15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Γιατι τον καλεσε τοτε στην εθνικη και εχασε τσαμπα δεκα μερες? Για να παιξει 15 λεπτα σε δυο αγωνες εντος δεκα ημερων??? Ελεος!!!

Τεσπα...οτι θελω λεω βεβαια τωρα, :lol: , αλλα τον θεωρω ισως σαν το μονο αναντικαταστατο παικτη της ομαδας μας. Θα μας λειψει στην αμυνα αν δεν παιξει τελικα...

Παρ' ολα αυτα ειμαι αισιοδοξος...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εικόνα

Τι βλεπετε στη φωτο????? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

Δημοσίευση από ALEXAND4R »

χθες για αλλη μια φορα,ηταν καταπλικτικος.ξερει κανεις τι εχει παθει,γιατι εχθες αντικατασταθηκε..
delave

Δημοσίευση από delave »

Μεγάλος παίκτης.-
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μεγαλη προσωπικοτητα.

του χρονου επειγοντως αρχηγος
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Τεραστιος.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Τοσο εγκεφαλικο παικτη ειχαμε πολλα χρονια να δουμε στην ομαδα.Βασικα δεν θυμαμαι αν ειχαμε ποτε στο παρελθον.Να μην λειψει ποτε γιατι το κενο ειναι ειναι δυσαναπληρωτο.Καθαριζει τις φασεις με τοσο απλο τροπο που κατι σκοκο και εντινιο φαινονται σαν να μην υπαρχουν.Επισης πολυ σημαντικο ειναι οτι κατεβαζει την μπαλα και την περναει μπροστα με τετοια ηρεμια ωστε να ειναι χρησιμος ακομη και στην οργανωση του παιχνιδιου.Παμπλο εισαι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. :P
teacher

Δημοσίευση από teacher »

O Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη φλεγόμενη Τούμπα, χαρακτηρίζοντας άσχημο το αποτέλεσμα για το Δικέφαλο του Βορρά. «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του πρέπει να κερδίζει τους 3 βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και δικαιούταν τη νίκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός.

Ο Κοντρέρας, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η γεύση που μας άφησε η ισοπαλία, ήταν μη ικανοποίησης. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του πρέπει να κερδίζει τους 3 βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και δικαιούταν τη νίκη. Η βασικότερη αιτία του άσχημου αποτελέσματος ήταν η κακή απόδοση της ομάδας στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Αν κρατούσαμε το 1-0 στο ημίχρονο, η ΑΕΚ θα έβγαινε πιο μπροστά στο β’ μέρος και ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε πιο εύκολα διαδρόμους για ένα δεύτερο γκολ. Υπάρχει άσχημη γεύση όταν ο αντίπαλος με μια ευκαιρία σε κόβει δύο βαθμούς. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και η τακτική. Παραμένω ήρεμος γιατί έχω πίστη σε αυτήν ομάδα. Έχουμε την τύχη να παίζουμε μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό, το οποίο αξίζει πολλά. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χαρές και να το ικανοποιήσουμε, για να ξανάρθει στο γήπεδο. Αυτό που έζησα στην Τούμπα ήταν μια απίστευτη εμπειρία, έχοντας παίξει και στο εξωτερικό, το έχω συναντήσει μόνο στη Χιλή στην έδρα της δημοφιλέστερης ομάδας της πατρίδας μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω μπροστά σε έναν τέτοιο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σάντος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Ανεξαρτήτου της κούρασης και του μεγάλου ταξιδιού, είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Δεν τίθεται ζήτημα κούρασης».
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Παιδια ο ανθρωπος ειναι δασκαλος τι να λεμε τωρα. Ο ορισμος του συγχρονου στοπερ. Οσοι παιζουν μπαλα διπλα του πρεπει να τον παρατηρουν ακομα ... και πως δενει τα κορδονια του γιατι τετοιο αμυντικο δε βρισκεις ευκολα σε αλλα ομαδα και δε μιλαω μονο για τις ελληνικες.
Απλα ρισπεκτ στο Ζηση που καταφερε να τον φερει στην μικρη μας χωρα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever έγραψε:Ο ανθρωπος ειναι απλα παιχτουρα.
Το βαρομετρο για τη συνολικη αμυντικη αποδοση της ομαδας, για μενα.
Τι να λεμε τωρα;
Τετοιο κεντρικο αμυντικο δυσκολα βρισκεις σε αλλη ομαδα στην Ελλαδα.
Ασε που φυσιογνωμικα ειναι σα διδυμος αδερφος του Πλατωνα. Φτου , φτου, φτου μη το βασκανουμε το παλικαρι.

Αχαχαχαχαχαχαχα....Kareena αδερφε μου εγραψες... Ενταξει το μαλλι μου ειναι πλεον σα του Γκαρσια, λεω να βαλω και μια κορδελα α λα Βερον και εχω να ξυριστω και μια βδομαδα...αλλα πετυχες...

Ο Κοντρερας ειναι Η φυσιογνομια και Η προσωπικοτητα...τελος!!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εδώ λέμε!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

αχαχαχαχαχαχα εδω για Κοντρεραααααααααααααας
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Επειδη σιγα σιγα κερδιζω την εντυπωση οτι ολοι εχουν πεσει πανω στο Βερον, το Μουσλι και τον Γκαρσια, εχω να πω οτι ο Παμπλο Κοντρερας ειναι ως αυτη τη στιγμη, ο καλυτερος και σταθεροτερος παικτης μας τοσο απο πλευρας αποδοσης οσο κι απο αγωνιστικης πλευρας...

Ο ανθρωπος ξερει που θα βρισκετε και ποτε και τι θα κανει...δεν τον εχω δει ακομη να κανει ενα λαθος εκτος απο καποιο διωξιμο της μπαλας που πηγε πανω σε αντιπαλο.

Ο ανθρωπος αυτος ειναι το πιο πολυτιμο μας εργαλειο...αν οι επιθετικοι κερδιζουν τους αγωνες, οι αμυντικοι κερδιζουν τα πρωταθληματα!!!! Ετσι λεει καποιος αγραφος νομος!!!

Και ο Κοντρερας ειναι απλα πρωταθλητης και το πουλεν μου, επειδη δε λεει πολλα, αλλα κανει πολυ περισσοτερα!!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

θελω 5 Κοντρερας απο την γραμμη και πισω και 5 μουσλιμοβιτς απο την γραμμη και εμπρος.

και τερμα τον γκαρσια με φιμωτρο
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

συγνωμη παβλε που σε ειχα για κοντο :oops: :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”