Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Διαφωνώ... Εναν απο όλους ΝΑΙ.. Οχι ομως δύο και τρεις... Θα έχουμε νέες κλίκες μετά...
- NickGavanas
Οχι ρε Αποστόλη....Δεν ξέρω ποιούς συγκαταλέγεις στους μέτριους παίκτες αλλά φαντάζομαι οτι Vierinha,Sorlin και Φωτάκης δεν βρισκονται μεσα σ αυτούς....Με σωστο scouting μπορουμε να βγάλουμε λαβρακια τυπου Vierinha...ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι λόγω χαμηλού budget καλόν είναι να δώσουμε όλα τα διαθέσιμα λεφτά σε μία μόνο μεταγραφή, αυτήν ενός επιτελικού μέσου, που θα μοιράζει assist στους επιθετικούς μας. Δεν αντέχω να πάρουμε πάλι 2-3 παίκτες μέτριους έως καλούτσικους.
Προβλήματα πολλά στην επίθεση...
Χρειαζόμαστε σεντερ φορ και δεκάρι!!!!(Αν και για να βρουμε δεκάρι πρέπει να ψαξουμέ πάάάάάάάάάάάάάρα πολυ)

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Θρασύβουλο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε λόγο για πέντε ποδοσφαιριστές που θα φύγουν (!) από την ομάδα αν τουλάχιστον παραμείνει ο ίδιος στον πάγκο. Ο «Ντούσκο» ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και ουσιαστικά έδειξε να «φωτογραφίζει» τους τέσσερις από τους πέντε παίκτες. Πρόκειται για τους Άρτσε, Μάκο, Λεονάρντο και Ιορντάκε, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Αντίθετα, οι Νέμεθ, Γκερέιρο, Καφές και Μαντούκα επέστρεψαν στην αποστολή. Αναλυτικά, οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη είναι οι Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.
http://www.metrosport.gr/archives/33977
λεονάρντο θα επέλεγα.. αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά που γράφει το μέτροσπορτ. αλλά για λεονάρντο δεν έκανε αμάν ο πρίγκηπας?? τί γένεν?
http://www.metrosport.gr/archives/33977
λεονάρντο θα επέλεγα.. αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά που γράφει το μέτροσπορτ. αλλά για λεονάρντο δεν έκανε αμάν ο πρίγκηπας?? τί γένεν?
για λεο δεν νομιζω να θελει και πολυ ο σαντος τωρα εναν μακακο θα τον καβατζωνα να τον διναμε δανεικο στον πανσεραικο να μας σωσουν τον ανακογλου

χαχαχα λες??/ και μένα ο μάκος μ αρέσει αρκετά παικτικά, αλλά είμαστε πολλοί στα χαφ μωρέ
εντωμεταξυ σορυ για το οφτοπικ αλλα το φοντο απο το αβαταρ του danirifle ειναι πολυ τρελο ετσι?

χαχαχα φίλε κι άλλοι μου το έχουν πει μέσω πμ.. και να φανταστείς όταν το έβαλα ούτε καν το είδα..evans4 έγραψε:εντωμεταξυ σορυ για το οφτοπικ αλλα το φοντο απο το αβαταρ του danirifle ειναι πολυ τρελο ετσι?
λέμε τώρα