Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - Έξτρασπορ
είχε παίκτη Μίλο η Λάρισα κάποτε?Και τι εθνικότητας ήταν?Σε ποιά θέση έπαιζε?
και ενδιαφερθήκαμε κιόλας γι' αυτόν?
Για δες κάτι πράγματα που μαθαίνουμε τέτοια ώρα.
Υποθέτω ότι ούτε αυτός το θυμάται, ούτε κανένας φίλαθλος της ΑΕΛ.
Απο ξερόλες φίλε ο ΠΑΟΚ κατέληξε εκεί που κατέληξε τα προηγούμενα χρόνια.Αν είμαστε εμείς οι κοιμισμένοι ή όχι είναι δικό μας θέμα.Ο καθένας κρινεται απο τις πράξεις,τα γραφόμενα και τα λεγόμενα του και όπως βλέπεις τα δικά σου μάλλον κατακρίνονται απο την πλειοψηφία εδώ μέσα...1969giannis έγραψε:Τόσα ξέρεις τόσα λες τίποτα άλλο.Δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να σας ανοίξω τα μάτια γιατί η ενασχόληση σας με τον ΠΑΟΚ είναι στα επίπεδα του καφενείου.Εδώ γίνονται πράγματα που μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μυθιστόρημα όπως οι απόψεις σας.Είναι ιδέα την οποία "διαχειρίζεστε"(αν μπορείτε) με την ελαφρότητα του κάθε πιτσιρίκου που αγοράζει εφημερίδα η ακούει ραδιόφωνο.
Το αν θα πετάξει την επιστολή στα σκουπίδια θα το δούμε.Σίγουρα όμως θα πετούσε τις ανευ λόγου και ουσίας αερολογίες σου.
Ξυπνήστε και μάθετε να απαντάτε με επιχειρήματα σε αυτά που διαβάζετε.Αν τα καταλαβαίνετε βέβαια που πολύ αμφιβάλλω.
Και τι ακούς δηλαδή?
Θεωρώ ότι ο κοιμισμένος είναι άλλος και όχι εμείς.Καληνύχτα στο λογαριασμό σου να μην ξεχάσεις να πείς...
Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος, αλλά υπήρχε κάποτε ποδοσφαιριστής Λευτέρης Μήλος..vet έγραψε:είχε παίκτη Μίλο η Λάρισα κάποτε?Και τι εθνικότητας ήταν?Σε ποιά θέση έπαιζε?
Πάντως, νομίζω ότι πολύ κακό κάνουν τύποι σαν τον προηγούμενο που βρίσκοντας βήμα για να εκφέρει μια άποψη, κατάφερε με μόλις 8 ποσταρίσματα του να μας ξεσηκώσει..
Και στην τελική, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που θες να σε ξέρουμε. Μήπως είχες λογαριασμό σε κανέναν φόρουμ του γαύρου και το άλλαξες?? Ετσι για να συνεννοηθούμε..
- PRAKTORINOS
Λευτέρης Μίλος, ομογενής νομίζω από Αλβανία, δεκάρι μπαλαδόρος, σκοτώθηκε σε τροχαίο (ξανα, νομίζω).vet έγραψε:είχε παίκτη Μίλο η Λάρισα κάποτε?Και τι εθνικότητας ήταν?Σε ποιά θέση έπαιζε?
- Isaak the Greek
Μια ευλογη ερωτηση μπορω να κανω????
Αφου ετσι κι αλλιως ο κυριος δεν θελει να ακουσει - διαβασει την κριτικη μας , γιατι μας ρωτησε?
Αφου ετσι κι αλλιως ο κυριος δεν θελει να ακουσει - διαβασει την κριτικη μας , γιατι μας ρωτησε?
Isaak the Greek έγραψε:Μια ευλογη ερωτηση μπορω να κανω????
Η γνώμη ανθρώπων που δεν γνωρίζουν καλά τα Ελληνικά μάλλον ήταν απαραίτητη για αυτόν.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Ο λόγος που δεν απαντάει (για την ώρα) στην κριτική είναι η αποπομπή του (ban) από το Paokmania, όπως γράφτηκε και πιο πάνω...
Και να συμπληρώσω τον φίλο μου τον Praktorino, ο Μίλος σκοτώθηκε ενώ ήταν ήδη παίκτης του Ηρακλή (σε τροχαίο ) !!!!
Ρε σεις....τι γίνεται εδώ με σκοτωμούς???
Άστε τα αυτά....να λέμε ευχάριστα πράγματα...Σήμερα έπεσε ένα αεροπλάνο της AIR FRANCE καταμεσής του ατλαντικού!Ακόμη το γυρεύουνε φυσικά αλλά είναι κοινο μυστικό πως έχει πέσει...

Άστε τα αυτά....να λέμε ευχάριστα πράγματα...Σήμερα έπεσε ένα αεροπλάνο της AIR FRANCE καταμεσής του ατλαντικού!Ακόμη το γυρεύουνε φυσικά αλλά είναι κοινο μυστικό πως έχει πέσει...

Καταραμένη ομάδα και η γριά..teacher έγραψε:Και να συμπληρώσω τον φίλο μου τον Praktorino, ο Μίλος σκοτώθηκε ενώ ήταν ήδη παίκτης του Ηρακλή (σε τροχαίο ) !!!!
Λίγα χρόνια μετά έχασαν και τον Γκοίκοβιτς, πάλι σε τροχαίο!!
η ανακοινωση του συνδεσμου αθηνων για την προσληψη γκαγκατση στην σελιδα 59 κατω δεξια με γραμματα 6αρια?
αυτος ειναι ο λογος που ο βασιλοπουλος εχει και θα συνεχισει να εχει την καλυτερη προσβαση στην διοικηση ζαγορακη. αξιος.
αυτος ειναι ο λογος που ο βασιλοπουλος εχει και θα συνεχισει να εχει την καλυτερη προσβαση στην διοικηση ζαγορακη. αξιος.
οχι να το κανει πρωτοσελιδο "πολεμος στον ζαγορακη...."
η αλητικη το εκανε ετσι και αλλιως ......ναι η εφημεριδα που περσυ εκανε
τις 67 ερωτησεις στον ζαγορ......

η αλητικη το εκανε ετσι και αλλιως ......ναι η εφημεριδα που περσυ εκανε
τις 67 ερωτησεις στον ζαγορ......

την κοπη πιτας ομως του συνδεσμου φιλων ΠΑΟΚ κατω ραχουλας την βαζει στις σελιδες που εχει ρεπορταζ ΠΑΟΚ.
παντα βαζει τις ανακοινωσεις των συνδεσμων σε αυτο το μεγεθος σε αυτην την σελιδα η εφημεριδα σπορ του βορρα οχι τωρα αλλα και την εποχη
γρηγοριαδη που βουλιαξε σε πωλησεις την εφημεριδα τωρα οπως βλεπω και στην πολη μου την πτολεμαιδα αλλαξαν τα πραγματα πλεον πουλαει
πολυ περισσοτερα φυλα απο τον σκουληκιαρη......
γρηγοριαδη που βουλιαξε σε πωλησεις την εφημεριδα τωρα οπως βλεπω και στην πολη μου την πτολεμαιδα αλλαξαν τα πραγματα πλεον πουλαει
πολυ περισσοτερα φυλα απο τον σκουληκιαρη......