Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Καλύτερη λύση για τα διοικητικά του μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ 05 Ιούλ 2009, 23:21

Μπάνε Πρέλεβιτς
42
71%
Άνθρωποι της ΠΑΕ ή και ο ίδιος ο Ζαγοράκης
4
7%
Ομάδα Πατρίδα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλεξόπουλος
8
14%
Άλλη ομάδα άφθαρτων παραγόντων
5
8%

Σύνολο ψήφων: 59

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από kostasff »

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, την διαφορά συμμετοχής σε αυτή την ψηφοφορία με αυτή της κεντρικής σελίδας; 44 εδώ 4000+ η άλλη. Δεν ασχολούνται με το μπασκετικό φόρουμ; Απλά έκαναν το καθήκον τους ψηφίζοντας το αυτονόητο στην κεντρική σελίδα και τέλος με το μπάσκετ; Μήπως δεν υπάρχει ελπίδα και καλύτερα που δεν ανέλαβε ο Μπανε ώστε να μην γίνουμε ρεζίλι; Τι να πω;
Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Το μέλλον του ΠΑΟΚ. Προτάσεις - Συμμετοχή - Συντονισμός

Δημοσίευση από Johnys »

+ όσο θέλεις.
Καμια κίνηση θα γίνει η μονο λόγια είμαστε;
ΠΑΟΚ είμαστε τελικά;;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι κίνηση ρε παιδιά σε προαποφασισμένα πράγματα?
Γουστάρετε κίνηση?
Πάμε να μην πληρώσουμε ΕΡΤ να δεις τι έχει να γίνει.
Αλλά ξέρεις τι φταίει το ότι δεν έχουμε νερά στο γήπεδο Τούμπας...
Τεσπα....ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από free4 »

Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλους μιας και μπορώ και με καθαρό μυαλό να προσεγγίσω το θέμα λίγο πιο ψυχρά πλέον??

Για να ξεκαθαρίσω ευθής εξαρχής τη θέση μου, τάσσομαι υπέρ της λύσης Μπάνε στην προεδρία της ΚΑΕ. Το γεγονός ότι η παρούσα ψηφοφορία είναι πολύ μικρή μπροστά στην άλλη δημοσκόπηση που έτρεχε στην κεντρική του σάιτ, σημαίνει ότι ο κόσμος, ναι μεν απαντά θετικά στην προεδρία του Μπάνε, από την άλλη όμως, δεν ασχολείται ιδιαιτέρως με τα υπόλοιπα, πέραν των γνωστών 10-15 ατόμων, δυστυχώς!!

Στο παρόν ερώτημα, ο Μπάνε απολαμβάνει και πάλι την προτίμηση της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων. Οι επιλογές όμως του Πατρίδα και του Αλεξόπουλου με βάζουν σε σκέψεις.. Ενδόμυχες η μη θα φανεί στο τέλος.. Και οι δύο είναι αναμφισβήτητα ΠΑΟΚτσήδες. Το γεγονός ότι το παρελθόν του Αλεξόπουλου στον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ, σίγουρα σε μερικούς αφήνει μια πικρή γεύση. Αυό το στοιχείο όμως, από μόνο του, δε φτάνει για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση προς έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί πολύ άνετα από μόνος του να εκτοξεύσει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας στα ύψη..

Η λύση του Πατρίδα ήταν αυτή η οποία βρέθηκε στην αρχή του σίριαλ, ως ο αντίπαλος πόλος προς τον Μπάνε. Εν τέλει, ο ίδιος ο Πατρίδας, αποφάσισε να αποσύρει την προσφορά του, αφήνοντας το δρόμο για την προεδρία προς τον Μπάνε. Μόνο που υπολόγιζε χωρίς τον Ερασιτέχνη! Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, πως μερίδα του τύπου, με μη σαφείς ενδείξεις, εκτιμάται ως ο υποψήφιος που χαίρει της απόλυτης εκτίμης από τους οπαδούς του δικεφάλου!!

Εγώ δε φανατίζομαι ιδιαίτερα για το ποιος θα αναλάβει. Αλλωστε, το γνωρίζουν όλοι, ότι ο Μπάνε, τα χρήματα που θα έφερνε στα ταμεία, τα οποία, ειλικρινά κι εντίμως από πιο πριν το είπε, θα ανέρχονταν σε ένα πραγματικό ποσό (όχι όπως ο Δρόσος) κι όχι σε ένα ψευδές ποσό, προκειμένου να πάρει την εύνοια του Κατσαρή!! Με λίγα λόγια βγήκε και είπε στο λαό "Κοιτάξτε, αναλαμβάνω διοίκηση με 800 χιλιάρικα κι αυτά είναι, περισσότερα δεν έχει!!". Ο Μπανε, η σημαία της ομάδας, δεν επρόκειτω ποτέ να πουλήσει σε τόσο σημαντική καμπή της ιστορίας του, το σύλλογο τον οποίο υπρέτησε με κάθε τρόπο!! Από την άλλη όμως, τους περισσότερους, τα οικονομικά δεδομένα του Μπάνε, τους φάνηκαν πολύ μικρά..

