Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
- LittleJohn
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
Αυτα τωρα ειναι υποθεσεις.Εγω πιστευω οτι ναι,θα εδινε.Σε ολοκληρο το ματς 50ρησια σφυριζε,σε τετοια περιπτωσει μπορω να το δικαιολογησω το "ανθρωπινο λαθος"
Αλλωστε και τι καναμε κι οταν παιζαμε με 11;Αμα συνεχιζαμε να παιζαμε οπως το πρωτο ουτε σε 180 χρονια δεν βαζαμε γκολ,το πολυ-πολυ θα εληγε κανα 0-0.Να την βρασω την διαιτησια οταν σε ενα τετοιο ματς παρουσιαζομαστε ετσι απεναντι σε εναν πολυ μετριο αντιπλαο μεσα στην εδρα μας
Αλλωστε και τι καναμε κι οταν παιζαμε με 11;Αμα συνεχιζαμε να παιζαμε οπως το πρωτο ουτε σε 180 χρονια δεν βαζαμε γκολ,το πολυ-πολυ θα εληγε κανα 0-0.Να την βρασω την διαιτησια οταν σε ενα τετοιο ματς παρουσιαζομαστε ετσι απεναντι σε εναν πολυ μετριο αντιπλαο μεσα στην εδρα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Κυρ 10 Μάιος 2009, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- trobonaras
Του ριχνει και αγκωνια αμεσως μετα.δειτε το.δεν τον περνει καλα αλλα δεν εχει σημασια αυτο,προσπαθησε να τον χτυπησει.
Εδω διαφωνω εγω για πρωτη φορα με τον ζαγορακη.
Δικαιη η αποβολη του παμπλο,αδικη ομως η μη αποβολη του σιμαο.
Ειδικα αν χτυπησε μπολ μποι επρεπε να βγει τοτε με κοκκινη.
Ομως η κοκκινη του γκαρσια ειναι δικαη.
Εδω διαφωνω εγω για πρωτη φορα με τον ζαγορακη.
Δικαιη η αποβολη του παμπλο,αδικη ομως η μη αποβολη του σιμαο.
Ειδικα αν χτυπησε μπολ μποι επρεπε να βγει τοτε με κοκκινη.
Ομως η κοκκινη του γκαρσια ειναι δικαη.
Καλύτερα να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε-γράψουμε οτιδήποτε...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εχει βγάλει καμία ανακοίνωση ολόκληρη τη σαιζόν... τώρα όμως που όλοι ζητάμε την κεφαλή του γκαρσία επι πίνακι, έρχεται και μας λέει αυτά που χρόνια ολόκληρα βιώνουμε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ. Έρχεται και στιγματίζει όχι την αδικία, αλλά την άνιση μεταχείριση μεταξύ υμών και ημών.
Άρα φίλε μου και συμΠΑΟΚΤΣΗ, πριν διαφωνήσεις με την ανακοίνωση διάβασε πίσω από τις γραμμές.
Και μετά από αυτό ας καθίσουμε να σκεφτούμε. Άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια? Βαζω στοίχημα πως μέχρι την αποβολή όλοι είμασταν σίγουροι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει το γκόλ και η νίκη.
Η ομάδα έκανε ακριβώς ότι έκανε σε όλα τα παιχνίδια φέτος. Απλά σε ένα ακόμη ντέρμπυ παίξαμε με παίκτη ΛΙΓΟΤΕΡΟ (δεν θα κρίνω αν αυτό ήταν δίκαιο ή άδικο).
