ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 14:15 ALPHA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. , 28/10 , 14:15 ALPHA

Δημοσίευση από gika »

DimisK έγραψε: Πιστεύω όμως ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ έτσι νιώθουμε, όπως εγώ, αλλά κάποιοι δεν έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια...
Ισως Δημητρη... Αλλά όταν είμαι 15 χρονών και νοιώθω κουρασμένος, όχι τόσο απο τα αποτελεσματα και απο τη μπάλα που παίζουμε, αλλά από την επανειλημμένη γκρίνια ορισμένων που για αυτούς η γκρίνια ισούται με το οξυγώνο τους, λέω δε γαμιέται, υπομονή και στήριξη... Κι ας μην αξίζει τον κόπο...! Δεν έχω το κουράγιο και τα ψυχικά αποθέματα να διαφωνώ συνέχεια με κάποιους που θέλουν να περάσουν γραμμή στο φόρουμ, με ειρωνικά και επιθετικά σχόλια... Ούτε μπορώ να ταυτιστώ με τις ακραίες τους απόψεις... Απλά δεν μπορώ άλλο!
Άβαταρ μέλους
chalex

Δημοσίευση από chalex »

Παίδες εγω τωρα γύρισα από το γήπεδο. Κολασμένο δεν ήταν και να φανταστήτε οτι φονάζαμε και συνθήματα και μαζί!!!!(νοτος βορρας μαμιετε ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ κλπ)

Από εκεί και πέρα ο Veron δε μου φάνηκε αδιάφορος αλλά χαμένος στη θέση που τον έβαλε (εμπρος απο τα χαφ ,στυλ 10αρι και καλα). ο μουν χαλια και καλός ο αραμπατζής.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

DimisK , συμφωνώ μαζί σου. Και το χειρότερο ξες πιο είναι ?
Ότι στο βωμό της υπομονής και της τουμπεκής έχουμε συμβιβαστεί με τη μετριότητα κι έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα στους κανίβαλους του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Έτσι.....
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Δεν παίρνω τίποτα άλλο απο αυτό το παιχνιδι εκτός απο την νίκη!
Σάμπως πέρσυ με τον Μακεδονικό παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο;
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Απαραδεκτο η ομαδα να κραταει τη μπαλα στο κεντρο και στην αμυνα απο το 60' λες και παιζουμε τις καθυστερησεις του αγωνα..πρεπει να κυνηγαει το 0-2 και μετα ας χαλαρωσει...ο ΟΦΗ αυτος ηταν πολυ ακινδυνος και μονο απο δικη μας χαλαροτητα θα μπορουσε να απειλησει..

Ο Βερον μου αρεσε οσο μου αρεσε παντα...οταν εχει τη μπαλα κανει ωραιες πασες και μπαλιες αλλα παντα εχει ενα στυλ στο τρεξιμο λες και ειναι κουρασμενος εκ γεννετης....ειναι ποιοτικος παντως παικτης και χρησιμος.
Βιερινια,τι να πω για σενα παλι?μας εχεις τριλανει....σε καθε ματς ξερουμε ποιος ειναι ο MVP....παικτουρα μου.
Παμε παρακατω,να δουμε με ποιον αντιπαλο..
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Επαγγελματική νίκη ήταν. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΠΑΟΚ - ΑΓ. Νικολαος πρόκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Πανσερραικος πρόκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Καστορια προκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Θρασυβουλος προκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Αγροτικος αστερας προκριση 2ου
Αιντε που μου θελετε και θεαμα με το να ξεκουραζουμε και να δινουμε χρονο σε οσους μπορουμε...

Το καλοκαιρι οτι γινει θα γινει. Ως τοτε σταματηστε για το καλο της ομαδας....

ΥΓ. Χρηστο Καλαματα παρε θεση
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Τεράστια Νίκη Ψυχολογίας. Ναι Τεράστια!
Ήταν το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, που θέλαμε την νίκη και την πήραμε.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ.
Η Ομάδα μετά την σφαγή του σπάθα, τηρουμένων των αναλογιών, μια χαρά εμφανίστηκε.
Ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει κινδύνους και εκπλήξεις ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον Κόσμο. Δεν ανακαλύψαμε σήμερα την πυρίτιδα.

