ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sidpanos »

αυτό ακριβώς λέω...δεν είναι μακριά όμως δύο χρόνια πίσω έτσι?
και τα πέντε θα τα δούμε του χρόνου...είμαι σίγουρος...
γιατί στη ζωή όταν έχεις σχέδιο πάντα πετυχαίνεις...
μπορεί να μην τα καταφέρεις με την πρώτη,αλλά τα καταφέρνεις...
woodpecker

Δημοσίευση από woodpecker »

@desperando ω
Χαιρομαι που συνφωνουμε . Τα ειπες πολυ σωστα και τα πραγματα . Δεν ειχα διαβασει την αποψη σου πριν το γραψω.
@orwell
Με συμπληρωσες σε ενα πραγμα που δεν εκανα .
Την αυτονοητη αναλυση του προπονητη , αυτονοητη οχι για ολους. Τρια χρονια εκανα υπομονη.
Ειδα τον Σαντος να χρησιμοποιει παιχτες τυπου Σαλμον και Μπαιανο την πρωτη χρονια και να αφηνει εξω Ηλιαδη και Αθανασιαδη.

Παιχτες που θα εδιωχνε αργοτερα για να κρατησει αυτους που εκεινος θελει.

Αφησε ταλεντα εκτος που τα ειδα να καρφωνουν το Γαυρο 3-1 με ομαδα Β Εθνικης ενω εγω γκρινιαζω για το μπατζετ.

Περιμενα καρτερικα την δευερη να αρχιζει η ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο .

Τελικα η ομαδα τεταρτη , ( δευτερη για καποιους που αγνοουν τον κανονισμο τον πλεει οφ ετσι ωστε να πανιγυρισουν μια ουτοπικη κατακτηση) , με αδυναμια στα ντερμπι .

Ο Σαντος εχει ομως το τριετες σχεδιο να κανει ομαδα πρωταθλητισμου σε τρια χρονια.

Γιαυτο και η προσθηκη καινουργιον παιχτων , πιο γρηγορων ετσι ωστε να εχουμε ταχυτητα στα ντερμπι .

Εξω ο καλος Βερον τον εφτα ασιστ γιατι ειναι αργος, εξω και ο 140.000 τον χρον
Μπακαγιοκο τον 8 γκολ ( νομιζω ) οσα εβαλε και ο βασικος Μουσλι, γιατι ηταν λιγος

. Και τελικα τι καναμε ?

Φτιαξαμε την ομαδα που θελαμε?

Σιγουρα δεν τα παμε τοσο καλα με αποκλεισμο απο UEFA σε ευκολη κληρωση , με ηττα απο το Γαυρο και απογοητευτικες εμφανισεις .

Ο Σαντος εχει μια μεγαλη πολειτελεια απεναντη στους προπονητες τον αλλον ομαδων.
Και αναφερω τα εξης

Απεριοριστη στυριξη . Αψογο περιβαλον . Χρονο . Εδρα φωτια . Κονε με Πορτο . Ομαδα με μεγαλο ονομα . Σταθερη διοικηση . Προσβαση στα απειρα ταλεντα της θεσσαλονικης ( Σκεφτειτε ποσοι παιχτες που πρωταγονιστουν αυτη τη στιγμη πρερχονται απο την βορειο Ελλαδα)

Bugget των 30 εκατομυριον δεν ειχε αλλα ο ΠΑΟΚ εχει πρωταγωνιστισει ελλειψη τουλαχιστων δυο απο τα παρπανω.
Οι αλλοι αυτα δεν τα εχουν , Τρια χρονια στην Ελλαδα δεν ειχε κανεις με τετοια ποτελεσματα .

Και τι εκανε . Αναιδειξε ταλεντα ? Οχι .( τον Βιερινια τον θεωρω ετοιμο παιχτη)

Παιζει ομαδα ωραιο ποδοσφαιρο ? Οχι

Παιρνουμε τα αποτελεσματα που θελουμε ? Οχι . Αν ναι εχετε βαλει τον πηχη του

ΠΑΟΚ πολυ κατω.

Θελω να μου πει καποιος που πιστευει ακομα σε αυτον τον προπονητη ποτε θα μπορεσει τελικα οχι ολα , αλλα ενα απο τα παραπανω. Ποσο χρονο θελει ?

