Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από palok »

εσύ το προχώρησες και έβαλες και διαμαντίδη μέσα!!! ιερόσυλε. καλά θα μας βάλουν μέσα με αυτά που γράφουμε.
denis αν δεν κάνω λάθος πρέπει να λες τον (άγγλο!!!) pops bensah monsu που είχε κερδίσει διαγωνισμό καρφωμάτων στην acb και πέρυσι με την bandalona (πριν τραυματιστεί) είχε 20 πόντους 10 rebounds χοντρικά μ.ο. στην ευρωλίγκα. Πήγε nba αλλά δεν έπιασε και τώρα παίζει στην cska. Αν 'έχεις nova3 βάλτον τώρα να τον δεις απέναντι στη zalgiris. Αν λές αυτόν τώρα όλα αυτά... :D :D
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τρελαίνεστε για εικονικές μεταγραφές :opaokara:
Στο αίμα του Παοκτσή ο παπάς :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ki όμως, ο Διαμαντίδης ΠΑΟΚτσή, όπως κι ο Βασιλειάδης κι ο Πέτζα..
Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο, οι άλλοι 2 είναι ακόμα και για το καλοκαίρι εφικτοί υπό προυποθέσεις!
Και φανταστείτε, δεν είπα και τους άλλους 2 ασπρόμαυρους Ζήση και Σόφο!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Αδερφε Τρικαλιωτη,νομιζω εισαι πολυ υπερβολικος με τον αρχηγο(ελπιζω)..............Εχει παρα πολυ καλο τριποντο,μετρια διεισδυση αλλα οχι ανυπαρκτη ενω αμυντικα σιγουρα δεν υστερει οσο λες....Το οτι ειναι στασιμος ειναι κατι που μπορει να ειπωθει αλλα και τι σημαινει αυτο???????Δηλαδη αν ο Μεσι μεινει στασιμος τα επομενα χρονια θα χαλασει τους Καταλανους κατι τετοιο???????????Ο Βασιλειαδης εχει τρομερα υψηλο επιπεδο για την ποιοτητα του ελληνικου πρωταθληματος(ανετα 20 ποντους μεσο ορο) και θεωρω οτι ως εναλλακτικη λυση χωραει ακομα και στον Παναθηναικο.......Επισης ειναι ηγετης και παιρνει τα δυσκολα σουτ στις κρισιμες στιγμες............Δες φετος τι παπαδες κανει στην Ισπανια................
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε:νομίζω σηκώνει πολύ μπασκετική συζήτηση το χτεσινό κατόρθωμα της partizan. νομίζω οτι αποτελεί οδηγό για εμάς. δεν είναι οτι νίκησε μέσα στο βάζελο (κάτι τέτοιοι θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς αλλά ας όψονται οι κόρακες). αλλά η νοοτροπία της ομάδας αυτής καθεαυτής. διαβάστε τα λόγια του kecman
http://www.sport24.gr/html/ent/834/ent.340834.asp
το πανε και το κάνανε.απλά. τι να πω. πολλά πολλά συγχαρητήρια. η ομάδα τους έχει μεγάλα κοκόβια. ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!
Και για να επανέλθω στο οτι αυτή η ομάδα πρέπει να μας γίνει οδηγός: βαρέθηκα να ακούω συνέχεια για τα Budget και οτι εμείς παίζουμε με τον καλαιτζίδη (αλήθεια ο bozic είναι καλύτερος????). ανταλλάσατε τον vranes με τον λάζο??? τον ταπούτο με τον kecman??? εντάξει τον καυκή τον αντάλλασσα με τον rasic... :D
Kαι πάλι πολλά συγχαρητήρια. Και για όσους δεν το διάβασαν ακόμα: Partizan-Barca=67-66.

PS: δεν τον βλέπω καλά τον βάζελο...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

free4 έγραψε:Από κει κι έπειτα, δε θα με χάλαγε εμένα να έχουμε μια ομάδα με ΜακΙντάιρ στον άσο κι άλλους 4 Χέλιγουελ μέσα..
Αλλά ρε Παλοκ, για φαντάσου λίγο.
Στον άσο Διαμαντίδης και Αμερικάνος με τον Καυκή τρίτο
Στο 2άρι Μονρό, Βασιλειάδη
Στο 3άρι Πέτζα, Καλαμπόκη και Γκρέγκορυ

