Play-off και play-out 2008- 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Play-off και play-out 2008- 2009

Δημοσίευση από tad »

Να με συγχωρήσουν τα αδέρφια αλλά θα διαφωνήσω λίγο με την οπτική των πραγμάτων αναφορικά με τα διαρκείας.

Τα διαρκείας αφορούν όλα τα σίγουρα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στον ΠΑΟΚ προστίθενται και τα παιχνίδια των φιλικών. Τα πλέι οφ δεν είναι στα σίγουρα παιχνίδια της σεζόν. Έτσι πιστεύω ότι καλό θα είναι να πληρώσουμε όλοι το εισητηριάκι μας για τα τρία αυτά παιχνίδια που θα είναι και πολύ ενδιαφέροντα.

Θεωρώ δε ότι είναι ευκαιρία αν πάρουμε τα μίνι διαρκείας να μπει στην ΠΑΕ ένα έξτρα καλό ποσό. Φαντάζομαι ότι οι τιμές θα είναι χαμηλές από 12 έως 20 ευρώ στις 4,5,6,7,8 και από 30 έως 50 ευρώ στις 1,2,3.

Το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί από την ΠΑΕ η ισχύς των διαρκείας από την αρχή της σεζόν είναι σφάλμα αλλά δεν είναι το μόνο. Πέραν των πολλών καλών έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται και λάθη. Θεωρώ όμως ότι και αυτά που γίνονται είναι από την απειρία αλλά κυρίως από την πίεση των υψηλών προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται.

Αδέρφια κανένας δεν είπε ότι ο δρόμος είναι εύκολος. Καλώς κακώς εμείς είμαστε και δεν υπάρχει άλλος. Ευτυχώς είμαστε πολλοί ... !!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και η περίπτωση που κάποιος δεν έχει λεφτά να διαθέσει? Κάποιος που μάζευε όλο τον χρόνο λεφτά για να πάρει ένα διαρκείας και να μην του λείψει ο ΠΑΟΚ? Που μετά άρχισε να μαζεύει λεφτα για το επομενο διαρκείας την επόμενη χρονιά και τελικά τα έδωσε σε μετοχές? Αυτός ο κάποιος γιατί να στερηθεί την ΠΑΟΚάρα μας στα σημαντικότερα ματς της χρονιάς?? Γιατί αφού πλήρωσε ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ να μην μπορει να παει στα play-off? Εγώ που πήρα διαρκείας για να μην περιμένω στη σείρα για είσητήριο, γιατί τώρα πρέπει να περιμενω??
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Συμφωνα με αυτα που διαβαζω εδω το θεμα εχει ληξει

"Το τρίτο θέμα είχα να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ είχε το καλοκαίρι ενημερώσει τους φιλάθλους πως δεν θα ισχύσουν στους αγώνες των πλέι οφ. Πως άλλωστε να ισχύσουν όταν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η ομάδα θα διεκδικεί από πλεονεκτική θέση την είσοδό της στα πλέι οφ. Στην ΠΑΕ αποφάσισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ενημερώσουν τον κόσμο για τις τιμές των εισιτηρίων. Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μίνι εισιτήρια διαρκείας πακέτο και για τους τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν στην Τούμπα."

Απόστολος Παγώνης

http://www.gazzetta.gr/content/view/27857/2/

Ολα αυτα γιναν στο διοικητικο συμβουλιο της ΠΑΕ. Κατ'αρχην αφου ολοι ειμασταν "ενημερωμενοι", γιατι συζητηθηκε το θεμα στο διοικητικο συμβουλιο??? Για να μας ξαναενημερωσουν?

Οσο για το αν μπορουσε κανεις να τολμησει να φανταστει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα εβγαινε ουτε πεμπτος, οσο λιγοτερα ειπωθουν τοσο το καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

PRAKTORINOS έγραψε:
Kareena4ever έγραψε: ...επειδη στην ανακοινωση της ειχε αναφερει πως ισχυουν για τα ματς πρωταθληματος χωρις παραπανω διευκρινιση.

Τουλαχιστον, εχουμε μεταξυ μας και μεταξυ κοσμου και διοικησης μια σχεση, την οποια διεπει οσο γινεται η ειλικρινεια και η διαφανεια.
Παίζουμε με τις λέξεις.
Ετσι μού φαίνεται.

