Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός..

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πέστε να με φάτε.......αλλά με αυτά που διάβασα στο κατηγορητήριο της ΟΥΕΦΑ όσον αφορά την εταιρική ευθύνη της ΠΑΕ.........περιμένω μια παραίτηση.....ΜΙΑ ....έστω για τα μάτια του κόσμου....ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ....που πληρώνεστε κιόλας.

Ζηση?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

pagotatzis έγραψε:μην συγκρίνουμε υποθέσεις με πραγματικότητες

αυτό με το παιδάκι δεν το ξέρουμε αλλα ότι αν μπαίναν θα τρώγαμε τιμωρία το ξέραμε

υποθεσεις ειναι τωρα που τελειωσε το ματσ
υποθεσεις ηταν τοτε την ωρα του ματς?
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ποιος είναι υπεύθυνος ασφαλείας τις ΠΑΕ? Την παραίτηση του τώρα στην διάθεση τις διοίκησης.

Ποια είναι η εταιρεία ασφαλείας του γηπέδου? Ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία για διαφυγόντα έσοδα από τα εισιτήρια, για την έλλειψη ελέγχου στους Αυστριακούς (μου αρέσει που θα έμπαιναν και με διαβατήρια ούτε καν αυτό δεν έγινε ).

Ο υπεύθυνος τις Α.Δ για την ώρα του παιχνιδιού? Κίνηση τις ΠΑΕ νομικά για το ξήλωμα του εν λόγου υπευθύνου απο την ΕΛ.ΑΣ

Το τυράκι το φάγαμε μια φορά και πέσαμε στην φάκα, βλέπω να μην βάζουμε μυαλό και να συνεχίζουμε, αντε και στην βιεννη υπερήφανα να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Φτάνει το κυνήγι μαγεισσων ας δούμε πρώτα οτι φταιμε πρωτίστως εμείς σαν ΠΑΕ σαν φίλαθλοι και μετά οι υπόλοιποι.

Ιβαν την σκούπα σαν πολλή ανίκανου και άσχετοι είναι μαζεμένοι στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θέλω να πιστεύω ότι ο Σαββίδης με το (τεχνοκρατικό) επιτελείο του καθώς και κάποιοι από την ΠΑΕ, γνωρίζουν καλύτερα από εμάς το πως και το γιατί έγινε ό,τι έγινε.
Όπως θέλω να πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσουν σωστά στο μέλλον.

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το "έπος" με την PSG. Κάποιοι ήσασταν αγέννητοί και κάποιοι τα ζήσαμε.
Ας περιμένουμε και τα αποτελέσματα της έφεσης. Πιστέυω ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι 3 αγωνιστίκές, όσο ο μονοετής αποκλεισμός με αναστολή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπηκαμε σε εναν φαυλο κυκλο συζητησεων οι οποιες τη δεδομενη χρονικη στιγμη δεν προσφερουν τιποτα.

Γιατι οπως μπορει ενας να αναφερει παραδειγματα απουσιας της διοικησης σε οργανωτικα ζητηματα μπορουμε να αναφερουμε παραδειγματα τραμπουκισμου μεριδας κοσμου που δεν εφερε καμοια ευθυνη η διοικηση.Να θυμισω οτι η κροτιδα σε ματς ευρωπαικο κοντεψε να μας κοστισει την εδρα.

Επομενως ας σταθουμε στην επομενη μερα.

Θελει σοβαροτητα απο ολους.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ...!!!!

Γιατι αμα δεν επαιρνε ο ζησης εισητηρια(ή οποιος αποφασιζει) για τη βιεννη καποιοι θα λεγανε καλα εκανε και καποιοι θα λενεμας κοβεις τις εκδρομες.
Το νομισμα εχει 2 οψεις...

Αρα αφου γινει η εφεση και δουμε τι γινει πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε.
Θελουμε την ομαδα να μας εχει παντα κοντα και να κανει ωραια πραγματα στην ευρωπη ή θελουμε αποκλεισμους και τα ρεστα????
Ποτε δε φταιει μονο ενας.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ποτέ δε φταίει ένας..........αλλά απο κάπου ξεκινάει.

Ας κάνει η ΠΑΕ το καθήκον της ρε Γιώργο και μετά πάμε παρακάτω.

Μια ζωή το παραμύθι με την αστυνομία......!Που δεν αντιλέγω ότι φταίει.....αλλα εσυ σα ΠΑΕ τι κάνεις?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για μια ακόμη φορά, πολυ απλα αποδειχτηκε οτι το προβλημα το πεθαμενου ελληνικου κρατους ειναι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ.. Τη στιγμη που ΕΓΩ στο γηπεδο μου ΚΑΘΟΡΙΖΩ ποιος πρεπει να μπει και ποιος οχι, ερχονται τα π@υτανοπαιδα της ΕΛΑΣ να απειλουν το Μηλιωριδη, να αφηνουν (και με βιντεο μαλιστα) τους αντιπαλους να μπαινουν στο γηπεδο χωρις ελεγχο και να γινεται ολο το σκηνικο επειδη καποιοι αλλοι ηθελαν να το παιξουν προστατες στο δικο μου σπιτι.... Οσο για τους υπολοιπους που βριζουν τα αδερφια που μπηκαν στο γηπεδο να προστατεψουν τους οικογενειαρχες στην 7, το γηπεδο και την υστεροφημια μας σαν οπαδικο κινημα, να τους θυμισω οτι εαν αυτα τα παιδια δεν εκαναν καποια κινηση, οπως εγινε εντελως αντανακλαστικα, πιθανοτατα σημερα να θρυνουσαμε ειτε θυματα, ειτε να μιλουσαμε για μια μαυρη μερα για το συλλογο για παρα πολλα χρονια!!!

ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ,ΤΕΤΟΙΟ MΑΓΕΙΡΕMΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟYΤΕ Η ΒΕΦΑ,ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ,ΠΟΣΟ ΠΟYΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ,MΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗ ΤΟYMΠΑ MΑΝΙ-MΑΝΙ,MΑΣ ΨYΡΙΣΕΣ ΚΑΙ MΙΑ ΝΤΟYZΙΝΑ MΟΝΕY,ΟYΕΦΑ ΕΣΤΙ ΒΡΩMΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟY RΕSΡΕCΤ ΓΡΑΨΤΕ MΑFΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πωπω παλι φταινε ολοι οι αλλοι. Ακριβης μικροφραφια της κοινωνιας
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

free4 έγραψε:Για μια ακόμη φορά, πολυ απλα αποδειχτηκε οτι το προβλημα το πεθαμενου ελληνικου κρατους ειναι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ.. Τη στιγμη που ΕΓΩ στο γηπεδο μου ΚΑΘΟΡΙΖΩ ποιος πρεπει να μπει και ποιος οχι, ερχονται τα π@υτανοπαιδα της ΕΛΑΣ να απειλουν το Μηλιωριδη, να αφηνουν (και με βιντεο μαλιστα) τους αντιπαλους να μπαινουν στο γηπεδο χωρις ελεγχο και να γινεται ολο το σκηνικο επειδη καποιοι αλλοι ηθελαν να το παιξουν προστατες στο δικο μου σπιτι.... Οσο για τους υπολοιπους που βριζουν τα αδερφια που μπηκαν στο γηπεδο να προστατεψουν τους οικογενειαρχες στην 7, το γηπεδο και την υστεροφημια μας σαν οπαδικο κινημα, να τους θυμισω οτι εαν αυτα τα παιδια δεν εκαναν καποια κινηση, οπως εγινε εντελως αντανακλαστικα, πιθανοτατα σημερα να θρυνουσαμε ειτε θυματα, ειτε να μιλουσαμε για μια μαυρη μερα για το συλλογο για παρα πολλα χρονια!!!

ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ,ΤΕΤΟΙΟ MΑΓΕΙΡΕMΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟYΤΕ Η ΒΕΦΑ,ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ-ΟYΕΦΑ,ΠΟΣΟ ΠΟYΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ,MΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗ ΤΟYMΠΑ MΑΝΙ-MΑΝΙ,MΑΣ ΨYΡΙΣΕΣ ΚΑΙ MΙΑ ΝΤΟYZΙΝΑ MΟΝΕY,ΟYΕΦΑ ΕΣΤΙ ΒΡΩMΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟY RΕSΡΕCΤ ΓΡΑΨΤΕ MΑFΙΑ.

Ρε Φρί ας βγει η ΠΑΕ να μιλήσει με ονόματα και να κάνει συνέντευξη τύπου γιατί αυτό που έγινε σήμερα θα γραφτεί στην ιστορία της ομάδας.

Εσυ ρε Φρι για παρέθεσε μας στοιχεία οτι απειλήθηκε ο Μηλιωρίδης.....αλλιώς τι το ποστάρεις έτσι χωρίς έστω ένα βίντεο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

pagotatzis έγραψε:δεν με πείθεται όλοι εσείς που λέτε ότι μπήκαν για να προστατέψουν τα παιδάκια και τις γυναίκες και τους παππούδες !

πόσοι από εσάς που μπήκατε ,πήγατε για να προστατέψετε?
και πόσοι για καβγά?

είναι λίγοι και όχι όλη η θήρα 4 αλλα όταν η θήρα 4 δεν μπορεί να τους μαζέψει η και να τους αφήνει από έξω εξαρχής τότε πρέπει να παρθούν αλλα μετρα.

είναι εδώ στο paokmania κανεις που μπουκάρει μέσα στο γήπεδο που και που?
θέλω να σας ρωτήσω κάτι?
πως μπαίνετε μέσα?
πηδάτε από πάνω?ανοίγουν την πόρτα?
............................................................................................................................................

δεν θα μου καταστρέψετε εσείς τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ
τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ ακούτε?
γιατί εσείς το μονο σίγουρο είναι ότι δεν είσαστε
ΠΑΟΚ
τί μας νοιάζει ρε φίλε αν σε πείσαμε ή όχι? ό,τι γουστάρεις σκέφτεσαι. το αν πειστείς αδιάφορο. κάτσε φάε τον πυρσό στην 7 και να καθόμαστε οι της 4 να σε κοιτάμε. τί λέτε ρε? πότε γίναμε εκκλησία και δεν το κατάλαβα?