Ο Μπάνε ήταν ο μόνος που αποκάλυψε το ύψος που θα οριοθετούνταν ο σύλλογος εάν κι εφόσον αναλάμβανε ο ίδιος χρέη προέδρου στην ΚΑΕ. Αυτό θα είχε ως συνέπεια όμως, τη συσπείρωση των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων γύρω από το πρόσωπο του και την αέναη κι αδιάλειπτη συνεισφορά μας προς το τμήμα εμπράκτως, οικονομικώς με αγορές διαρκείας κι όχι μόνο..

Από την άλλη, η λύση Πατρίδα, που λέγεται πως προκρίνονταν από την πλειοψηφία των συνδεσμιτών. Λύση η οποία είχε, κατ εμέ αρκετά ερωτηματικά. Ισως λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότεροι δεν ξέραμε το "ποιόν" του κ. Πατρίδα. Για τη συγκεκριμένη λύση, δεν μπορώ να γράψω πολλά, λόγω του γεγονότος ότι δεν ασχολήθηκα ουσιαστικά για τη συγκεκριμένη πρόταση. Βλέπετε, ήμουν κι εγώ σίγουρος ότι η λύση Μπάνε θα επικρατούσε, και μάλιστα άνετα..

Για το θέμα Αλεξόπουλου, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι είναι ένας από τους λίγους που έβαλαν χρήματα στην ομάδα και προσέφεραν ουσιαστικά, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Για εμένα η εμπλοκή του στην ΚΑΕ με οποιονδήποτε τρόπο θα ήταν ευχής έργων, αλλά ας όψονται κάποιοι..

Οσο για τις άλλες δύο επιλογές, ο Ζαγοράκης καλό θα είναι να μην καεί εμπλεκόμενος και στην ΚΑΕ, ενώ για το αν υπάρχουν άφθαρτα πρόσωπα, αυτά τα βλέπουμε τώρα στο νέο σχήμα. Μακάρι να ανταποκριθούν στις δύσκολες προσδοκίες μας!!
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

Johnys έγραψε:ΠΑΟΚ είμαστε τελικά;;
Εξαρταται ποιον ΠΑΟΚ εννοεις...Διοτι καποιοι σε ΠΑΕ και ΑΣ ειναι ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι οχι Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το ίδιο ισχύει και με τους περισσότερους οπαδούς.......
Ωωωωωωωωω ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχω τρέλα μες, το μυαλόοοοοο...... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

E οποτε η απάντηση είναι ΟΧΙ...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φίλε Johnys, μόνο εσύ έμεινες στο φόρουμ. Όλοι οι άλλοι πιάσαμε παραλία. Καταραμένη ξενιτιά.
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Mόλις γύρισα απο παραλία...

Έχασα τίποτα;

Αφού επί της ουσίας όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Και εγώ έφυγα από την παραλία με την ελπίδα να έγινε τίποτα καλό, αλλά τίποτα.

