Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
και συ πανθεσσαλονι ανηκεις στη κατηγορια του παοκτση "οποτε θυμαμαι και κυριως οταν χανω, λεω τη λαλακια μου"
ποσα λεφτα εβαλες στην ΑΜΚ παληκαρι μου??
να πω τον ζηση να φερει τον πουγιολ ή τον ματερατσι...
φυσικα και να κλεισουν οσο ειναι ανοιχτες κυνδινευουν τα νετ καφε να μεινουν απο δουλεια..τοσα πιτσιρικια απασχολουν απο το να παιζουν καουντερ στραικ και να μλκιζονται στο φεις μπουκ
Φορεβος παιχτης ο Μπιζερα αν και δεν του δωθηκαν οι ευκαιριες που θα ηθελε ο ιδιος. Βεβαια ειχε μπροστα του τον ογκολιθο Κοντρελας, τον βελτιωμενο Μαλεζα και τον επιθετικογενη-αμυντικο(!!!!!!) Μαρκαντονη! Για τριτη επιλογη του Σαντος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, μια αξιοπιστη λυση στην αμυνα μας.
Υ.Γ. Πανθεσσαλονικιε γιατι σε βλεπω μεσα στο φορουμ ΠΑΝΤΑ πριν απο ντερμπυ και ποτε αλλωτε??? Μαλλον εισαι απο αυτους που δεν κανουν ουτε τον κοπο να διαβασουν για τα αλλα αθληματα του ΠΑΟΚ και πριν απο τα ντερμπυ γραφουν 50 σελιδες για το ματς... ερεεεε ιντερνετοΠΑΟΚια φυτοπαθητικοι καναπεδακιδες
τηρουμενων των αναλογιων και για πρωτη φορα βασικος και μαλιστα σε ντερμπι τα πηγε καλα...............κοντρερας δεν ειναι βεβαια σε καμια περιπτωση αλλα δεν ηταν αρνητικος πρωταγωνιστης......δε μασαει απο κοκκινες ουτε και αυτος.......
Πολυ καλος , ψυχραιμος με καλες τοποθετησεις αλλα για ποιο λογο εκανε αυτα τα πραγματα στο τελος του αγωνα δεν μπορω να καταλαβω. Φανηκε λες κ ηθελε να σπασει τα ποδια του αντιπαλου στη φαση που πηρε την κοκκινη
Εγώ θα πω ότι και ένας φίλος πριν.Η προσωπολατρεία φτάνει!!Τι έκαναν όλοι αυτοί που τους αβαντάρουμε δηλαδή??Μας έφεραν κανένα τίτλο?Κάνανε τίποτα το περισπούδαστο??Νομίζω να ξυπνήσουμε λίγο...Ο Μπιζέρα θα πω ότι ήταν το λιγότερο μ@λ@κ@ς.Και το αν έπαιξε καλά ή όχι στ'αρχίδια μου.Δεν είμαστε ομάδα κάτς,ομάδα ποδοσφαίρου είμαστε.
Σε ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο Τζόε Μπιζέρα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ γύρισε τον αστράγαλό του και μέσα σε λίγη ώρα είχε πρηστεί.
Και εμενα μου αρεσε ο Μπιζερα, οπως και σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που τον εχω δει. Ειναι ο 3ος-4ος αμυντικος μας για φετος και ειναι 5 φορες καλυτερος απο αυτον τον Κνορ που ειχαμε περσι. Και επιθετικα/δημιουργικα ειναι πολυ καλος (για αμυντικος).