Σωστός... Αυτό το θυμάμαι...κωστας/παοκ4 έγραψε:Για την ιστορια ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ πετυχε 1 γκολ σπουδαιο που ισοδυναμο με το κυπελλο ευρωπης του 2004 ΡΩΣΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2 - 1(ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ)
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Ο Βρύζας όντως είχε ένα θέμα με το σκοράρισμα, ένα θέμα που δημιουργήσαμε περισσότερο εμείς οι ίδιοι, καθώς περιμέναμε τον γκολτζή που θα τελειώνει τη χρονιά με 15+ γκολ... Δυστυχώς ο Ζήσης σε 150 αγώνες πέτυχε μόλις (?) 26 γκολ, χοντρικά δηλαδή ένα γκολ, ανά 6 παιχνίδια. Φυσικά το γεγονός ότι ήταν βασικός στον δικέφαλο για 4 χρόνια, σημαίνει πως πρόσφερε πολλά. Απλά εμείς στην κερκίδα δε μπορούσαμε (ή δε θέλαμε) να τα δούμε! Για να καταλάβεις gika (μιας και δε τον πρόλαβες, όπως λες) ο Βρύζας είχε τρομερή ικανότητα στο να αγωνίζεται χωρίς τη μπάλα, ενώ βοηθούσε αρκετά στη δημιουργία φάσεων. Κοινώς δεν ήταν το σέντερ φορ-γκολτζής, αλλά συνέφερε αρκετά στον ΠΑΟΚ. Λογικό, αν σκεφτείς πως τις επόμενες 2 χρονιές είχε 129 συμμετοχές στην Περούτζια....
Ναι αλλά σε πιο μπαλαρίνα στυλ. Αυτό το μπαλαρίνα το άκουγε και από την εξέδρα λόγω του αέρινου στυλ παιχνιδιού του. Είχε και το μαλάκι λίγο μακρύ, δε θέλει και πολύ ο ΠΑΟΚτσής, έγινε το κακό.
Ρε παιδιά είναι απλά τα πράματα:
ΕΓΩ ξέρω καντάρια μπάλα
Ο Ζήσης ήταν, είναι και θα είναι το πουλέν μου
Άρα ο ζήσης είναι παιχταράς. ΤΕΛΟΣ
ΕΓΩ ξέρω καντάρια μπάλα

Ο Ζήσης ήταν, είναι και θα είναι το πουλέν μου
Άρα ο ζήσης είναι παιχταράς. ΤΕΛΟΣ
Αυτοί που τον θυμούνται καλά στην Ιταλία είναι οι της Μίλαν αφου την κάρφωσε αρκετές φορές απ οτι θυμάμαι.
Εγω παντα ημουν στη μειοψηφια στο θεμα Βρυζα (ως παικτη) και δεν μπορουσα να καταλαβω πως γινεται οι πολλοι να μη βλεπουν το προφανες, δηλαδη οτι ο Βρυζας προσφερε παρα πολλα στο παιχνιδι μας εκεινη την εποχη. Δυστυχως αυτο που γινοταν ξεπερνα κατα πολυ αυτο που γινεται με τον Μπαλαφα (σε ενα σημειο δικαιολογημενα) σημερα. Λαθος πασα ο Φρατζεσκος, δεν πειραζει παικταρα. Λαθος πασα ο Βρυζας, ου παλτο φυγε απ'τον ΠΑΟΚ. 10 σωστες ενεργειες εκανε, και μια λαθος, "αυτοι" θα πιανοντουσαν απο αυτο για να εκφρασουν το κομπλεξ τους.
"Αυτοι" ακομα υπαρχουν, δεν εξαφανιστηκαν ξαφνικα απο τον ΠΑΟΚ. Ειναι οι ιδιοι που πριν μερικους μηνες αρχισαν να λενε παλτο τον Μουσλιμοβιτς, οι ιδιοι που εχουν κομπλεξ με τον Χαλκια και τον Ιβιτς, οι ιδιοι που λενε οτι ο Σαντος εχει πιασει ταβανι, ο Βρυζας εχει πιασει ταβανι και οτι ο φροντιστης δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και γιατι ρε Ζαγορακη μας εβαλες να πληρωσουμε τα μινι-διαρκειας και μας κοροιδεψες κτλ κτλ. Αυτους δηλαδη που ακουμε καθε μερα στα ραδια.
Ειμαι αισιοδοξος ομως γιατι βλεπω οτι "αυτοι" οι τυποι σιγα σιγα μειωνονται και η νεα γενια, σε συνδυασμο με καποιους παλιους που πηγαιναν παντα κοντρα στη νοοτροπια της γενιας τους, αρχιζουν και γινονται περισσοτεροι απο τους κομπλεξικους και τους καναπεδακηδες.
"Αυτοι" ακομα υπαρχουν, δεν εξαφανιστηκαν ξαφνικα απο τον ΠΑΟΚ. Ειναι οι ιδιοι που πριν μερικους μηνες αρχισαν να λενε παλτο τον Μουσλιμοβιτς, οι ιδιοι που εχουν κομπλεξ με τον Χαλκια και τον Ιβιτς, οι ιδιοι που λενε οτι ο Σαντος εχει πιασει ταβανι, ο Βρυζας εχει πιασει ταβανι και οτι ο φροντιστης δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και γιατι ρε Ζαγορακη μας εβαλες να πληρωσουμε τα μινι-διαρκειας και μας κοροιδεψες κτλ κτλ. Αυτους δηλαδη που ακουμε καθε μερα στα ραδια.
