Βασίλης Γκαγκάτσης

gate4mitsos

Re: Ο Βασιλης Γκαγκατσης στο τιμονι του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αμα ηθελα πρωταθληματα και κυπελλα,θα γινομουν γαυρος...

Αμα ηθελα καθε χρονο ευρωπαικες πορειες θα γινομουν βαζελος...

Επελεξα να ειμαι φιλαθλος/οπαδος του ΠΑΟΚ γιατι ετσι ηξερα οτι θα ειμαι περηφανος και κανεις δν θα μπορει να μου πει τιποτα για την ομαδα μου...

Διαφωνω απολυτα με την προσληψη του "κυριου" γκαγκατση,προτιμω να ειμαι 9ος,να με περναει ο ρουλης και ο πανιωνιος παρα να ξερω πως παω καλα στο πρωταθλημα με εξωαγωνιστικους παραγοντες.Θα μου φερει λεει να βλεπω στην τουμπα τον κατσουρανη ή τον σειταριδη??Και οταν παιζαμε με τον σαλμον και τον κνολ παλι 13000 διαρκειας ειχα για την πλακα μου.Εχω ζησει μολις 2 κυπελα στα 17 μου χρονια και ομως δεν με ενδιαφερει καθολου,ΠΑΟΚ ειμαι κ ΠΑΟΚ θα παραμεινω ακομα και αν παλευω με την βεροια για την παραμονη στην α κατηγορια...

ΥΓ σαφως δεν θα αποδοκιμασω κατα την ωρα του αγωνα την ομαδα επειδη ειναι στην διοικηση ο κυρ βασιλης αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα δηλωνω ευχαριστημενος στις συζητησεις και στα φορουμ επειδη την αποφαση την πηρε ο ζαγορακης...

:?
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Photis »

desperando έγραψε:
darklord έγραψε:Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση
αντε ερχεται ο γκαγκατσης κ καλως να ερθει αν ειναι αποφαση του Ζαγορ

ΑΛΛΑ

ειμαστε σιγουροι οτι θα μας εξασφαλισει το 50-50 η παρουσια του;
μετραει ακομα στα κεντρα αποφασεων;
η μηπως ειναι κανενας καραβανας, στερημενος απο εξουσια, αξιωματικος εν αποστρατεια που περναει εξω απο στρατοπεδα κ καρφωνει τους σκοπους;
Φίλε μου darkloard ο Γκαγκάτσης δεν μετράει στα κέντρα αποφάσεων ,είναι το κέντρο των αποφάσεων και είναι ο μόνος που μπορεί να μας διασφαλίσει την ισότητα. Είμαι ενάντια στον άνθρωπο Γκαγκάτση αλλά συμφωνώ απόλυτα στο να ενωθούν οι δυνάμεις των δυο ανθρώπων που έφεραν το euro στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ πλέων πρέπει να διασφαλίζει την ισότητα τελείωσαν οι εποχές που ήμασταν το θύμα. Για ένα πράμα είμαι σίγουρος ότι έρχονται επιτυχίες που πριν ένα δύο χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε καν να ονειρευτούμε. Πάντως θεωρώ μεγάλη λαλακιά που το βγάλανε τώρα
Μα γι'αυτό έρχεται άλλωστε....Για να διασφαλίζεται η ισότητα....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!!!!!!!!!!

breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Και εγώ διαφωνώ με την πρόσληψη Γκαγκάτση.
Θα ήθελα όμως να τονίσω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε σαν αδιάσειστο δεδομένο κάτι που όπως βλέπω πολλοί από τους προλαλήσαντες υιοθετούν:

Ζαγοράκης στη διοίκηση: Αγνή, τίμια, με το σταυρό στο χέρι, ενωτική, δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα ευρώ, στις λαμογιές είμαστε πάντα στην απ'έξω, μακριά από το παρασκήνιο κλπ.

Γκαγκάτσης στη διοίκηση: Λαμογιές, κλοπές, διαιτητική εύνοια, τσαλαπάτημα των μικρότερων ομάδων, παρασκήνιο κλπ

Δεν είναι όλα ή άσπρα ή μαύρα...

Και τέλος πιστεύω πως κανείς μα κανείς από εμάς τους απλούς οπαδούς δε μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι έκανε και τι δεν έκανε ο Γκαγκάτσης όσο ήταν στα διάφορα πόστα που είχε κατά καιρούς, αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις και ποιές κλπ Είναι πολλά που δεν ξέρουμε.

Πολύ κακό για το τίποτα κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εδώ μέσα δεν μπορούν να μπούνε σωστά πλαίσια κουβέντας όσο κάποιοι νομίζουνε ότι ξέρουνε περισσότερο από τους ανθρώπους της ΠΑΕ πιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ σε τόσο λεπτά διοικητικά ζητήματα.

