Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από novito »

eleos έγραψε:Παίδες να ρωτήσω και κάτι γιατί προσπαθώ να γίνω αιώνιος και δε μαφήνουνε!
Υπάρχει και για τους παλιούς όριο πλέον?
Δηλαδή εγώ που είμαι 7ο έτος απο τα 4 της σχολής στα 8 πρέπει να τελειώσω ή δε μας πιάνει εμάς και πιάνει μόνο τους καινούριους?
Αδερφέ αυτή την απορία την έχω και γω, αλλά σίγουρα δε ξέρει κανείς ...
Άλλοι λένε ότι δεν ισχύει αναδρομικά και άλλοι ότι για τους παλιούς υπάρχει πάλι κάποιος περιορισμός, αλλά διαφορετικός απ ότι για τους νέους.... άμα βγάλεις άκρη, χέσε μας... :wink:
Άβαταρ μέλους
sato

Δημοσίευση από sato »

eleos έγραψε:Παίδες να ρωτήσω και κάτι γιατί προσπαθώ να γίνω αιώνιος και δε μαφήνουνε!
Υπάρχει και για τους παλιούς όριο πλέον?
Δηλαδή εγώ που είμαι 7ο έτος απο τα 4 της σχολής στα 8 πρέπει να τελειώσω ή δε μας πιάνει εμάς και πιάνει μόνο τους καινούριους?
Πανεπιστημιο ή τει εισαι?
Εχει διαφορα.

Με τις καταληψεις πετυχαν οι φοιτητες να μην γινει η αναθεωρηση του αρθρου αλλα δεν αποτραπηκε και η ψηφιση του νομου-πλαισιου.
(αφου ψηφισαν οι βουλευτες της ΝΔ μονοι τους και το περασαν)

Ο νομος-πλαισιο περασε αλλα δεν εχει ισχυσει σε ολες τις σχολες στην πραξη.
Απο περσι που ψηφιστικε υποτιθεται εχεις αλλα 4 χρονια.

Δλδ αν εισουν 6ο ετος μπορεις να φτασεις μεχρι 10ο.

Στους νεους φοιτητες στα πανεπιστημια ισχυει το ν+ν/2.

Στα τει αποτι λενε (δεν ειναι 100% σιγουρο) δεν ισχυει.
Διοτι ο νομος πλαισιο εχει πολλα πραματα τα οποια αφορουν μονο τα πανεπιστημια.

Πιστευω πως αν ρωτησεις τον προεδρο του τμηματος σου ουτε αυτος θα ξερει.

Σε διαφωτισα? (αποκλειεται) :)
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

Λοιπόν παίδες..........οι πληροφορίες που σας δίνω είναι έγκυρες......ο νέος νόμος πιάνει όλους τους φοιτητές είτε αυτοί έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών...είτε όχι.......δηλαδή αφορά απο τον πρώτο πρωτοετή μέχρι και τον τελευταίο αιώνιο.......
για όσους φοιτητές δεν είχαν συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών τη χρονιά που ψηφίστηκε ο νόμος.....ισχύει το (ν + ν/2) με δικαίωμα ενός επιπλέον χρόνου παράτασης δηλαδη (ν + ν/2 + 1)
για όσους φοιτητές έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών 4 ή 5 ανάλογα με την σχολη, τη χρονιά που ψηφίστηκε ο νόμος....τους δίνονται 5 ολόκληρα έτη επιπλέον για να περατώσουν τις σπουδές τους......και ως πρώτο έτος απο αυτά τα 5 υπολογίζεται το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008..... το προηγούμενο έτος δηλαδή......

* Ο νόμος αφορά και τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.............
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

novito έγραψε:Καλά από μ@λακίες άλλο τίποτα στα ΑΤΕΙ μας...

http://www.cie.teithe.gr/announcements/ ... otitas.pdf

Σιγά μη λύνουμε αλγόριθμους για να πάρουμε έναν ΝΤΕΜΕΚ αριθμό προτεραιότητας ρεεεεεεεεεεεεε

Σεφιτησ εεε??κ γω Ηλεκτρονκη γαματα 6 ετος...κ μεισ την ιδια μαλκια υπουθετε οτι εχουμε αυτο το τυπο αλλα με 3 φιλαρακια που ειχαμε ακριβως ιδιο νουμερο δηλωναμε διαφορετικες ωρες σιγα μην κατσουν να υπολογισουν για ολουσ αυτουσ τουσ φοιτητες τον αριθμο....ΠΑΟΚ εισαι οτι γουσταρεισ κανεισ...
Άβαταρ μέλους
sato

