Ασπρόμαυρα έντυπα

Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

maikopoulos έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον αδελφό Kareena, όσον αφορά το πρώτο φύλλο της εφημερίδας. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο σχολιασμός από παλαίμαχους (Κούδα - Σκαρτάδο) που πιστεύω θα συνεχιστεί. Μία παρατήρηση μόνο (αν διαβάζει ο κ. Γρηγοριάδης), προσοχή στα τυπογραφικά λάθη. Ιδίως στο άρθρο του Κούδα πονέσανε τα μάτια μου. Παρεμπιπτόντως, η εφημερίδα κυκλοφορεί σε όλη τη Β. Ελλάδα. Την Κυριακή 26/10 το 2ο φύλλο.
Όπως γράφει και στο φύλλο της εφημερίδας, οι παρατηρήσεις μας λήφθηκαν υπ' όψιν. Ευτυχώς διορθώθηκαν και τα τυπογραφικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Υπάρχει σκέψη να τυπωθεί φύλλο και την επομένη του ματς με τον Μακεδονικό. Θα δούμε..

Οσον αφορά το 2ο φύλλο, όλες οι παρατηρήσεις λήφθηκαν υπόψιν και σε λίγο καιρό, αν όλα πάνε καλά, τα παιδιά την Αθήνα θα έχουν την εφημερίδα μπροστά τους.. Υπομονή όμως και όλα θα γίνουν στην πορεία..
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ras.d.s έγραψε:εγω θα πω 2 -3 πραγματακια και ας γινω κακος.καλα θα κανει ο καραμητρουσης ο γρηγοριαδης ο βραζιλιανος ο αμερικανος ο σουηδος και οποιος αλλος γραφει και θα βγει στην πολη να μην παρθει απο κανεναν παοκτση.το παρελθον κυριε γρηγοριαδη και καραμητρουση <κρηψημο μπατατουδη στην ομεγα τβ υποστηριξη γουμενου μεχρι που ξεσικοθηκαν και η πετρες εναντιον του του και του πανελουδη>δεν ξεχνιουντε.δυστηχος για εσας κυριοι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν μνημη χρυσοψαρου.αδερφε οπαδε του ΠΑΟΚ μην τρως μολις ακους παοκτσιδικο εντυπο βαλε το μυαλο σου να θυμηθει τη καναν αυτοι οταν εσυ εισουν στα χαρακοματα.να γραψετε τωρα τη?ολοι εσεις δεν εισασταν και στην ωμεγα τβ και στο καναλι του μπατμαν και στο περιοδικο της τοτε περιφημης αθλος α.ε?καλητερα να στηριξουμε τα εντυπα ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ο παοκτσησ μαγκα μου αοραζει παοκ εαν πανε κοντρα συην παε αυτοι που λεσ τα λεμε εαν ομωσ λενε ματσακια και αποψεισ και εχουν σηνεντευξεισ ολα καλα τη μενιαζει ρε εμενα το μορο γουσταρω εγω να το βλεπω να κραταει ασπρομαυρη φιλλαδα και οτι ναναι
γιατι η αλλοι οι ντεμεκ ειναι καλητεροι ασε ρε τωρα αυτοσ ο παπασ μασ εφαγε
heart

Δημοσίευση από heart »

Φίλε sidpanos μια χαρά ο ενθουσιασμός για την αποστολή των εφημερίδων, αλλά δύσκολο το βλέπω, με τη διανομή στα περίπτερα.
Προφανώς, μόνο με συνδρομές μπορεί να γίνει κάτι.
Ας οργανωθούν για παράδειγμα,
δραστήρια μέλη των απανταχού Σ.Φ ΠΑΟΚ
και να τις ζητάνε με αντικαταβολή από την εφημερίδα "Δικέφαλος",
ΏΣΤΕ να φτάνουν μέχρι τη Μελβούρνη και τη Βραζιλία.
Οπου δηλαδή έχει ΠΑΟΚια που διψάνε για Π.Α.Ο.Κ.

Πάλι ιδέα έδωσα... αχ πως φαίνονται οι μαρκετίστες! :x
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Μπράβο παιδιά για το πρωτοσέλιδο.
Ελπίζω κάθε εβδομάδα να το έχετε εκεί με σχόλια όπως και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Αστο ρε Κώστα.Ματαιοπονείς.Μάλλον είναι πιο σημαντικά θέματα ο Ηλιάδης,ο Μπαλάφας,ο Βαγγελής,ο Γλύκος,ο Ρίζος και τα τουρνικέ (για να αναφέρω μόνο μερικά από τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ θέματα που πρέπει να απασχολούν τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ).Οχι το προπονητικό κέντρο(αλήθεια τι γίνεται με αυτό το θέμα?),το νέο γήπεδο,ο καθηγητής της αλητείας και η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στα μέσα.Και η στήριξη αυτών που (έστω και αν θέλουν να τα "αρπάξουν") γράφουν μόνο για ΠΑΟΚ.
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Κυριε Γρηγοριαδη

Προσωπικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την προσπαθεια σας!Ο λαος του ΠΑΟΚ εχει αναγκη για τη δικη του ενημερωση,η οποια δεν θα ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα αλλων,αλλα να εχουμε ο,τι πραγματικα αξιζει ο ΠΑΟΚ.Με αξιοπρεπεια και υπερηφανεια!Το εχουμε αναγκη κυριε Γρηγοριαδη,και πιστευω πως θα ανταποκριθειτε και θα κανετε οτι μπορειτε προς αυτη την κατευθυνση.

