Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 83-48 MVP και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ 15 Νοέμ 2009, 23:09

Monroe
33
39%
Καυκής
16
19%
Gregory
5
6%
Ταπούτος
2
2%
Καλλές
3
4%
Τσιάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Avery
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καλαϊτζίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Drobnjak
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gecevski
1
1%
Helliwell
1
1%
Υπέροχος κόσμος του ΠΑΟΚ
23
27%

Σύνολο ψήφων: 84

Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ-Άρης:83-48 MVP και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από VAGGT »

συνεντευξη του μικρούλη μάιλς στην υπόγα

- Να έρθουμε, όμως, πάλι στο σήμερα, όπου σε λίγες ώρες μας περιμένει το παιχνίδι στο κρατικό της Πυλαίας, με τη μικρή ομάδα της πόλης (και) στη φετινή Α1. Ένα ματς, όπου η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ…

«Μου έχουν εξηγήσει τα παιδιά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει αυτό το παιχνίδι. Θα είναι πάρα πολύ καλό να φύγουμε νικητές, αφού πέραν των βαθμών της νίκης, θα δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας, που πικράθηκε μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα και την ήττα από τον ολυμπιακό».

- Να το θυμάσαι αυτό. Τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς «τη θέλουνε, ΑΡΗ μου, χιλιάδες οπαδοί σου»…

«Θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτήν, να είστε σίγουροι. Έχω και καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού και με την προηγούμενη ομάδα μου πέρυσι, έφυγα πάλι νικητής από εκεί μέσα, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ?ΕΒΡΑΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΑΙΝΤΕ :opaokara:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Kostasff κοιμήθηκες χθες βράδυ; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Γιατί, κοιμήθηκες εσύ???????
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αυτό που με ανησυχεί, είναι ότι δεν διάβασα ακόμα σχόλιο του gash04. Μάλλον θα ετοιμάζει κανένα νέο αβαταρ. Αυτό θα είναι το 35ο του
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Πήγα χθες στο παλατάκι με μισή καρδιά και με τα χίλια ζόρια , έφυγα με ένα τεράστιο χαμόγελο. Απίστευτος ο λαός , πολύ καλή η ομάδα και ο ρουλης για γέλια. Και μόνο το χθεσινό άξιζε τα λεφτά για το διαρκείας χ10.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αξιόλογο μοντάζ απ τον ΣΦ Επανωμής:
http://paokepanomi.blogspot.com/2009/11/blog-post.html

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Tο ζητούμενο είναι να δοθεί ένα όραμα ώστε να υπάρξει μια συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα, όχι ότι ο κόσμος μπορεί να σώσει το ποδόσφαιρό ή το μπάσκετ μας, απλά είναι τεράστια υπόθεση η ένδειξη εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που γίνεται…μεγάλο κεφάλαιο ο Σούλης Μαρκόπουλος, και όχι επειδή μας χάρισε μαζί με τους παίχτες αυτήν την νίκη, απλά διότι έχει δώσει δείγματα γραφής και στο παρελθόν..

δεν τρέφουμε αυταπάτες, δεν περιμένουμε εισόδους σε 4δες και τέτοια, απλά μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Η "κόντρα" μεταξύ των "πετάλων" με το εμπρός αϊτέ στο 4λεπτο περίπου της 3ης περιόδου σίγουρα το γουστάραμε όλοι. Αυτό που διαπιστώνω με χαρά τώρα που βλέπω το ματς είναι ότι κάλυψε μέχρι και τον σπίκερ.... Τελικά όταν θέλει ο κόσμος μας παραδίδει μαθήματα κερκίδας.... :nairepaok:

