ΠΑΟΚ-Βόλος 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
17
20%
Vierinha
1
1%
Lovren
3
3%
Colley
3
3%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
45
52%
Schwab
1
1%
Despodov
1
1%
Murg
5
6%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brandon
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
6
7%
Μιχαηλίδης
4
5%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 87

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: ΠΑΟΚ-Βόλος 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από barlow4 »

Eagle1980 έγραψε:1. Προτείνω μια μικρή ήττα απο Σλάβια και αποκλεισμο .
2. Προσπάθεια για την τέταρτη θέση για Ευρώπη.
3. Το καλοκαίρι επαναπρογραματισμος να φύγουν τα βαρίδια...
4. Στελέχωση της ομάδος με Νέο Τεχνικό Διευθυντή.
5. Μείωση των τιμών των εισητειρίων κατα 30%
6. Ανασυγκρότηση της σχεσης των Οργανωμένων με την Δοιηκηση οσο αναφορα τους πραγματικους στοχουσ της
ομάδας.
7. Προστασία της ομάδος απο διαιτησια επιροη Ε.Π.Ο. και λοιπές δημ δυνάμεις.
ωραια προτεινεις αλλα κ αυτο το καλοκαιρι το ιδιο εργο θα δεις.ανοιξε το ιντερνετ μετα τις 25 αυγουστου.μη χαλασεις τις διακοπες σου.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Το χειρότερο για μένα είναι ότι είμαι απόλυτα ήρεμος και δεν έχω εκνευριστεί καθόλου, ήταν σαν να το περίμενα αυτό.
Theo Hadji

Δημοσίευση από Theo Hadji »

panpangr77 έγραψε:Η ΡΕΑΛ χάνει 1-4
Και ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Βόλο, εκτος αν είναι ο Βόλος η Μπάρτσα και εμεις η Ρεάλ
Patron

Δημοσίευση από Patron »

τσιριγωτης έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Η ΡΕΑΛ χάνει 1-4
Ε, εντάξει τότε
Αφού ο Μπαπε θυμίζει Σαματα
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

psykoman έγραψε:Ο ενας γραφει να κανει τσιμπουκια η Αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ στον Μπεο...
Ο αλλος για στημενο ματς...
Ο αλλος για περιεργο αποτελεσμα...

Αντε γαμηθειτε ρε μαλακες
Εννοείται πως τέτοια όμορφη ευχή είναι κρίμα να τη χαρώ μόνος μου και στην επιστρέφω.
Την επόμενη φορά να μας λες τι να γραψουμε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kap έγραψε:
paokkerkir έγραψε:
Kap έγραψε:Δυστυχώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σοβαρό σε σχέση με την ποιότητα απο το κέντρο και πίσω
Ενώ μπροστά πετάμε φωτιές...
Μπροστα υπάρχουν δυο τρεις που την τσουλάνε. Απλώς δεν υπάρχει Σέντερ φορ που να μπορεί έστω να κάνει ένα σουτ. Φυσικά και το ροτεισιον 4 επιθετικών έχει απενεργοποιήσει και τους 4. Αυτό φυσικά είναι ευθύνη του ρασβαν
Αν είχαμε μεσοαμυντικά το 1/3 της ποιότητας μπροστά, με τις όποιες δυσλειτουργίες και δυστοκία παρουσιάζει η μεσοεπιθετική μας γραμμή ως τώρα, θα ήμασταν πάνω από γαύρο 3-4 βαθμούς χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

hawklord έγραψε:
psykoman έγραψε:Ο ενας γραφει να κανει τσιμπουκια η Αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ στον Μπεο...

Εννοείται πως τέτοια όμορφη ευχή είναι κρίμα να τη χαρώ μόνος μου και στην επιστρέφω.
εισαι ηλιθιος αγορι μου;;;
Λες η αντιπροεδρος να παιρνει τσιμπουκια και τι θες τωρα;;;
Να σεπουμε και μπραβο;
makedonas1926

Δημοσίευση από makedonas1926 »

Δεν θα μιλήσω για στημένα κλπ. Εμένα η εμφάνιση μετά το 80 μου δείχνει ξεκάθαρο πρόβλημα είτε στα αποδυτήρια είτε δεν μπορώ να εντοπίσω που. Σαν να θέλουν κάποιοι να περάσουν μήνυμα ότι κοίτα κερδίζουμε άμα θέλουμε αλλά κοιμόμαστε δύο λεπτά για να δείτε ότι με κάτι δεν είμαστε ικανοποιημένοι.
Στα δικά μου μάτια αυτό λύνεται μόνο με στήριξη στον προπονητή, απομάκρυνση παικτών που πιστεύω ότι δημιουργούν το πρόβλημα και ταυτόχρονη άνοδος μικρών και νέων μεταγραφών.

Από εκεί και πέρα δεν θέλω κανείς να πιστεύει ότι η χρονιά είναι χαμένη. Αυτή είναι η διαφορά μας με τους κάτω ότι δεν πιστεύουμε στην ομάδα αν δεν είναι να βγει πρώτη. Τηρουμένων των αναλογιών και δεύτερη να βγει (προκριματικά cl), μας χαλάει δλδ; 3 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο.

