Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giapas έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:22
Τώρα που το σκέφτομαι γιατί να μη πάρει ο ΟΦΗ το κύπελλο; Στο πηγάδι κατούρησε;
Τελικό πέρυσι, τελικό φέτός , κάπου δε θα κάτσει η μπίλια;
Και τι να φοβηθεί , τη μικτη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμου;
50-50 είναι το ματς.
Κάτσε μη ξανατραυματιστεί κανένας άλλος πάλι
Που παίζουμε στο στοίχημα ίωση Κωνσταντελια πριν το ματς;
marsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:56
Τώρα είδα το βίντεο με το παιδάκι που βάζει τα κλάματα μόλις μαθαίνει πως θα πάει να δει τον τελικό από κοντά.
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή.
Θα ήταν πολύ ωραίο η ποδοσφαιρική οπαδική χαρά να μοιράζεται αραιά και που και να μην μονοπωλούν μόνο οι 4.
Αν παίρναμε το πρωτάθλημα γι' αυτό ακριβώς το λόγο δε θα είχα κανένα πρόβλημα να έπαιρνε το κύπελλο ο ΟΦΗ, ίσα ίσα που μάλλον θα το εξεφραζα και ως επιθυμία.
Τώρα οπως ήρθαν τα πράγματα, για τον πατέρα μου, για μένα και τα δικά μου παιδάκια που θα δούμε παρέα τον τελικό, αλλά και για ολους εσάς εδώ στο φόρουμ που σας νιώθω κατά κάποιον τροπο ως μια μεγαλη οικογένεια, θέλω διακαώς να το πάρουμε εμείς.
Αν το χάσουμε όμως, μέσα στη μεγάλη μου πίκρα και στενοχώρια, θα σκέφτομαι πως έχει χαρεί αυτό το παιδάκι..
Και τα δικα μας παιδακια (που τωρα μεγαλωσαν) εχουν ριξει τοσο μαυρο δακρυ για τιτλους που τους αξιζαμε που για να ισοφαριστει αυτο θα πρεπει να τα σηκωνουμε σερι 20 χρονια.
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:12
Όλο το ματς για μένα είναι το πως θα εξουδετερώσουμε τον Νους. Αν ο Κόντης τον ρίξει πάνω στον Μπάμπα, θα υπάρχει πρόβλημα. Αν μας κάνει την χάρη και τον ρίξει πάνω στον Κένι, έχουμε ελπίδες να κρατήσουμε το 0. Μπροστά ένα γκολ θα το βρούμε κάπως.
Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Αλβες.
Sanchez όχι Alves και θα συμφωνήσω απόλυτα.
Ουσιαστικά είναι και το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν πλέον που η νίκη επιβάλλεται.
Στα εναπομείναντα των play off ας πάρουν ευκαιρίες και αυτοί που έχουν λιγοστό χρόνο συμμετοχής ώστε να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα πριν το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.
Παίκτες όπως οι Sastre Lovren Kedziora Vogliacco Baba Taylor Ozdoev Camara Ivanusec Despodov Jeremejeff και ίσως Bianco & Γιακουμάκης είναι πολύ πιθανό να μην αποτελούν μέρος του ρόστερ της επόμενης ημέρας
marsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:56
Τώρα είδα το βίντεο με το παιδάκι που βάζει τα κλάματα μόλις μαθαίνει πως θα πάει να δει τον τελικό από κοντά.
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή.
Θα ήταν πολύ ωραίο η ποδοσφαιρική οπαδική χαρά να μοιράζεται αραιά και που και να μην μονοπωλούν μόνο οι 4.
Αν παίρναμε το πρωτάθλημα γι' αυτό ακριβώς το λόγο δε θα είχα κανένα πρόβλημα να έπαιρνε το κύπελλο ο ΟΦΗ, ίσα ίσα που μάλλον θα το εξεφραζα και ως επιθυμία.
Τώρα οπως ήρθαν τα πράγματα, για τον πατέρα μου, για μένα και τα δικά μου παιδάκια που θα δούμε παρέα τον τελικό, αλλά και για ολους εσάς εδώ στο φόρουμ που σας νιώθω κατά κάποιον τροπο ως μια μεγαλη οικογένεια, θέλω διακαώς να το πάρουμε εμείς.
Αν το χάσουμε όμως, μέσα στη μεγάλη μου πίκρα και στενοχώρια, θα σκέφτομαι πως έχει χαρεί αυτό το παιδάκι..