Δημοσίευση από sato »

banis έγραψε:Λοιπόν παίδες..........οι πληροφορίες που σας δίνω είναι έγκυρες......ο νέος νόμος πιάνει όλους τους φοιτητές είτε αυτοί έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών...είτε όχι.......δηλαδή αφορά απο τον πρώτο πρωτοετή μέχρι και τον τελευταίο αιώνιο.......
Εγω ρωτησα περσι στην γραμματεια της σχολης μου και μου ειπε πως δεν ισχυει κατι τετοιο στην σχολη μου.
banis έγραψε: για όσους φοιτητές δεν είχαν συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών τη χρονιά που ψηφίστηκε ο νόμος.....ισχύει το (ν + ν/2) με δικαίωμα ενός επιπλέον χρόνου παράτασης δηλαδη (ν + ν/2 + 1)
για όσους φοιτητές έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών 4 ή 5 ανάλογα με την σχολη, τη χρονιά που ψηφίστηκε ο νόμος....τους δίνονται 5 ολόκληρα έτη επιπλέον για να περατώσουν τις σπουδές τους......και ως πρώτο έτος απο αυτά τα 5 υπολογίζεται το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008..... το προηγούμενο έτος δηλαδή......
Εγω εκλεισα 4ο ετος την περιοδο 2007-2008 (με την εξεταστικη ιουνιου 2008 ολοκληρωσα το 4ο ετος) που ανηκω δλδ? Στο ν + ν/2 ή στα + 5 ετη?
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

Ο νόμος αφορά όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας.......μάλλον κάτι άλλο θα καταλαβε η γραμματεία σου και σε έδωσε λάθος απάντηση....δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμόζεται σε άλλες σχολές και σε άλλες όχι......υπάρχει δημοσιευμένος άλλωστε και σε Φ.Ε.Κ. και μπορείς να ψάξεις να τον βρεις....η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η εξής : πολλά ιδρύματα δήλωσαν πως πρόκειται να εναντιωθούν στο νέο νόμο πλαίσιο .....και να μην τον εφαρμόσουν....αυτό ακουγότανε έντονα κυρίως κατα το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος....οπότε με βάση το παραπάνω σκεπτικό μπορεί και η γραμματεία σου να σε απάντησε ότι στη δικιά σου σχολή δεν ισχύει κάτι τέτοιο....σήμερα δεν έχω ακούσει περιστατικά περι μη εφαρμογής του νόμου λόγω αντίδρασης και αυτές οι φωνές έχουν εκλείψει...και επειδή εργάζομαι στο συγκεκριμένο χώρο σε ενημερώνω ότι ο νόμος έχει τεθεί σε εφαρμογή απο πέρυσι...και τα έτη πλέον προσμετρούνται κανονικά σε όλους τους φοιτητές......καλό θα ήτανε πάντως να κάνεις μια βόλτα απο τη γραμματεία σου και φέτος....
όσο για το δεύτερο ερώτημα που έθεσες.... η απάντηση είναι απλή.....εσύ θα μπείς στην κατηγορία ( ν + ν/2 + 1)....διότι πρόπερσι που ψηφίστηκε ο νόμος δεν είχες ολοκληρώσει τα απαραίτητα έτη σπουδών....ήσουν μόλις στο 3ο......τα +5 έτη αφορούν μόνο εκείνους που ολοκλήρωναν ή είχαν υπερβεί το κανονικό όριο σπουδών πρόπερσι.......
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

sato εσύ ανήκεις μόνο στα ΤΕΙ....
Σύντομα θα περαστεί τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα οριστικοποιηθεί η δια βίου παρουσία σου στους ε-ξωτικούς χώρους της σχολής μας....σιγά μη σ αφήσουν να φύγεις έτσι απλά... :) :)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

banis έγραψε:....καλό θα ήτανε πάντως να κάνεις μια βόλτα απο τη γραμματεία σου και φέτος....
το τελευταίο μέρος που πας στα Έργων Υποδομής αν θες μια άμεση και σίγουρη απάντηση...!
ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί εκεί μέσα...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Και φυσικά δικαιώνεται το παραπάνω...
Πήγα σήμερα για 2 εργαστήρια που δε φαίνονται ΑΚΟΜΑ στη βαθμολογία μέσω Internet, τα οποία έχω περάσει απ την εαρινή εξεταστική του 2008.
Και η θεϊκή απάντηση της γραμματείας "Ε καλά μωρέ κάπου θα μπερδεύτηκαν...Θα βρεθούν"..... Και μετά με λες να ρωτήσω για σίγουρα..... ε ρε ξύλο που θέλουν εκεί μέσα μερικοί...!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ακόμα μία εξεταστική προ των πυλών και μεις όταν δεν λιώωωωωνουμε σε καμιά παραλία, μεταφράζουμε ιερογλυφικά και ξεθάβουμε τόπικ στο paokmania.... Και μετά ... "Γιατί με κοψες ρ @ρχίδι???" :) :)

άντε να ξαναενεργοποιήσουμε το τόπικ ...

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΤΕΦ ΣΙΝΔΟΥ !!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Διαβασε ρε και ασ' το παοκμάνια... Ελεος να ουμε... Αντι να διαβάζεται παίζεται!!! :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ρε λεμε Εξεταστικη απο 2/7 μεχρι 24/7 .....

Εικόνα

Πάλι σπάμε ολα τα ρεκορ!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σε beach bar θα δίνετε ρε τρελοί???? :) :)
Και μετά γκρινιάζουμε εμείς που τελειώνουμε 2/7...
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Ποινική Δικονομία 3 την Πέμπτη...Και κανένα Παοκτσάκι ξανά στη φυλακή
(Αν παρθεί ποτέ πτυχίο... :)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

10 / 7 εμεις τελειωνουμε :) :) :) :) Και ειναι το πιο νωρις τα τελευταια χρονια..... :) :) :) :) και αρχιζουμε 15/8 παλι :) :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”