Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Και βεβαια ειχε ηχο η παλιολινατσα ο Μινος...χιχι.. 8)
Λοιπον αν τελειωσει σημερα η εκπομπη χωρις να ανοιξουν κεφαλια, εγω θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποϊ μου στον Αϊ-Δημητρη...
Ζητησε να παρεμβει ο Κυριακος Κυριακου απο τη ΠΑΕ (κι ο αλλος ο γαυρος ο Θεοδωριδης γιατι λεει θιχτηκε το μουτρο) και προβλεπω...σφιχταγγαλιασματα...χαχαχαχαχα...ε ρε κεφι αποψε παλι...

Λοιπον αν τελειωσει σημερα η εκπομπη χωρις να ανοιξουν κεφαλια, εγω θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποϊ μου στον Αϊ-Δημητρη...
Ζητησε να παρεμβει ο Κυριακος Κυριακου απο τη ΠΑΕ (κι ο αλλος ο γαυρος ο Θεοδωριδης γιατι λεει θιχτηκε το μουτρο) και προβλεπω...σφιχταγγαλιασματα...χαχαχαχαχα...ε ρε κεφι αποψε παλι...
- PAOK_NORTH_ARMY
- PAOK_NORTH_ARMY
Ειχαμε το καθιερωμενο ξεκινημα του σχολιου του Μινου που μπηκε φουριοζος κι αρχισε να μιλα για την ανακοινωση της ΠΑΕ στο σχολιο του Κωνσταντινου χθες. Τα παιζει ο αλλος πως το λενε ο συντονιστης της ΑΚ και βαζει τις φωνες στο Μινο να σταματησει. Αυτος κανει πως εχει προβλημα ηχου οποτε και ο αλλος κλεινει και κανει διαφημησεις για να αποκατασταθει η βλαβη με τον ηχο. Επανερχετε και ζητα συγγνωμη απο το Μινο, τον αφηνει εν τελει να διαβασει την ανακοινωση της ΠΑΕ, τα χωνει και στο λακαμα τον Κωνσταντινου, αυτος λεει τα δικα του προσπαθωντας να σωσει αυτα που επνιξε και τωρα περιμενουμε ολοι την παρεμβολη του Κυριακου απο την ΠΑΕ που θελει να παρεμβει και να μιλησει επι του θεματος!!!
Αυτα εν ολιγοις Καρινα...λαχανιασα...
Αυτα εν ολιγοις Καρινα...λαχανιασα...

Τι βιντεο λες καλε Νοβιτουλινακουλακουλη μου...εδω στο ERT-SAt ειχαμε διαφημισεις Μητροπανου απαντα και κατι τετοια...novito έγραψε:λάθος νούλη, βίντεο βάλανε... 8)Platon έγραψε:.... και ο αλλος κλεινει και κανει διαφημησεις ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Δευ 10 Νοέμ 2008, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι φένεται φιλέ KAREENA. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας πολεμάνε μέσα απο κρατικά μέσα όπου χρηματοδοτούνται απο την τσέπη μας.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΕ, να κινηθεί νομικά εναντίων και της εκπομπής και του καραγκιόζη του Κων/νου. Δεν μπορει να πληρώνονται απο ΕΜΑΣ
και να λένε τέτοια πράγματα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΕ, να κινηθεί νομικά εναντίων και της εκπομπής και του καραγκιόζη του Κων/νου. Δεν μπορει να πληρώνονται απο ΕΜΑΣ
και να λένε τέτοια πράγματα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.