Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
ειχα καιρο να μπω και ειδα νεο τοπικ...τι λεει αυτος ο σαλπιγγιδης ρε παιδια? καλος ειναι?
καλως ηρθες στη παοκαρα μας!
καλως ηρθες στη παοκαρα μας!
Φιλε,kos εσυ πιστευεις οτι δεν ειπαν κατι στη διοικηση σε μια συναντηση?Παντως πιστευω οτι το μεγαλυτερο λαθος της διοικησης ειναι ο καταστροφεας ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!,μετα ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ!!!! και μετα ο ΣΑΛΠΙ!Συμφωνω οτι η αντιδραση της 4 και ολων των οργανωμενων μαλλον θα επρεπε να ειναι πιο ηχηρη και στα προηγουμενα ζητηματα...........................
Ρε παιδια σταματησατε λιγακι να διαβασετε αυτα που γραφονται? 'εσεις της θ4', 'εμεις των επισημων', 'εσεις του οπαδικου κινηματος', 'εμεις οι αγνοι Παοκτσηδες'....
Τι γινεται τελικα χωριστηκαμε εντελως σε στρατοπεδα? μηπως να δωσουμε και κανενα ραντεβου για ξυλο? Δεν μαλωνουμε με γαυρους η βαζελους...μεταξυ μας τα λεμε..που υποτιθεται το μονο που μας ενδιαφερει ειναι το καλο του Παοκ...
Πραγματικα ντροπη...στην καλυτερη στιγμη της ομαδας μας τα τελευταια χρονια, εμεις καθομαστε και μαλ@@#@στε..Και τη λυσσα ειναι αυτη παλι με τον Σαλπι? Για παντα μανιατικο? αν δηλ. ερθει στον Παοκ με λιγοτερα λεφτα, δεν ειναι αυτο για το καλο της ομαδας μας? Ο Ορφανος οταν μας εβαλε γκολ με τον gay και ετρεξε στα καγκελα και φιλουσε τη φανελα δεν μας πειραξε τοσο..και βγαινει τωρα και το παιζει και βετερανος το Παοκ...ειπαμε ειμαστε περηφανος λαος αλλα και παλι, ο οποιοσδηποτε αξιζει μια δευτερη ευκαιρια....αν την θελει βεβαια...εκτος και αν εμεις ειμαστε εντελως αλανθαστοι...
Τι γινεται τελικα χωριστηκαμε εντελως σε στρατοπεδα? μηπως να δωσουμε και κανενα ραντεβου για ξυλο? Δεν μαλωνουμε με γαυρους η βαζελους...μεταξυ μας τα λεμε..που υποτιθεται το μονο που μας ενδιαφερει ειναι το καλο του Παοκ...
Πραγματικα ντροπη...στην καλυτερη στιγμη της ομαδας μας τα τελευταια χρονια, εμεις καθομαστε και μαλ@@#@στε..Και τη λυσσα ειναι αυτη παλι με τον Σαλπι? Για παντα μανιατικο? αν δηλ. ερθει στον Παοκ με λιγοτερα λεφτα, δεν ειναι αυτο για το καλο της ομαδας μας? Ο Ορφανος οταν μας εβαλε γκολ με τον gay και ετρεξε στα καγκελα και φιλουσε τη φανελα δεν μας πειραξε τοσο..και βγαινει τωρα και το παιζει και βετερανος το Παοκ...ειπαμε ειμαστε περηφανος λαος αλλα και παλι, ο οποιοσδηποτε αξιζει μια δευτερη ευκαιρια....αν την θελει βεβαια...εκτος και αν εμεις ειμαστε εντελως αλανθαστοι...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