Εμενα ο τροπος που σκεφταιτε και κινητη δεν με κανει αισοδοξο.

Δεν γραφω αλλα για τον προπονητη . Αυτον εχουμε και με αυτον θα παμε μεχρι τελους.

Αλλα στο τελος της χρονιας πρεπει να κατσουν ολοι και να σκεφτουν αν με αυτον τον προπονητη μπορουμε να παμε πιο μακρια .

Η Πορτο , η Μπενφικα και η ΑΕΚ αλλαξανε γνωμη .

Εμεις θα μεινουμε εκει?

Οποιος τον πιστευει παρακαλω αν μου εξηγησει τη βλεπει και τον κανει αισιοδοξω και πως σκεφταιτε τον ΠΑΟΚ να χτυπαει πρωταθλημα την τεταρτη χρονια ( τριτη για τον Σαντος ????) με την κατασταση οπως εχει .

@ lexus

Που τα ειδες αυτα ρε Lexus ?

Ποτε χτυπαγαμε τετοιες μεταγραφες ?
Πρωταθληματα και κυπελα πειραμε οταν καποιος μας εκανε δωρο παιχρες εκατομυριον ?
Θυμασε εσυ τον ΠΑΟΚ να φτιαχνει ομαδες με Rivaldo και Ntiogo η με Τουρσουνιδη , Βρυζα , Σαραφη , Κουδα , Σαλπιγλιδη , Καφε , Γεωργιαδη ?

Προτυπο μας πρεπει να ειναι η Πορτο η Αρσεναλ και η Σεβιλλη .

Ομαδες που βασιζονται στην σωστη δουλει και τα ταλεντα.

Εγω αγωρασα ολους τους αποτυχημενους τριανταριδες και περιμενω να χτυπησω τον Γαυρο .

Και εχω δικαιολογια οτι αμα ειχα περισσοτερα θα εκανα καλυτερα .

Ε οχι δεν ειναι ετσι .

Ο Ολυμπιακος ο Παο και η Αεκ θελουν ομαδα εδω και τωρα. Εγω εχω πολυτελεια χρονου να χτισω και προσβαση σε ταλεντα που εκεινοι δεν εχουν .

Και σε ρωταω .

Τι εχτισα?

@ sidpanos
Ενατος ποιος με εβγαλε?

Οταν βγηκα τριος και τσουλου ειχα καλυτερο bugget, σταθεροτερη διοικηση και οικονομικα?

Η απαιτησεις μου θα ειναι συμφονα με της προηγουμενες χρονιες Σαντος η συμφονα με την ιστορια του ΠΑΟΚ γενικοτερα?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

woodpecker πρώτα απ'όλα καλώς ήρθες...
χαίρομαι που διαφωνούμε και συζητάμε..όπως και με τον όργουελ..

ο σάντος μας έβγαλε 9ους...
ο σάντος δεν είναι ο τέλειος προπονητής τύπου μουρίνιο που θα έχει την ομάδα στο 7 και θα παίξει έξυπνα και θα πάει στο 9
ο σάντος την ομάδα του 7 θα την κάνει να παίζει στο 7 σε όλα τα ματς...
και εκεί ακριβώς στέκομαι...πότε εσύ είχες παλιότερα 55 ματς αήττητος απο ομάδες πλην ποκ?

η ομάδα βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της αναγέννησης...
αυτή θα ολοκληρωθεί όταν ξεχρεώσουμε με οποιονδήποτε τρόπο,πάμε στο νέο γήπεδο με το καλό,γίνει και το προπονητικο..
δεν είναι τόσο απλό να βγείς 1ος..
φέτος ειναι για τον σάντος η πιο δύσκολη χρονιά...
γι'αυτό ξεσπάει κιόλας...
θέλει να αποδείξει οτι ομάδα του δεν ήταν απλώς ένα ξεπέταγμα αλλά έχει βάση και βάθος...
γιατί αν τερματίσεις 3ος φέτος θα είναι καλύτερα απο πέρσυ έτσι?
4οι βγήκαμε πέρσυ..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Ο Ολυμπιακος ο Παο και η Αεκ θελουν ομαδα εδω και τωρα. Εγω εχω πολυτελεια χρονου να χτισω και προσβαση σε ταλεντα που εκεινοι δεν εχουν .
αν δεν είχα τα χρέη απο γουμενοπαγώνηδες θα είχα πρωτοκλασσάτους και θα χτυπούσα το κάτι παραπάνω?
woodpecker

Καλως σας βρηκα sidpanos.