όσο για τον αν μπουκάρει κανείς μέσα από το ΠΑΟΚμάνια εσένα τί σε ενδιαφέρει? μήπως να παρουσιαστούμε και από μόνοι μας στο τμήμα?

όσο για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι δικός σου, ποτέ δεν ήτανε και ποτέ δε θα γίνει. ούτε δικός μου ούτε κανενός. ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του. για ό,τι γίνεται στο οπαδικό, μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας. που θα μας πεις και ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ" !!!!!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Αν συνεχίσετε τις αντιπαραθέσεις θα τα σβήσω όλα.

Ηρεμήστε είμαστε όλοι χάλια σήμερα.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Τα τρία χρόνια με αναστολή είναι πάρα πολλά για να κάτσουν φρόνιμα μερικά καλόπαιδα του ΠΑΟΚ. :evil:
Εμείς είμαστε ικανοί να πλησιάζουμε να βγούμε στο τσου λου και στο τέλος ή σε κάποιο σημείο του αγώνα να μπουκάρουν μερικοί μέσα και να τα κάνουν μαντάρα :evil:

Για μένα καλύτερα να τιμωρηθούμε τώρα ώστε η νέα διοίκηση που θα προκύψει να μπορεί
να οργανώσει καλύτερα και χωρίς πίεση τον νέο ΠΑΟΚ του επενδυτή και όχι τον ΠΑΟΚ
του "εγώ πλερώνω , εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ ναούμε...." και λοιπές λαλακίες που ακούμε και βλέπουμε τόσα χρόνια.
Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός , απλά δεν μπορούν να συνυπάρχουν.
Εκτός αν κάποιος θέλει έναν οπαδικό στρατό πίσω του ;)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

danirifle έγραψε:
pagotatzis έγραψε:δεν με πείθεται όλοι εσείς που λέτε ότι μπήκαν για να προστατέψουν τα παιδάκια και τις γυναίκες και τους παππούδες !

πόσοι από εσάς που μπήκατε ,πήγατε για να προστατέψετε?
και πόσοι για καβγά?

είναι λίγοι και όχι όλη η θήρα 4 αλλα όταν η θήρα 4 δεν μπορεί να τους μαζέψει η και να τους αφήνει από έξω εξαρχής τότε πρέπει να παρθούν αλλα μετρα.

είναι εδώ στο paokmania κανεις που μπουκάρει μέσα στο γήπεδο που και που?
θέλω να σας ρωτήσω κάτι?
πως μπαίνετε μέσα?
πηδάτε από πάνω?ανοίγουν την πόρτα?
............................................................................................................................................

δεν θα μου καταστρέψετε εσείς τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ
τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ ακούτε?
γιατί εσείς το μονο σίγουρο είναι ότι δεν είσαστε
ΠΑΟΚ
τί μας νοιάζει ρε φίλε αν σε πείσαμε ή όχι? ό,τι γουστάρεις σκέφτεσαι. το αν πειστείς αδιάφορο. κάτσε φάε τον πυρσό στην 7 και να καθόμαστε οι της 4 να σε κοιτάμε. τί λέτε ρε? πότε γίναμε εκκλησία και δεν το κατάλαβα?

όσο για τον αν μπουκάρει κανείς μέσα από το ΠΑΟΚμάνια εσένα τί σε ενδιαφέρει? μήπως να παρουσιαστούμε και από μόνοι μας στο τμήμα?

όσο για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι δικός σου, ποτέ δεν ήτανε και ποτέ δε θα γίνει. ούτε δικός μου ούτε κανενός. ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του. για ό,τι γίνεται στο οπαδικό, μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας. που θα μας πεις και ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ" !!!!!
Γιατι ρε φιλε εχουμε μεριδιο ευθυνης ολοι μας; Αλλος τα σπαει, αλλος πληρωνει δηλαδη; εγω δεν μπουκαρα μεσα και δεν δεχομαι οτι εχω μεριδιο ευθυνης για τιποτα. μηπως μονο οσοι μπηκαν εχουν το προνομιο της ευαισθησιας;οι υπολοιποι της 4 δηλαδη που δεν μπουκαραν τι ειναι;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Επαγγελματικός αθλητισμός και οπαδισμός..

Δημοσίευση από karlat85 »

Ειναιαυτοι που με το εναχερι τους χαϊδεύουν την γκομενα τους κ με το αλλο τραβαν βιντεο
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το ερώτημα παραμένει.

Στο πανηγυράκι της uefa δεν είμαστε δεκτοί με τους δικούς μας όρους. Δε γίνεται ρε παιδί μου να είμαστε καλεσμένοι στο θέατρο και εμείς να σπάμε πιάτα. Το ερώτημα είναι αφού δε μας αρέσει το θέατρο τι δουλειά έχουμε και μπλέκουμε με τις ουέφες και το μοντέρνο τους ποδόσφαιρο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”