Η χρονιά ΔΕΝ είναι χαμένη, θα χαθεί αν εμείς την ξεγράψουμε από τώρα!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Φτάνει όμως με τα ΑΝ....δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Και σιγά την ποιότητα που έχεις μπροστά, έχω να δω σουτ από επιθετικό μας από πέρυσι
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Απαράδεκτοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο

Αλλαγές

Άμεσα
Άβαταρ μέλους
tzabi

Δημοσίευση από tzabi »

Φαινεται οτι η συνοχη και η χημεια μεταξυ διοικησης προπονητη και παιχτων εχει χαλασει.
Και σε τετοιες περιπτωσεις μονο ενα απο τα τρια αλλαζει.

Αγαπαω Ραζβαν, αλλα σημερα:
1. Γιατι Μουρκ Μραντον βασικοι αντι Ντελια και Τσαλοφ; (Παιξαν 60-70 λεπτα με ΑΕΚ μονο)
2. Γιατι οχι Σαστρε βασικο και Οττο στον παγκο;
3. Γιατι οχι Κεντζιορα στον παγκο αντι Μιχαιλιδη;
4. Γιατι οχι Οζντοεφ αντι Μπακαγιοκο στο παγκο; (Επαιξε 80 λεπτα με ΑΕΚ οχι 120)

Ολοι αυτοι αν μπαιναν αλλαγη το ματς θα ειχε σβησει, επαγγελματιες παιχτες δεν μπορουν να παιξουν 15’ λεπτα;
Πληρωνονται εκατομυρια..

Κακο διαβασμα απο Ραζβαν, η χημεια εχει χαλασει και ειναι ωρα για αλλαγη.
Ακομα και χαφ να ρθει, προς τι η επομονη σε Σαματα Μουργκ Μπραντον και Ταισον;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

psykoman έγραψε:
hawklord έγραψε:

εισαι ηλιθιος αγορι μου;;;
Λες η αντιπροεδρος να παιρνει τσιμπουκια και τι θες τωρα;;;
Να σεπουμε και μπραβο;
Ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι. Μαράκι έγραψα αλλά προφανώς έχεις τη μύγα. Και πόσο χέστηκα αν με πει ο κάθε χαχολος μπράβο.
Συγχαρητηρια
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Υπάρχει ένα μοτίβο από την αρχή της χρονιάς. Μοτίβο που επαναλαμβάνεται σε κάθε γκέλα αλλά όχι μόνον σε γκέλα, σε κάθε κίνηση χεριού/ποδιού/κεφαλιού κλπ. του Λουτσέσκου.
Το μοτίβο αυτό είναι επανάληψη της μεγαλύτερης εμμονής των τελευταίων 7 χρόνων: να φύγει ο Λουτσέσκου.
Δεν θα φύγει.
Όσοι το ζητούν εξυπηρετούν τον σχεδιασμό της αεχ, του γαύρου και του βάζελου.
Δεν χρειάζεσαι καν προπονητή για να κερδίσεις τον Βόλο του Μπράτσου.
Είναι θέμα παικτών και μόνον.
Αλλά δεν θα ασχοληθώ με τους παίκτες. Φταίνε όλοι, σε διαφορετικό βαθμό βέβαια ο καθένας τους. Κι ας το σταματήσουμε εκεί.
Η ομάδα αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εφυγαν 2 σημαντικοί παίκτες και ούτε ένας από όσους ήρθαν (και ήρθαν καμιά δεκαριά) δεν έπιασε υψηλή απόδοση, εκτός ίσως του Καμαρά.
Αυτό όμως που είναι χειρότερο κι από την αποδυνάμωση είναι πως η έλευση των νέων ποδοσφαιριστών και οι αποχωρήσεις αρκετών ακόμη διέλυσε την συνοχή και το δέσιμο που είχε η περσινή ομάδα, ένα δέσιμο που χτίστηκε με κόπο έπειτα από την προπέρσινη επίσης κακή χρονιά στα μεταγραφικά.
Η ζημιά που έγινε φέτος το καλοκαίρι ήταν πολύ μεγάλη. Μακάρι να μας γίνει μάθημα, μακάρι...
Δεν είναι απλό το να καθήσουμε να κάνουμε μια γενικότερη αποτίμηση και μάλιστα είναι και άκαιρο εντελώς. Υπάρχει ακόμη χρόνος, το ζήτημα είναι πως οι περισσοτεροι οπαδοί μας δεν πείθονται. Και δεν πείθονται διότι νομίζουν πως αρκεί να παρεις καλούς παίκτες (στα χαρτιά) για να φτιάξεις ομάδα. Δεν αρκούν, δυστυχώς.
Αυτή η στρεβλή, κατά τη γνωμη μου, αντίληψη είναι η πηγή της εσωστρέφειας που βλέπω να προσπαθούν να επιβάλλουν ορισμένοι. Εάν το καταφέρουν θα είναι μια μεγάλη νίκη του ΠΟΚ και μια μεγάλη ήττα του ΠΑΟΚ συνολικά και του ίδιου του οπαδικού μας κινήματος, αν έχει απομείνει κάτι από αυτό. Το παλεύουν εδώ και 8 χρόνια και βρίσκονται κοντά στο να τα καταφέρουν.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Αν είχαμε μεσοαμυντικά το 1/3 της ποιότητας μπροστά, με τις όποιες δυσλειτουργίες και δυστοκία παρουσιάζει η μεσοεπιθετική μας γραμμή ως τώρα, θα ήμασταν πάνω από γαύρο 3-4 βαθμούς χαλαρά.[/quote]

Συμφωνώ. Το ίδιο λέμε. Αν είχαμε και Σέντερ φορ θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ντροπη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”