Να μην είμαστε αιθεροβάμονες, είδαμε τι πάθανε, gayros, τυρί, τέλης κλπ. και το σκουλήκι παρά τρίχα.
Μόνο ο βάζελος λαγός πέρασε εύκολα, και αυτό λόγω του τυχερού 1ου γκολ που πέτυχε.

ΥΓ. Πολύ καλές και ρεαλιστικές οι δηλώσεις του El Mechanico Δον Φερνάντο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ναι όντως ,στις δηλώσεις είναι από τους καλύτερους
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πρόκριση...τί άλλο να κρατήσεις..τις μπαλάρες και τα τσαλίμια να τα δώ,όχι οτι καίγομαι,με γαυροβαζελο...

ο γαύρος έξω[αντρίκιο που δεν πήγε να το πάρει στα χαρτιά,αλλά αν ήταν για πρωτάθλημα θα το έκανε όπως με καλαμαριά..]

ο αρούλης κινδύνεψε...

ας περάσει ο επόμενος...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Αντιλαμβάνομαι τη δυσαρέσκεια πολλών παιδιών όπως επίσης είμαι πεπεισμένος πως το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα δεν αρέσει σε ΚΑΝΕΝΑΝ, έστω κι αν πολλοί δεν το παραδέχονται ή κάνουν τουμπεκί συνειδητά, για να μην επιβαρύνουν το κλίμα. Τα προειδοποιητικά καμπανάκια χτύπησαν ήδη από το καλοκαίρι και κριτική έγινε από αρκετούς. Δυστυχώς δεν εισακούστηκαν, σε μεγάλο βαθμό μάλιστα λοιδωρήθηκαν. Τώρα νομίζω ότι πραγματικά για το καλο της ομάδας πρέπει να κάνουμε υπομονή και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Αυτή τη στιγμή η ισοπέδωση δε βοηθάει σε τίποτα! Με μια-δυο προσθήκες το Γενάρη και με λίγη τύχη ελπίζω να βγούμε τουλάχιστον Ευρώπη. Το καλοκαίρι νομίζω ότι ο Ζήσης θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται.

Όσο για το παιχνίδι, μια κουβέντα μονο: Πρόκριση και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σωστος ο Σιντ οπως και ολοι παιδια...

Δε ξερω φετος τι ακριβως συμβαινει, αλλα η ομαδα δειχνει να τα εχει καπως χαμενα...
Ενταξει δεν εχουμε την τυχη που ειχαμε καποιες φορες περυσι, αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ!!!

Ευχομαι να μην εχουμε μεγαλυτερα προβληματα ως το Γεναρη, να κανουμε τοτε τις κινησεις μας και να σωσουμε καπως τη χρονια. Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος οτι αφορα το κυπελλο, θα ηταν το ιδανικοτερο η κατακτηση του μαζι με μια θεση στα play off, που ο Δον δεν ηθελε να παιξει φετος....

Η ομαδα χρειαζεται πολλα ακομη, αλλα κυριοτερο απο ολα ειναι ενας σοβαρος γκολτζης και δουλεια απο τον κοουτς στην αναπτυξη του παιχνιδιου, στην επιθεση.

Να ξεφορτωθουμε οσους δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ, χωρις γκρινια και προσωπολατρεια, να κανουμε μονο ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ μεταγραφες απο εδω και μπρος, καλλιο ενας και καλος, παρα πεντε μετριοι. Πιστευω οτι ετσι ειναι καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ρε παπασταμτη καραγκιοζοπνικτη σφυριζεις τον αγωνα σε κορνερ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ παλιο λαμογι@!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

teod1980 έγραψε:ΠΑΟΚ - ΑΓ. Νικολαος πρόκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Πανσερραικος πρόκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Καστορια προκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Θρασυβουλος προκριση του 2ου
ΠΑΟΚ - Αγροτικος αστερας προκριση 2ου
Αιντε που μου θελετε και θεαμα με το να ξεκουραζουμε και να δινουμε χρονο σε οσους μπορουμε...

Το καλοκαιρι οτι γινει θα γινει. Ως τοτε σταματηστε για το καλο της ομαδας....

ΥΓ. Χρηστο Καλαματα παρε θεση
για οποιον ξεχασε ....και αν πας πισω θα βρεις ακομη χειροτερους αποκλεισμους...ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”