Επανέρχομαι και λέω πως δεν πρέπει ούτε να αποθεώνουμε, ούτε και να σταυρώνουμε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΥΓ. διάβασα σε κάποιο ποστ για "ουεφΑΚΙ" και έχασα το φως μου... ας συγκεντρωθούμε λίγο γιατι πέρυσι και προπερσι παίζαμε στην Ανω Ποταμιά και στα Κάτω Γαυγάμηλα. Μακάρι να μπούμε σε ομίλους του ουεφαΚΙΟΥ!!!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εχει βγάλει καμία ανακοίνωση ολόκληρη τη σαιζόν... τώρα όμως που όλοι ζητάμε την κεφαλή του γκαρσία επι πίνακι, έρχεται και μας λέει αυτά που χρόνια ολόκληρα βιώνουμε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ. Έρχεται και στιγματίζει όχι την αδικία, αλλά την άνιση μεταχείριση μεταξύ υμών και ημών.
Άρα φίλε μου και συμΠΑΟΚΤΣΗ, πριν διαφωνήσεις με την ανακοίνωση διάβασε πίσω από τις γραμμές.
Και μετά από αυτό ας καθίσουμε να σκεφτούμε. Άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια? Βαζω στοίχημα πως μέχρι την αποβολή όλοι είμασταν σίγουροι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει το γκόλ και η νίκη.
Η ομάδα έκανε ακριβώς ότι έκανε σε όλα τα παιχνίδια φέτος. Απλά σε ένα ακόμη ντέρμπυ παίξαμε με παίκτη ΛΙΓΟΤΕΡΟ (δεν θα κρίνω αν αυτό ήταν δίκαιο ή άδικο).
Επανέρχομαι και λέω πως δεν πρέπει ούτε να αποθεώνουμε, ούτε και να σταυρώνουμε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΥΓ. διάβασα σε κάποιο ποστ για "ουεφΑΚΙ" και έχασα το φως μου... ας συγκεντρωθούμε λίγο γιατι πέρυσι και προπερσι παίζαμε στην Ανω Ποταμιά και στα Κάτω Γαυγάμηλα. Μακάρι να μπούμε σε ομίλους του ουεφαΚΙΟΥ!!!!

- Kostas_Ptolemaios
Λοιπόν φίλε,θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ.LittleJohn έγραψε:Εχω δει και βλεπω σε καθε αγωνα πραγματα που,οχι με ενοχλουν απειρως περισσοτερο,αλλα με βγαζουν απο τα ρουχα μου,και την κανουμε ολοι μουγκα.Τελος παντων,μην συνεχισουμε και το κανουμε μπαχαλο το τοπικ.Παντως οχι,δεν θεωρω οτι η σημαια μιας αλλης χωρας ειναι κατι το εστω και ελαχιστα προσβλητικο για μενα,οπως και χεστηκα οταν με αποκαλουν με αλλη εθνικοτητα,λες και ειναι κατι το κακο.Στο κατω κατω,τι διαφορα εχει αυτο με τη σημαια με το συνθημα που φωναζουμε "Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας;"
Τεσπα,ας συνεχισουμε με τον αγωνα καλυτερα και να τα αφησουμε αυτα...
Καταρχήν δεν θεωρώ πως κάνω μπάχαλο το τόπικ.Με προσβάλει η κίνηση με την σημαία αυτή.
Η δικιά σου άποψη για το πως σε αποκαλούν,ή για τις σημαίες άλλων χωρών είναι κτήμα σου.Ποσώς με ενδιαφέρει αν προτιμάς να σε αποκαλούν οτιδήποτε.Με τα κολλητάρια σου μπορει να σκυλοβρίζεστε χοντρά κιόλας,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι κάτι το έξυπνο και πρέπει να γενικεύεται στον ΠΑΟΚτσήδικο λαό.
Η φάση με την Βουλγαρία ξέρεις πολύ καλά ότι είναι βαθιά ριζωμένη σε κοινωνικά και ιστορικά αίτια, που έχουν σημαδεύσει τον τόπο μας κατά καιρούς.Με την έννοια που χρησιμοποιείται,και η οποία είναι υβριστική μέσα σ'ενα ποδοσφαιρικό γήπεδο,σίγουρα δεν φέρνει στο μυαλό έναν Βούλγαρο ταξιδιώτη/τουρίστα που απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας που επισκέπτεται.Οι πεποιθήσεις σου μπορεί να σου αφήνουν περιθώριο να πιστεύεις διάφορα.
