Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
ALEXAND4R

Δημοσίευση από ALEXAND4R »

οπως και ο χριστοδουλοπουλος χ0χ0α0αχα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Αδέρφια μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εγώ δεν έζησα από κοντά τον Γιάννη Γούναρη ως παίκτη του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μου πει γενικά πως ήταν αυτός ο παίκτη;;; Προσωπικά εγώ τον γνώρισα μόνο ως προπονητή στις διάφορες ομάδες που ήταν. Αλλά δεν ξέρω τίποτα για την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα απ' όσο ξέρω έμεινε στην ομάδα 12 ολόκληρα χρόνια. Αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Που να 'ναι τώρα? Παίχτες που πέρασαν από την ομάδα ..

Δημοσίευση από mi8rio »

Δεν τον θυμαμαι σαν παιχτη, αλλα εχω ακουσει οτι δεν ηταν κακος. Σαν προπονητης μας παντως και αυτο το θυμαμαι καλα, επι ημερων του εσπασε η μεγαλυτερη παραδοση του ελληνικου ποδοσφαιρου, οταν επι πετρινων χρονων βουλινου ο gay μας κερδισε μετα απο 20 και βαλε χρονια , μεσα στον ναο μας.....

:?:
Άβαταρ μέλους
LFPADRAM

Δημοσίευση από LFPADRAM »

1989-1990 Mατς κυπελλου μεσα στην ξανθη.Προπονητης των γηπεδουχων ο γιαννης ο γουναρης. Κερκιδα κανει ο μακης αλλα εκεινη την μερα δεν δινει κανενα αλλο συνθημα απο το "ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Π ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Μ...ΝΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΟΥΝΑΡΗ"επι 90 λεπτα (το τραγουδουσα καμια βδομαδα μετα μεχρι να ξεκολλησω). Μετα απο 3 χρονια σπαει η παραδοση με τον γαβρο με αυτον τον προπονητη στον παγκο της ομαδας μας....
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Θυμάμαι καλά την προπονητική του καριέρα και θυμάμαι επίσης ότι επι των ημερών του έσπασε η παράδοση που είχαμε με τον γαύρο. Εγώ απλά ρώτησα για την ποδοσφαιρική του καριέρα γιατί έμεινε και 12 χρόνια ως ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ.
Παρεπιπτόντως τώρα θυμήθηκα και το σκηνικό όταν ο σκώλικας ήταν Β' Εθνική. Έπαιζε με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και προπονητής της Νίκης ήταν ο Γούναρης. Θυμάμαι που στη συνέντευξη Τύπου ο Γούναρης τους είχε αποκαλέσει " σκουλίκια "!!!!!!!!! Είχα ρίξει πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Πάντως θέλω να αναφερθώ και σε 2 παίκτες οι οποίοι πάνω απ' όλα είναι πραγματικοί Παοκτσήδες και τίμησαν πραγματικά την ομάδα φορώντας τη φανέλα της

Αλέξης Αλεξίου: Τραχύς αμυντικός αλλά πραγματικό Παόκι. Κατά τη γνώμη μου από τους παίκτες που πραγματικά ματώσαν για τον ΠΑΟΚ.

Κώστας Λαγωνίδης: Ό,τι και να πω γι' αυτό τον παίκτη θα είναι λίγο. Πάντως εαν δεν ήταν ποδοσφαιριστής σίγουρα θα ήταν κάθε Κυριακή σκαρφαλωμένος στα κάγκελα της Θύρας 4. Και μόνο η αντίδραση του στον τελικό Κυπέλλου του 2003 λέει πολλά για το πόσο τρελαμένος είναι.

Παρεπιπτόντως ο Χάβος που έπαιξε όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ;;;;; Και επίσης που βρίσκεται ρε παιδιά εκείνος ο Γιαννιτσανάκης;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

elgrego83 έγραψε:Αδέρφια μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εγώ δεν έζησα από κοντά τον Γιάννη Γούναρη ως παίκτη του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μου πει γενικά πως ήταν αυτός ο παίκτη;;; Προσωπικά εγώ τον γνώρισα μόνο ως προπονητή στις διάφορες ομάδες που ήταν. Αλλά δεν ξέρω τίποτα για την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα απ' όσο ξέρω έμεινε στην ομάδα 12 ολόκληρα χρόνια. Αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει.

Ο Γιάννης Γούναρης (*06.07.1952)

Πρωτη του ομαδα ο Μακεδονικος Νεαπολης, ομαδα Δ' κατηγοριας τοτε. Το καλοκαιρι του 1971 πηρε μεταγραφη στον ΠΑΟΚ οπου γρηγορα καθιερωθηκε στην θεση του δεξιου μπακ. Εμεινε στον ΠΑΟκ εως το 1983 και συνεχισε την καριερα του στον gay, οπου και την εκλεισε το 1985.