όταν έκλεισα το pc χτες το βράδυ δεν είχε συμπληρωθεί μια σελίδα και τώρα το πρωί έγιναν 8.κάθισα και διάβασα όλα τα posts και μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτοί που δεν θέλουν τον σαλπιγγίδη πίσω είναι και αυτοί που χρησιμοποιούν τος περισσότερο υβριστικούς/ειρωνικούς χαρακτηρισμούς.έχουν ιδιοποιηθεί όλους τους αγώνες ενάντια στο γούμενο την παρουσία στα συλλαλητήρια την συμμετοχή σε εκδρομές την στήριξη στην ομάδα και όλοι οι υπόλοιποι είναι τα φυτά οι νεοΠΑΟΚτσήδες κλπ κλπ.και ποιος σας λέει ρε αδέρφια ότι μόνο εσείς φωνάζατε κατά του γούμενου?και εμείς δλδ που είμαστε στην 5 μας πέρνει η μπάλα όλους τι κάναμε αετό πετούσαμε?ποιος σας λέει ότι μόνοι σας ήσασταν στην κατάληψη ότι δεν βάλαμε χρήματα για να μείνει ο κοντός ότι δεν πάμε εκδρομές ότι δεν κλαίμε όταν χάνει η ομάδα μας κλπ κλπ κλπ?σίγουρα δεν επικροτώ αυτούς που φωνάξανε υπέρ του σαλπιγγίδη προχθές (εγώ προσωπικά προσπαθούσα να φωνάξω ΠΑΟΚ αλλα ....) αλλά βάλτε λίγο τα γεγονότα που έγιναν προχθές σε μια σειρά.είναι το ματς στο 80 και όλοι έχουμε τα νεύρα μας την αγωνία μας για να κατακτήσουμε την νίκη.και ξαφνικά ακούγεται το γνωστό σύνθημα κατά του σαλπιγγίδη.καμία αντίδραση.ακούγεται και δεύτερη φορά. κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες.ξανα ακούγεται οι υπόλοιποι φωνάζουν ΠΑΟΚ και παρασύρονται και αυτοί που φωνάζουν το σύνθημα.μετά απο 2 λεπτά ξαναξεκινάνε να βρίζουν το σαλπιγγίδη και τότε ξεσπάνε οι υπόλοιποι και φωνάζουν υπέρ του. πιστεύω ακράδαντα ότι το έκαναν όχι για να επεφημήσουν ένα παίχτη του βάζελου αλλά για να στείλουν ένα μήνυμα στην διοίκηση.ούτως η άλλως κάτι τέτοιο προσπάθησαν να κάνουν και αυτοί που τον έβριζαν, να στείλουν μήνυμα στη διοίκηση.
ps αυτοί που ειρωνεύονται όσους φώναξαν υπέρ ενός παίχτη του βάζελου και λένε γιατί δεν φωνάξατε ρε και "ντούντου ντούντου οεοεοε (τρις)" να τους ρωτήσω εσείς γιατί δεν ασχοληθήκατε με τον ντούντου?
φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα
ps αυτοί που ειρωνεύονται όσους φώναξαν υπέρ ενός παίχτη του βάζελου και λένε γιατί δεν φωνάξατε ρε και "ντούντου ντούντου οεοεοε (τρις)" να τους ρωτήσω εσείς γιατί δεν ασχοληθήκατε με τον ντούντου?
φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα
Εγώ βλέπω ότι μαλώνουμε για έναν παίχτη που ακόμα δεν ξέρουμε, ή δεν είμαστε σίγουροι αν έρθει το καλοκαίρι...
Λάθος μεγάλο, που μερικοί φώναζαν το όνομα του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα...
Πολύ μεγάλο λάθος. Ο παίχτης ανήκει στον βάζελο!!! ΤΕΛΟΣ!!! Είναι το λιγότερο ασέβεια προς τους παίχτες που ήταν στο γήπεδο.
Όταν έρθει ξαναπλακωθείτε με τα αδέρφια σας στις μάπες γιατί τόσο σας κόβει...
Όσο για την ανακοίνωση της Θ4, φυσικά και δεν εκπροσωπεί όλο τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
Το πρόβλημα με τον Σαλπιγγίδη, όπως το βλέπω εγώ κολλάει στο ότι, όσοι τότε είχαν βοηθήσει κ έκαναν ενέργειες για να μείνει, νοιώθουν προδωμένοι και όσοι το πέρασαν ντούκου δεν τους νοιάζει και σταρχίδια τους αν έρθει ή όχι..