Τεμέτερον οι δηλώσεις και μόνο του Σούλη χθες προσωπικά με κέρδισαν. Ούτε μ@λακίες του στυλ πάμε για νταμπλ,τριπλ και γω δε ξέρω τι, ούτε τίποτα χαζά. Χαρακτηριστική η φράση του ότι η ομάδα έχει δρόμο ακόμα και ότι σίγουρα θα υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα. Μακάρι να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο Παλατάκι. Όχι, ότι έχω (δυστυχώς) την απαίτηση να ναι όπως χθες με κάτι Ηλυσιακούς, Τρίκαλα, Καβάλες, κλπ, αλλά να μην είμαστε και 100 άτομα....
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

novito έγραψε:Ούτε μ@λακίες του στυλ πάμε για νταμπλ,τριπλ και γω δε ξέρω τι, ούτε τίποτα χαζά. Χαρακτηριστική η φράση του ότι η ομάδα έχει δρόμο ακόμα και ότι σίγουρα θα υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα. Μακάρι να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο Παλατάκι. Όχι, ότι έχω (δυστυχώς) την απαίτηση να ναι όπως χθες με κάτι Ηλυσιακούς, Τρίκαλα, Καβάλες, κλπ, αλλά να μην είμαστε και 100 άτομα....
συμφωνώ και επαυξάνω :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

HELL & WELL
Ας δούμε τα πράγματα τώρα με μετριοπάθεια όσο είναι εφικτό αυτό.

Η ομάδα είναι για την Α2 και αυτό που έγινε ήταν ένα πυροτέχνημα.
Θέλει στήριξη η ομάδα και όχι μόνο στα ντέρμπι ή φεύγουμε απο το γήπεδο αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Ποτέ υποχώρηση και πουθενά.
Ο Σούλης πολύ σωστά είπε ότι η νίκη αυτή θα βοηθήσει για ψυχολογικούς λόγους.

Πάλι καλά που διασώθηκα απο το να φορέσω ρόμπα τελευταία στιγμή και είχα ποστάρει αυτό στο 91ο λεπτό γαμώ το τσουλούφι μου!
Plato6 ας πρόσεχες :lol:
Το να κερδίσουμε είναι σχεδόν αδύνατο.
Απο την άλλη όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν είναι ανέφικτο.
Όσοι γρήγορα ξεχάσαν να τους θυμίσω πως ΜΟΛΙΣ πέρσι ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναικό στην παράταση.
Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι για την κατάντια.
Ότι υπάρχουν παίχτες που θα έπρεπε να πάτε να τους βοηθήσετε.
Γιατί?

Γιατί σας το λένε ελάτε για τον ΠΑΟΚ και για κανέναν άλλον.

[youtube]Se1jR5WLG50&feature=player_embedded[/youtube]

Ο μπαγασάκος ο ξένος παρακαλώ μαυρούκος επαγγελματίας μπασκετμπολίστας ήταν πολύ συγκινητικός με την ειλικρίνεια του στο κάλεσμα για την επιστροφή των Κθούλου στον κλειστό ναό τάφο.
Βέβαια υπάρχει και η αντιπαλότητα που συντέλεσε στο να υπάρξει η τόσο μεγάλη επιστροφή των Όρκς στην ιερή τελετή τσαλαπατήματος κάθε συρόμενου και ερπόμενου ζώου.

Απο που ξεφυτρώσανε όλοι εκεί μέσα δεν το κατάλαβα ακόμα.

Ας περάσουμε στην κριτική του αγώνα τώρα

Το σκουλήκι είναι ατελές ασπόνδυλο ζώο, με μακρύ κυλινδρικό και γυμνό σώμα που μπορεί να φτάσει εως και 35cm, που αποτελείται από κιτρινόμαυρους δακτύλιους. Δεν έχει κεφάλι και μυαλό, ούτε εσωτερικό σκελετό και νόημα ύπαρξης.
Το στόμα του βρίσκεται στον πρώτο δακτύλιο και αναπνέει από το δέρμα του ενώ την 35η ημέρα απο την γέννηση του το στόμα καταλήγει στον τελευταίο δακτύλιο και δεν αναπνέει καθόλου.

Ζει σε υπόγειες στοές, μέσα στο νερό ή σε λασπώδεις εκτάσεις. Τη νύχτα βγαίνει στην επιφάνεια έρποντας για να βρει τροφή. Ορισμένα είδη σκουληκιών κινούνται με τη βοήθεια του μυϊκού σωλήνα.Συνήθως αποτυγχάνουν και την ημέρα επιστρέφουν στο χώμα για να ξεκουραστούν.

Τα σκουλήκια κατατάσσονται σε διάφορες συνομοταξίες: δακτυλιοσκώληκες, λωριδοσκώληκες, ακανθοκέφαλοι, σκατοκέφαλοι κ.ά.

Είναι ερμαφρόδιτα ζώα και πολλαπλασιάζονται με αυγά όταν γίνονται θηράματα απο Αετούς και άλλα αρπαχτικά κάθονται πάνω στα αυγά τους.
Ορισμένα είδη, όπως η ταινία, ζουν ως παράσιτα στο σώμα άλλων ζώων ή φυτών.
Άλλα ζουν μέσα στη θάλασσα ή σε αμμώδεις παραλίες, όπως ο σκωλόπους.
Άλλα συνήθως ζούνε και στο πουθενά.

Άλλο ένα παράδοξο είναι το σκουλήκι λίτλ άτιτλους αυτό είναι αειθαλές και όταν γονιμοποιήσει τον εαυτό του τότε βγάζει ένα φτερό και αποδημεί.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE% ... E%BA%CE%B9

Ακολουθεί τρυφερή ωδή συμπαράστασης και παρηγοριάς

-Αητέ μου βασιλέα μου που στα ψηλά πηγαίνεις
Όπου με διάπλατα φτερά στον πλάστη ανεβαίνεις
Αητέ μου ποιος θα μου κανε του ταπεινού την χάρη
Εκεί ψηλά ς τα σύννεφα κ εμέ να συνεπάρει
Λέει σκουλήκι πουβοσκε μέσα σ ένα κουφάρι...
Στον αητό που κάθισε ξανασιαμό να πάρει
Στο βράχο εκεί σημά του...
Και ο αητός εγέλασε το πήρε ς τα φτερά του!
Χτυπάει το χώμα ανέβηκε τα σύννεφα προφθάνει
Και βλέπει κάτω να γυρνά η γη μας σαν ροδάνι
Περνά τα σύννεφα ελαφρώς πετά ως το Θεό του
Και στρέφοντας το μάτι του μιλάει ς το σύντροφο του.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

-Σκουλίκι σου καμεν αυτή ο αετός τη χάρι!
Μα πες μου τώρα ο ουρανός ο ήλιος το φεγγάρι
τα αστέρια πως σου φάνηκαν για δες παντού γυαλίζουν
Ωσάν διαμάντια που χρυσή αχτίδα αντικρίζουν!

-Όλα καλά πατέρα μου όλα καλά για σένα
Μα οι λάσπες και τα χώματα αρέσουνε σε μένα
Κατέβασε με αητέ πατέρα Βασιλιά μου!
Μη με κρατάς εδώ ψηλά κατέβασε με κάτω!

Αστράψανε του αητού τα μάτια το πετάει
Πέφτει αυτό κυλάει ...
Σ τα χώματα κατρακυλά ς τις λάσπες κατεβαίνει
Κι ο αητός ς τον ουρανό ψηλώνει κι ανεβαίνει.

Απρίλιος 1983 Π. Κ. Αποστολίδης

Τελειώνοντας τα σχόλια για το φονικό με 35άρι περίστροφο που ήμασταν΄όλοι μας μάρτυρες απέναντι σε ένα θύμα που μαρτύρησε να προσθέσω πως αναμένω τον σχολιασμό του VAGGT απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΡΑΔΙΟ με κάθε τρόπο.
Αν και έπεσε 100% έξω στο κείμενο του τις προάλλες είναι ο πρώτος που αγόρασε εισιτήριο διαρκείας στην ομάδα μπάσκετ και συνεπώς ότι και να λέει θα δικαιώνεται κάθε φορά για τον αγώνα του.

Interad ναι εσένα λέω.
Έχασες που δεν ήρθες να γιορτάσουμε την νίκη της ομάδας μας μετά στο κέντρο Κορτσόπον με συνοδεία απίστευτης Ποντιακής λύρας.
Σαλτσίδη μάθε να χορεύεις ρε !!