metropolis
Περιμένει τον πρόεδρο ο Σταυρόπουλος
Ο Νίκος Σταυρόπουλος έχει για την ώρα δεμένα τα χέρια. Και να θέλει, δεν μπορεί… Προσπαθεί να ενημερωθεί για το περιλαμβάνει φέτος η αγορά και περνά αρκετές ώρες μπροστά στο λαπ τοπ του, ελέγχοντας Έλληνες και ξένους παίκτες. Το πολύ να σηκώσει ένα τηλέφωνο για να διερευνύσει διαθέσεις. Τίποτε περισσότερο… Τον ενδιαφέρει να δει ποιών παικτών τα συμβόλαια έχουν τελειώσει, μια και ο ΠΑΟΚ από αυτή την δεξαμενή θα επιλέξει. Και μάλιστα με πολύ προσεκτικά οικονομικά δεδομένα… Με αγωνσιτικό μπάτζετ που δεν θα ξεπεράσει τις 800-900 χιλ ευρώ και βάση δύο Αμερικανούς που θα πρέπει να είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά σε αυτό το επίπεδο, μεγάλο εύρος ελιγμών δεν υπάρχει. «Θέλω και θα περιμένω πλήρη ενημέρωση για τα συμβόλαια των παικτών που υπάρχουν, για το που χρωστάμε και πόσο. Περιμένω και το ακριβές μπάτζετ, δεν γίνεται να πάμε στο περίπου. Βέβαια κάνω έναν επιφανειακό σχεδιασμό, αλλά όλα αυτά είναι πρόχειρα και προσωρινά» έλεγε χθες ο Νίκος Σταυρόπουλος, που θα επιδιώξει να κάνει μια κουβέντα με τον Μιλτιάδη Κανώτα. «Ο πρόεδρος καταγράφει την πραγματικότητα στην ΚΑΕ. Θα μιλήσω μαζί του για να αρχίσω να προχωρώ με λεπτομέρειες. Βέβαια δεν θα περιμένω την πλήρη καταγραφή της κατάστασης στην ομάδα, αλλά τα βασικά με τα συμβόλαια και που μπορούμε να κινηθούμε οικονομικά» εξήγησε ο «Μάτζικ», που όπως έλεγε χθες δεν έκανε καμιά επαφή. «Καλύτερα να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα αν πρόκειται να κάνουμε κάτι σωστό» σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, που πάντως γενικώς δέχεται προτάσεις από ανθρώπους που τον ξέρουν.

Και με Μπάνε, «Μπαλού»

Δεν είναι μόνο οι προπονητές και οι παίκτες. Ο Σταυρόπουλος θέλει να προχωρήσει και στην στελέχωση του αγωνιστικού με ανθρώπους που είναι αγαπητοί στον κόσμο. Για την ώρα όμως δεν μπορεί να πει κάτι δεδομένο και περιμένει. «Θέλω να μιλήσω με παιδιά όπως Μπάνε και ο Μπαλογιάννης, αλλά πρέπει να έχω κάτι να τους πω. Μακάρι να έρθουν κοντά μας, όπως και άλλα παιδιά που έχουν προσφέρει παλιότερα στην ομάδα και γνωρίζουν το μπάσκετ» σχολίασε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Βοήθεια από Ίβκοβιτς

Φίλος του Σταυρόπουλου, ΠΑΟΚτσής, πρότεινε στον «Μάτζικ» να επικοινωνήσει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και να ζητήσει την βοήθεια του. Μάλιστα σαν ακραία περίπτωση του πρότεινε να κάνει μια συζήτηση με τον «Ντούντα», μήπως και ενδιαφέρεται για ένα χρόνο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ με στόχο να τον αναστήσει, αλλά επειδή αυτό είναι απίθανο να γίνει, η κουβέντα περιστράφηκε για το πως ο Ίβκοβιτς μπορεί να συμβουλέψει τον πρώην παίκτη του για θέματα οργάνωσης ομάδας αλλά ακόμα και για παίκτες που μπορούν να κατηφορίσουν από την Σερβία στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι..
Αυτό είναι το μυστικό πλέον..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αυτό το μυστικό ήταν πάντα, αλλά αυτοί οι άχρηστοι καταφέρνουν πάντα να μας διαιρούν και να βασιλεύουν. Το ποδόσφαιρο να είναι καλά.
Άντε ρε Μάτζικ. Κάνε ένα τρελό να μας απογειώσεις και κάνε τους να χτυπάνε το κεφάλι τους που διάλεξαν εσένα.
:D
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Aν κρατήσουν τον Τομάσεβιτς, εμένα μου αρκεί για μεγάλη μεταγραφή...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Νομίζω πως δεν πρέπει να αποφασίζουμε συναισθηματικά. Κάποιοι παίκτες πέρυσι μας κέρδισαν με τον ηρωισμό τους (ο Τόμο είναι από τους πρώτους) Αυτό όμως δεν πρέπει να είναι το κυρίαρχο κριτήριο. Φοβάμαι πως ο Τόμο δεν θα μπορέσει να επαναλάβει τις περσινές εμφανίσεις (του β΄γύρου) Αν ρίξει αισθητά το κασέ του τότε να μείνει. Εγώ θα ήθελα από την περσινή ομάδα τους Γιόνσεν, Κυρίτση, Δεμερτζή (λόγο χαμηλού κασέ) και ίσως τον Τσιάρα (!!!) αν έριχνε κατά πολύ το κασέ του, γιατί κάτι μου λέει πως θα παίξει επιτέλους αυτό που μπορεί. Όχι με τις ίδιες απολαβές βέβαια. Α, και την αδυναμία μου, τον Μούλα.................
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Toν Βασιλειάδη ξέχασες..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”