Ηρθα να διαφωνισω καθως ετσι θα παρω αλλα και θα δωσω πραγματα και ολα τα ΠΑΟΚΙΑ θα πρεπει να ειναι περιφανοι που ειναι σε ενα συλογο που η διαφωνια θεωρηται υγεια .

Καταλαβαινω οτι βλεπεις τον Σαντος σαν ενα νοικοκυρη .

Οντος εμπναιει μια σταθεροτητα αν και στον ΠΑΟΚ προτιμαω την ανωμαλια του απροοπτου .

Σημερα ξερω οτι θα κερδισω τιν Καβαλα πχ αλλα θα χασω με μαθηματικη ακριβεια εκτος εδρα απο της ομαδες του ΠΟΚ .
Παλιοτερα εχανα απο τον Πανσεραικο αλλα δεν ηξερες αμα ερχοτανε στην Τουμπα ακομα και οι Μπαρτσελονα την θα γινοτανε . Στο στοιχημα παντος δεν το επαιζες .

Μπορει να μην υσχιει 100% το πρωτο αλλα ουτε και το δευτερο .

Απλος δινω μια εικονα που εχω για της ομαδες του Σαντος .

Οπως το ειπες ο Σαντος απο το 7 θα παρει το 7 αν και εγω πιστευω οτι θα παρει το 6 αλλα ποτε το 5 η το 3 και σιγουρα ποτε το 9 .

Το θεμα μου με τον Σαντος εχει να κανει και με την ευθυνη του για το ωραιο ποδοσφαιρο που καποτε ο ΠΑΟΚ επαιζε . Ο κυνισμος στο ποδοσφαιρο δεν μου αρεσει σε τετοι βαθμο . Και δεν ειναι αναγκαιο οτι επιβραβαιβεται .

Η ομαδα βρισκεται σε σταδιο αναγεννησης αλλα σημαδια αναγεννης δεν βλεπω . Βλεπω μια ομαδα που τα παει ικανοποιητικα αλλα μελον οχι .

Λοιπουν τα ταλεντα ρε sidmark που σου δινανε την ελπιδα οτι σε 3 χρονια θα μαμαμε και θα δερουμε , αλλα λογο οικονομικων καταληγανε σε ομαδες του ΠΟΚ . Αυτο ποια δεν ισχυει . Πουλημενες δοικησεις δεν εχουμε .

Εχουμε ενα εκπληκτικο Βιερινια και ενα Κουτσιανικουλη που μακαρι να δειξει κατι . Τον πρωτο δεν εχω καταλαβει πως τον πηραμε τοσο φτηνα και στον δευτερο τα σκασαμε χοντρα.

Απο εκει και περα?

Στα οικονομια τα εχουμε παει περιφημα και ο λαος εχει δειξει παρον . Θελω να βγαλουμε την χρονια και μετα βλεπουμε .

Περιμενω και τον Γεναρη αλλα αισιοδοξος δεν ειμαι .
Περιμενω να γινουν κινησεις τυπου Αθανασιαδη και Γεωργιου καθως και αποκτησεις φορ αλλα και αντικαταστασης του Ιβιτς. Αμα γινουν αυτα θα ειμαι εικανοποιημενος.

Με ενα Τζιμπουρ και ενα καλυτερο δεκαρι θα βλεπουμε αλλο ΠΑΟΚ .

Ο Σαντος ειναι ομως ερωτηματικο για μενα , οχι τωρα αλλα εδω και τρια χρονια .

Αμα βγω τριτος και χτυπησω στα ισια της ομαδες του ΠΟΚ ναι θα ειμαι ικανοποιημενος.

Αμα δεν γινει αυτο θα αλλαξεις γνωμη ? Εγω ναι αν γινει κατι απο τα παραπανω.

Χωρις χρεοι ναι ισως πηγαιναμε καλυτερα .

Αλλα κατι παραπανω δεν θα χτυπαγα με αυτην τη νοοτροπια .