Αυτήν την στιγμή πάντως η ομάδα θέλει στήριξη!!!! Βάλτε το στο μυαλό σας όλοι...
Ο Δικέφαλος θέλει να πετάξει φέτος, μην τον κρατάτε με τις μλκιες σας...
Ούτε Σάλπι οεοεοε, ούτε προδότες και αρχίδια καπαμά... Πάμε για κούπα... Ξυπνήστε τραχανάδες...
Έλα ciao...
Λάθος μεγάλο, που μερικοί φώναζαν το όνομα του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα...
Πολύ μεγάλο λάθος. Ο παίχτης ανήκει στον βάζελο!!! ΤΕΛΟΣ!!! Είναι το λιγότερο ασέβεια προς τους παίχτες που ήταν στο γήπεδο.
Όταν έρθει ξαναπλακωθείτε με τα αδέρφια σας στις μάπες γιατί τόσο σας κόβει...
Όσο για την ανακοίνωση της Θ4, φυσικά και δεν εκπροσωπεί όλο τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
Το πρόβλημα με τον Σαλπιγγίδη, όπως το βλέπω εγώ κολλάει στο ότι, όσοι τότε είχαν βοηθήσει κ έκαναν ενέργειες για να μείνει, νοιώθουν προδωμένοι και όσοι το πέρασαν ντούκου δεν τους νοιάζει και σταρχίδια τους αν έρθει ή όχι..
Αυτήν την στιγμή πάντως η ομάδα θέλει στήριξη!!!! Βάλτε το στο μυαλό σας όλοι...
Ο Δικέφαλος θέλει να πετάξει φέτος, μην τον κρατάτε με τις μλκιες σας...
Ούτε Σάλπι οεοεοε, ούτε προδότες και αρχίδια καπαμά... Πάμε για κούπα... Ξυπνήστε τραχανάδες...
Έλα ciao...
lefis έγραψε:μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτοί που δεν θέλουν τον σαλπιγγίδη πίσω είναι και αυτοί που χρησιμοποιούν τος περισσότερο υβριστικούς/ειρωνικούς χαρακτηρισμούς.έχουν ιδιοποιηθεί όλους τους αγώνες ενάντια στο γούμενο την παρουσία στα συλλαλητήρια την συμμετοχή σε εκδρομές την στήριξη στην ομάδα και όλοι οι υπόλοιποι είναι τα φυτά οι νεοΠΑΟΚτσήδες κλπ κλπ.και ποιος σας λέει ρε αδέρφια ότι μόνο εσείς φωνάζατε κατά του γούμενου?και εμείς δλδ που είμαστε στην 5 μας πέρνει η μπάλα όλους τι κάναμε αετό πετούσαμε?ποιος σας λέει ότι μόνοι σας ήσασταν στην κατάληψη ότι δεν βάλαμε χρήματα για να μείνει ο κοντός ότι δεν πάμε εκδρομές ότι δεν κλαίμε όταν χάνει η ομάδα μας κλπ κλπ κλπ?
εχει γινει κουβεντα και παρθηκε αποφαση αντρικεια αλλα η συνταγη χαλαει........ο κοντος εχει συναντηθει ουκ ολιγες φορες με συνδεσμιτες (μπελλο κλπ κλπ) και εχει ακουστει οτι το θεμα εληξε.....αν δεν εληξε πεστο μας......δεν ειναι κακο να παρακαλεσει η διοικηση τους συνδεσμους να κανουν πισω ουτε ειναι κακο οι συνδεσμοι με βαρια καρδια να δεχτουν....ΠΑΟΚ εισαι......agave έγραψε:Eίστε σίγουροι οτι δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση? Είστε σίγουροι για το ποιός έχει αρχίδια και ποιός όχι? Μην ξανοίγεστε. Αυτός που δεν έχει σίγουρα αρκίδια, είναι ο κοντός. Αυτός μπορεί να την τελειώσει τη φάση. Με μια συζήτηση. Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, όσο κι αν το βρίζετε κάποιοι, έχει πολύ μεγαλύτερα αρκίδια απ'όσο πιστεύετε και έχετε όλοι σας μαζί. Και ότι λέτε, καταγράφεται. Ανοιχτό φόρουμ γαρ...
οσο για το γηπεδο που ειπες κανεις σιγουρα λαθος.....κατω απο 45000 ειναι προδοσια και μειοδοσια εθνικη κομμουνιστικη και οτι σε -κη θελεις.......μεγαλο γηπεδο μεγαλος κοσμος μεγαλη ομαδα....και τα πετσια μπορει να προκυψουν και απο τα μεγαλα γηπεδα.....ο λαος ειναι μεγαλος και δεν ειναι οι 25000 που πανε τα τελευταια χρονια επι μονιμου βασεως.....
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ειναι οτι παικτικα ειναι παρωχημενος αλλα καλος παικτης αλλα εχει να προσφερει συνολικα λιγοτερα στον συλλογο λογω των βαριδιων του παρελθοντος. προσωπικα θα στηριξω ολες τις επιλογες τις διοικησης εκτος απο μετακομιση ανευ ορων του γηπεδου......θελω 45000 στη τουμπα με λιγα μαγαζια.....στ'@@ μου οι χρησεις ας πανε στο ρουλη να κανουν κοσμοτε store
θεωρω ολεθριο λαθος την υπαρξη τοπικ για επαγγελματια ποδοσφαιριστη ανταγωνιστικου συλλογου.....δεν ειναι στρουθοκαμιλισμος ειναι φιλοσοφια ΠΑΟΚ
Re: Να έρθει ή να μην έρθει?
Είχε ανοιχτεί 20/11/2009 απο Dj Timo.
Είχε κλειδωθεί απο μένα άμεσα.
Ξεκλειδώνει απο μένα άμεσα ανασύρθηκε απο τον κάδο ανακύκλωσης και αλλάχτηκε ο τίτλος του.
Είχαν προλάβει 7 Σαλπιγγιδικοί να ψηφίσουν συνεπώς οι ΑντιΣαλπιγγιδικοί έχουν μειονέκτημα.
Η 1 ψήφος στην διοίκηση είναι απο τον gash-mpe
Κάπου μετά απο 1 μήνα έβγαλε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ένα γκάλοπ.
Κατηγορήθηκε για στημένα αποτελέσματα κλπ με κάτι ΝΤΟΥ στο φόρουμ απο ότι άκουσα.
Αφού ψοφάτε για καυγάδες ε-βουαλά.
Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάτι απλώς να ψηφίσετε.
Υπάρχει άλλο τόπικ να σκοτώνεστε.
Είχε κλειδωθεί απο μένα άμεσα.
Ξεκλειδώνει απο μένα άμεσα ανασύρθηκε απο τον κάδο ανακύκλωσης και αλλάχτηκε ο τίτλος του.
Είχαν προλάβει 7 Σαλπιγγιδικοί να ψηφίσουν συνεπώς οι ΑντιΣαλπιγγιδικοί έχουν μειονέκτημα.
Η 1 ψήφος στην διοίκηση είναι απο τον gash-mpe
Κάπου μετά απο 1 μήνα έβγαλε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ένα γκάλοπ.
Κατηγορήθηκε για στημένα αποτελέσματα κλπ με κάτι ΝΤΟΥ στο φόρουμ απο ότι άκουσα.
Αφού ψοφάτε για καυγάδες ε-βουαλά.
Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάτι απλώς να ψηφίσετε.
Υπάρχει άλλο τόπικ να σκοτώνεστε.
δε θα μιλησω για το Δ.Σ. γιατι πελον εχει καταντησει πολυ κουραστικο...χαιρομαι που ανοιξε το τοπικ γιατι τωρα θα μπορεσουμε να διαβασουμε τα υπολοιπα τοπικ του σαιτ χωρις να πονεσουν τα μυαλα μας...αυτο μονο που εχω να πω πανω στο θεμα ειναι οτι λιγοι γνωριζουν πολλοι μιλανε...οποιος καταλαβε καταλαβε..
αυτο που θελω να πω μονο και ειναι και ο λογος που γραφω ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να βεβηλωνετε τη θυρα 4 και να χαρακτηριζεται σουπερ4 ελπιζω καποτε να μπορεσετε να καταλαβετε αυτο που γραφω...θελω να πιστευω πως απλα δε γνωριζετε...
