Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
the_Briton έγραψε:ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Για να ξέρεις φίλε αυτή είναι η προπαγάνδα των ερπετών .
Στο τέλος πάλι εμείς θα είμαστε περισσότεροι!!!
που δεν νομίζω να τα πουλήσαν αλλα αν πουλήσαν όντως τόσα θα είναι όλη αυτή λέσχη τους .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος twoheadedphoenix την Τετ 11 Ιουν 2008, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλό θα ήταν να έβαζαν στη σελίδα της ΠΑΕ έναν μετρητή για τα διαρκείας, όπως είναι οι μετρητές επισκεψιμότητας κάποιων ιστοσελίδων. Η ενημέρωση θα μπορούσε να γίνει από κάποιον αρμόδιο του σχετικού τμήματος της ΠΑΕ. Έτσι θα είχαμε όλοι μας πραγματική εικόνα για τον αριθμό που έχει διατεθεί...Ίσως η κίνηση αυτή να ενεργούσε θετικά στον περαιτέρω ξεσηκωμό του κόσμου.
Αν δεν κάνουμε 15.000 διαρκειας φέτος, τότε άστα να πάνε... Μακάρι να ισχύουν αυτά που λέτε παιδιά και να περιμένει ο κόσμος τις αυξημένες τιμές...Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, γιατί και τώρα μπορεί να πάρει κάποιος διαρκειας αν θέλει με τις αυξημένες τιμές (αν είναι αλήθεια αυτό, πάντως έτσι γράφετε εδώ στο site). Πολύ περισσότερο φοβάμαι ότι ο απλός φίλαθλος ξενέρωσε με τα περσινά και περιμένει πρώτα τίποτε μεταγραφές(πολύ λάθος αντίληψη βεβαια, αλλα έτσι σκέφτονται οι περισσότεροι νομίζω).
Τι να πω...γενικά περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση , για να πω την αλήθεια, αλλα ευελπιστώ να τα κάνουμε στο τέλος 15.000 και μακάρι περισσότερα...!!!
Παιδιά μην αγχώνεστε ... ακόμα 14 Ιουνίου έχουμε .. ελπίζουμε πάντα στο καλύτερο!
Πάντως τελείως με το μάτι και την κίνηση του κόσμου που βλέπω όταν πηγαίνω στα γραφεία, πιστεύω ότι είναι ίδια και ίσως μεγαλύτερη!
Είμαστε στα 4200 περίπου. Με μια καλή κίνηση, μπορεί σε μια βδομάδα να εκτοξευτούν στα 7000 χαλαρά. Δυστυχώς όλοι περιμένουν τις κινήσεις της διοίκησης για να κουνηθούν, λες και είμαστε η Τσέλσι με τα λεφτά του μπαρμπα- Ρόμαν και περιμένουμε τον Τέβεζ με τον Βιειρά!!!. Κουνηθείτε λίγο ρε γιατί δε μας βλέπω ούτε τα 12000 να φτάνουμε. Αυτό το λέω για να ξυπνήσετε μερικοί-μερικοί..