Στο 4άρι Ταπούτο κι έναν καλό Αμερικανό
Στο 5άρι Λάζο, Γκετσέφσκι και.. Χέλι, έτσι για να συμπληρώνουμε 13άδα!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ρε free4 έχεις κάνει χειρότερο μεταγραφικό σχεδιασμό κι από τον Κατσικάρη..Τι απίστευτη συμφόρηση είναι αυτή στο 2-3? Μόνο τον Ουίνστον δεν έβαλες..Πάντως μαζί με Πέτζα θα προτιμούσα ένα πιο αμυντικογενές δυάρι και όχι τον Βασιλειάδη γιατί μετά θα γίνεται διαγωνισμός 3πόντων και κανείς δε θα παίζει άμυνα! Ένας Ζήσης π.χ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω θα ήταν μια χαρά!
Trikaliotis

denis έγραψε:Free χωρίς coach η ομάδα?
Είχα δει ένα βίντεο (δεν θυμάμαι που της acb και ήταν ένας μαύρος ψηλός αλτικότατος και αν θυμάμαι καλά με πράσινη φανέλα τον θέλω και αυτόν για το θέαμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το όνομα του?
Denis νομίζω πως λες το μαυράκι που είχε πέρυσι η Μάλαγα στο 3-4 του οποίου όμως το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

3-4 μαυράκι της malaga ήταν πέρισυ ο haislip και παίζει πλέον στον βάζελο.... ;)
Trikaliotis

Makis4444 έγραψε:Αδερφε Τρικαλιωτη,νομιζω εισαι πολυ υπερβολικος με τον αρχηγο(ελπιζω)..............Εχει παρα πολυ καλο τριποντο,μετρια διεισδυση αλλα οχι ανυπαρκτη ενω αμυντικα σιγουρα δεν υστερει οσο λες....Το οτι ειναι στασιμος ειναι κατι που μπορει να ειπωθει αλλα και τι σημαινει αυτο???????Δηλαδη αν ο Μεσι μεινει στασιμος τα επομενα χρονια θα χαλασει τους Καταλανους κατι τετοιο???????????Ο Βασιλειαδης εχει τρομερα υψηλο επιπεδο για την ποιοτητα του ελληνικου πρωταθληματος(ανετα 20 ποντους μεσο ορο) και θεωρω οτι ως εναλλακτικη λυση χωραει ακομα και στον Παναθηναικο.......Επισης ειναι ηγετης και παιρνει τα δυσκολα σουτ στις κρισιμες στιγμες............Δες φετος τι παπαδες κανει στην Ισπανια................
"Βασιλειάδης με τη μπάλα..3ποντο, Βασιλειάδης ξανά με τη μπάλα, νέο σουτ για 3 πόντους!"Δε νομίζω να είναι στο επίπεδο του Μέσι ο Κωστάκης..αν ήταν άλλωστε θα έμενε στον Ολυμπιακό όπως έγινε με τον Βασιλόπουλο, ή τουλάχιστον στη Μάλαγα όπως με τον Πρίντεζη! Δε ξέρω, προσωπικά εμένα με κουράζει αυτό το στυλ του παιχνιδιού με το που παίρνει τη μπάλα να σουτάρει και τις περισσότερες φορές υπό πίεση..Ούτε πάσα, ούτε pick 'n' roll..τίποτα! Λες και μέσα από τα 6.25 είναι ναρκοπέδιο και δε πατάει!
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι αυτό έλεγα
ήταν χάλια η λήψη στο βίντεο να φταίνε και οι χημείες που παίρνω για το πόδι που μου καταστρέψανε το κεφάλι φτάνουν οι δικαιολογίες?????
Trikaliotis

palok έγραψε:3-4 μαυράκι της malaga ήταν πέρισυ ο haislip και παίζει πλέον στον βάζελο.... ;)
Α ναί ρε Palok πω πω τι black out ήταν αυτό που έπαθα..τον ξέχασα τελείως! Δεν έχεις μόνο εσύ Αλτσχάιμερ μου φαίνεται.. :lol: :lol: :lol:
Trikaliotis

denis έγραψε:Ντρέπομαι που το λέω αλλά ναι αυτό έλεγα
ήταν χάλια η λήψη στο βίντεο να φταίνε και οι χημείες που παίρνω για το πόδι που μου καταστρέψανε το κεφάλι φτάνουν οι δικαιολογίες?????
Α εντάξει ομαδικό είναι το Αλτσχάιμερ δε χρειάζεται να ψάχνουμε για δικαιολογίες..το φόρουμ θα φταίει!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Trikaliotis έγραψε:
free4 έγραψε:Από κει κι έπειτα, δε θα με χάλαγε εμένα να έχουμε μια ομάδα με ΜακΙντάιρ στον άσο κι άλλους 4 Χέλιγουελ μέσα..
Αλλά ρε Παλοκ, για φαντάσου λίγο.
Στον άσο Διαμαντίδης και Αμερικάνος με τον Καυκή τρίτο
Στο 2άρι Μονρό, Βασιλειάδη
Στο 3άρι Πέτζα, Καλαμπόκη και Γκρέγκορυ

