Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?
- PRAKTORINOS
Re: Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?
Τον Larry King που παντρέυτηκε την αδερφή της πρώην γυναίκας του...
Αθλητικό δημοσιογράφο εμπιστεύομαι τον Παύλο Γερακάρη...Γεμάτος ενθουσιασμό σε ότι κάνει...
Αθλητικό δημοσιογράφο εμπιστεύομαι τον Παύλο Γερακάρη...Γεμάτος ενθουσιασμό σε ότι κάνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 15 Ιούλ 2010, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
εγω παντως ειμαι φανατικος του στεφανου χαρη!λιωνω λαιμαι απο το γελιο .......
- navigator11
ενας τυπος με γυαλια,τελειως GEEK εξ οψεως,που κανει εκπομπη στο σπορ φμ και γραφει και σπορντεϊ.οξυδερκεστατος και υψηλης ποιοτητας,ακομα και σε γραπτο λογο,χιουμοριστας!κατι το εντελως διαφορετικο και ποιοτικο σε σχεση με κατι αλλους ...... κωμικους μεσηλικες-γεροντια τυπου γεωργιουπανουτσοκαρπετοπουλους,λερωνω και το πληκτρολογιο μου .......
Αυτή την Ισπανίδα , τη Καρμπινέρο . Τη γκόμενα του Κασίγιας.
Την θεωρώ μεγάλο ταλέντο και παρατηρώ ότι πάντα λέει έγκυρες ειδήσεις. Γενικά την εμπιστευομαι με κλειστά τα μάτια.
Την θεωρώ μεγάλο ταλέντο και παρατηρώ ότι πάντα λέει έγκυρες ειδήσεις. Γενικά την εμπιστευομαι με κλειστά τα μάτια.
Πλάκα έχει αυτός και το χιούμορ του έχει επίπεδο αλλά δεν δηλώνει ΑΡΔ αλλά αναγνώστης αθλητικών εφημερίδων!!!navigator11 έγραψε:ενας τυπος με γυαλια,τελειως GEEK εξ οψεως,που κανει εκπομπη στο σπορ φμ και γραφει και σπορντεϊ.οξυδερκεστατος και υψηλης ποιοτητας,ακομα και σε γραπτο λογο,χιουμοριστας!κατι το εντελως διαφορετικο και ποιοτικο σε σχεση με κατι αλλους ...... κωμικους μεσηλικες-γεροντια τυπου γεωργιουπανουτσοκαρπετοπουλους,λερωνω και το πληκτρολογιο μου .......

- PRAKTORINOS
Τον γνωρίζω προσωπικά.palok έγραψε:Θοδωρής Χάστας
Είναι καλό και ταπεινό ΠΑΟΚτσάκι.
Τουλάχιστον, προς το παρόν,
δε φαίνεται να έχει χάσει
όπως πολλοί άλλοι,
τις αρχές που του μετέδοσε ο πατέρας του,
που ήταν μέλος σε διοικητικά σχήματα
του ενιαίου ΠΑΟΚ, στα τελη του '70.
- navigator11
Peja 4 έγραψε:Πλάκα έχει αυτός και το χιούμορ του έχει επίπεδο αλλά δεν δηλώνει ΑΡΔ αλλά αναγνώστης αθλητικών εφημερίδων!!!navigator11 έγραψε:ενας τυπος με γυαλια,τελειως GEEK εξ οψεως,που κανει εκπομπη στο σπορ φμ και γραφει και σπορντεϊ.οξυδερκεστατος και υψηλης ποιοτητας,ακομα και σε γραπτο λογο,χιουμοριστας!κατι το εντελως διαφορετικο και ποιοτικο σε σχεση με κατι αλλους ...... κωμικους μεσηλικες-γεροντια τυπου γεωργιουπανουτσοκαρπετοπουλους,λερωνω και το πληκτρολογιο μου .......
παντως ειναι ακρως ψυχαγωγικος και καυστικος,χωρις ν'ασκει κανενος ειδους πολιτικη.πραγματικα,απολαυστικος για τα οπτικοακουστικα μου οργανα!!!
- paok kerkyra
o Στέφανος Χάρης κατ'εμε ειναι απο τους κορυφαίους σατιρικούς αρθρογράφους σε αθλητική εφημερίδα
πάρτε και μια φάρσα του χάρη
κλαίωωωωωω
http://www.sport-fm.gr/videos/675
πάρτε και μια φάρσα του χάρη

- PRAKTORINOS
Kάτι που πιστεύω οτι σας διαφεύγει:
Ο Στέφανος Χάρης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Είναι ένα ψευδώνυμο,
κάτι σαν τον "Αποδυτηριάκια" τού Φιλαθλου,
μία στήλη που γράφεται εκ περιτροπής
από διάφορους συντάκτες της εφημερίδας,
τις περισσότερες, εαν κρίνω από το ύφος γραφής,
από το (χιουμοριστικό σκουλήκι) Μιχάλη Λεάνη.
Ο Στέφανος Χάρης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Είναι ένα ψευδώνυμο,
κάτι σαν τον "Αποδυτηριάκια" τού Φιλαθλου,
μία στήλη που γράφεται εκ περιτροπής
από διάφορους συντάκτες της εφημερίδας,
τις περισσότερες, εαν κρίνω από το ύφος γραφής,
από το (χιουμοριστικό σκουλήκι) Μιχάλη Λεάνη.
Ποιο δημοσιογράφο εμπιστευόμαστε; Αυτόν του οποίου ξέρουμε τις προκαταλήψεις. Εναλλακτικά, το νεκρό δημοσιογράφο (καλά να είναι οι άνθρωποι, το νόημα το καταλαβαίνετε...) . Εναλλακτικότερα, κανένα δημοσιογράφο αλλά από κάπου πρέπει να μάθουμε νέα.