Ο κοσμος διψαει για τον ΠΑΟΚ,ανεξαρτητα απο το που βρισκεται.Το μονο που ζηταω για να μην μακρυγορω και κουραζω,ειναι να κανετε ο,τι μπορειτε να ερχεται και ο ''Δικεφαλος'' και σε αλλα μερη της Ελλαδας,εκτος απο τη Βορεια Ελλαδα.Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στο Βορρα,ειναι παντου.Εστω σε πρωτη φαση,ας γινει η αρχη απο την Αθηνα οπου υπαρχουν χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες...

Ευχομαι καθε επιτυχια στις προσπαθειες σας,σε εφημεριδα και ραδιοφωνο,και να ξερετε πως ο κοσμος του ΠΑΟΚ θα ειναι εκει,διπλα σε καθε αγνη προσπαθεια!

Απο μερους μου,σας ευχαριστω και για αυτη την αμεση επικοινωνια με εμας.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Kos προτιμάς αυτούς που γράφουν επώνυμα η αυτούς που ενδεχομένως τρυπώνουν στο σάιτ με άλλο σκοπό κρυφά?(και αυτό που γράφω είναι απλή υπόθεση)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχω μπερδευτεί, αλλά παράλληλα, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, έχω την αίσθηση ότι οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες αυτής της πόλης, επιτέλους συσπειρώνονται κι ετοιμάζονται για να ασχοληθούν και πάλι, μόνο με τον ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

http://www.contra.gr/pops/news_large.as ... paper=goal

http://www.contra.gr/pops/news_large.as ... =filathlos

Δυο πρωτοσελιδα που κανουν λογο για βουτιες και δεκανικια και αμα τα διαβασει καποιος απο το εξωτερικο ή που δεν ειδε το ματς σου λεει αδικια στον Πανιωνιο.Αλλα εμας στα @ρχιδια μας.Παμε για το ντερμπυ κορυφης την αλλη αγωνιστικη και ποιος μας πιανει μετα.....

ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Χρόνια τώρα αναρωτιόμαστε γιατί ένα κοινό όπως αυτό του ΠΑΟΚ δεν τυγχάνει της σωστής "εκμετάλλευσης" από τα μέσα.Ο χρόνος που χάθηκε με λάθος ενημέρωση ,ειδικά στα χρόνια της παντοκρατορίας του Μπούζα, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μία φωνή που είναι Παοκτσήδικη.Η οποία φωνή, με τα όποια λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ως προς τη γνησιότητά της.Είναι δεδομένο επίσης ότι ,όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ,όσο χρειάζονται τον ΠΑΟΚ τα μέσα άλλο τόσο τα χρειάζεται και ο ΠΑΟΚ.Διαφορετικά δεν θα προβαλλόταν καθόλου η θα προβαλλόταν με λάθος τρόπο,όπως δηλαδή γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.Η εφημερίδα του κ.Γρηγοριάδη είναι μία αρχή προς την κατεύθυνση της σωστής ενημέρωσης των φιλάθλων και αν μη τι άλλο με τα πρώτα 4 φύλλα έδειξε ότι ο σκοπός της είναι να ενημερώσει ποιοτικά και με σωστή κριτική όπου χρειάζεται.Συμφωνούμε όλοι πιστεύω πως υπάρχει δυνατότητα να γίνουν και άλλες προσπάθειες σαν κι αυτή και καλύτερες.Μέχρι να γίνει όμως αυτό,και όσο κρίνουμε ότι η εν λόγω εφημερίδα προστατεύει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ,πρέπει να τη στηρίξουμε κάνοντας παράλληλα προτάσεις για τη βελτίωσή της.Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι όλες οι επιχειρηματικές κινήσεις έχουν σκοπό το κέρδος γιατί δεν είναι φιλανθρωπικά σωματεία.Οταν όμως το συμφέρον του ΠΑΟΚ συμπίπτει με αυτό της συγκεκριμένης εφημερίδας,κατά την άποψή μου,δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.Ο τύπος έχει τεράστια δύναμη όπως και το ραδιόφωνο σε θέματα αθλητικά.Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν και μεις τα μέσα με τη σειρά μας όπως κάνουν αυτά με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