Οταν λέμε πως "ισχύουν για τα ματς τού πρωταθλημάτος" (με ή χωρίς παραπάνω διευκρίνηση), σημαίνει ακριβώς αυτό το πράγμα:
ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Εαν είναι παράλειψη, αμέλεια τής ΠΑΕ, τσιμέντο να γίνει!
Νέοι είναι, θα μάθουν.
Έστω και στην κασίδα μου.
Γιατί είχα πολλά και πλούσια μαλλιά μέχρι που εμφανίστηκε στη ζωή μου ο Βουλινός και οι επόμενοι.

Εαν είναι όμως τρικ, το θεωρώ απαράδεκτο.
Και μόνο αυτοί ξέρουν αν είναι τέτοιο.

Στο δια ταύτα:
Εαν μού πει κάποιος οτι τα play-offs δεν είναι μέρος τού ίδιου πρωταθλήματος που παρακολουθούμε εδώ και εικοσιτόσες αγωνιστικές και θα κρίνουν την τελική κατάταξη του, αλλά κάποια άλλη διοργάνωση (διηπειρωτικό, διαπλανητικό, διαγαλαξιακό), πάω πάσο.

Εαν επιμένετε οτι η ΠΑΕ έκανε ό,τι πρέπει στην φετινή διατύπωση, να την αφήσει ίδια και απαράλλαχτη και για τού χρόνου και δια παντός.
Παιζουν με τις λεξεις αυτοι που ξεκινησαν εδω και λιγες μερες την ανακατωσουρα με τη δηθεν υπαναχωρηση της ΠΑΕ απο δεσμευση για ισχυ διαρκειας και στα πλευ-οφ.
Ενω απο την πρωτη μερα παραλαβης, πολλοι απο μας εχουμε κατοπιν ερωτησεων την διευκρινιση πως σε ενδεχομενα ματς πλευ-οφ ΔΕ θα ισχυσει το διαρκειας.

Οταν λεμε πως ισχυουν για τα ματς του πρωταθληματος, μπορουμε να ακολουθησουμε δυο μονοπατια σκεψης.
Η να γινουμε απολυτοι και να υποθεσουμε ο,τι μας συμφερει. Δηλαδη πως και σε ενδεχομενα πλευ-οφ θα ισχυει το διαρκειας μας.
Η να παραμεινουμε σκεπτικοι και να ρωτησουμε αν ισχυουν η οχι για τα πλευ-οφ.
Οπως και να εχει, συμφωνω οτι φυσικα στην κασιδα μας θα μαθουν ολοι, οπως συνεβαινε παντα. Ο κοσμος ειναι αυτος που κρατα το συλλογο κι ετσι θα ειναι και στο μελλον. Ασχετα απο διοικησεις, παικτες, προπονητες και αλλους.

Το αν ειναι τρικ, δεν το ξερουν μονο "αυτοι". Απο τη στιγμη που υπαρχουν ανθρωποι που απο την πρωτη μερα διαθεσης ρωτησανε και μαθανε πως δε θα ισχυσει το διαρκειας για ενδεχομενα πλευ-οφ, το ξερουν και "αλλοι".
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ηταν αμελεια.Του χρονου, στη διοικηση θα πρεπει να ειναι πολυ πιο σαφεις αλλα και πολυ περισσοτερο εξυπηρετικοι στα θεματα διαρκειας και οχι μονο.

Στο "δια ταυτα".
Το γεγονος πως τα πλευ-οφ ειναι οργανικα αναποσπαστο κομματι του πρωταθληματος δε σημαινει πως σαν εταιρια μια οποιαδηποτε ΠΑΕ δεν εχει το δικαιωμα να εκδωσει πολλων διαφορετικων τυπων εισιτηρια.
Μονο για 15 ματς, για 15 +ενδεχομενα πλευ-οφ, για ματς ελληνικα και σε ευρωπαικους θεσμους, σπαστα για σειρα συγκεκριμενων αγωνων απο τους 15 εντος εδρας και λοιπα.
Αν δεν το εχει το δικαιωμα σαν εταιρια και ειμαστε προσκολλημενοι σε αυτο που υποθετουμε η θελουμε να ισχυει, τοτε ουτε το πανσυμπαντικο τροπαιο δε θα μπορεσουμε να σηκωσουμε ποτε σαν συλλογος.

