Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
- Kabamaru11
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Η μεγαλη μου μυτογκα μου λεει πως ο Μειτε θα παιξει σημερα με τα παιδακια του στο Φαληρο.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- navigator11, Maxmad
- navigator11
Μυιτέ 
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Kabamaru11, marsantos, Ally Samagoal
- kataramenos5
Το παρατραβαςΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 13:53paoki19 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 13:46 Αφήστε τα clean sheets και παμε για το πρώτο παιχνίδι χωρίς τραυματισμό μετα απο 10-11 παιχνίδια σερί.![]()
X2, clean-sheet και χωρίς τραυματισμούς!
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- navigator11
Ολλανδε παιχταρά καλησπέρα.van rooy έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 14:58 Φίλε marsantos λογικός ο προβληματισμός σου όμως υπάρχει και ακόμα ένα δίλημμα.
Πχ έχεις έναν που είναι έτοιμος που έπαιζε το προηγούμενο διάστημα αλλά οι μετρήσεις του δείχνουν ότι είναι στα όρια .
Ποιον βάζεις ; Αυτόν που προέρχεται από τραυματισμό αλλά ειναι φρέσκος χωρίς Ρυθμό η τον άλλον που είναι έτοιμος να παραδώσει το πνεύμα;
Κατ εμε η απόφαση λαμβάνεται ξεχωριστά για κάθε περίπτωση δηλαδή στο δέκα μπιάνκο η κωνσταντελια θα προτιμούσα τον κωνσταντελια και ας είναι εκτός ρυθμού.
Μπαμπα η ταυλορ ; Ένα και το αυτό ...![]()
Μειτε η κάμαρα;σε αφήνω να αποφασισεις μόνος σου
![]()
Καταρχήν ας ξεκαθαρίσουμε τι εννοώ έτοιμο παίκτη γιατί αυτά που γράφω δεν αντιστοιχούν με το δίλημμα που θέτεις
Αν θυμάσαι εκείνο τον τελικό τότε δε γίνεται να μην έχεις στο νου σου πως ο Αουγκούστο πήγαινε δεύτερος σε καθε φάση φλερταροντας με κόκκινη, δε σταυρωνε κοντρόλ και γενικότερα ήταν σα χαμένος. Τον δε Βιερίνια αν θυμάσαι τον έβγαλε στο ημίχρονο γιατί είχε τραγική εικόνα. Όταν παίκτες λοιπόν ούτε καν προπονούνται για 30 και 40 μέρες όπως αυτοί οι 2 σε εκείνο τον τελικο, τότε δε μπορούμε καν να ασχοληθούμε με το αν ειναι φρεσκοι. Για να το χαλαρώσω. Φρέσκος είμαι κι εγώ που έχω να παίξω 18 χρόνια. Ειδικά τώρα που χωνεύω το παστίτσιο νομίζω είμαι έτοιμος για το βράδυ..
Υπό αυτήν την έννοια στο δίλημμα Μεϊτέ - Καμαρά, 100-0 Καμαρά. Πολύ απλά ο Καμαρά είναι κανονικός ποδοσφαιριστης που κάνει κάθε μέρα προπόνηση με την ομάδα. Ο Μεϊτέ ακούσαμε προχθές πως δεν έχει ακουμπησει ακόμα μπάλα. Επειδή η φάση θυμίζει Αουγκουστο του 22 και επειδή θυμάμαι τι σημαίνει ανετοιμος Μεϊτέ στο εκτός με τη Στεαουα για αυτό γράφω ότι γράφω.
Τώρα αν ο Μεϊτέ και ο Τάισον κάνουν εδώ και μια βδομάδα προπόνηση κανονικά με την ομάδα και απλά δεν έχει βγει τίποτα παραέξω τότε αλλάζει η κουβέντα. Και ξαναλέω. Άλλο το πως κυλάει το ματς και άλλο η αρχή του. Στην αρχή οσοι παίξουν πρέπει να είναι έτοιμοι για μάχη. Ο αντίπαλος δε θα μπει να παίξει τις κουμπαρες αλλά από το πρώτο σφύριγμα θα έχει τσίτα τα γκάζια.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
Δε γλιτώνουμε τους τραυματισμούς δλδ;kataramenos5 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 15:47Το παρατραβαςΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 13:53paoki19 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 13:46 Αφήστε τα clean sheets και παμε για το πρώτο παιχνίδι χωρίς τραυματισμό μετα απο 10-11 παιχνίδια σερί.![]()
X2, clean-sheet και χωρίς τραυματισμούς!
Αφού κάνανε μανγκιες στο μπάσκετ, θα τη φάνε άσχημα στη μπάλα.
- These users thanked the author Мир for the post (total 3):
- Eagle1980, PAOK DreXleR, marsantos
- Amsterdamer_87
Αν βαλουμε πρωτοι γκολ η τελετη θα λαβει τελος..
Θα σκοραρουμε ανετα και το 2ο..
Μαλλον Ντελιας ασσιστ η γκολασο..
Θα σκοραρουμε ανετα και το 2ο..
Μαλλον Ντελιας ασσιστ η γκολασο..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Eagle1980
Ελπίζω αυτό το καταστροφικό σαββατοκύριακο να κλείσει σωστά και να μη γίνει το χειρότερο.
Γιατί καταστροφικό Σαββατοκύριακο;hawklord έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 18:41 Ελπίζω αυτό το καταστροφικό σαββατοκύριακο να κλείσει σωστά και να μη γίνει το χειρότερο.
Σήμερα θα τριτώσει το καλό με τον γαυρο!!!

-
Paok1926 + male-sykies
Και η κ15 νίκησε 2-0 το γαύρο
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Мир
ειμαι λιγο απαισιοδοξος λογω της κουρασης πνευματικης και σωματικης των παικτων. Ευχομαι και προσευχομαι για το αντιθετο αλλα η μαμημενη η εμπειρια μετα απο τοσαο χρονια αυτο λεει. ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 65 ...