Στο 4άρι Ταπούτο κι έναν καλό Αμερικανό
Στο 5άρι Λάζο, Γκετσέφσκι και.. Χέλι, έτσι για να συμπληρώνουμε 13άδα!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ρε free4 έχεις κάνει χειρότερο μεταγραφικό σχεδιασμό κι από τον Κατσικάρη..Τι απίστευτη συμφόρηση είναι αυτή στο 2-3? Μόνο τον Ουίνστον δεν έβαλες..Πάντως μαζί με Πέτζα θα προτιμούσα ένα πιο αμυντικογενές δυάρι και όχι τον Βασιλειάδη γιατί μετά θα γίνεται διαγωνισμός 3πόντων και κανείς δε θα παίζει άμυνα! Ένας Ζήσης π.χ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω θα ήταν μια χαρά!
Χμ, να σε πω κάτι?
Θέλησα να είμαι λίγο ρεαλιστής..
Δε μίλησα για το ποιους θα ήθελα, αλλά ποιοι, βάσει δικών μου ποσοστών παίζει να παίξουν κάποτε στον ΠΑΟΚ λόγω συγκυριών.. Εκανα ένα μπόλιασμα παικτών που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ και πρόσθεσα και τον Μητσάρα, καθώς γνωρίζω πόσο θα ήθελε κάποια στιγμή με πιο στρωτή την ομάδα να παίξει σε εμάς..
Σε αυτούς όπως είπα και πιο πάνω, χωράνε κι άλλοι 2 ασπρόμαυροι, αλλά που πολύ πιο δύσκολα θα έρθουν κάποτε σε μας, οι Ζήσης και Σοφοκλής.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η παρτιζαν που ειδα σημερα ειναι η ομαδα που βγαζει την περισσοτερη ενεργεια μεσα στο γηπεδο απο οποιαδηποτε αλλη βεβαια αυτο που γινοταν (για αλλη μια φορα) μεσα στο γηπεδο τους δεν περιγραφετε οι ανθρωποι εκει ζουν και αναπνεουν για αυτη την ομαδα (πως αλιως θα ειμαστε αδελφα σωματεια?)για να μην αρχισω να γραφω τωρα τα αυτονοητα θα πω μονο ενα ο μαυρος που εχουν στο 4 εκανε τον λορμπεκ σημερα να μοιαζει παιχτακι της σειρας τετοιο ξυλο μεσα στο καλαθι εχω να δω παρα πολλα χρονια ο τυπος δεν αφηνε ουτε ενα ριμπαουντ χωρις να το διεκδικησει καρφωνε μεσα στα μουτρα ολων εβαζε και τριποντα.
Πριν 2 χρονια ειχε κλεισει στο γαυρο ακουσα απο τον σπικερ αλλα ενας τραυματισμος δεν του επετρεψε να παιξει με αυτους.
Αυτος λοιπον θα που ειδα σημερα (δεν ξερω αν εχει σταθερη αποδοση) ειναι ιδανικος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι.
ρομπερτς αν δεν κανω λαθος τον λενε δεν τα παω καλα με τα ονοματα.

Υ.Γ1 Ρε συ palok που τον βρηκαν αυτον τον τσεχο τον βεσελι? τι να πω τσεχος μπασκετμπολιστας κι ομως οποιον και αν ανελαβε στην αμυνα κυριολεκτικα στο ενας με εναν δεν του εβαλαν καλαθι.

Υ.Γ2 Ντανιλοβιτς,Τζορτζεβιτς στο τελος ολα τα λεφτα
Trikaliotis

Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί είναι παοκτσάκια??? Θα μου πείς και να είναι τι νόημα έχει, έτσι όπως έχει γίνει ο αθλητισμός σήμερα..Αλλά ο Σοφοκλής στο ματς με τον γάυρο στο παλατάκι μόνο στην κερκίδα που δεν ανέβηκε να μας πλακώσει!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”