Στην ζωή δυστυχώς δεν γίνετε να τα ξέρουμε όλα και για αυτό θα ήταν καλύτερα μερικές φορές να αφήνουμε κάποιους που ξέρουν καλύτερα κάποια πράγματα, και τους εμπιστευόμαστε , να κάνουν την δουλειά τους.

Δεν γίνετε να είμαστε ξερόλες. :lol:

Δεν μπορεί να κρίνεις μια επιλογή ενός προέδρου μιας ΠΑΕ όταν δεν ξέρεις ακόμα ποια θα είναι η δουλειά του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ. :lol:

Αφήστε τον Θόδωρο να κάνει την δουλειά του.... :x

Όσο για την λέξη ‘Γκαγκατσομάδα’ προέρχεται από την προπαγάνδα που κάνανε τόσα χρόνια τα σκουλήκια στα ραδιόφωνα της πόλης. Τα ίδια λέγαν και για τα κύπελλα που χάσαν...Φτιάξαν μια προπαγάνδα γιατί για όλα τα κακά τους φταίει ο ΠΑΟΚ και ο Γκαγκάτσης.

Προχώρα Θόδωρε ...είμαστε μαζί σου! :x 8)
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Εγώ πάλι θεωρώ την πρόσληψη Γκαγκάτση ανάλογη με μία μεγάλη μεταγραφή αεροδρομίου που θα άφηνε εποχή.Και επειδή ο Ζαγόρ δεν είναι κανένας μ@λ@κ@ς,για να κάνει μία τέτοια κίνηση κάτι θα ξέρει.Το μόνο που θέλω απ τον κύριο Γκαγκάτση,είναι σφυρίχτρες 50-50.Ούτε καν 51-49.
Και για να μην ξεχνιόμαστε αδέρφια.Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.Οπότε και με Γκαγκάτση και χωρίς Γκαγκάτση....ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.
Κι αυτή την συγκεκριμένη στιγμή έχουμε κάτι πολύ κρίσιμο για την ομάδα μας και δεν είναι άλλο απ τα πλέι οφ.Με Γκαγκάτση θα χουμε πολύ χρόνο να ασχοληθούμε μετα το τέλος των πλει οφ....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

gate4mitsos έγραψε:Αμα ηθελα πρωταθληματα και κυπελλα,θα γινομουν γαυρος...

Αμα ηθελα καθε χρονο ευρωπαικες πορειες θα γινομουν βαζελος...

Επελεξα να ειμαι φιλαθλος/οπαδος του ΠΑΟΚ γιατι ετσι ηξερα οτι θα ειμαι περηφανος και κανεις δν θα μπορει να μου πει τιποτα για την ομαδα μου...

Διαφωνω απολυτα με την προσληψη του "κυριου" γκαγκατση,προτιμω να ειμαι 9ος,να με περναει ο ρουλης και ο πανιωνιος παρα να ξερω πως παω καλα στο πρωταθλημα με εξωαγωνιστικους παραγοντες.Θα μου φερει λεει να βλεπω στην τουμπα τον κατσουρανη ή τον σειταριδη??Και οταν παιζαμε με τον σαλμον και τον κνολ παλι 13000 διαρκειας ειχα για την πλακα μου.Εχω ζησει μολις 2 κυπελα στα 17 μου χρονια και ομως δεν με ενδιαφερει καθολου,ΠΑΟΚ ειμαι κ ΠΑΟΚ θα παραμεινω ακομα και αν παλευω με την βεροια για την παραμονη στην α κατηγορια...

ΥΓ σαφως δεν θα αποδοκιμασω κατα την ωρα του αγωνα την ομαδα επειδη ειναι στην διοικηση ο κυρ βασιλης αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα δηλωνω ευχαριστημενος στις συζητησεις και στα φορουμ επειδη την αποφαση την πηρε ο ζαγορακης...

Συγγνώμη αλλά διαφωνούμε.Αδελφέ Gatemitsos ξέχασες πως μια ομάδα για να δυναμώσει θέλει και τίτλους....Α......και κάτι άλλο ακόμη δεν τους είδαμε τους πήραμε κιόλας????Κάτσε να τους πάρουμε και το ξανασυζητάμε αλλά είμαι σίγουρος εγώ πως αν πάρουμε πρωτάθλημα όλοι μάγκες και χαρές και πανηγύρια θα είμαστε και θα ξεχάσουμε τους προβληματισμούς μας.
Γι'αυτό λέω...καλή η μίρλα και η "γροθιά" στο κατεστημένο όπως λέμε αλλά και κανά πρωτάθλημα μέσα μέσα δεν βλάπτει.....Θέλω ο ΠΑΟΚ να γίνει παντοκράτορας.....Θέλω να παίζω με τη γιουνάιτεντ τη ρεάλ και τη γιουβέντους και να ξέρω πως μπορώ να τους κερδίσω....αυτό θέλω...Αυτό θα γίνει άμμα εδραιωθώ στο ελληνικό πρωτάθλημα....
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

δηλαδη για να καταλαβω αν ερθει ποτε αυτος ο κυριος πιστευει κανενας σας οτι εμεις θα ευνοουμαστε σε βαρος του γαυρου ή οτι η σφαιρα επιρροης του θα γινει δικη μας?θα χασει δηλαδη ολη την δυναμη του ο κοκκαλης και θα την παρουμε εμεις?
στου γκαγκατση τα @@ στηριζεται δηλαδη το οικοδομημα του γαυρου?και για να μην παρεξηγηθω εγω δεν ειμαι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε
ειμαι με το ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Είναι ένα ερώτημα κι αυτό...ακόμη δεν τον είδαμε γιάννη το βαφτίσαμε.... :) :) :)

gate4mitsos

Φιλε photis υπαρχουν και αλλοι τροποι να εδραιωθουμε στο ελληνικο πρωταθλημα και να κανουμε μεγαλες ευρωπαικες πορειες και χωρις τον γκαγκατση...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από desperando »

kos έγραψε:κανω μια προβλεψη, λεω την δικη μου γνωμη και τελος για εμενα το θεμα μεχρι να ανακοινωθει.

οσοι εχουν αντιθετη γνωμη για την ελευση γκαγκατση και μεινουν σταθερη σε αυτην την θεση του θα θεωρηθουν γραφικοι και εχθροι της ενωτητας του ΠΑΟΚ. οσοι μαλιστα εκφρασουν αυτες τις θεσεις στο γηπεδο θα εχουν προβλημα. δυστηχως τρυπηθηκαμε.

εαν ειχα να επιλεξω εναν ΠΑΟΚ με ζαγορακη και γκαγκατση και εναν ΠΑΟΚ χωρις τον γκαγκατση θα διαλεγα το δευτερο ακομη και αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν στον ΠΑΟΚ ο ζαγορακης.

την ειπα και εγω την αμαρτια μου.
Μην στενοχωριέσαι σε κανά χρόνο θα γίνει και αυτό έτσι όπως πάμε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπα....δύσκολα...η διαπλοκή σε ένα "λερωμένο" κράτος μόνο με τη διαπλοκή δυστυχώς πολεμάται....δυστυχώς δεν συμφωνώ αλλά είναι η αλήθεια...Το να ηθικολογείς όταν είσαι από κάτω είναι θεμιτό.Το να συνεχίσεις να ηθικολογείς όταν πας να σηκώσεις κεφάλι απλά δεν υφίσταται διότι δεν πρόκειται να το πράξεις ποτέ.....
Σε αυτή τη χώρα ζούμε μάγκες...άντε όλοι ΠΑΟΚ είμαστε....
ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΔΕ ΘΕΛΩ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΚΛΑΝΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩ...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Πέμ 14 Μάιος 2009, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gate4mitsos

Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις,ας πλακωθουμε οταν ανακοινωθει απο την ΠΑΕ :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπα...πιστεύω πως στο τέλος θα φιληθούμε..... :) :) :) :) :) :)
Πάντως στα σοβαρά τώρα μάγκες έχουμε έναν άνθρωπο που είναι ένας από μας εκεί στην ΠΑΕ....Ας τον εμπιστευτούμε λίγο,εδώ εμπιστευτήκαμε γουμενοπαγώνηδες και μπατατούδηδες....

Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Για να φτασουμε εκει που θελουμε,χρειαζομαστε ατομα ισχυρα.
Αυτη η λογικη που λεει,δεν θελω κανεναν ισχυρο παραγωντα στον ΠΑΟΚ για να μην πουν καποιοι οτι βοηθηθηκα,εγω δεν την δεχομαι.
Ας αλλαξει καποιος τον τιτλο επιτελους,ειναι προκλητικος.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Α τώρα να έρθει ε;;;
Ερε βέργα βρεγμέν που θέλουμε...
+1 ρε ΦΟΦΑΝΑ... Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ είναι καλοδεχούμενος... Το ότι θα έρθει ο Γκαγκάτσης δεν σημαίνει ότι θα παίρνουμε σφυρίγματα κ κάλπικα πρωταθλήματα... Την Ιστορία κ την Ιδεολογία μιας ομάδας, δεν μπορεί να την αλλάξη κανείς... Οργανωτικά ο ΠΑΟΚ θα ανέβει επίπεδο... ΤΕΛΟΣ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”