Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από evans4 »

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κανε υπομονη . Ολοι το εχουμε περασει. :shock:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σήμερα πήγα τον μικρό μου γιό, 7 χρονών πια, στη Δευτέρα Δημοτικού. Φυσικά φορούσε την μπλουζα ΠΑΟΚ που του είχα πάρει πρόσφατα. Όλο καμάρι!! Τον βλέπει από μακριά ο Διευθυντής του σχολείου και έρχεται κατευθείαν πάνω του. Λέω απο μέσα μου "τώρα θα μας κάνει παρατήρηση για την φανέλα που του έβαλα, πρώτη μέρα στον αγιασμό"! Έρχεται και λέει "Καλώς τον Πάμπλο Γκαρσία". - η φανέλα του γιού μου είναι Πάμπλο Γκαρσία - . Βάζει το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του που είχε κάτι κλειδιά, βγάζει το μπρελόκ που είχε και το δίνει στο γιό μου. "Δικό σου παλικάρι μου. Εγώ έχω άλλα δύο σπίτι μου" του λέει. Κοιτάζω καλύτερα το μπρελόκ και... είχε ένα δικέφαλο του ΠΑΟΚ! Ο Διευθυντής είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!

Βέρος Μαρκοπουλιώτης, αλλά...ΠΑΟΚΤΣΗΣ....Κόκκαλο εμείς...

Φυσικά το τι έγινε μετά δεν χρειάζεται να σας το πω. Παραλίγο να μην άρχιζε ο αγιασμός!!! :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

salonicapaokaki έγραψε:
tsef4 έγραψε:Gika περιπου ιδια ηλικια εχουμε...Εγω ειμαι το 93'
κι εγώ του '93 είμαι! ;)
Νταξει, πρώτη λυκείου χαλαρά...19,5 έβγαλα...
Κι η μητερούλα μου η αγαπημένη, που φώναζε γιατί μέσα στις εξετάσεις μετανάστευα σε σπίτια συγγενών για να βλέπω τα εντός έδρας ματς της Παοκάρας στα play-offs (δεν έχω Nova, βλέπετε), δεν είπε κουβέντα, τα πήρε όλα πίσω...

Άντε, που δεν εμπιστευόταν την "κορούλα της" επειδή της βγήκε λίιιιγο Παοκτσού. :D

Και πήγα και στην πρεμιέρα, την Τετάρτη (χρησιμοποίησα ως επιχείρημα το βαθμό μου..χεχε). :) :) :)
Συγχαρητήρια και από μένα!
Και εις ανώτερα, ώστε να μπορείς να βλέπεις τα μεγαλεία τηςο μάδας μας πιο εύκολα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

litsaki4 έγραψε:εγω ΠΑΤΩΣΑ ειμαι τοσο αχρηστη που απο τα 13.800 που ηθελα πηρα τα τρεια μου..... :(
Δεν θέλω στενοχώριες!
Το νόημα της ζωής δεν βρίσκεται στον βαθμό των εξετάσεων. Μπορείς όμως να προσπαθήσεις ξανά και σου εύχομαι να πετύχεις κάτι καλό!
Να αποφύγεις μόνο την απογοήτευση και την απελπισία που είναι ό,τι χειρότερο (και βλακώδη ως συναισθήματα)!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

στο 5ο Γυμνασιο Θεσνικης (ανθεων) ητανε ο μπολτ σημερα στον αγιασμο.....
καλη σχολικη χρονια σε ολους
teacher

Δημοσίευση από teacher »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.
Και στους δασκάλους και καθηγητές ρε Απόστολε, ειδικά σε όσους διακατέχονται από ασπρόμαυρα αισθήματα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σαφώς! Καλή χρονιά Δάσκαλε!!!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

DimisK έγραψε:Σήμερα πήγα τον μικρό μου γιό, 7 χρονών πια, στη Δευτέρα Δημοτικού. Φυσικά φορούσε την μπλουζα ΠΑΟΚ που του είχα πάρει πρόσφατα. Όλο καμάρι!! Τον βλέπει από μακριά ο Διευθυντής του σχολείου και έρχεται κατευθείαν πάνω του. Λέω απο μέσα μου "τώρα θα μας κάνει παρατήρηση για την φανέλα που του έβαλα, πρώτη μέρα στον αγιασμό"! Έρχεται και λέει "Καλώς τον Πάμπλο Γκαρσία". - η φανέλα του γιού μου είναι Πάμπλο Γκαρσία - . Βάζει το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του που είχε κάτι κλειδιά, βγάζει το μπρελόκ που είχε και το δίνει στο γιό μου. "Δικό σου παλικάρι μου. Εγώ έχω άλλα δύο σπίτι μου" του λέει. Κοιτάζω καλύτερα το μπρελόκ και... είχε ένα δικέφαλο του ΠΑΟΚ! Ο Διευθυντής είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!

Φυσικά το τι έγινε μετά δεν χρειάζεται να σας το πω. Παραλίγο να μην άρχιζε ο αγιασμός!!! :) :) :) :) :)
Έχεις τον τρόπο να με συγκινείς πάντα DimisK. Εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά στον πιτσιρικά σου...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

καλα περασαμε σημερα,την δευτερα να δω
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Να είσαι καλά αδελφέ μου...

Προς στιγμήν...σκέφθηκα μήπως εκείνος ο δάσκαλος ήσουν...εσύ!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

DimisK έγραψε:Σήμερα πήγα τον μικρό μου γιό, 7 χρονών πια, στη Δευτέρα Δημοτικού. Φυσικά φορούσε την μπλουζα ΠΑΟΚ που του είχα πάρει πρόσφατα. Όλο καμάρι!! Τον βλέπει από μακριά ο Διευθυντής του σχολείου και έρχεται κατευθείαν πάνω του. Λέω απο μέσα μου "τώρα θα μας κάνει παρατήρηση για την φανέλα που του έβαλα, πρώτη μέρα στον αγιασμό"! Έρχεται και λέει "Καλώς τον Πάμπλο Γκαρσία". - η φανέλα του γιού μου είναι Πάμπλο Γκαρσία - . Βάζει το χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του που είχε κάτι κλειδιά, βγάζει το μπρελόκ που είχε και το δίνει στο γιό μου. "Δικό σου παλικάρι μου. Εγώ έχω άλλα δύο σπίτι μου" του λέει. Κοιτάζω καλύτερα το μπρελόκ και... είχε ένα δικέφαλο του ΠΑΟΚ! Ο Διευθυντής είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!

Βύσμα και στο δημοτικό ρεεεε? :)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πρώτη μέρα σαν μαθητής δευτέρας Λυκείου,καλά πήγε..
Καλή χρονιά να έχουμε παίδες και να συνοδευτεί από επιτυχίες της ΠΑΟΚάρας μας..
Dimi είσαι άπαιχτος...
Όλα τα ΠΑΟΚΙΑ μες στη χαβούζα αξίζουν συγχαρητήρια που υπερασπίζονται και εξαπλώνουν την ασπρόμαυρη ιδέα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

teacher έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.
Και στους δασκάλους και καθηγητές ρε Απόστολε, ειδικά σε όσους διακατέχονται από ασπρόμαυρα αισθήματα...
Χα! Χα! Χα!
Έχεις δίκιο!
Καλή χρονιά σε όλους τους εκπαιδευτές
Αλλά όχι μόνο στους ασπρόμαυρους. Και στους Παναθηναϊκούς, Ολυμπιακούς, Αεκτσήδες, Αρειανούς, Πιερικούς (δεν ξεχνιέται η πρώτη αγάπη) κλπ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 11 Σεπ 2009, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”