Το "Τούρκος είναι ο μπάμπάς σας" απευθύνεται σε φίλους των άλλων ομάδων της πόλης (π.χ. της Παπαναστασίου), με τους οπίους στο κάτω-κάτω είμαστε και ψιλογειτονιά.Είναι εσωτερικής κυκλοφορίας και κατανάλωσης.
Λοιπόν,αντί να λειτουργούμε σαν πρόβατα και να βελάζουμε σε ότι μας λένε καλύτερα να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιος υποτιμά την νοημοσύνη του απλού ΠΑΟΚτσή.Με την ίδια λογική λέω ότι ο Γκαρσία ξεπέρασε τον εαυτό του σήμερα.Μου έκανε ζημιά.Όχι να τον τραγουδάω κιόλας,να ειλί εμάς!
για μενα σημερα
χαλκιας 5
σναουτσερ 6
λινο 4
μαλεζας 6
κοντρερας 5
γκαρσια 6 οσο αγωνιστηκε
σορλεν 7
ιβιτς 1 ο χειροτερος του γηπεδου
κονσεισαο 2
βιειρινια 5
μουσλι 4
βερον 4
ο σαντος παλι καταφερε να φερει αρνητικο αποτελεσμα σε ντερμπι.
τα λαθη του για μενα σημερα οτι δεν εβγαλε τον ιβιτς και τον κονσεισαο και το οτι παλι φοβηθηκε το παιχνιδι.
ο παναθηναικος σημερα ηταν τραγικος και νικησε.
βεβαια υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος απο τη διαιτησια αλλα και σαν ΠΑΟΚ δεν σταθηκαμε ανταξιοι των προσδοκιων
χαλκιας 5
σναουτσερ 6
λινο 4
μαλεζας 6
κοντρερας 5
γκαρσια 6 οσο αγωνιστηκε
σορλεν 7
κονσεισαο 2
βιειρινια 5
μουσλι 4
βερον 4
τα λαθη του για μενα σημερα οτι δεν εβγαλε τον ιβιτς και τον κονσεισαο και το οτι παλι φοβηθηκε το παιχνιδι.
βεβαια υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος απο τη διαιτησια αλλα και σαν ΠΑΟΚ δεν σταθηκαμε ανταξιοι των προσδοκιων
Πώς γίνεται αυτό το "ανθρώπινο λάθος" να είναι πάντα υπέρ του αντιπάλου μας....LittleJohn έγραψε:Αυτα τωρα ειναι υποθεσεις.Εγω πιστευω οτι ναι,θα εδινε.Σε ολοκληρο το ματς 50ρησια σφυριζε,σε τετοια περιπτωσει μπορω να το δικαιολογησω το "ανθρωπινο λαθος"
- trobonaras
Aν εχει κανεις λινκ για το ριπλει ας το βαλει λιγο.
ευχαριστω
ευχαριστω
ο καθενας το καλο της ομαδας το αντιλαμβανετε με τον δικο του τροπο.ζαγορ εσυ εισαι αυτος που εβγαλε την ομαδα απο το αδιεξοδο και αυτο δεν αλλαζει θα στο αναγνωριζουμε ολη μας τη ζωη.αλλα σημερα με απογοητευσες με τα λεγομενα σου (αν ειναι δικα σου και οχι του κουμπαρου) <<θελω να σε ρωτησω κατι ομως αν η κεφαλια του ιβιτς εμπαινε μεσα και το σουτ του καραγκουνα πηγαινε αουτ τα ιδια θα ελεγες?>> αλλα ας μην πουμε παραπανω γιατι αρχισες να θυμιζεις ντεμη.το ξερω οτι θα με κραξετε πολλοι αλλα ειναι η γνωμη μου με το δικαιωμα λογου που μου δινουν οι οργανωτες του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ με τον κινδυνο βεβαια να θεωρηθω εμπρηστικος.
