Ποντιακό topic

For non Greek users (Greeklish, English, German etc.)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

TO FOUSI TO TSASALON KROUEI APAN SO KAKALON TO MOYNI POU KEX MALIA KROYATO K BGAL LALIA
PAOK EGENETHAMES PAOK THA PETHANOUME :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

ΠΑΟΚ δεβα, επεμν' απες συν τρελα !
Άβαταρ μέλους
ΚΥΦΩΝ

Δημοσίευση από ΚΥΦΩΝ »

Ντεφτατε αδερφιαμ.το ονομαμ εν γοργορς ασιν αθηναν.αδακα κι λενε πολλα για τεμας τα εφημεριδας αλλα αετς οπως ελεπω τα πραματα οφετως ασα ολιγα που διαβαζω κατι λεει με οτι θα στεισωμεν τρανον χαραν απες σην τουμπαν.τα παιδια εφτανε καλην δουλειαν.θα τσουπονουμεν πολλα στοματα ατι τι season.
nicolasg4

Δημοσίευση από nicolasg4 »

βρε ζαντα ένα θα λεγοσας παοκ θρησκειαν πόντος μικρά ασια...

:?: :x
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ατωρα μερ εκλωστα οπις α σην αδειαμ, ειδα εσεις οι παλαλοι επεικατε το φορουμ αχταρμαν... Μωσας παιδια, ωρας ωρας εθαρω επεμνα εγω μαναχος Ποντιος αδαπες... Τοσα πραματα και θαματα ενουνταν ατον τον καιρον και απο σας πα τη ζαντους, ξαι κανενας κι ειπεν να γραφτ κατ σοβαρον αδα σο ποντιακον το τοπικ. Εμεν αναμενετεν ουλ να εβγαλω αξαν το οφιδ ασο τρυπιν νατ...

Ας εν, α εφταω εγω την ενημερωσην τη ποντιακου κοινου για τα μεταγραφας κι ολα τα αλλα. Αμα μη σκουτε κανεις και κρουει και βαρκιζ και παλαλευμεν (εξες Dream αφορεσμενε, γιατεσεν λεατω) , α πουγαλευκουμε και σκουμε φεω....
Λοιπον ατα για την ωραν α παω πινω εναν φραπεν και α κλωσκουμε και γραφτω...

Λελεβω σας πουλιαμ!!!!

Ελεπω σας Λεβεντοποντιοι ΠΑΟΚτσηδες!!!!
:D :D :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Τι δεν πα!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Εσύ ατώρα ντο αραεύς;;;;Την πeλένς η την κυρούς την τεπέν;;;;
Και για να έχουμε καλό ερώτημα senior Platonidi ποίος κ' εν σοβαρός αδά;;;;
Εσύ έσνε ο συντονιστήν σε αούτο το ποστ κι εσύ θα εφτάς εμάς κουμάντον!!!!!
Αγαπώ σε πολλά αδερφέ μου - DreamWarrior
Άβαταρ μέλους
ΚΥΦΩΝ

Δημοσίευση από ΚΥΦΩΝ »

Ντο εφταν τα παιδια;παιζνε;ατωρα εκλοστα οπις ασην θαλασσαν και εμ πολλα γλαρομενος.ενταν και τα τσιχριτας απαν σα δεντραν και επηρεμε ο υπνον σην παραλιαν.εκαφτα τα κατσιαμ τελικα.dream εσενα κι ξερωσε αλλα ειπε με πολλα για τεσεν ο πλατων ο αδερφομ.λελεβωσε ριζαμ.παο να εφταω ενα ντουζοπον να ξεπληνω τα αλαταν.φιλω σας πουλοπαμ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Τι δεν πα!!!!

Δημοσίευση από Platon »

dreamwarrior έγραψε:Εσύ ατώρα ντο αραεύς;;;;Την πeλένς η την κυρούς την τεπέν;;;;
Και για να έχουμε καλό ερώτημα senior Platonidi ποίος κ' εν σοβαρός αδά;;;;
Εσύ έσνε ο συντονιστήν σε αούτο το ποστ κι εσύ θα εφτάς εμάς κουμάντον!!!!!
Αγαπώ σε πολλά αδερφέ μου - DreamWarrior
Dream για αναρμοστη και αλλαζονικη συμπεριφορα απεναντι στο συντονιστη του εν λογω τοπικ, τιμωρεισαι με μια βδομαδα αποχη απο αυτο το τοπικ...με αναστολη επειδη ειναι η πρωτη φορα, χωρις δικαιωμα εφεσης. Θα φανω για πρωτη και τελευταια φορα επιεικης!!!! Δεν θα ανεχτω αλλη φορα τετοιου ειδους συμπεριφορα!!!

