Αν έχεις πρόβλημα @marsantos , αδελφέ, πες μου να σου ανάψω ένα κεράκι...
Αύριο, ή κάποιο ΣΚ που θα είμαι στην Τήνο.
Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- marsantos
Σε ευχαριστώ Αποστόλη,.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 21:58 Αν έχεις πρόβλημα @marsantos , αδελφέ, πες μου να σου ανάψω ένα κεράκι...
Αύριο, ή κάποιο ΣΚ που θα είμαι στην Τήνο.
Χρόνια πολλά για αύριο (θα στα οω και αύριο αλλά ας προλάβω σήμερα να ειμαι πρώτος εδώ μέσα
Νομίζω με τη μέση μου έχουμε ασχοληθεί περισσότερο και από το θέμα του Μεϊτέ..
Ενέσεις, ασκήσεις και τώρα επίκληση στα θεία..
Παρεμπιπτόντως για τον Μεϊτέ άκουσα πως είναι άγνωστη η επιστροφή..
Άναψε καλύτερα κεράκι για τον Σου.
Μάγος της φυλής του Καμαρά σ' έχει καταραστεί εσένα. Ας πρόσεχες!
- ΑποστόληςΑ
Πάντοτε ανάβω ένα κεράκι για όλα τα μέλη του παοκμανια. Αν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω μου το λέει και ανάβω ένα κεράκι ειδικά για εκείνον.
Διαβάζω πάντως ότι ο Λίσι προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα γρήγορη με πολύ πρέσσιγκ και άμεση (αντ)επίθεση. Δεν ξέρω το θα καταφέρει, αυτό θα φανεί. Οι νεότεροι όμως θα ενσωματώσουν τις οδηγίες του πιο γρήγορα από τους λιγότερο νέους.
Διαβάζω πάντως ότι ο Λίσι προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα γρήγορη με πολύ πρέσσιγκ και άμεση (αντ)επίθεση. Δεν ξέρω το θα καταφέρει, αυτό θα φανεί. Οι νεότεροι όμως θα ενσωματώσουν τις οδηγίες του πιο γρήγορα από τους λιγότερο νέους.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Patron
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Δημήτρη Χατσίδη να μένει εκτός προπόνησης για αποφόρτιση λόγω ενόχλησης στον αστράγαλο.
Στο ξενοδοχείο παρέμεινε και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο εξτρέμ, ωστόσο να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε ρυθμό προπονήσεων, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο δάχτυλο του ποδιού.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο Ντεσπόντοφ αναμένεται να βγει στο γήπεδο έως την Παρασκευή, προκειμένου σιγά σιγά να αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Δημήτρη Χατσίδη να μένει εκτός προπόνησης για αποφόρτιση λόγω ενόχλησης στον αστράγαλο.
Στο ξενοδοχείο παρέμεινε και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο εξτρέμ, ωστόσο να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε ρυθμό προπονήσεων, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο δάχτυλο του ποδιού.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο Ντεσπόντοφ αναμένεται να βγει στο γήπεδο έως την Παρασκευή, προκειμένου σιγά σιγά να αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης.