάσεις ενώ ο άλλος όχι. Aλλη διαφορα δε βλέπω να υπάρχει.Η ποδοσφαιρική καριέρα για ένα καινούργιo προπονητή μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Προσωπικα ειμαι προετοιμασμενος για τον Δερμιτζακη και περιμενω μεχρι να ανακοινωθει...Απο εκει και περα στηριξη και χρονος σε εναν νεο τεχνικο να δειξει οτι καλυτερο μπορει με ενα πολυ καλο ροστερ, με μια πολυ καλη ομαδα... :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”