70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
astral

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από astral »

Καλά δεν τον είπε κανένας παικταρά. Μην απαντάμε σε φαντάσματα
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Δεν τον είπε; ;
Εδώ είναι γραμμένα όλα. Κοίταξε λίγο πιο πίσω κ θα τα δεις όλα. Κάτι για το καλύτερο φορ του ΠΑΟΚ, Κάτι για τον καλύτερο επιθετικό που έχουν δει ποτέ στην ομάδα. Όλα είναι γραμμένα εδω
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Θα ξεμπουκώσει στο ΑΦΚΟΝ, σε κάθε αγώνα χατ τρικ θα κάνει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα μας λείψει, έστω και για λίγες ημέρες...
Ποιον θα βρίζουμε τώρα, σε ποιον θα ξεσπάμε;
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Είναι σημαντικό να στηριχθεί ο παίκτης γιατί οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι είναι επηρεασμένος από το γεγονός ότι δε σκοράρει. Δεν το λέω ως δικαιολογία για την απόδοσή του, το λέω καθαρά από ενδιαφέρον για το καλό του παίκτη και της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι στην ομάδα το ξέρουν και τον στηρίζουν.

Για μένα, η απόδοσή του μπορεί να μην είναι σούπερ, αλλά είναι καλή. Π.χ. αυτά που κάνει έξω από την περιοχή μπορεί να μη συγκινούν το μέσο θεατή, αλλά είναι σημαντικά για το Λουτσέσκου. Υπήρξε και κάπως άτυχος με τα γκολ που σημείωσε αλλά ήταν οφσάιντ (νομίζω 4 στο σύνολο).

Επίσης, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι φέτος έχουμε το μεγαλύτερο μέσο όρο γκολ της Ιστορίας μας (αν δεν κάνω λάθος) και ο ένας από τους δύο επιθετικούς μας (έχει σχεδόν τον ίδιο χρόνο με τον Μπράντον) είναι κακός. Δε λέω ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μας, αλλά ούτε κακός είναι ούτε μέτριος.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ειναι στην καλυτερη μετριος με βαση την αμοιβη του.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

ΟΚ ξέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ πάντα πρέπει κάποιος να φταίει. Φέτος είναι ο Έκονγκ και ο Σαμάτα. Είναι και μαύροι και μπορεί να βοηθάει και αυτό. Εγώ ξέρω ότι ο Σαμάτα έχει υπογράψει τριετές, μέχρι τώρα δεν έχει κοστίσει η αστοχία του ενώ σε κάθε παιχνίδι το μόνο που του λείπει είναι το γκολ. Ασίστ δίνει, φάουλ κερδίζει, τάργκετ μαν παίζει (ο Μπράντον δεν μπορεί), σε συνδυασμούς και τριγωνάκια συμμετέχει κ.ο.κ. Χτες έκανε και 2-3 κεφαλιές και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός με το κεφάλι. Στην πρώτη κάνει κεφαλιά μια μπάλα που πρώτα την βρήκε ο αμυντικός και πάει εστία. Στην δεύτερη ο Μπάουμαν το βγάζει ενστικτωδώς ενώ στην τρίτη αστοχεί υπό την ασφυκτική πίεση του Σβάμπ. Πιστεύω ότι μόλις συγχρονιστεί θα γίνει πιό πολύτιμος. Και έρχεται και ο Τζίμας.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μια μικρή διόρθωση, ο Σαματά μας έχει κοστίσει την ισοπαλία στη λεωφόρο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παιδια μπορει ναεχετε δικιο. Αλλα πολλα πηγαν στραβα στην περιπτωση του. Αποκτηθηκε με αγχος για να παιξει στα προκριματικα και με το που ηρθε τραυματιστηκε. Η δεν ηταν ετοιμος. Μετα μπαινει και δεν εχω δει τιποτα μεχρι πριν κανα μηνα που αρχισε να κανει κατι. Ισως να ειναι εις βαρος του και το γεγονος οτι παιζει σε μια ομαδα που επιθετικα ζωγραφιζει και αυτος μοιαζει παραφωνια.
Τεσπα εγω δεν τον κρινω. Απλα θελω εναν σεντερφορ επιπεδου Μπαμπα. Ποιοτικο και γρηγορο και παστελωτη. Και οταν λεω παστελωτη εννοω για παραδειγμα να βαζει το γκολ αυτος χτες το δευτερο και στην κεφαλια στο β ημιχρονο να το καρφωσει. Κιας τον παρενοχλησε ο Σβαμπ. Ας πουμε απλα οτι ο Σβαμπ εκανε τον αμυντικο στην φαση.