Αλλομιαν αν εφτας αοικα και ρουζ'ς αξαν υπαιτιος, α εφταω σεν κομποδεμαν και στειλω σεν σα κατεργα τη Ταιτης σα μακρα, να δουλευς σα παρχαρα ακιαν σην Ταιτην και να μαζευς μανουσακια για τα κουτσια εκει και να οργωνς τα χωραφια και να εβγαλς τα χτηνια σο ορμαν!!!

Επισης α παιρς εναν γαρην απ' ακει, 500 δραμια να τσουρμουλιζ'σεν και να καθετε απανης και ξαι αλλο να μη σκουτε, ους να πουσμανευ'ς για τα κακα ντο ειπες και επεικες!!!!

Εγροιξες αχαρε? Το νου'ς και τ' οματα'ς!!! Ελεπωσεν!!!

Dream...γ@μω την πελε'ς αδερφε μ'...εροθημεσα σεν νεπε!!! Και γω πολλα αγαπωσεν ταιμ!!! Ποτε α ελεπωσεν αξαν????
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΚΥΦΩΝ έγραψε:Ντο εφταν τα παιδια;παιζνε;ατωρα εκλοστα οπις ασην θαλασσαν και εμ πολλα γλαρομενος.ενταν και τα τσιχριτας απαν σα δεντραν και επηρεμε ο υπνον σην παραλιαν.εκαφτα τα κατσιαμ τελικα.dream εσενα κι ξερωσε αλλα ειπε με πολλα για τεσεν ο πλατων ο αδερφομ.λελεβωσε ριζαμ.παο να εφταω ενα ντουζοπον να ξεπληνω τα αλαταν.φιλω σας πουλοπαμ.
Αδακα αλλ' φουρκιουνταν σην δουλειαν και αλλ' λασκουνταν σα παραλιας... :) :) :)

Να εισαι καλα Bruderherz!!!! ΠΑΟΚ εισαι ρε!!!(χαρη σε μενα βεβαια, μη ξεχνιομαστε, ετσι???? :wink: :wink: )
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

kalhmera

Καλημέρα αδερφέ μου Πλάτωνα - Τι μου κάνεις;;;
Μία από το ίδια ρε φίλε κι εγώ εχθές θα ήθελα να ήμασταν μαζί και να χοροπηδούσαμε για την Παοκάρα μας στην Κατερίνη
Τέλος πάντων η πρόταση μου για να έρθεις στην Ελλάδα στο ματς με τους μεταξωσκώληκες ισχύει και ελπίζω να σε δούμε εδώ να χτυπηθούμε για την ομαδάρα μας.Επίσης θα ήθελα μία χάρη : Αν διαβάζει ο γρηγόρης το ποστ μου αυτό αλλίως ειδοποίησε τον ότι έχει ένα pm από εμένα στο site. Εντάξει;;;
Είσαι αδερφός Πλάτωνα!!!!! DremWarrio
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Νεπε Dream ακομαν κι εγροιξες ατο πα??? Αουτο αδακα εν ποντιακον τοπικ!!!! ΠΟΝΤΙΑΚΟΝ!!! Δημοτικα γλωσσας κι δεβαζουμε αδα και κι εγροικουμε τα πα!

Τον Λιορ ειπα τον να γραφτσεν. Και ειπεν μεν α εφταει ατο.

Οπως ειπασεν α ελεπω πως πανε τα δουλειας σημ και αμα ινετε α περω το αεροπλανον και ερχουμε. Αμα εσυ α ερσεσεν περτσ μεν α σο αεροδρομιον (α ερχουμε κορδωμενος και τρανος αμον τον Μουσλιμοβιτς και αναμενω υποδοχην αναλογον τη κυροςημ) και α ερσεσε σο σπιτιμ κιαν, α καθεσε δυο τρια ημερας α παμε τρωωμε και πινουμε και σο γηπεδον α εφταμε τρανον χαραν με το σκωλεκ!!!

Λελεβω τα ψιας πουλοπομ.... Αναμενω την απαντησης αδα!!!