Ας κριθει στο τελος η χρονια . Ειναι νωρις ακομα αλλα τα δειγματα δεν μου αρεσουν .
Για τον αποκλεισμο πχ του UEFA δεν σου εφταιγε κανεις .

Και το κακο ειναι οτι το ειχα ξαναδει το εργο . Δεν με ξαφνιασε . Αν με ξαφνιαζε δεν θα το ανεφερα .
woodpecker

Να σου πω και κατι αλλο . Εστω οτι ο Σαντος ειναι καλος προπονητης , οκ . Εγω δαιφωνω , εσυ το πιστευεις . Και ο Δωνης ηταν καλος πρωποντης . Ηρθε στην ΑΕΚ και τον πιστεψα οτι θα κανει δουλεια . Απο την στιγμη ομως που δεν επιασε , απο μονος του παραιτηθηκε . Και ηταν μαγκια του . Θελω να σου πω οτι ακομα και αν εχει της ικανοτητες ο Σαντος , αν για χ ψ λογους δεν πισασει πρεπει να αλλαχθει . Και για μενα βαρομετρο ειναι η φετινη χρονια . Δεν γινεται να εχει το ακαταλογιστο για παντα .
Άβαταρ μέλους
sidpanos

να σου θυμίσω ότι η αεκ-44 δεν έκανε ούτε μια νίκη εκτός ούτε με τον τελευταίο και έπαιζε τραγικά και εντός έδρας?
να σ θυμίσω ότι έχουμε να χάσουμε 50 και ματς απο τα ''λιμά'' που ''πρέπει'' να παίρνεις στην τούμπα?
να σ θυμίσω ότι τα δύο φαβορί για το κύπελλο είμαστε εμείς και ο βάζελος...
γιατί το πιστεύω οτι φέτος θα το πάρουμε...

και για να έχουμε καλό ερώτημα...όλοι εσείς που δεν τον γουστάρετε τον σάντος που μας έχει τρίτους,με τον οποιονδήποτε προπονητή και αυτό το υλικό τι θέση θα ήμασταν?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειδα το παιχνιδι λογο δουλειας διαβασα τις αποψεις κυριως στην πρωτη σελιδα και θα συμφωνησω σε αρκετα πραγματα η ομαδα βγαζει κομπλεξ με το ποκ και αυτο εχει να κανει με τη νοοτροπια του σαντος που δυστηχως αυτο που πιστευει για τον ΠΑΟΚ λεγοντας πως ειμαστε η αντιστοιχη νασιοναλ της πορτογαλιας το εχει περασει στους παιχτες.
Σπαω το κεφαλι μου να δωσω μια εξηγηση και δεν βρισκω αλλη απο αυτη τοσα σερι αρνητικα αποτελεσματα με το ποκ τι αλλο μπορει να φταιει?μια πεθαμενη αεκ ειχαμε απεναντι μας με ψυχολογια στο ναδιρ και με ροστερ τουλαχιστον μια κλαση κατω απο εμας περσυ τουλαχιστον ειχαν τζεμπουρ κυριακο εντινιο ειχαν μια ποιοτητα ρε φετος μπαζουν απο παντου πουτανες της επαρχιας εχουν γινει γιαννενα κρητη ξανθη καβαλα μπορισοφ και δε συμαζευετε.
Προσοχη δεν μιλαω για την δουλεια του σαντος μιλαω για την νοοτροπια του και η νοοτροπια του προπονητη ειναι το α και το ω σε μια ομαδα και οσο συμβιβαζομαστε ολοι στο γεγονος οτι ειμαστε η τεταρτη ομαδα στη χωρα τοτε οτι και να γινει τεταρτοι θα παραμεινουμε.
Τωρα θα μου πειτε να φυγει ο σαντος και να ερθει ποιος? μακαρι να ηξερα το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουμε προπονητη με διαφορετικη νοοτροπια οχι τοσο ρεαλιστη καλο ειναι να λες τα πραγματα με το ονομα τους αλλα χωρις εστω και λιγη τρελα λιγο τσαμπουκα λιγη ελειψη κινδυνου δεν γινετε τιποτα.
Βεβαια θα μου πειτε καλα ειναι τα λογια αλλα δεν εξαρτατε απο εμας το αποτελεσμα εμεις τη τρελα μας βγαζουμε και θα συνεχισουμε να το κανουμε γιατι γουσταρουμε αλλα ειναι κριμα ολο αυτο το παθος και η αγαπη γιατην ομαδα να ανταποδιδετε απο αυτην καθε χρονο μονο με τη νικη στο παιχνιδι με τον αρη και μετα να ερθει ο γεναρης να βγαλουμε τα γουστα μας στο φορουμ με τη μεταγραφολογια και μετα το καλοκαιρι με νεα ονειρα για τιτλους και για παιχταραδες που πηραμε τσαμπα πιανοντας κοτσους τους βλακες τους ευρωπαιους.
Πρεπει να αλαξουμε παραστασεις οκ να κανουμε την υπομονη του ιωβ να μενουμε σταθεροι στην τετραδα αφου δεν μπορουμε παραπανω και να περιμενουμε να πιασει τοπο η δουλεια που γινετε στις ακαδημιες και να δουμε δικα μας παιδια στη μεγαλη ομαδα.
Αλλα και καμια νικη με τους φλωρους της αθηνας να χαρει λιγο το χειλακι μας επιτελους.
Θα αρχισουμε να ντρεπομαστε στο τελος.
Επιτρεπετε ρε να μας αποκαλουν πελατες τα αεκακια? ημαρτον

Υ.Γ Ρε λετε να ειμαστε η αρσεναλ της ελλαδας? αυτοι γαμανε και δερνουνε παιζουν την καλυτερη μπαλα στη γη ολοκληρη και οταν πανε στα ματσεστερ και στα λιβερπουλ ανοιγουν τα ποδια ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!.

Υ.Γ2 Ψηλα το κεφαλι ΠΑΟΚΙΑ εμεις τα @@ τα ξυνουμε με τα ποδια γιατι τα εχουμε μεγαλα αυτο δεν μπορει να μας το αμφισβητησει κανεις και εμενα αυτο μου φτανει μακαρι να φτασουν και ολα τα τα τμηματα του ΠΑΟΚ στο μεγεθος το δικο μας η εστω να το πλησιασουν.-
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αρε παοκαρα γιατι μας πληγωνεις ετσι??
Καταστραφηκε το σαββατοβραδο μου!
ποια γκομενα και μαλακιες ...
μαχαιρι στη καρδια !
και δεν ειμαι μπεμπης 30 χρονων μαντραχαλος ειμαι!
δεν αντεχω αλλο!αρε παοκαρα....
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
τεραστια η πικρα!
τεραστια και η αγαπη!
σημερα απλα επρεπε και μπορουσαμε να κερδισουμε!
τωρα ποτε?
την εχουμε αναστησει αυτη την αεκ ενα εκατομμυριο φορες!
τη τρελα μου μεσα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

woodpecker έγραψε:...
Ενα πραγμα που με απομακρινε απο το site ητανε το band που εφαγε ο χρηστης Gonzo απλα και μονο γιατι ειχε διαφορετικη αποψη.
...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Να σαι καλά.... πραγματικά μ έκανες και γέλασα και το χρειαζόμουν!!!!
Αδερφέ, επειδή είτε δε γνωρίζεις ακριβώς τι έγινε, είτε είσαι βαλτός, καλό θα είναι να μη γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και μόνο....!