Ας το έπαιρνε πέρσι που έπαιζε με την Ε.Ο ώστε να μην έβαζε τα κλάματα το παιδάκι....
Φέτος και έτσι όπως κυλάει αυτή η καταστροφική χρονιά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.
Η φέρνουν το κύπελλο η ας μην γυρίσουν καθόλου πίσω
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 3):
Γερασίμου έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 13:19
Επισήμως θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο και συνεπώς τέλος η σεζόν και δεν ξέρω αν θα τον ξαναδούμε στον ΠΑΟΚ.
Φορ μάλλον ο Μύθου στον τελικό. Πάντως γενικά να περιμένουμε μην τυχόν και βγει και τίποτα άλλο μέχρι το Σάββατο.
Γιατρέ καλησπέρα.
Πως εξηγείται να παθαίνει τέτοια ζημιά ενώ έρχεται από περίοδο χωρίς παιχνίδια;
Υπάρχει περίπτωση ο τραυματισμός που είχε από τη μπάλα να τον άφησε πίσω αθλητικά και τώρα που ξαναζοριστηκε να έβγαλε πρόβλημα;
Γιατί θυμάμαι τον Λουτσε να λέει για τον Ντελια πως ίσως το ότι είχε ασθενήσει μια δυο βδομάδες πριν και ήταν πιο αδύναμος, μπορεί να έπαιξε ρόλο που έπαθε θλάση μετά.
Άλλο το μυϊκό σύστημα και η μυϊκή δόμηση του Ντέλια και άλλα τα αντίστοιχα του Γιακουμάκη. Ο Ντέλιας είναι πιο ντελικάτος, ο Γιακουμάκης έχει πολύ δομημένο μυϊκά σώμα και ειδικά τα κάτω άκρα. Να ζορίστηκε; Ε όχι. Εικοσιπέντε λεπτά έπαιξε κόντρα στον παο και στην συνέχεια έκανε μόνο προπονήσεις με 48ωρη και πλέον μάλιστα διακοπή για το Πάσχα. Θλάση έπαθε στην τελευταία προπόνηση πριν την αεκ που ήταν ξεμούδιασμα και τεχνικές λεπτομέρειες. Οι τόσες θλάσεις και με υποτροπή σε κάποιους παίκτες με πηγαίνουν στην όχι καλή εκγύμναση, αλλά επειδή δεν είμαι φυσικά μπροστά και δεν ξέρω τα όποια εργομετρικά, δεν μπορώ να είμαι απόλυτος.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
Καλησπέρα ΠΑΟΚάρα φίλε. Έκανα στις βιβλιογραφικές παραπομπές του geobila και ελπίζω να καλύπτω σε κάποιο βαθμό.
Βέβαια αυτό είναι topic τελικού κυπέλλου και εμείς, τελείως off, το γυρίσαμε στην τραυματιολογία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τρί 21 Απρ 2026, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Ο ΠΑΟΚ περνά από το απόλυτο κοντράστ μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς από την επιθετική κυριαρχία της κανονικής διάρκειας έχει οδηγηθεί σε ένα πρωτοφανές black out στα ντέρμπι - Δεν δημιουργεί και δεν σκοράρει τον τελευταίο 1.5 μήνα.
Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» της Ν.Φιλαδέλφειας. Μία εμφάνιση που δεν σηκώνει μεγάλη συζήτηση και βρίσκει τους Θεσσαλονικείς στο -8 από την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο το βαρύ σκορ (3-0), αλλά κυρίως η εικόνα μίας ομάδας που δεν απείλησε καν την εστία του Στρακόσια για 90 και πλέον λεπτά. Το ανησυχητικό δε για τον ΠΑΟΚ είναι πως αυτή η εικόνα μοιάζει... οικεία τον τελευταίο έναν και πλέον μήνα. Και δεδομένα κοστίζει, κόστισε και οφείλει να αλλάξει ενόψει τελικού Κυπέλλου.
2 σουτ στην εστία στα 3 τελευταία ντέρμπι!
Ένα από τα δυνατά χαρτιά της φετινής χρονιάς του ΠΑΟΚ ήταν τα ντέρμπι. Απόλυτα κυρίαρχος στα περισσότερα εξ' αυτών, ο Δικέφαλος έδειχνα πως τέτοιου είδους παιχνίδια τον «ιντριγκάρουν», του ταιριάζουν, δείχνοντας μεγαλύτερη αφέλεια σε ματς με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής.