- LittleJohn
Και η βουλγαρικη σημαια απευθυνεται στους φιλους αλλων ομαδων της Νοτιας Ελλαδας,ποια ειναι η διαφορα;Kostas_Ptolemaios έγραψε:Το "Τούρκος είναι ο μπάμπάς σας" απευθύνεται σε φίλους των άλλων ομάδων της πόλης (π.χ. της Παπαναστασίου), με τους οπίους στο κάτω-κάτω είμαστε και ψιλογειτονιά.Είναι εσωτερικής κυκλοφορίας και κατανάλωσης.
Λοιπόν,αντί να λειτουργούμε σαν πρόβατα και να βελάζουμε σε ότι μας λένε καλύτερα να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιος υποτιμά την νοημοσύνη του απλού ΠΑΟΚτσή.Με την ίδια λογική λέω ότι ο Γκαρσία ξεπέρασε τον εαυτό του σήμερα.Μου έκανε ζημιά.Όχι να τον τραγουδάω κιόλας,να ειλί εμάς!
Τωρα το πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι με τα φιλαρακια μου μπορει να σκυλοβριζομαι χοντρα επειδη σου ειπα οτι χεστηκα οταν με αποκαλουν με αλλη εθνικοτητα,λες και ειναι προσβολη να σε αποκαλουν ανθρωπο που γεννηθηκε σε μια αλλη χωρα....

paokovia έγραψε:Πώς γίνεται αυτό το "ανθρώπινο λάθος" να είναι πάντα υπέρ του αντιπάλου μας..../quote]
Ε ενταξει,μην τα γενικοποιουμε,δεν ειναι παντα ετσι...Αλλη η διαιτησια του Κοκκαλακη μεσα στο Καραϊσκακη και αλλο η σημερινη για παραδειγμα,εκει η προθεση βγαζει ματι,σημερα δεν ηταν κατι τετοιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Κυρ 10 Μάιος 2009, 23:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ronaldo έγραψε:για μενα σημερα
χαλκιας 5
σναουτσερ 6
λινο 4
μαλεζας 6
κοντρερας 5
γκαρσια 6 οσο αγωνιστηκε
σορλεν 7
κονσεισαο 2
βιειρινια 5
μουσλι 4
βερον 4
Το θεμα μας ειναι το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που εγινε Κυριακη 10 Μαιου 2009. Εισαι off topic.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Κυρ 10 Μάιος 2009, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγκληματίας, ψυχασθενής, αλήτης, , μ@λ@κ@ς, σχιζοφρενής γαμώ το σπίτι σου, άντε γαμήσου, άμπαλος.
Καταλάβατε σε ποιον αναφέρονται τα παραπάνω ;
Όχι στον Βιτόλο, όχι στον Γκαγκάτση (απ'αυτούς ζήτησαν πιο πάνω κάποιοι να έρθουν στην ομάδα), αλλά στον Γκαρσία. Είναι μερικά μόνο από όσα γράφτηκαν από παοκσήδες που γράψαν πιο πριν.
Χωρίς σχόλια . Τα σχόλια αύριο που θα είμαστε όλοι πιο ψύχραιμοι
Α, ξαναδέστε και τη φάση της αποβολής του.
- Kostas_Ptolemaios
και ξαναλέω (όπως σε προηγούμενο μου ποστ) αν μας αποκαλούσαν πούστηδες θα πέφταμε όλοι στα τέσσερα;LittleJohn έγραψε:Και η βουλγαρικη σημαια απευθυνεται στους φιλους αλλων ομαδων της Νοτιας Ελλαδας,ποια ειναι η διαφορα;Kostas_Ptolemaios έγραψε:Το "Τούρκος είναι ο μπάμπάς σας" απευθύνεται σε φίλους των άλλων ομάδων της πόλης (π.χ. της Παπαναστασίου), με τους οπίους στο κάτω-κάτω είμαστε και ψιλογειτονιά.Είναι εσωτερικής κυκλοφορίας και κατανάλωσης.
obanebane να λες την αποψη σου κ ολοι θα την σεβαστουμε αλλα υπονοουμενα τυπου
ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ, κ αυτο ειναι κατι που κανεις δεν πρεπει να επιτρεψει.