Εαν επιμενετε οτι η ΠΑΕ συμπεριελαβε και τους αγωνες πλευ-οφ στα διαρκειας που αγορασε ο κοσμος και τωρα κανει πισω, του χρονου μη στηριξετε οσοι νομιζετε πως σας κοροιδεψε.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

το γμτ ειναι ομως οτι για αυτα τα μινι διαρκειας το κοστος αναγκαστηκα θα ειναι μεγαλη λογο τουρνικε(για απλη αντικατασταση διαρκειας εδωσα 30€)και το βασικοτερο για μενα οτι οι εκτος θεσσαλονικης θα δυσκολευτουν να τα προμηθευτουν..
εγω πχ αν και ειμαι μια ωρα δρομο δεν την παλευω να κατεβω μονο για το μινι διαρκειας..
:?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Με φτηνά εισιτήρια θα ανταμείψει τους φιλάθλους του ο ΠΑΟΚ στην φάση των πλέι-οφ για τους τρείς αγώνες εντός έδρας που θα ακολουθήσουν. Κι αυτό γιατί τα διαρκείας δεν θα ισχύσουν οπότε είναι εύλογο πως στόχος της διοίκησης είναι να μην επιβαρύνει τους φιλάθλους με μια πρόσθετη επιβάρυνση. Παράλληλα εξετάζεται η προοπτική να γίνει και να κυκλοφορήσει ένα μίνι εισιτήριο- διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες, με ανάλογο αντίτιμο, ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι στα παιχνίδια που θα γίνουν.

http://www.metrosport.gr/?p=16818
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάπως σώθηκε τώρα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Εγώ ξέρω ότι με τα διαρκείας πήγα και Κύπελλο, τη στιγμή που σε άλλες ομάδες έπρεπε να πληρώσουν εισιτήρια. Απ'όσο ξέρω, ποτέ δεν είπαν ότι τα διαρκείας θα ισχύουν και στα πλέιοφ. Όποιος θελήσει να αγοράσει διαρκείας τη νέα χρονιά, να ζητήσει διευκρινήσεις.
Άβαταρ μέλους
Bouch

Δημοσίευση από Bouch »

Παιδια σε ενα πρωτοσελιδο το διαβασα κι εγω μεσα στην εβδομαδα. Μεγαλη μ@λ@κια. Δεν προκειται να παρω μονο και μονο για το γαμωτο. Δηλαδη καποιος που εσκασε 500 και 700€ θα πρεπει να ξαναδωσει τωρα? Δωσαμε λεφτα για το διαρκειας, δωσαμε στην αυξηση, δωσαμε στη μπουτικ... Ενταξει ειμαι παοκτσης αλλα το πορτοφολι μου εχει και ενα οριο. Ελπιζω να ειναι μουφα η ειδηση
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για να ξεφύγουμε από το θέμα με τα διαρκείας...

Τελικά τα πολυδιαφημισμένα play-off έχασαν τον σκοπό τους. Στο σημερινό ματς με τη Λάρισα, δύο ομάδες που "καίγονται" για τα play-off, έπαιξαν το πιο σούπα ματς της χρονιάς.
Ο λόγος πιστεύω ότι είναι ο συντελεστής 5 με τον οποίο διαιρείται η βαθμολογική διαφορά. Μια νίκη πάνω μια νίκη κάτω με τους ίδιους βαθμούς θα πάμε στα play-off. Όλη τη χρονιά που η ομάδα πήγαινε καλά έβριζα την τύχη μας που ο συντελεστής πήγε από το 3 στο 5. Έλεγα "τζάμπα οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες" στα play-off θα έχουν όλοι τους ίδιους βαθμούς. Τώρα όμως ο συντελεστής αυτός μας δίνει την ευκαιρία για "πειράματα" ή για "γκέλες" χωρίς σοβαρό αντίκτυπο.
Άβαταρ μέλους
ox aman

Δημοσίευση από ox aman »

Το παραδοξο ειναι οτι αν χαναμε η ειδικη βαθμολογια -σε πιθανη νικη του παο- θα ηταν 2-2-2-0 ενω τωρα ειναι παο 3, ΠΑΟΚ 2, αεκ 2, αελ 0. Αν παρουμε ομως 1 ποντο περισσοτερο απο λαρισσα μεχρι το τελος του πρωταθληματος θα μπουμε κι εμεις με 3π. στα play-offs.
Άβαταρ μέλους
SHREK

Re: Online εισιτήρια μέσω νετ.

Δημοσίευση από SHREK »

Από το καλοκαίρι μας είχαν πει ότι τα διαρκείας δεν θα ισχύουν γεια τα play of σωστή η λάθος κίνηση δεν θέλω να το σχολιάσω, ξέρω όμως ότι η γειτονία πέρυσι είχαν ξεχωριστό διαρκείας και ενίαιο εισητήριο γεια τους αγψνες
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πραγματικά πολύ ηλίθιο σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

τα διαρκειας δεν ισχυουν αλλα οι 19.159 εχουμε πρωτερεοτητα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το σκότωσα για ένα εισιτήριο ποιοι το φωνάζουν?? :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”