Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν
- 11121969solitario
- Mantzarioti
Eγω παντως παρολο το μετριο θεαμα γουσταρα που ημουν σε ενα γηπεδο που ειχα να παω παρα πολλα χρονια και ειδα την ομαδα μου να κανει το πρωτο της βημα για την κατακτηση του κυπελλου....Μεγαλη τρελλα για μια ακομα φορα και στην κερκιδα.....
http://www.youtube.com/watch?v=xN88buFLXPE
http://www.youtube.com/watch?v=xN88buFLXPE
Δεν μπορώ να κάνω κριτική.
Δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, κι αν το Σάββατο που έκανα την κριτική και πάλι είχα οπτική άγνοια, εδώ αυτό που θα πω είναι ότι:
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ!!!
ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ 1000% ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ..
ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ..
Κι ο νοών νοείτω..
Δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, κι αν το Σάββατο που έκανα την κριτική και πάλι είχα οπτική άγνοια, εδώ αυτό που θα πω είναι ότι:
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ!!!
ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ 1000% ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ..
ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ..
Κι ο νοών νοείτω..
παιδια λιγο σοβαρα εμενα πονεσαν τα ματακια με αυτα που ειδα.. φυσικα ειδαμε μαι ομαδα καμια σχεση με την βασικη, σιγουρα οι παικτες δεν μπορουσαν να συννενοηθουν γιατι τους εβαλε ολους μαζι και τους ειπε : αιντε πατε να κερδισετε.. λογικο ειναι δεν λεω.. απλα λεω οτι ηταν απαραδεκτο το ματς και ευτυχως που η ομαδα εχει φανελα γιατι καποια αλλη ομαδα θα χε φαει πολλα γκολ απο τον πολυ οργανωμενο κατα την αποψη μου Μακεδονικο.. Προχωραμε κοιταμε μπροστα και στο επομενο ματς κυπελλου κυριε Φερναντο λιγοτερες αλλαγες για να παμε καλυτερα
Εννωειται αυτο ακριβως λεω οτι ειναι δικαιολογημενη η κακη οικονα που ειδαμε.. απλα ας μην το δουμε αυτο και στην επομενη φαση γιατι απο κει και περα σοβαρευουν τα πραγματα και εφωσον ενας απο τους 2 βασικους στοχους μας ειναι το κυπελλο πρεπει να κατεβουμε πιο συμμαζεμενοι..
συμφωνω για τον Αθανασιαδη πιστευω οτι εχει πολλες δυνατοτητες και γενικα αυτο που ειπες οτι δηλαδη αν ενας αναπληρωματικος επαιζε μα την βασικη ομαδα θα πηγαινε πολυ καλα.. (δες μαλεζα με κοντρερας)
συμφωνω για τον Αθανασιαδη πιστευω οτι εχει πολλες δυνατοτητες και γενικα αυτο που ειπες οτι δηλαδη αν ενας αναπληρωματικος επαιζε μα την βασικη ομαδα θα πηγαινε πολυ καλα.. (δες μαλεζα με κοντρερας)
-
δεν το ειδα το παιχνιδι δεν εχω αποψη..αλλα αφου πηραμε την προκριση αυτο μετραει σε πρωτη φαση..αυτα τα ματς ειναι καλα να βγαλει ο σαντος καποια συμπερασματα για παικτες με λιγο χρονο συμετοχης αλλα ταυτοχρονα εχουν και δοση ρισκου γιατι κυνηγας την προκριση και εμεις το θελουμε το κυπελλο φετος και δεν ημαστε για αποκλεισμο νωρις νωρις....

της κοντης ψλς οι τριχες της φταινε.
πολλοι οι αναπληρωματικοι....
ηταν ψηλο το χορτο...
τι να κανουν τα παιδια...
συγκεντρωση στο πρωταθλημα λεω εγω,και το κυπελλο να το παρει κανεις που εχει πανω απο 12 παικτες στο roster!
με τον θρασυβουλο περσι ημασταν καλυτεροι...
μαλλον εχουμε τον καταλληλοτερο προπονητη στην ευρωπη.
μπηκαν κοντρερας μουσλι και ηταν σαν να πηρα 2 μεσουλιτ μετα απο 24ωρο πονοδοντο....
με ομαδα γ εθνικης παιζαμε....
για μενα χθες χασαμε.
σαντος λαος mvp χθες
πολλοι οι αναπληρωματικοι....
ηταν ψηλο το χορτο...
τι να κανουν τα παιδια...
συγκεντρωση στο πρωταθλημα λεω εγω,και το κυπελλο να το παρει κανεις που εχει πανω απο 12 παικτες στο roster!
με τον θρασυβουλο περσι ημασταν καλυτεροι...
μαλλον εχουμε τον καταλληλοτερο προπονητη στην ευρωπη.
μπηκαν κοντρερας μουσλι και ηταν σαν να πηρα 2 μεσουλιτ μετα απο 24ωρο πονοδοντο....
με ομαδα γ εθνικης παιζαμε....
για μενα χθες χασαμε.
σαντος λαος mvp χθες
αντιθετα για μενα, χθες κερδισαμε πολλα.Καταλαβαμε ποιες ειναι οι δυνατοτητες ολου του ροστερ και σταματησαν οι γκρινιες για τη μη χρησημοποιηση παικτων.
Αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες:Για μενα ειναι λιγο ακυρο να μιλαμε για μεταγραφες το γεναρη τη στιγμη που εκκρεμει η Α.Μ.Κ. και το προπονητικο κεντρο δεν τραβαει...
Αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες:Για μενα ειναι λιγο ακυρο να μιλαμε για μεταγραφες το γεναρη τη στιγμη που εκκρεμει η Α.Μ.Κ. και το προπονητικο κεντρο δεν τραβαει...
Δεν καταλαβα επειδη τους εβαλε δηλαδη χθες σημαινει οτι δεν πρεπει να χουν παραπονο? ετσι ειναι σαν να τους κοροιδευει μπροστα στα μουτρα τους... εγω θελω να τους δω μαζι με τους βασικους.. τοτε θα καταλαβω ποιος αξιζει και ποιος οχι.. οχι να μου βαζει τωρα 9 παικτες μεσα και παμε να κερδισουμε..
Αλλα αν χαναμε θα λεγε οτι δεν κανουν και ειδατε τα αποτελεσματα και τετοια..
Αλλα αν χαναμε θα λεγε οτι δεν κανουν και ειδατε τα αποτελεσματα και τετοια..
-
αδερφε tad ο ΠΑΟΚ πηρε τον μπιζερα με 300 χιλιαρικα για δευτερη επιλογη και ειναι αμυντικος ενω ο πανιωνιος πηρε τον εστογιαννοφ δεξι χαφ επιθετικογενη παικτη με 600-700 χιλιαρικα..δεν ειναι δυνατον να συγκρινονται οι δυο τους...συμφωνω και εγω για τις βιαστικες επιλογες αλλα οταν εφυγε ο μελισσης δεν ειχαμε την πολυτελεια για κατι καλυτερο και συναμα φτηνο...