αυτα απο μενα δεν προκειται να ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ ουτε καν θα διαβασω τα σχολια του μονο πονοκεφαλο οργη και πικρια μπορει να μου φερει και δε θελω να σκεφτομαι ασχημα για συνΠΑΟΚτσηδες μου οποτε ποιος ο λογος....
1000 ΖΩΕΣ ΠΑΟΚ
αυτο που θελω να πω μονο και ειναι και ο λογος που γραφω ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να βεβηλωνετε τη θυρα 4 και να χαρακτηριζεται σουπερ4 ελπιζω καποτε να μπορεσετε να καταλαβετε αυτο που γραφω...θελω να πιστευω πως απλα δε γνωριζετε...
αυτα απο μενα δεν προκειται να ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ ουτε καν θα διαβασω τα σχολια του μονο πονοκεφαλο οργη και πικρια μπορει να μου φερει και δε θελω να σκεφτομαι ασχημα για συνΠΑΟΚτσηδες μου οποτε ποιος ο λογος....

1000 ΖΩΕΣ ΠΑΟΚ
Στήριξη στην ομάδα... Αυτά είναι...
Ας μην πάει κανένας Λεβαδειακό, κανένας.. Πάμε Ξάνθη να μαλώσουμε για τον Σάλπι...
Κ εγώ δεν έχω πρόβλημα με την επιστροφή του, αλλά εσείς το έχετε ξεφτιλίσει...
ΑΜΚ;; Τι είναι αυτό ρε;; Για Σάλπι μιλάμε τώρα..
Ας μην πάει κανένας Λεβαδειακό, κανένας.. Πάμε Ξάνθη να μαλώσουμε για τον Σάλπι...
Κ εγώ δεν έχω πρόβλημα με την επιστροφή του, αλλά εσείς το έχετε ξεφτιλίσει...
ΑΜΚ;; Τι είναι αυτό ρε;; Για Σάλπι μιλάμε τώρα..
Μερικες μονο επισημανσεις:
- 1. Ο εν λογω ειναι ακομα παιχτης του βαζελου. Πιθανως θα πανηγυρισει τον τιτλο με την ομαδα του το καλοκαιρι.
- 2. Εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι . Οποτε προς τι το δικο μας " αγχος"
- 3. Με την ομαδα του συγκεκριμενου παιχτη θα συναντηθουμε αλλη μια φορα για το πρωταθλημα και πιθανως και για το κυπελλο.
- 4. Αν η διοικηση εχει αποφασισει να τον αποκτησει γιατι ταιριαζει στα αγωνιστικα πλανα της , αυτο θα γινει ουτως η' αλλως. Αν οχι, παραμενει η κατασταση ως εχει.
- 5. Ο ιδιος δεν εχει αποσαφηνησει τι μελλει γενεσθαι με τον συμβολαιο του , πριν η' μετα το Μουντιαλ.
Και εν τελει για ολους αυτους τους λογους δεν καταλαβαινω τι αξια εχει αυτο το τοπικ 6 μηνες πριν την " πιθανη" και " εαν και εφοσον " επιστροφη του.
- 1. Ο εν λογω ειναι ακομα παιχτης του βαζελου. Πιθανως θα πανηγυρισει τον τιτλο με την ομαδα του το καλοκαιρι.
- 2. Εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι . Οποτε προς τι το δικο μας " αγχος"
- 3. Με την ομαδα του συγκεκριμενου παιχτη θα συναντηθουμε αλλη μια φορα για το πρωταθλημα και πιθανως και για το κυπελλο.
- 4. Αν η διοικηση εχει αποφασισει να τον αποκτησει γιατι ταιριαζει στα αγωνιστικα πλανα της , αυτο θα γινει ουτως η' αλλως. Αν οχι, παραμενει η κατασταση ως εχει.
- 5. Ο ιδιος δεν εχει αποσαφηνησει τι μελλει γενεσθαι με τον συμβολαιο του , πριν η' μετα το Μουντιαλ.