Υ.Γ 1
kostasff μη με ρωτήσεις τι ψήφισα πιστεύω κατάλαβες.

Υ.Γ 2
Καημένο ποδοσφαιράκι που κατάντησες να μην γεμίζει η Τούμπα.
Μακάρι και η ομάδα να μπορέσει να κερδίσει κάποια στιγμή 5-0.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

EΠΙΤΕΛΟΥΣ. επιτέλους άμυνα. επιτέλους μπάσκετ. επιτέλους ένα μοντέρνο τεσσάρι να κάνει τη δουλειά του (ταπούτος). επιτέλους block out. επιτέλους rebound από τον άνθρωπο με το μεγαλύτερο άλμα στην ευρώπη (kenny). επιτέλους διεισδύσεις από τους αέρινους μαύρους (είχα πει βάλτε στα καλάθια μέσα τους κοντοπούτανους τους μαύρους του άρη). επιτέλους οι αντίπαλοι δε βλέπαν το καλάθι και μια φορά σαν βαρέλι. επιτέλους φάνηκε η γύμνια αυτής της κωλομάδας που λέγαμε από πέρισυ όλοι οτι επιθετικά έχει τέτοιο σχέδιο όσο είχαμε εμείς όταν πήγαμε να πάρουμε πίσω τη Μ. Ασία το '19. επιτέλους γεμάτο παλατάκι. επιτέλους παλμός. επιτέλους ξανά έξυπνα συνθήματα. Επιτέλους ξανά ζαγόρ-βρύζας παρόντες. Επιτέλους ένα σάββατο χωρίς το κεφάλι σκυφτό. Επιτέλους χαμογελάσαμε ξανά. Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή...

PS1: τελικά δεν παίζαμε με την barcelona χτες ε??
PS2: τελικά η άμυνα παίζει κάποιο ρόλο στο άμοιρο το μπασκετάκι ε?
PS3: loverboy καλώσήρθες ξανά. Κανένας δεν μπορεί να σε διώξει από αυτό που πραγματικά πονάς & αγαπάς…
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

gash04 έγραψε:HELL & WELL
Interad ναι εσένα λέω.
Έχασες που δεν ήρθες να γιορτάσουμε την νίκη της ομάδας μας μετά στο κέντρο Κορτσόπον με συνοδεία απίστευτης Ποντιακής λύρας.
Σαλτσίδη μάθε να χορεύεις ρε !!

δεν πειράζει ρε Gash...

πέρασα ένα πανέμορφο, ΠΑΟΚτσήδικο 10ωρο με πολύ καλή παρέα....

;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επίσης άλλη φορά να μην ξεχνάτε και το κινητό σας για να τρέξετε να πανηγυρίσετε. :lol:

Και Interad άλλαξες μήπως pin όπως έλεγες? :lol:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Έχω μια μικρή ένσταση για την άμυνα. Ναι, πήγαμε καλά στα αμυντικά ριμπάουντ (και στα επιθετικά) αλλά τα περισσότερα σουτ του Άρη έγιναν κάτω από καλές, εως πολύ καλές προϋποθέσεις. Το ότι δεν μπήκαν και το παιχνίδι πήρε αυτή την τροπή, δεν οφείλεται στην δική μας άμυνα. Χρειάζεται μεγαλύτερη αμυντική προσπάθεια. Βέβαια, η νίκη (και μάλιστα μια τέτοια νίκη) τα καλύπτει όλα. Ας περιμένουμε να δούμε και τις διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ για να δούμε που μπορούμε τελικά να φτάσουμε φέτος.
Υ.Γ. LoverBoy σκέφτηκα να σε καλωσορίσω κι εγώ αλλά θεώρησα πως ποτέ δεν έφυγες. Απλά δεν είχες να πεις κάτι συγκεκριμένο και σε αντίθεση με μένα, εσύ μιλάς όταν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις. Τελικά οι νίκες μας φέρνουν πιο κοντά. Καλό είναι να τις καθιερώσουμε..... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”