Ειμαι αισιοδοξος ομως γιατι βλεπω οτι "αυτοι" οι τυποι σιγα σιγα μειωνονται και η νεα γενια, σε συνδυασμο με καποιους παλιους που πηγαιναν παντα κοντρα στη νοοτροπια της γενιας τους, αρχιζουν και γινονται περισσοτεροι απο τους κομπλεξικους και τους καναπεδακηδες.
Ακριβώς έτσι.Συμφωνώ απόλυτα με τον Olorin.
Το γκολ του στο euro2004 με την Ρωσία νομίζω αντιπροσωπεύει το στυλ που είχε σαν επιθετικός. Κηνυγούσε τη μπάλα οταν ήταν διεκδικούμενη η φαινόταν χαμένη, εκτόπιζε πολυ ωραία τους αντιπάλους και έδινε έτοιμα γκολ η τα κάρφωνε αυτός.
Το γκολ του στο euro2004 με την Ρωσία νομίζω αντιπροσωπεύει το στυλ που είχε σαν επιθετικός. Κηνυγούσε τη μπάλα οταν ήταν διεκδικούμενη η φαινόταν χαμένη, εκτόπιζε πολυ ωραία τους αντιπάλους και έδινε έτοιμα γκολ η τα κάρφωνε αυτός.
Τα είπες όλα όπως πρέπει..Olorin έγραψε:Εγω παντα ημουν στη μειοψηφια στο θεμα Βρυζα (ως παικτη) και δεν μπορουσα να καταλαβω πως γινεται οι πολλοι να μη βλεπουν το προφανες, δηλαδη οτι ο Βρυζας προσφερε παρα πολλα στο παιχνιδι μας εκεινη την εποχη. Δυστυχως αυτο που γινοταν ξεπερνα κατα πολυ αυτο που γινεται με τον Μπαλαφα (σε ενα σημειο δικαιολογημενα) σημερα. Λαθος πασα ο Φρατζεσκος, δεν πειραζει παικταρα. Λαθος πασα ο Βρυζας, ου παλτο φυγε απ'τον ΠΑΟΚ. 10 σωστες ενεργειες εκανε, και μια λαθος, "αυτοι" θα πιανοντουσαν απο αυτο για να εκφρασουν το κομπλεξ τους.
ΥΓ.Νοβίτο πρόσθεσε σε αυτά που λες και την ενέργεια πέρυσι στο γκολ κόντρα στο Λεβαδειακό.. Πως κρατάει την μπάλα και την προστατεύει μέχρι να δώσει την πάσα στο Λάκη για να σκοράρει..
http://www.youtube.com/watch?v=1UxSzr7hvv8
Να ταν μόνο αυτή η ενέργεια...
Τόσα πολλά που σίγουρα δεν εκτιμήσαμε όταν έπρεπε... Γιατί κακά τα ψέμματα, όλοι μας μια μουρμούρα τουλάχιστον για τον Ζήση την είχαμε...
Τόσα πολλά που σίγουρα δεν εκτιμήσαμε όταν έπρεπε... Γιατί κακά τα ψέμματα, όλοι μας μια μουρμούρα τουλάχιστον για τον Ζήση την είχαμε...
απο οσο σας ακουω να λετε γτ δεν τον προλαβα εγω....ακουγε βρισιδια απο την κερκιδα....αρε μπαλαφακο η σειρα σ να γινεις ζησης
Λέτε ο Μπαλαφίνιο να κάνει καριέρα στην Ιταλία και να γίνει μεγας Σκάουτερ του ΠΑΟΚ???

Χωρίς να το λέω προσωπικά για σένα γιατί δεν σε ξέρω ...Olorin έγραψε:Εγω παντα ημουν στη μειοψηφια στο θεμα Βρυζα
Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος λέει ότι δεν μουρμούρισε ή δεν νευρίασε ή δεν έκραξε ή δεν έβρισε μετά από ενέργειες του Ζήση, για μένα ή δεν πήγαινε στο γήπεδο - δεν παρακολουθούσε ΠΑΟΚ- όταν ο Ζήσης έπαιζε μπάλα ή λέει ψέμματα!
Ξαναλέω, δεν το λέω για σένα Olorin γιατί ούτε σε γνωρίζω και σίγουρα θα υπάρχει και η μειοψηφία που λες .. Απλά δεν ανέχομαι ξαφνικά εκεί που το 80% (για να μην πω παραπάνω) έβριζε το Ζήση και έκραζε πριν καν ακουμπήσει τη μπάλα, τώρα να μην μπορείς να βρεις Παοκτσή που δεν έκραξε ...
Εκτός κι αν σ' αυτά τα τελευταία 10 χρόνια άλλαξαν τόσο πολλοί οι Παοκτσήδες και εκείνοι που τότε έκραζαν πλέον δεν ασχολούνται και βγήκαν οι νέοι που τότε δεν πήγαιναν στο γήπεδο!