Ελεπωσεν Dream bro!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: kalhmera

Δημοσίευση από Platon »

dreamwarrior έγραψε:
Τέλος πάντων η πρόταση μου για να έρθεις στην Ελλάδα στο ματς με τους μεταξωσκώληκες ισχύει και ελπίζω να σε δούμε εδώ να χτυπηθούμε για την ομαδάρα μας. DremWarrio

Ε οχι και μεταξωσκωληκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και "γεωσκωληκες" πολυ τους πεφτει!!!! Ανυπαρκτοεβραιοσκουληκα ειναι!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ελεπω αδαπες πολλοι ενεσπαλαν ντο εχωμεν και ποντιακον τοπικ... Αλλωμιαν αμα κλειδουτε ατοτε α εσκαλωνετε τα διαμαρτυριας...

Για την καληνε σουν την τυχην ειμαι γω αδακα...

Για ουλς εσασ μερ εγροικατε μαναχον ποντιακα και καλαν εφτατε, διγω σας το σημερνον ρεπορταζ ασην ομαδαν εμουν:

Οσημερον εντων μαναχον εναν προπονησην, ενα ξαει χαλαρομαν επεικαν οι παικτεν εμουν...Ο Μαρκον ο Αντωνιδης ελασκουντον μαναχος σο γηπεδον και επεικεν ατομικον προγραμμαν ηλιοθεραπειας, γιατι ατοσον καιρον αρρωστος, εχασεν το χρωμανατ, ο Παυλον ο Γκαρσιδης εκτελεσεν ελευθερα βολας με διαφορα οπλα (δικαννον, καραμπινα, ΜG, χειροβομβιδας) και επεικεν και εξασκησην με μασαιρια, στιλετα και νταχραδας σε χαρπουζια. Ο προπονητης ο Φανουριον ο Ζαντιδης, εσταματνατον καθε δυο και τρια και εδινενατον ντεμεκ συμβουλας, ους μερ επειρενατα σο κρανιον ο Γκαρσιδης και αμα κι ετον ο Μπραιμς ο Μπακαγιοκιδης να κρατει ατον, α εσπαζεν τον Ζαντιδην αμον κοσαρα...

Ο αλλος ο Παυλον, ο Κοντρεριδης επεικεν ασκησεις με σκαφτηματα, επεινεν λακουβας σο γηπεδον, γωμονενατα με νερον και εβαζεν χορταρ απανκεικα και εστεινεν και φακας για τ' αντιπαλους τη επιθετικους!!!

Ο Ζλατανον ο Μουσλιμοβιδης επεικεν προπονησην σα εκτελεσεις και πσο πως τσεριζνε τα διχτυα ους ερθεν ο Δημητρες, ο Ριζον και λεει ατον "νεπε αφορεσμενε στα ενα ξαει, ετσερτσες ουλα τα διχτυα και ατωρα κι πορουμ να παιζουμεν παλλαν ξαει πα. Σεζνε την ρατσας".

Ο Ματθαιον ο Βερονιδης με τον Στεργιον τον Κονσεισαιδην και τον Αντρεαν τον Βιερινιδην επηκαν σχεδιον για την αποβασην σην Κρητην, οψαν εσκαλον το πρωταθλεμαν, με κομμαντος και αλεξιπτωτα (αμα οχι γερμανικα)...

Σε γενικα γραμμας ουλα καλα επειαν, μαναχον ο προπονητης ο Ζαντιδης, υστερα α σο επεισοδειον με τον Γκαρσιδην, ετσουπωθεν απες σο αποχωρητηριον σο γραφειονατ και αναμενεν να φευ ο Γκαρσιδης για να εβγον κι ατος α σο οπις την πορταν. Ασ ειδεν και απειδεν και ο Γκαρσιδης ετον ακομα εξουκες και ακονιζεν την νταχρανατ, ενουντζεν ενουντζεν ο Ζαντιδης και εμασκαρευτεν σε καθαρηστριαν και εβαψεν και τα σειλια νατ και επορτσεν και εφυεν χωρις να παθαν το παραμικρον...

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Κι θα εφτας ατο!!!!

Αναμένω από ουλ τα αδέλφια τεμόν να απαντούνε σε αούτο το τόπικ!!!!!!!
Πλατωνίκα μην στεναχωρούσε εγώ είμαι αδακά και together θα δίγουμε ζωήν σο τόπικ.....

Αγαπώσε πολλά αδερφέ μου - DreamWarriorίδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “PAOK World Fans”