olivares έγραψε:Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πρωτοσέλιδο με αυτό τον τίτλο-έκκληση προς τον Ζαγοράκη. Μου αρέσει όμως ιδιαίτερα το ότι η διοίκηση δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία μέχρι στιγμής. Η λογική "φωνάζω για να λέω μετά ότι τα έλεγα εγώ" και η κινδυνολογία για σφαγές είναι λαϊκίστικη και μας ξαναγυρνάει πίσω σε περασμένες εποχές κ.Γρηγοριάδη από τις οποίες κάναμε και κάνουμε αγώνα να ξεφύγουμε και είναι κρίμα νέες εκδοτικές προσπάθειες να υιοθετούν και να καλλιεργούν τέτοιες νοοτροπίες στο λαό του ΠΑΟΚ ακόμα και αν αδικείται η ομάδα. Δεν θέλω τους επιθετικούς μου να σκέφτονται πρώτα πως θα πέσουν για πέναλτι. Θέλω να συνεχίζουν την προσπάθεια ακόμα και αν ανατρέπονται γιατί το ότι είμαι ΠΑΟΚ σημαίνει ότι θέλω να είμαι καθαρός. Όσο για παντελώς ακατάλληλους διαιτητές τύπου Παμπορίδη θέλω αφού αναφερθούν τα εκατέρωθεν λάθη τους να τους καταδικάζω με την περιφρόνηση μου στη θέση που τους αρμόζει: την ανυπαρξία.
Είναι σωστά αυτά που λες και μάλλον η άποψη των περισσοτέρων.Θα είχαμε όμως την ίδια άποψη αν με την Αεκ το σκορ ήταν 1-2(που λίγο έλειψε)?Αν ο Κοντρέρας δεν έβαζε το γκολ "ποίημα" με τον Αρη?Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλά τα περί ανωτερότητας αλλά βοηθάνε όταν οι συγκυρίες και μόνο αυτές σου επιτρέπουν να ξεπεράσεις τα όποια φαλτσοσφυρίγματα.Αν τα πράγματα στραβώσουν δε μπορεί να το παίζεις Δον Κιχώτης στη Sin City.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Το πίσω φύλλο είναι όχι το πρωτοσέλιδο
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Επίσης στην τελική η εφημερίδες είναι όπως όλα τα μέσα.Δεν σου αρέσουν δεν ασχολείσαι.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

11121969solitario έγραψε:Χρόνια τώρα αναρωτιόμαστε γιατί ένα κοινό όπως αυτό του ΠΑΟΚ δεν τυγχάνει της σωστής "εκμετάλλευσης" από τα μέσα.Ο χρόνος που χάθηκε με λάθος ενημέρωση ,ειδικά στα χρόνια της παντοκρατορίας του Μπούζα, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μία φωνή που είναι Παοκτσήδικη.Η οποία φωνή, με τα όποια λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ως προς τη γνησιότητά της.Είναι δεδομένο επίσης ότι ,όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ,όσο χρειάζονται τον ΠΑΟΚ τα μέσα άλλο τόσο τα χρειάζεται και ο ΠΑΟΚ.Διαφορετικά δεν θα προβαλλόταν καθόλου η θα προβαλλόταν με λάθος τρόπο,όπως δηλαδή γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.Η εφημερίδα του κ.Γρηγοριάδη είναι μία αρχή προς την κατεύθυνση της σωστής ενημέρωσης των φιλάθλων και αν μη τι άλλο με τα πρώτα 4 φύλλα έδειξε ότι ο σκοπός της είναι να ενημερώσει ποιοτικά και με σωστή κριτική όπου χρειάζεται.Συμφωνούμε όλοι πιστεύω πως υπάρχει δυνατότητα να γίνουν και άλλες προσπάθειες σαν κι αυτή και καλύτερες.Μέχρι να γίνει όμως αυτό,και όσο κρίνουμε ότι η εν λόγω εφημερίδα προστατεύει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ,πρέπει να τη στηρίξουμε κάνοντας παράλληλα προτάσεις για τη βελτίωσή της.Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι όλες οι επιχειρηματικές κινήσεις έχουν σκοπό το κέρδος γιατί δεν είναι φιλανθρωπικά σωματεία.Οταν όμως το συμφέρον του ΠΑΟΚ συμπίπτει με αυτό της συγκεκριμένης εφημερίδας,κατά την άποψή μου,δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.Ο τύπος έχει τεράστια δύναμη όπως και το ραδιόφωνο σε θέματα αθλητικά.Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν και μεις τα μέσα με τη σειρά μας όπως κάνουν αυτά με τον ΠΑΟΚ.
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις μέσα από αυτό το ποστ ..
Όμως θα πω ότι ο μοναδικός που είπε την αλήθεια για τον αγώνα είναι ο Τσακίρης .. Το πέναλτι μας ανύπαρκτο, ενώ αυτό του Πανιωνίου έπρεπε να δοθεί .. Στο 2ο έδινε ότι να 'ναι φάουλ στον Πανιώνιο και μας έκοψε τελείως το ρυθμό.

Για μένα ο Πανιώνιος είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος και αν γινόταν το 0-1 στο 9' δεν ξέρω αν θα καταφέρναμε να το γυρίσουμε.
Τέλος, το να συγκρίνεις και να συνδέεις παιχνίδια είναι νοοτροπία που μας πάει πίσω .. το παιχνίδι το κοιτάω ξεχωριστά και λέω ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περιοδικά”