Για την ήττα δε μπορώ να ρίξω ευθύνες στον Σάντος και μόνο. Όπως στις νίκες συμμετέχουν και οι παίκτες έτσι και στις ήττες. Από κει και πέρα, ναι μεν δεν έχεις νίκη για αρκετά παιχνίδια κόντρα στο ΠΟΚ (έστω κι αυτό έγινε με διάφορους τρόπους...), αλλά από την άλλη δε μπορώ να βρω λογικό επιχείρημα ότι φταίει μόνο ο Σάντος γι αυτό και δε μπορώ να του τα χρεώσω όλα... Προσωπικά αν η χρονιά κλείσει με 3 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια θα μαι ευχαριστημένος .... για το παρόν τουλάχιστον. Προχωράμε και στο τέλος της χρονιάς κάνουμε ταμείο!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μα πως μερικοι ασχολουνται ακομη με την διαχειρηση υλικου και αναφερουν αθανασιαδη και ηλιαδη....
απλα ηλιαδης δεν υπαρχει δες τε τι κανει στον ηρακλη....ο κλαους εχει εμφυτο ταλεντο στο γκολ αλα ειναι φτερο
στον ανεμο θελει ενδυναμωση και παιχνιδια στα ποδια του μακαρι στο τελος του πρωταθληματος στις σερρες
να φτασει στο επιθυμητο επιπεδο και να γυρισει του χρονου στον ΠΑΟΚ......ε οχι και αδικημενος ο ηλιαδης
ελεος ......
οσο για τον βιερινια ειναι καθαρα επιλογη σαντος και φετος αρχισε να προσφερει τουλαχιστον ας πιστωσουμε
στον σαντος ενα καλο αν δεν ηταν αυτος δεν υπηρχε περιπτωση να ερθει ειναι ενας παικτης που ακομη δεν αρχισε να προσφερει οσα αξιζει και θα μας δωσει οταν αργοτερα φυγει εξω πολλα λεφτα......
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ποκ -Σαντος εκτος εδρας 10-0-0 ... 3 ηττες το 07/08 - 5 περσι ( 2 στα play off) και 2 φετο ...
Κ εντος εδρας δεν εχουμε νικησει στο πρωταθλημα ( εκτος μια φορα τον γαβρο που στην ρεβανς απκλειστηκαμε )

Ουτε ενα Χ εκτος εδρας ... Mας εχει κανει αυτος ο loser να εχουμε την νοοτροπια οτι θα χασουμε πρωτου ξεκινησει το ματς ...
Παιξαμε με την χειροτερη αεκ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και χασαμε ...Αυτο τα λεει ολα ...

Προτιμω να κανω και μια γκελα οπως ολες οι μεγαλες ομαδες στον κοσμο με μια μικρομεσαια ομαδα μεσα στην Τουμπα η να χασω σε ενα ματς εκτος απο τον Τελη πχ αλλα να νικησω ρε αδερφε και ενα ντερμπι να κανω ενα 0-2 σε αυτο το αεκακι να κανω ενα 2-0 τον ανυπαρχτο γαβρο ...

Καταφερε και εχασε απο τον Λεβαδειακο της Νορβηγιας ( Βαλερεγκα ) με 0-1 και εκανε ντερμπι με μια ομαδα της πλακας , καταφερε και αποκλειστηκε απο την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Χερενφειν της τελευταιας δεκαετιας που ειναι στην μεση της βαθμολογιας φετος με 5νικες 2 ισοπαλιες και 8 ηττες ...Παιξαμε με τον χειροτερο φετεινο γαβρο βγαλαμε γκολ στο πρωτο 10 λεφτο και η ομαδα καθησε πισω και δεν εκανε ουτε μια ευκαιρια για να κανει το 2-0 και περιμενε να φαει το γκολ για να ξαναπαιξει μπαλα ...

Παιξαμε με τον βαζελο και κλειστηκαμε σαν την Ξανθη πισω μεχρι να φαμε το πρωτο , ανεβηκαμε λιγο με το 1-0 ισοφαρισαμε , ξανακλειστηκαμε στο 1-1 φαγαμε το 2-1 και ξανανεβηκαμε για να ισοφαρισουμε ...Νοοτροπια παμε για να μην χασουμε και οχι για να νικησουμε ...
Ειναι αυτος που μας παρουσιασε στην Πορτογαλια ως την Νασιοναλ που την 10 ετια 90 ητανε ασανσερ στην Β και στην Γ ...
1-3-2 εκτος εδρας και η νικη με τον Ανθραξ ηρθε με πολυ δυσκολια ...
Το να νικας τις ομαδες εκτος ποκ απο την 5η θεση και κατω και ειδικα στην Τουμπα ειναι το αυτονοητο αφου εχουμε καλυτερους παιχτε απο ολες τις ομαδες εκτος ποκ ... Ο ανθρωπος στα σημαντικα παιχνιδια δεν εχει να δειξει τιποτα ...

