Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1
- PRAKTORINOS
Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1
Φίλε gika,gika έγραψε:Δηλαδή θα πληρώσουμε πρόστιμο αν αναψουμε πυρσούς, θα πληρώσουμε πρόστιμο αν δεν κάτσουμε στις θέσεις μας, θα πληρώσουμε πρόστιμο αν πετάξουμε αντικείμενα (...)
ΟΥΕΦΑ παίζουμε μεσ' την δική μας έδρα,
παρε λίγο φόρα και στον π**τσο μας ανέβα!!!
μόνο σαν χιουμοριστική απόπειρα
εκλαμβάνω όσα διατυπώνεις
ιδιαίτερα αμέσως μετά από όσα σού/σας παρέθεσα.
- sunnyblack
Ίσως ο γκίκας και οι συν αυτώ θα ήθελαν να ξεκινάμε ξανά μια χρονιά με στόχο να σβήσουμε κάποιο(α) χρόνο τιμωρίας...Και Ζαπατίστας και Λούσα δε γίνεται...
- PRAKTORINOS
Α! Ετσι εξηγείται ! (;)peris έγραψε:σχωρα τον πρακτορινε
δεν ξερει τι θα πει ΠΑΟΚ στην ευρωπη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κρατα τον καλα Διονυση μην σου φυγει... (τετραμπαλο κρατημα τους καναμε).
- paok4kyriakos
Και λέω εγώ τώρα με το φτοχό μου το μυαλό: Γιατι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο; http://www.youtube.com/watch?v=nylBCCNjd2s
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok4kyriakos την Τρί 04 Αύγ 2009, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είχα ξεχάσει την φάση Πρακτωρίνε με την Τιρολί τυρολό γαμώ τα κωλότυρα!
Ήμουν μέσα στο παιχνίδι με την Μαλίν το 1-1 και θυμάμαι το 0-1 στο 87ο εκεί μέσα.
Τι κρίμα που δεν μπορέσαμε να δούμε και με την Τυρόλο το ματς και πόσο δίκιο έχεις!
Ήμουν μέσα στο παιχνίδι με την Μαλίν το 1-1 και θυμάμαι το 0-1 στο 87ο εκεί μέσα.
Τι κρίμα που δεν μπορέσαμε να δούμε και με την Τυρόλο το ματς και πόσο δίκιο έχεις!
καλο θα ειναι να μπαγλαρωσουμε οσοι ειμαστε στο γηπεδο εκεινη την ωρα αυτους που θα αναψουν και εν συνεχεια να πληρωσουν το προστιμο.......εκτος απο το ξυλο που θα φανε οι οποιοιδηποτε ειναι αυτοι!δεν ειμαι διατεθημενος να δινω λεφτα στην παε και να τα πληρωνουμε σε προστιμα για αυτο μαζευτητε!10.000 το καπνογονο ειναι το προστιμο!
δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να θελει να ξαναζησει στιγμες αναλογες με αυτες που περιεγραψε ο PRAKTORINOS..
τις μερες εκεινες ο λαος του ΠΑΟΚ πηρε στα χερια του την ομαδα και της εριξε μια ξεγυρισμενη ροχαλα..ας ελπισουμε να μη χρειαστει να αναβιωσουν τοσο δυσαρεστα συναισθηματα..ΠΟΤΕ!
τις μερες εκεινες ο λαος του ΠΑΟΚ πηρε στα χερια του την ομαδα και της εριξε μια ξεγυρισμενη ροχαλα..ας ελπισουμε να μη χρειαστει να αναβιωσουν τοσο δυσαρεστα συναισθηματα..ΠΟΤΕ!
- PRAKTORINOS
Ίσως, επειδής ναούμε εμείς ναούμε δηλαδής κάνουμε τέτοια αλεό και αμπαλεό φερειπείν και ου-α ναούμε:paok4kyriakos έγραψε:Και λέω εγώ τώρα με το φτοχό μου το μυαλό: Γιατι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο; http://www.youtube.com/watch?v=nylBCCNjd2s
http://www.youtube.com/watch?v=scBhVG8xrg4
Ρε σεις λίγο χιούμορ είπα να κάνω και με κραξατε!!! Δειτε και το υπόλοιπο ποστ! Φυσικά και προτιμώ να μην αναψει ούτε ενας πυρσος! ΕΛΕΟΣ! Απλά η ΟΥΕΦΑ κι ο πλατινάκος πολλες χαζομάρες κάνουν! Αναμένα τα αιματα (οπως φάνηκε) λίγο χιούμορ δεν βλάπτει... Τεσπα! 

peris έγραψε:σχωρα τον πρακτορινε
δεν ξερει τι θα πει ΠΑΟΚ στην ευρωπη.
Δυστυχώς μια μεγάλη αλήθεια... Τελευταία φορά που έπαιξε ο ΠΑΟΚ ευρωπη, ήμουνα στο Δημοτικό, εμενα σε άλλη περιοχή και πήγαινα Τουμπα 2 φορες το χρόνο με το μπαμπα... Αλλες εποχές...! Και τότε εξαιτίας κάποιων προεδρών μείναμε εκτός 3 χρόνια... Αλλά πιστεψε με Περις με τόσα που διαβάζω και βλέπω ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, κι ας μη το έχω χαρεί... (αν και έφτασε η σειρά μου)
-
ο πλατινι καθε φορα που ακουει χειζελ παγωνει...
ας μην εσφαζε για πολλοστη φορα τον αντιπαλο η πουτανοομαδα του.
ας μην εσφαζε για πολλοστη φορα τον αντιπαλο η πουτανοομαδα του.
- Pegasus1589
Ωραία, να μην τους πετάνε. Γιατί να απαγορεύεται να τους ανάβουν; Δε λέω να ανάψουμε την Πέμπτη, αναγκαστικά δεν πρέπει να ανάψουμε, δεν παύει όμως ο κανονισμός αυτός να είναι χαζός.peris έγραψε:κι εμενα μ αρεσει η ατμοσφαιρα με τους πυρσους αλλα ειναι επικινδυνα υλικα ρε μαγκες πως να το κανουμε
κυριως οταν τα κραταει ο καθενας και τα πεταει οπως θελει
ουκ ολιγες φορες παιχτηκαν στραβες και ειμαστε τυχεροι που δεν θρηνησαμε θυματα.
εξαλλου η ουεφα δεν ειναι σουπερ κλικα..