Camorane4 έγραψε:Καταλαβαίνω πως όσοι είσαστε από Θεσ/νίκη,ασχολείστε με δαύτους γιατί σας τα πρήζουν με την μαλακία που τα τα'ι'ζουν και τους έχετε μες τα πόδια σας.Όσο να΄ναι,ακόμα και σκατά να πατήσεις,θα σταματήσεις θα βγάλεις το παπούτσι και θα το καθαρίσεις.Έστω κ για λίγο θα ασχοληθείς.ΑΛΛΑ.................για μένα και για όλους τους Παοκτσήδες του νότου (εγώ είμαι από Αθήνα) αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό.Δεν το γράφω υποτιμητικά για αυτούς και καλά "δεν ασχολούμαι".Ειλικρινά,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
υ.γ Έτσι και μπεις σε ταρίφα σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και σε ρωτήσει "από που είσαι" και απαντήσεις "Θεσσαλονίκη" τότε κατά 99.99999% η επόμενη ατάκα θα είναι "ΠΑΟΚ,είσαι?"! Νόμος του Μέρφυ!
υ.γ. Το τρίποντο θα το πάρει η φανέλα.Θα δείτε!
paok87 έγραψε:Camorane4 έγραψε:Καταλαβαίνω πως όσοι είσαστε από Θεσ/νίκη,ασχολείστε με δαύτους γιατί σας τα πρήζουν με την μαλακία που τα τα'ι'ζουν και τους έχετε μες τα πόδια σας.Όσο να΄ναι,ακόμα και σκατά να πατήσεις,θα σταματήσεις θα βγάλεις το παπούτσι και θα το καθαρίσεις.Έστω κ για λίγο θα ασχοληθείς.ΑΛΛΑ.................για μένα και για όλους τους Παοκτσήδες του νότου (εγώ είμαι από Αθήνα) αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό.Δεν το γράφω υποτιμητικά για αυτούς και καλά "δεν ασχολούμαι".Ειλικρινά,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
υ.γ Έτσι και μπεις σε ταρίφα σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και σε ρωτήσει "από που είσαι" και απαντήσεις "Θεσσαλονίκη" τότε κατά 99.99999% η επόμενη ατάκα θα είναι "ΠΑΟΚ,είσαι?"! Νόμος του Μέρφυ!
υ.γ. Το τρίποντο θα το πάρει η φανέλα.Θα δείτε!
Τόσα χρόνια που είμαι στην αθήνα, μα ποτέ ενας αρειανός...ποτέ...
Λοιπόν εγώ διαφωνώ...εκεί στο 35o πρέπει να σταματήσουμε...τόσα συνθήματα,τόσα πανώ,τόσα ανέκδοτα μ' αυτό το νούμερο ακόμα και avatar κρίμα να πάνε χαμένα....δε λέει.fofanaserres έγραψε:Ρε μάγκες...Δεν ξέρω για σας.Αλλά εγώ θέλω γκολ.Πολλά γκόλ.Πάρα πολλά γκολ...