Παιζαμε με μια αεκ που δεν μπορουσε να αλλαξει 3 πασες και βγαλανε την μπαλα τουλαχιστον 10 φορες εξω απο λαθος και ομως χασαμε απο αυτο το συνοθηλευμα με παιχτε οπως καραμπελας , Μαντουκες , Μακους μπαλνκο ανυπαρχτο , χερσιδες μερσιδες κτλ ... Κ ομως αυτος ο προπονητας μενει ακομα ... Προπονητας προβλεψιμος ξερεις ποτε θα κανει αλλαγη και ποιον θα βαλει μεσα ...Ξερεις 11 καδα και συστημα πρωτου ξεκινησει το ματς ...Εχει καψει τον Κουτσι ( που οντως δεν τραβαει αν και στα 2 παιχνιδια που επαιξε 90λεφτα ητανε καλος με γαβρο και Λεβαδεια ) που με φυγη Κονσε εχει βαλει 3 φορες Σορλεν εξτρεμ που δεν κανει για αυτην την θεση και μια Φωτακη που ηταν ανυπαρχτος εχθες ...

Παιζαμε με την χειροτερη ομαδα ολων των εποχων και εκτος την φαση με τον Ζλαταν δεν καναμε αλλη φαση ...
Τεραστιο κομπλεξ εχει δημιουργησει στην ομαδα με το ποκ γιατι τους εχει περασει την νοοτρπια οτι ειναι πολυ ανωτερες ομαδες και οτι θα ειναι θαυμα αν τις νικησουμε η παρουμε ισοπαλια ...Αλλιως δεν εξηγειται ...

Στην Πορτογαλια και την Αθηνα τον λενε ολοι loser

Ο Σαντος ειναι για να συμαζεψει μια ομαδα δεν ειναι για το κατι παραπανω

Με Σαντος δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουμε ντερμπι με ομαδα του ποκ στο Πρωταθλημα ...Τρωμε γκολ και λεμε ολοι παει χασαμε δε υπαρχει περιπτωση οχι να γυρισουμε το ματς αλλα να ισοφαρισουμε ...

Κ γιαυτους που λενε αντε και εφυγε ποιος θα ερθει ? ...Μανατσερ δεν ειμαστε για πουμε ποιος θα ερθει απλα στο εξωτερικο με 600-700 ποσα παιρνει αυτος βρισκεις πολυ καλυτερο προπονητα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ = ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ = ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ = ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ

Τωρα για καδρονια παιχτες οπως τον Ιβιτς που ειναι πιο αργος και απο τον πιο αργο τι να πεις ?
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Κάθε φορά που τρώμε goal δεν μπορούμε να αντιδράσουμε..εχθές πάλι τα ίδια. μετά το goal ούτε φάση όχι βέβαια ότι πριν είμασταν καταιγίδα αλλά έχασε ο Ζλάνταν και ένα καλό τετ-α-τετ..μετά το goal η κατάρρευση.

κάποιοι θα πουν φταίνε οι παίχτες δεν μπορούν..ποιος δεν μπορεί ο Γκαρσία που έχει παίξει σε ρεαλ και μίλαν???

ο Κοντρέρας που έχει παίξει Ισπανία πόσα χρόνια??????

Ο Λίνο που πήρε C-L??????

O Mούσλι που έπαιξε Ιταλία????

Ο Βιτόλο που έπαιξε και αυτός Ισπανία πόσα χρόνια???

Δεν νομίζω να φταίει κανένας από αυτούς. Κάποτε πρέπει να έρθει η ώρα να κοιτάξουμε και λίγο έξω από το γήπεδο και να δούμε αν εκεί φταίει κάποιος..δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο αυτό το τρελό νούμερο με 19 παιχνίδια με το ΠΟΚ και να μην έχουμε ούτε μία νίκη.

Σόρρυ που θα το πω αλλά έχουμε καταντήσει η πουτάνα της Αθήνας. Και δεν το λέω αυτό πάνω στον εκνευρισμό μου. έτσι και αλλιώς πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι ήξερα ότι θα χάσουμε και ήμουν πολύ χαλαρός την ώρα του παιχνιδιού.

Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Δείτε και το πρωτοσέλιδο της σημερινής φυλλάδας της Αεκ....

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2009&cid=9

και για όποιον βαριέται να το ανοίξει σας παραθέτω τον τίτλο.

Μια ζωή...πελάτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”