Με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο 1972 και 1974 και το Πρωτάθλημα το 1976.
Μετά την ποδοσφαιρική καριέρα του εργάζεται ως προπονητής.

Ο Γιάννης Γούναρης υπήρξε διεθνής 27 φορές με την Εθνική ομάδα και ήταν μέλος της ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

elgrego83 έγραψε:
Παρεπιπτόντως ο Χάβος που έπαιξε όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ;;;;;

H καριερα του Μακη χαβου στα γρηγορα: Eθνικος Αστερας, Ακρατητος, Ξανθη, ΠΑΟΚ, Πανσερραικος, Καλαμαρια, gay, Θρασυβουλος
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Περί Γούναρη:
Προσωπικά ποτέ δεν με ενθουσίαζε σαν παίκτης. Ήταν σκληρός αμυντικός , έπαιζε με ψυχή αλλά ήταν άμπαλος. Στη 12ετία του(1971 - 1983) , έκανε χρήση του δικαιώματος που του έδινε ο νόμος και έφυγε για να πάει στον γάβρο. Όταν την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Τούμπα σαν αντίπαλος πλέον και τον υποδεχτήκαμε με το παρακάτω σύνθημα: " Γούναρη λιοντάρι, μεγάλο παλικάρι, που φόρεσες τα κόκκινα και έγινες παπά..." Ακόμα θυμάμαι τον μανάβη να τα δίνει όλα για να ακουστεί το σύνθημα . Κάτι που τελικά έγινε, μιας και το φώναζε όλη η Τούμπα.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Πάντως και σαν προπονητής δεν διαφέρει από την υπόλοιπη ελληνική φασολάδα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χαχαχα...νομιζω το θυμαμαι κι εγω αυτο το συνθημα Δασκαλε... Ποιος Γουναρης τωρα...ποτε δε δεθηκε με τον κοσμο του ΠΑΟΚ οπως πχ ενας Κωστας Ιωσηφιδης, που σχεδον ηρθε μαζι του στον ΠΑΟΚ απο τη Βυρωνεια Σερρων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

2003: ΠΑΟΚ- ΓΑΥΡΟΣ 1-1 (Σαλπιγγίδης)

Ολοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του κυρ Γούναρη στην τηλεόραση του Αλφα στον πουρουπουπού για το ματς και τις απόψεις του που ήταν όλες υπέρ του γαύρου. Και ντεμέκ το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν (που ήταν εξόφθαλμο!) και πως ο γαύρος ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, κάτι που στη συνέχεια του στοίχισε τη θέση του ως Αντιπρόεδρο στους Βετεράνους του ΠΑΟΚ, καθώς σβήστηκε από το σύλλογο εντελώς..
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

τελευταία νέα από γερμανία.
miecel έπαιξε 65 λεπτά και έγινε αλλαγή.
Dany και πάλι βασικός για 90 λεπτά.
Iliev έπαιξε πολύ λίγο μπήκε αλλαγή στο 56.
Torghelle σταθερός έπαιξε όλο τον αγώνα και βρίσκετε στην τεταρτη θέση τον σκόρερ στην B γερμανίας.
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Λουκάς Καραδήμος: Τώρα οργώνει με την παρουσία του τα χωράφια της Καλλιθέας. Και καλύτερα να μείνει εκεί...........

Διονύσης Χασιώτης: Αμυντικός με ψυχή αλλά....... αρκετά άγαρμπος. Τώρα κλείνει την καριέρα του σιγά σιγά στον Αγροτικό Αστέρα

Γιώργος Κούτσης: Κι αυτός μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο του 2003. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πάντως οι απόψεις διίστανται για το κατά πόσον βοήθησε τον ΠΑΟΚ

Νίκος Φρούσος: Ακόμα απορώ πως ο Batman έδωσε τόσα λεφτά για να φέρει αυτό τον παίκτη στην Τούμπα. Προσωπικά ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι

Στέλιος Βενετίδης: Όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ θεωρώ πως ήταν το καλύτερο μπακ της γενιάς του. Όταν έφυγε από την ομάδα νομίζω πως η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

Γιαννάκης Οκκάς: #%*(*&^%$##@#$%&*())(*^%#@#^*())*(*^%#@^&(*(^%^&&& τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βασικότατος τερματοφύλακας στη Μπόχουμ με πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα. Από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”