Και εν τελει για ολους αυτους τους λογους δεν καταλαβαινω τι αξια εχει αυτο το τοπικ 6 μηνες πριν την " πιθανη" και " εαν και εφοσον " επιστροφη του.

- trelopaoki444
Ρε Sera4 αυτο ειναι που πραγματικα δεν παλευω με τιποτα. Κραζει ο ενας τον αλλο και συνεχεια ακουμε απο καποιους που δεν τον θελουν οτι δεν ξερετε εσεις, η μακαρι καποια στιγμη να καταλαβετε γιατι δεν πρεπει να ερθει κλπ.
Με μισολογα και αοριστολογιες λεγονται τα μεγαλυτερα ψεματα. Εισαι σε ενα φορουμ σε διαβαζουν τοσα ατομα, τη φατσα σου την ξερουν ελαχιστοι ε λοιπον ποιος ο λογος να μην λες ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?
Οι συνδεσμιτες λενε δεν το θελουμε γιατι ειναι προδοτης. Απλοικο μου φαινεται και να ξερεις οτι η ταμπελοποιηση ειναι ο πιο ευκολος τροπος να στοχοποιησεις καποιον. Βγαινει ο Σαλπι λεει δεν ειναι ετσι τα πραγματα καποιοι δεν τα ξερουν σωστα. Ας βγει καποιος επιτελους να πει τα πραγματα οπως ειναι. Δε νομιζω να παθει κανεις κακο αν μαθευτει η αληθεια. Η μηπως ο λαος δεν πρεπει να μαθει? Γιατι τοσο καιρο ακουμε ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Ας μαθευτει η αληθεια απο ολες τις πλευρες και μετα αν δουμε οτι το χασμα ειναι αγεφυρωτο ΜΑΖΙ ΣΑΣ και γω. Προσωπικα τον θελω στην ομαδα γιατι ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ τελειωσε δεν αλλαζει. Αν καποιοι τον λενε προδοτη ας κανουνε μια σουμα ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ που εχει φαει ο ΠΑΟΚ απο τις συμπεριφορες τους εδω και καμια δεκαρια χρονια (ειναι σιγουρα πανω απο 2 εκατομυρια κοβω το κεφαλι μου), ας τα βαλουν στη ζυγαρια για να δουν ποιος ειναι πιο προδοτης απο το Σαλπι.
Με μισολογα και αοριστολογιες λεγονται τα μεγαλυτερα ψεματα. Εισαι σε ενα φορουμ σε διαβαζουν τοσα ατομα, τη φατσα σου την ξερουν ελαχιστοι ε λοιπον ποιος ο λογος να μην λες ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?
Οι συνδεσμιτες λενε δεν το θελουμε γιατι ειναι προδοτης. Απλοικο μου φαινεται και να ξερεις οτι η ταμπελοποιηση ειναι ο πιο ευκολος τροπος να στοχοποιησεις καποιον. Βγαινει ο Σαλπι λεει δεν ειναι ετσι τα πραγματα καποιοι δεν τα ξερουν σωστα. Ας βγει καποιος επιτελους να πει τα πραγματα οπως ειναι. Δε νομιζω να παθει κανεις κακο αν μαθευτει η αληθεια. Η μηπως ο λαος δεν πρεπει να μαθει? Γιατι τοσο καιρο ακουμε ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Ας μαθευτει η αληθεια απο ολες τις πλευρες και μετα αν δουμε οτι το χασμα ειναι αγεφυρωτο ΜΑΖΙ ΣΑΣ και γω. Προσωπικα τον θελω στην ομαδα γιατι ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ τελειωσε δεν αλλαζει. Αν καποιοι τον λενε προδοτη ας κανουνε μια σουμα ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ που εχει φαει ο ΠΑΟΚ απο τις συμπεριφορες τους εδω και καμια δεκαρια χρονια (ειναι σιγουρα πανω απο 2 εκατομυρια κοβω το κεφαλι μου), ας τα βαλουν στη ζυγαρια για να δουν ποιος ειναι πιο προδοτης απο το Σαλπι.
- PAOKfanAthens