Μεγα λαθος σου...
Ο Ζαγορ μιλαει παντα μεσα απο την καρδια του, κ οταν βγαινει μια ανακοινωση της παε παοκ να σε ενημερωσω οτι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ λεει τις σκεψεις του στον Κυργιακο για να την συνθεση αυτος, μετα την διαβαζει κ την διορθωνει.
Για αυτο λοιπον αυτα περι κουμπαρου ειναι μεγαλη ανακριβεια (ηταν οι τελευταια λεξη που μου ηρθε στο μυαλο μετα απο αλλες 10 που σκεφτηκα αλλα δεν ειπα για να μην φαω ban)
με τα λεγομενα σου (αν ειναι δικα σου και οχι του κουμπαρου)
ξεφτιλιζουν τον ΠΑΟΚ, κ αυτο ειναι κατι που κανεις δεν πρεπει να επιτρεψει.
Μεγα λαθος σου...
Ο Ζαγορ μιλαει παντα μεσα απο την καρδια του, κ οταν βγαινει μια ανακοινωση της παε παοκ να σε ενημερωσω οτι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ λεει τις σκεψεις του στον Κυργιακο για να την συνθεση αυτος, μετα την διαβαζει κ την διορθωνει.
Για αυτο λοιπον αυτα περι κουμπαρου ειναι μεγαλη ανακριβεια (ηταν οι τελευταια λεξη που μου ηρθε στο μυαλο μετα απο αλλες 10 που σκεφτηκα αλλα δεν ειπα για να μην φαω ban)
- alexpaok4
Εγω (και άλλοι) είμαι εκει στα δύσκολα. Απλα τώρα που τελικά ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι ο Ιμπραιμοβιτς, ο Γκαρσία δέρνει οποιον βρεί μπροστα του (μεχρι και τον Σάντος εσπρωξε!), δε μπορούμε να χορτάσουμε την αληθεια!
Και εγω πριν 1 εβδομαδα φανταζόμουν για Τσου Λου. Και εγω έλεγα για πρωτάθλημα του χρόνου. Και εγω τωρα λεω 'Γ@μω τα πάντα μου, ποση υπομονη να πρεπει κανω ακομη;'
Κρίμα. Δεν είμαστε αυτο που νομίζαμε. Τα καλύτερα έρχοντε ομως. Απλα πρεπει καποιοι να ξυπνίσουν τωρα και να δουν τη πραγματικότητα.
Και εγω πριν 1 εβδομαδα φανταζόμουν για Τσου Λου. Και εγω έλεγα για πρωτάθλημα του χρόνου. Και εγω τωρα λεω 'Γ@μω τα πάντα μου, ποση υπομονη να πρεπει κανω ακομη;'
Κρίμα. Δεν είμαστε αυτο που νομίζαμε. Τα καλύτερα έρχοντε ομως. Απλα πρεπει καποιοι να ξυπνίσουν τωρα και να δουν τη πραγματικότητα.
Μήπως η ανακοίνωση της ΠΑΕ δίνει απάντηση σε αυτούς που μίλαγαν για
διαιτησία 50-50?
Φοβερή η δήλωση Γκαρσία για Κολίνα
"Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος αφήνει στο παιχνίδι τον Simao του Παναθηναϊκού των δισεκατομμυρίων που «πρέπει» να κερδίσει την θέση του Champions League, την οποία όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα… "
διαιτησία 50-50?
Φοβερή η δήλωση Γκαρσία για Κολίνα
"Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος αφήνει στο παιχνίδι τον Simao του Παναθηναϊκού των δισεκατομμυρίων που «πρέπει» να κερδίσει την θέση του Champions League, την οποία όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα… "