Τα τρία τελευταία ντέρμπι όμως, αποτελούν διαφορετική ιστορία. Τόσο στο παιχνίδι στις 8 Μαρτίου με τον Ολυμπιακό, όσο και τα δύο ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, προκύπτει μία συνισταμένη για τον ΠΑΟΚ στο κομμάτι επίθεση και τελικές. Δύο τελικές στην εστία σε τρία παιχνίδια και σε περισσότερα από 270 λεπτά αγώνα, μία πολύ «φτωχή» συγκομιδή και ασυνήθιστη για το φετινό ασπρόμαυρο σύνολο.
Τρία μεγάλα ματς, μηδέν γκολ για τον ΠΑΟΚ. Νούμερα που ενδεχομένως εξηγούν σε μεγάλο βαθμό και το βαθμολογικό χάσμα από τους διεκδικητές του τίτλου...
Δεν απειλεί με μέσο όρο 0,63 xgoals
Η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ φαίνεται (και) στη δημιουργία φάσεων, στα Xgoals που μας απασχολούν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια οι Θεσσαλονικείς δεν ξεπέρασαν το 1 Xgoal, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στον Βόλο, παρότι σκόραραν νωρίς, έμειναν στο... φτωχό 0,79.
Στα δύο πρώτα ντέρμπι των playoffs, το νούμερο είναι πιο ενδεικτικό. 0,55 με τον Παναθηναϊκό και 0,57 με την ΑΕΚ, για έναν ΠΑΟΚ που δεν απειλεί καν την αντίπαλη εστία τον τελευταίο καιρό, αν και ήταν η καλύτερη επίθεση της κανονικής διάρκειας και μία απ' τις καλύτερες στο φετινό Europa League!
6ο συνεχόμενο με μονοψήφιες τελικές
Για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς δεν δημιουργούν, όπως μας είχαν συνηθίσει μέχρι τον Φεβρουάριο. Μικρή παρένθεση γιατί έκτοτε ξέσπασε αυτή η επιδημία... τραυματισμών που σταδιακά στερούσε από την ομάδα πολύτιμες μονάδες, δύναμη, ενέργεια και φρεσκάδα δεδομένου πως ο μικρός κορμός που τράβηξε κουπί, επιβαρυνόταν διαρκώς.
Ήταν 4 Μαρτίου στη Νεάπολη κόντρα στην Κηφισιά, όταν ο ΠΑΟΚ παρότι σκόραρε τέσσερα γκολ, δημιούργησε μόλις εννιά τελικές προσπάθειες. Ίδια εικόνα και ίδια συγκομιδή κόντρα στον Λεβαδειακό, παρά το 3-0, ενώ και στον Βόλο το... κοντέρ σταμάτησε στα εννιά σουτ.
Στα τρία ντέρμπι η στατιστική «λέει» 5, 6 και 7 τελικές, κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Ούτε καν κοντά στις τελικές που δημιουργούσε ο Δικέφαλος στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, είτε επρόκειτο για ντέρμπι, είτε για παιχνίδι ροής...
Αναλυτικά τα έξι τελευταία ματς του ΠΑΟΚ και οι ασπρόμαυρες τελικές:
δεν με ενδιαφέρει καθόλου το κύπελλο.
Πρωτάθλημα ήθελα και πρωτάθλημα θέλω.
Να σκιστούμε να το ανατρέψουμε.
Στον πούτσο μου το κύπελλο. Ο Όφη, να κυνηγάει το κύπελλο, εγώ θέλω να πάρω το πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα χάθηκε και να είμαστε ρεαλιστές. Ενδιαφέρει και με το παραπάνω η κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν είμαστε η Ρεάλ που δεν χωράνε τα τρόπαια στα γραφεία. Δεν μας περισσεύουν οι τίτλοι. Να αφήσουν οι παίκτες το σώμα τους στο Πανθεσσαλικό και να πάρουν το κύπελλο.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
Γερασίμου έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 18:17
Καλησπέρα ΠΑΟΚάρα φίλε. Έκανα στις βιβλιογραφικές παραπομπές του geobila και ελπίζω να καλύπτω σε κάποιο βαθμό.
Βέβαια αυτό είναι topic τελικού κυπέλλου και εμείς, τελείως off, το γυρίσαμε στην τραυματιολογία.
Περίμενε, είμαστε Τρίτη ακόμα. Μην είσαι σίγουρος ότι η τραυματιολογια είναι off topic..