Απίστευτος

Α μπραβο. Περιμενετε τη γραμμη!Photis έγραψε:
Να τον διώξουμε τον ΤΕΟ....!!!Να φέρουμε άλλον...Γρκίνια στη γκρίνια...Ρωτήστε τον γιατί έφερε τον Μουν να σας απαντήσει....!!!
ποτε δεν ειναι κακο να διεκδικεις το παραπανω.το μονο κακο ειναι να σηκωνεις χερια ποδια ψηλα και να κλαις τη μοιρα σου που σε γεννησαν φτωχα @@.kostasny4 έγραψε:Δε καταλαβαινω πως γιναμε ετσι...
Σε ο,τι τρελο γινεται τα 2 τελευταια χρονια, ακουω : 'η διοικηση ξερει...ο ζαγορ ξερει καλυτερα...'
Ολοι τον εμπιστευομαστε το Θοδωρη αλλα δε κανει κακο να γκρινιαξουμε και λιγο, ειδικα για πραγματα γελοια.
1. Δε ξερω αν ειναι καλος ο Μουν, αυτο που ξερω ειναι γιναμε περιγελος, εδω στην Αθηνα. Ολοι λενε 'στον παο λιγος, για τον ΠΑΟΚ πολυ καλη μεταγραφη' , λες και ημαστε Ατρομητος.
2. Αν εκανε αυτες τις αλλαξοκολιες με το βαζελο ο Αρης θα τον λεγαμε υποκαταστημα η οχι;
3. Ποτε θα σταματησει το κολπο με τους δανεισμους απο τον παο, λες και δεν εχουμε τους ιδιους στοχους;
4. Μονο εγω καταλαβαινω οτι δε τολμησε φετος ο ζαγορ για το κατι παραπανω; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ρε Θοδωρα!
Σταματηστε να δινετε δικαιωματα να μας μειωνουν. Σταματηστε να δινετε τροφη για σχολια υποτιμησης.
Προπαντων, σταματηστε να λετε 'ξερει καλυτερα'. Αν ανοιξετε και λιγο το στοματακι σας εκει πανω, δε θα παρεξηγηθει να φυγει. Καλο θα κανετε. Ακομα κι ο πιο ικανος ηγετης, χρειαζεται λιγο κριτικη, κι οχι μονο αυλοκολακες.
ΠΑΟΚΑΡΑ μεχρι ...διαζυγιο!
Δηλαδή???kostasny4 έγραψε:Α μπραβο. Περιμενετε τη γραμμη!Photis έγραψε:
Να τον διώξουμε τον ΤΕΟ....!!!Να φέρουμε άλλον...Γρκίνια στη γκρίνια...Ρωτήστε τον γιατί έφερε τον Μουν να σας απαντήσει....!!!
επειδη αναφερεστε και οι δυο σε δικη μου κουβεντα, αν και ειπα δε θ ασχοληθω με αυτο το θεμα,σας απανταω και το κλεινω.gash04 έγραψε:Τι λες παλι Θρίξ να ούμ?thrix έγραψε:
Α! να θυμίσω και κάτι άλλο. Το πρεστίζ ούτε τρώγεται ούτε παίζει μπάλα. Το πρεστίζ το χτίζεις με νίκες και για να τις κάνεις χρειάζεσαι παίχτες.
Πάλι υποβιβάζεις πολύ τον ΠΑΟΚ.
Ποιον θα κράξω εγώ μετά όταν θα τρώω το ένα μπαλάκι πίσω απο το άλλο απο ομάδες Λεβαδειάς και Ντριμπολιτσάς?
ψυχολογικα σιγουρα καλυτεροςronaldo έγραψε:
και PARASANDALE δικιο εχεις και αυτος ο μαρινο που πηρε ο παο παρα πολυ καλος καλυτερος μαλλον και απο τον μουν.
αλλα και ο μουν πολυ καλος ειναι οποτε ενισχυθηκαμε και οι 2
ναι οντως πηρα την αισιοδοξη πλευρα γιατι υπαρχει και αυτη ως ενα ενδεχομενο εστω μικρο..kass4 έγραψε:υπερβολικά αισιόδοξη η προσέγγιση σου Ρονάλντο
Αδερφέ ποιός σε προσέβαλε????jibbie έγραψε:επειδη αναφερεστε και οι δυο σε δικη μου κουβεντα, αν και ειπα δε θ ασχοληθω με αυτο το θεμα,σας απανταω και το κλεινω.gash04 έγραψε:Τι λες παλι Θρίξ να ούμ?thrix έγραψε:
Α! να θυμίσω και κάτι άλλο. Το πρεστίζ ούτε τρώγεται ούτε παίζει μπάλα. Το πρεστίζ το χτίζεις με νίκες και για να τις κάνεις χρειάζεσαι παίχτες.
Πάλι υποβιβάζεις πολύ τον ΠΑΟΚ.
Ποιον θα κράξω εγώ μετά όταν θα τρώω το ένα μπαλάκι πίσω απο το άλλο απο ομάδες Λεβαδειάς και Ντριμπολιτσάς?
Διαβαστε τα ποστ μου στο θεμα Σαντος, διαβαστε τα ποστ μου μετα απο καθε ανεπιτυχες αποτελεσμα της ομαδας επι λειτουργιας φορουμ,διαβαστε ποστ μου στα τοπικ βγενοπουλου και σουξουμουξου κουραφεξαλα, μαθετε με ποιον μιλατε και σταματηστε να με προσβαλλετε κατ αυτον τον τροπο.
...Δηλαδη ξερεις ποσοι περιμενουν τη συνεντευξη τυπου του Θοδωρου για να δικαιολογησουν την αλλη μερα τα αδικαιολογητα;Photis έγραψε:Δηλαδή???kostasny4 έγραψε:Α μπραβο. Περιμενετε τη γραμμη!Photis έγραψε: