ΠΑΟΚ-Σλάβια Πράγας 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
2
1%
ΟΤΤΟ
6
4%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
67
41%
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
3
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
21
13%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
59
36%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
2
1%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
1
1%
ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΟΡΕΤΙΡΕ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 162

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ-Σλάβια Πράγας 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Cylon-4 έγραψε:Το πεναλτι στον Κωσταντελια, δεν το εχουν οι "φωστηρες" στα highlights.
Μπορει καποιος να ανεβασει την φαση?
Ούτε τις ευκαιρίες Chalov και Despodov.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Ετοιμαστείτε για

Στεαουα / Ουνιον ΣΖ. / Πλζεν / Ρομα

Αν δεν πάρουμε διπλό Ισπανία...

Αν έρθει διπλό

Σοσιεδαδ/πορτο/ρειντζερς/φερεντσβαρος

Κάπου έκει θα παιχτεί..

**περάσαμε και μαθηματικά
Μας συμφερει να χασουμε !!! :shock:
Ισοπαλία δεν παίζει;
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

7α ξανασταθω στον υποχθόνιο ρόλο της πουστροτε. Δίνει το ριπλέι του φάουλ στον Ντελια αφού έχει ακυρωθεί το γκολ των Τσεχων ως οφσάιντ. Υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτό σε ματς ποκιτων;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Βετεράνε δεν νομίζω να έχουμε περάσει και μαθηματικά.
Οκ, προφανώς πρέπει να γίνουν αλλόκοτα πράγματα και σκορ που θα είναι πιο κοντά στο πόλο παρά σε ποδόσφαιρο.
Αλλά μαθηματικά δεν έχουμε περάσει. Και δυστυχώς αυτό δε βγαίνει από το μυαλό.
Όσοι έχουν βιώσει καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο με αντίπαλο τις πιθανότητες καταλαβαίνουν.
Όπότε και η ομάδα ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να δουλέψει αυτό το παιχνίδι ως παιχνίδι πρόκρισης με ότι κι αν σημαίνει αυτό για το παιχνίδι της άλλης Κυριακής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 24 Ιαν 2025, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φιλαράκι figure, λίγο καλύτερα μετά τα χθεσινά;
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Ωραία εμφάνιση χθες, αρχοντικί, μεστή και μυαλωμένη. Θέλω να πιστεύω ότι χθες γύρισε το κουμπί. Η Τούμπα άρχισε να θυμίζει καζάνι (να τα λέμε και αυτά φοβερή χθες) και ο ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Ο Λούτσος φαίνεται να ηρέμησε, οι παίχτες να έχει θολώσει το μάτι τους.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟκ το επόμενο 2 μηνο και να κάνει ντεμαράζ!

Θα σταθώ σε κάτι που δεν διάβασα....ο ΤΤ είναι να παίζει πίσω από τον φορ ή στα πλάγια και θέλει ρυθμό...Δεν είναι τόσο χάλια παίχτης όσο περιγράφουν κάποιοι....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

όταν στην εμφάνιση σου, ξεχωρίζουν όχι δύο ή τρεις αλλά πάνω από πέντε παίκτες τότε σημαίνει ότι έχεις κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Τέτοιο ήταν το χθεσινό. Με εντάσεις, ενέργεια, καθαρό μυαλό.
Εγώ τέτοιο ποδόσφαιρο θέλω να βλέπω. Ομάδα που καταθέτει ψυχή σε κρίσιμα ματς. Η διοίκηση να πράττει τα δέοντα.
Στοχευμένες προσθήκες πάντα με την συγκατάθεση του προπονητή.
Πλάνο που να αναδικνύει, να εξελίσσει τους νέους μας αθλητές.
ο κόσμος αν βλέπει υγεία κι όχι τσαπατσουλιές και προχειρότητες θα γεμίζει το γήπεδο.
Θα δείχνει υπομονή και στήριξη.

τι φωνάζανε? φέρτε ένα φορ?!!!!!!! φέρτε τον, κάτι ξέρουν οι άμπαλοι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αύριο 18:00 έχει μπάσκετ στο Παλατάκι!
Γεμίστε το γήπεδο, να τρέξει η ομάδα τις ανανεώσεις με περισσότερο κασέρι! Μέσα μπαίνουμε σχεδόν σε κάθε αγώνα.. Δεν έχει και ποδόσφαιρο αύριο...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

marsantos έγραψε:Δύσκολη φάση του Κωνσταντέλια. Αν έπρεπε να πάρω απόφαση θα έλεγα 55 - 45 ότι δεν είναι. Ο αμυντικός δεν τον χτυπάει, δεν κάνει εκείνη τη στιγμή κίνηση με το πόδι να τον κόψει. Ουσιαστικά ο Ντέλιας με την κίνηση του πέφτει πάνω στο πόδι αμυνόμενου. Όμως δεν μπορώ να πω πως δεν δινόταν. Είναι πραγματικά μια δύσκολη φάση.
Παρεμπιπτόντως δείτε το πέναλτι που παίρνει ο Γιαμάλ με Μπενφίκα και δείτε αυτό που ζητάει ο Σορετίρε. Αν είναι ανεπαίσθητο το άγγιγμα στον Σορετίρε, στον Γιαμάλ είναι ανοιξιάτικο αεράκι.
έτσι ακριβώς το είδα κι εγώ φίλε. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε το βαρ να καλεί τον διαιτητή να εξετάσει την φάση και να πάρει ο ίδιος την δική του απόφαση που θα μπορούσε να καταλογίζονταν πέναλντι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το πόσο σημαντική ήταν η χθεσινή νίκη θα το δούμε στη συνέχεια.
Τη χρειαζόταν όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ.
Λίγο κρύο αίμα στην τελική και για πλάκα θα ήταν 4-0 με μία ομάδα που παρά τις ελλείψεις της, είναι πολύ ποιοτική και αθλητική και με 4-5 ΠΟΛΥ καλούς παίκτες.
Κατά 99,999% συνεχίζουμε Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικότατο για πρεστίζ, ψυχολογία, βαθμούς, ακόμα και χρήματα.
Το 3/3 από τη Ρίγα έφερε 1,5μ στα ταμεία, μην το ξεχνάμε.

Νομίζω οτι ο Τίμιος Τόμας έκανε εμφάνιση ορόσημο στον καιρό του εδώ.
Οττο, ρε φίλε, όλη της τη ζωή στην Ισπανία θα την περάσει η carinio, θα τρώει paella και θα πίνει claras con limon και Tinto de verano από Μάιο, κάτσε 1-2 χρονάκια ακόμα εδώ να γουστάρεις.
Ντέλια, το ξέρω οτι είναι long shot, αλλά...γίνεται να μην φύγεις ούτε το καλοκαίρι αυτό; Καημό το έχω να δω μια ομάδα με Ντέλια, Τζίμα, Πέλκα, Γιαννούλη κάποια στιγμή (για να μην πω και Κούλιε και Τζόλη και το κάψω...)...

Μακάρι να δούμε ξανά Τίσου στο πλάι τώρα που λείπει ο Ζίλε, ίσως δέσει καλύτερα.

Μπράβο σε όλους και, last but not least, στον Σβάμπαρο που χθες έδωσε οτι είχε και δεν είχε.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Είμαι χαρούμενος απο την νίκη και τα όσα προσφέρει στην ομάδα όπως πρόκριση, ηρεμία και αισιοδοξία όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι προβληματίστηκα χθες .

Ναι παίξαμε πολύ καλά όμως μας έκαναν φάσεις και ο Κοτάρσκι ήταν πάλι εκει.

Δεχτήκαμε φάσεις ειδικά στο ψηλό παιχνίδι απο μια ομάδα εκτός ρυθμού και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί...προσγειωμένοι και με συγκέντρωση να πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Παιχνίδι με το παιχνίδι και τα μυαλά στη γη.

Δεν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να είναι τόσο αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια...να ξοδεύει 4-5 ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει. Προβληματίζομαι πάρα πολύ.

Στα ντέρμπι ή σε πολύ κλειστά παιχνίδια μπορεί να έχεις μια και μοναδική ευκαιρία .

Πρέπει να σκοτώνουμε τον αντίπαλο .
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

....πολυ καλη η ομαδα, τους πατησε τους τσεχους εκτος τα 10 τελευταια του α ημιχρονου και τα 10 πρωτα του β ημιχρονου. Μου αρεσαν κετζιορα, μιχα, οτο και ο ζωγραφος ντελιας. παιχτουρα ο ψηλος τσεχος, μου διαφευγει το ονομα του τωρα....
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

marsantos έγραψε:Φιλαράκι figure, λίγο καλύτερα μετά τα χθεσινά;
Ναι φίλε, εννοείται. Και πιο καλά θα είμαι αν δεν υπάρξει γυρισμός ξανά σε εγωισμούς και εσωστρέφεια από όλες τις πλευρές. Μια γροθιά να είναι όλοι εκεί μέσα και εμείς να ακολουθούμε. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους, αν δεν τον πήραν ήδη δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Το σκορ μπορούσε άνετα να είναι 6-2.
Είχαμε καταπληκτικές ευκαιρίες, αλλά φάγαμε και δυό-τρείς φάσεις που γλυτώσαμε.
Αυτός ο Ζίμα ρε παίδες, θα μου άρεζε να παίξει σε μας.
Ψηλός και σκύλος. Θα ήταν ό,τι πρέπει για μας.
Αφού αποκλειστούν αυτοί, να κάνουμε κίνηση να τον πάρουμε. :opaokara:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εχθές ο Σβαμπ ήταν ένας κανονικός παίκτης με μεγάλη κατάθεση ψυχής ,ο Μιχαιλιδης ηταν αλάνθαστος η ομάδα δεν εκανε λάθη και καταφερε μια μεγάλη νικη. Μπραβο στην ομαδα μπράβο σε όλους. Προχωράμε την Κυριακή έχουμε ενα δυσκολο αγωνα με απουσιες ,θα παίξουν νεοι παίκτες ,θελει στηριξη η ομάδα οπως εχθες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”