Υ.Γ. Και επιτελους ποτε θα φυγει η φαση του στον βαζελο απο το κεφαλι μου…..
Υ.Γ. Δηλαδη ειναι ο σεντερφορ που οταν ζορισει το παιχνιδι θα μπει στο κουτι και θα το κανει το γκολ? Δεν το πιστευω.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Οσο τον θέλει και τον στηρίζει ο προπονητής εγώ δεν θα βγάλω μιλιά αρνητική για τον παίκτη. Αλλωστε ο Ραζβάν ποτέ δεν ήθελε σεντερ φορ παστελωτή. Και τον Πρίγιοβιτς αργά τον αποδέχθηκε, αφού προσπάθησε και έγινε πιο συμμετοχικός και με την πρώτη ευκαιρία τον άφησε να παει στο καλό. Εβλεπα τον Μορόν του Αρη προχθές στην Τρίπολη, που θα ήταν πόθος αρκετών εδώ μέσα για την ομάδα. Τετοιον φορ ο Ραζβάν δεν θα ήθελε στην ομάδα ακόμα κι αν τον πλήρωναν για να τον βάζει. Ο Σαμάτα, προφανώς και κάνει όλες τις δουλειές που θεωρεί σημαντικές ο προπονητής, γι αυτό και η ομαδα βάζει 3-4 γκολ σε κάθε παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

τσιριγωτης έγραψε:Δεν τον είπε; ;
Εδώ είναι γραμμένα όλα. Κοίταξε λίγο πιο πίσω κ θα τα δεις όλα. Κάτι για το καλύτερο φορ του ΠΑΟΚ, Κάτι για τον καλύτερο επιθετικό που έχουν δει ποτέ στην ομάδα. Όλα είναι γραμμένα εδω
Ναι , και;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ό,τι είπε ο keep_paokizein. Οι υπόλοιποι, θεωρία και ανάλυση.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αααα..εντάξει. δεν είναι ότι η ομάδα παίζει μπαλαρα με το αριστερό της μπακ να κάνει ρεκόρ στα οβερλαπ, με τα κέντρα να γυρίζουν την μπάλα χωρίς άγχος, ότι τα εξτρέμ κάνουν δύο δουλειές παραπάνω απ'οτι οι άλλοι, είναι ότι ο σαματα κάνει όλες τις δουλειές του καλά για αυτό και η ομάδα σκοράρει. Μάλιστα. Είπα και εγώ..
Ρε παιδιά αλήθεια τώρα; λόγω του ότι ο σαματα κάνει σημαντική δουλειά, ο ΠΑΟΚ ρίχνει τεσσαρες;;; αλήθεια το λέτε; ; κ το πιστεύετε κιόλας;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ναι φιλε μου..
Αν ο Σαματα ηταν "παλτο" δεν θα ασχολιοταν οι αντιπαλοι προπονητες μαζι του,ριχνοντας διπλους παιχτες πανω του..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

papwolf έγραψε:Μια μικρή διόρθωση, ο Σαματά μας έχει κοστίσει την ισοπαλία στη λεωφόρο.
Αυτό είναι μεγάλο λάθος , δε φταίει κανένας Σαμάτα. Ούτε μόνο ο Κουλιεράκης που έχασε τη φάση.
ΟΚ χάλασε μια φάση ο Σαμάτα.
Το παιχνίδι τελείωνε στο 96' και ο Κοτάρσκι είχε ελεύθερο βολέ στο 95'20". Κανένας Σαμάτα δε φταίει αν δεν μπορεί η ομάδα να κρατήσει κατοχή 30 γαμημένα δευτερόλεπτα και την κλείνουν τόσο εύκολα μέσα στην περιοχή λες και παίζουμε με 9 παίκτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”