Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)
Δεν με νοιάζει ποιους θα βάλει μέσα, δεν με νοιάζει τι σύστημα θα παίξει, δεν με νοιάζει αν θα φοράει ή όχι το καφέ δερμάτινο.... το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα μας χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι... και δεν με νοιάζει αν χάσουμε ή αν έρθουμε ισοπαλία... θέλω την Κυριακή (ελπίζω από κοντά) να μπούμε μέσα και να τους πατήσουμε...
- ΑποστόληςΑ
Το ματς είναι ένα κλασσικό 4-4-2 με τα δύο εξαίρετα αμυντικά μας χαφ και τους γρήγορους Βιεϊρίνια και Κούτσια μπροστά. Αν ο Σάντος πάει στη λύση του Παπάζογλου, θα αναλωθούμε σε άκαρπες γιόμες και αναχρονιστικό ποδόσφαιρο!
και εγώ το κρατάω αυτό το post. και με λίγο edit που θα του κάνω στο τελευταίο μέρος από δω και πέρα θα δούμε τρελες κωλοτούμπεςGORDON έγραψε:Orwell έγραψε:ο Ιβιτς και αίσθηση του γκολ έχει και στην κυκλοφορία θα βοηθήσει(τι λέω θέε μου και δεν με χαστουκίζω).![]()
![]()
![]()
ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!! Μαζί με το άλλο (του Βούδα), έχεις δύο στα δύο από χτες !!!!

- ΑποστόληςΑ
Και οπωσδήποτε Σνάουτσνερ δεξιά (αν είναι έτοιμος, εννοείται) και Μαλεζάς με Pablo Contreras στο κέντρο της άμυνας. Αν παίξει και ο Σαββίνι αριστερά ίσως να είμαστε πιο σίγουροι απ' ότι με τον Λίνο. Αυτά θα ήθελα να δω. Φοβάμαι όμως πως θα δώ την ίδια άμυνα με τον ΠΑΣ, πάλι το 4-3-3, πάλι τον Κόνσε και πάλι τον Παπάζογλου!
Ο Θεός να μας βοηθήσει!
Ο Θεός να μας βοηθήσει!
- paok4kyriakos
Η ομάδα μας έχει τις δινατότητες να νικήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού ή έστω να φέρει ισοπαλία!
Τώρα το τι θα γίνει στην πραγματικότητα δεν μπορούμε παρα να περιμένουμε να το δούμε!
Τώρα το τι θα γίνει στην πραγματικότητα δεν μπορούμε παρα να περιμένουμε να το δούμε!
- PABLO GARCIA1
o Iβιτς και αίσθηση του γκολ έχει και στην κυκλοφορία θα βοηθήσειPetm έγραψε:και εγώ το κρατάω αυτό το post. και με λίγο edit που θα του κάνω στο τελευταίο μέρος από δω και πέρα θα δούμε τρελες κωλοτούμπεςGORDON έγραψε:Orwell έγραψε:ο Ιβιτς και αίσθηση του γκολ έχει και στην κυκλοφορία θα βοηθήσει(τι λέω θέε μου και δεν με χαστουκίζω).![]()
![]()
![]()
ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!! Μαζί με το άλλο (του Βούδα), έχεις δύο στα δύο από χτες !!!!
![]()
![]()
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

Υ.Γ. Όποιος αλήτης παραποιήσει ή πλαστογραφήσει τα λεγόμενα μου θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες

-
Μας χρωστανε ενα μεγαλο παιχνιδι!!!!Κερδιστε επιτελους μεσα στη μπασταρδουπολη και νικηστε τους κολοβαζελους που μας τα εχουν πρηξει εδω κατω για πρωταθλημα...
ΥΓ Σαντος κανε οτι θες αλλα μην βαλεις σερτζιο

ΥΓ Σαντος κανε οτι θες αλλα μην βαλεις σερτζιο

- Maximus
Επιθεση θα παιξει:
ο Θανασης θαλασσης Παλταζογλου,
ή ο Βλανταν Φιγιτς
...
Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, διαλεχτε και περτε...
ο Θανασης θαλασσης Παλταζογλου,
ή ο Βλανταν Φιγιτς
...
Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, διαλεχτε και περτε...

Ναι βλάκα Σάντος άσε τον Στελλάκο έξω και βάλε το παλτό τον Τσιρίλο. Έλεος ρε πούστη μου
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 53065.html
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 53065.html
- PABLO GARCIA1
Kολλητέ, μήπως το παράκανες λίγο??crabsody έγραψε:Ναι βλάκα Σάντος άσε τον Στελλάκο έξω και βάλε το παλτό τον Τσιρίλο. Έλεος ρε πούστη μου
Και στο κάτω-κάτω πρώτα δες τι ενδεκάδα θα κατεβάσει και μετά μίλα...απ' τις πληροφορίες και τις δοκιμές έβγαλες συμπέρασμα???
Αρχίσαμε το κράξιμο...???Μια βδομάδα έχει που έφυγε ο Ζαγοράκης...!!!!
Άντε να φύγει και ο Σάντος και ο Ζήσης να αναλάβετε εσείς...

Άντε να φύγει και ο Σάντος και ο Ζήσης να αναλάβετε εσείς...

Την Κυριακή θα είναι ο μόνος αγώνας του ΠΑΟΚ που δεν θα παρακολουθήσω. Στις 7 θα κλείσω κινητά και θα πάρω τη γκόμενα ή φιλαράκια να πάμε για καφέ κάπου που να μην έχει τηλεόραση. Θα φροντίσω αργότερα να μάθω απλά το σκορ. Και αυτό γιατί είμαι σίγουρος για τι πράγμα μας περιμένει στη χαμουτζιά. Μετά την ισοπαλία τους με την Καβάλα, τα βαζέλια θα θέλουν τη νίκη όσο ποτέ άλλοτε, αλλιώς ο gay τους περνάει στη στροφή. Έτσι είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα από τα δύο:
1) Ή θα παίξουνε καλά και εμείς θα μαζεύουμε πάλι τα 2αρια και τα 3αρια από τον Βύντρα
2) Ή αν φτάνουμε στο 80-85' και είναι ακόμα 0-0, θα δούμε τη σφαγή του αιώνα.
Ξέρουμε καλά ότι για να πάρουμε αποτέλεσμα εκεί κάτω, θα πρέπει να είμαστε 5 φορές καλύτεροι από αυτούς, ώστε να εξουδετερώσουμε και το παράγοντα της διαιτησίας. Πράγμα αδύνατο!
Sorry για την απαισιοδοξία μου μάγκες, αλλά το ίδιο έργο το έχουμε δει και θα ξαναβλέπουμε.
1) Ή θα παίξουνε καλά και εμείς θα μαζεύουμε πάλι τα 2αρια και τα 3αρια από τον Βύντρα
2) Ή αν φτάνουμε στο 80-85' και είναι ακόμα 0-0, θα δούμε τη σφαγή του αιώνα.
Ξέρουμε καλά ότι για να πάρουμε αποτέλεσμα εκεί κάτω, θα πρέπει να είμαστε 5 φορές καλύτεροι από αυτούς, ώστε να εξουδετερώσουμε και το παράγοντα της διαιτησίας. Πράγμα αδύνατο!
Sorry για την απαισιοδοξία μου μάγκες, αλλά το ίδιο έργο το έχουμε δει και θα ξαναβλέπουμε.