Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Παιρνω το ρισκο να πω οτι δε με πειθει καθολου ο Λαριν
Ούτε απ την πλευρα του παικτη (δεν κατqλαβαινω από που προκυπτει οτι ειναι καλος παικτης ούτε πως διαμορφωθηκε η υψηλη τιμη του)
Ούτε όμως κι απ την πλευρα του ΠΑΟΚ (ένας υπερκοστολογημενος Ακπομ μου μοιαζει και βασικη ενσταση μου ειδικα στην πρωτη θητεια του Λουτσεσκου ήταν οτι δεν ταιριαζουν παικτες στυλ ακπομ σε εμας)
Ούτε απ την πλευρα του παικτη (δεν κατqλαβαινω από που προκυπτει οτι ειναι καλος παικτης ούτε πως διαμορφωθηκε η υψηλη τιμη του)
Ούτε όμως κι απ την πλευρα του ΠΑΟΚ (ένας υπερκοστολογημενος Ακπομ μου μοιαζει και βασικη ενσταση μου ειδικα στην πρωτη θητεια του Λουτσεσκου ήταν οτι δεν ταιριαζουν παικτες στυλ ακπομ σε εμας)
- thomas Murg
- Metagrafakias
οσο τον εχω δει τον Κανις ο παικτης ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα αλλα φυσικα αλλα Πανσεραικος αλλο ΠΑΟΚ,ειχα αναφερθει και παλιοτερα...μου αρεσει που κοιταμε και λαβρακια τετοιου τυπου που και να μην σου βγουνε ειναι τζαμπα...ο κανις ειναι γρηγορος,εχει τριπλα,ειναι μπουκαδορος και εχει και το γκολ,φυσικα παικτης για Α εθνικη...θυμιζει Ουαρντα μακαρι να μην εχει τα μυαλα του...καλη κινηση!!!
Είναι πολύ καλή περίπτωση ο Καναδός. Οταν είχαμε αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας ήταν ο καλύτερος παίκτης.rainmaker έγραψε:Παιρνω το ρισκο να πω οτι δε με πειθει καθολου ο Λαριν
Ούτε απ την πλευρα ρτου παικτη (δεν κατλαβαινω από που προκυπτει οτι ειναι καλος παικτης ούτε πως διαμορωθηκε η υψηλη τιμη του)
Πάντως θεωρώ ότι είναι δύσκολη περίπτωση. Εκτός και αν μιλάμε δανεικό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για Λαριν πάντως , πολλά ισπανικά άρθρα χτες λένε ότι είναι κοντά να κλείσει στην Κάντιθ.
Δεν ξέρω τι φάση, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν
Δεν ξέρω τι φάση, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν
- Dark Knight
Θεωρώ ότι είναι καμμένο του Λαρίν, ειδικά από την στιγμή που είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπριζ η Ισπανική Κάντιθ. Δε νομίζω επίσης ότι οι αρδ ξέρουν κάτι πέρα από ότι διαρρέει η ΠΑΕ. Για συμφωνία με τον παίκτη λέγαν κάποιοι, για συμφωνία με την ομάδα και προσπάθεια συμφωνίας με τον παίκτη για το συμβόλαιο του επόμενου έτους λέγαν άλλοι. Ό,τι να 'ναι, βασικά.
Για να μην παρεξηγηθώ, προσθέτω τα εξής:
α) Σαφώς και είναι καλύτερο να έρθει ο Χ Λαριν απ το να μείνουμε ως έχουμε
β) Σίγουρα θα προσδώσει ταχυδυναμικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, γεγονός ιδιαίτερα θετικό ειδικά προς το τέλος της σεζόν με τα πολλά ματς και την κούραση
γ) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι αν ένας τέτοιος παίκτης συνδυαστεί με πιο "δημιουργική" μεσοεπιθετική γραμμή (δηλαδή με την καλή απόδοση του Ταισον) τότε ίσως το αποτέλεσμα να είναι πολύ θετικό
ΥΓ. Όταν είχαμε παίξει με Μπεσίκτας, πιο πολύ στα λόγια ήταν παικταράς παρά στο γήπεδο. Έβαλε ένα αρκετά οκ γκολ, μετά από ωραία σέντρα-γιόμα και δεν θυμάμαι να έκανε και τίποτα τόσο μαγευτικό.
α) Σαφώς και είναι καλύτερο να έρθει ο Χ Λαριν απ το να μείνουμε ως έχουμε
β) Σίγουρα θα προσδώσει ταχυδυναμικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, γεγονός ιδιαίτερα θετικό ειδικά προς το τέλος της σεζόν με τα πολλά ματς και την κούραση
γ) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι αν ένας τέτοιος παίκτης συνδυαστεί με πιο "δημιουργική" μεσοεπιθετική γραμμή (δηλαδή με την καλή απόδοση του Ταισον) τότε ίσως το αποτέλεσμα να είναι πολύ θετικό
ΥΓ. Όταν είχαμε παίξει με Μπεσίκτας, πιο πολύ στα λόγια ήταν παικταράς παρά στο γήπεδο. Έβαλε ένα αρκετά οκ γκολ, μετά από ωραία σέντρα-γιόμα και δεν θυμάμαι να έκανε και τίποτα τόσο μαγευτικό.
-
Είναι παίκτης παστελωτης. Όχι all around επιθετικός
Για αυτό είπαν τις προάλλες (νομίζω οι 24) πως μπορεί να συνυπάρξει με Ολιβέιρα, αλλά με τον Ολιβέιρα πιο πίσω
Αν από την ομάδα λείπει η τελική πάσα και το γκολ, τότε είναι καλές -θεωρητικα- οι προσθήκες και του Τάισον, και του Λαριν (αν γίνει).
Για αυτό είπαν τις προάλλες (νομίζω οι 24) πως μπορεί να συνυπάρξει με Ολιβέιρα, αλλά με τον Ολιβέιρα πιο πίσω
Αν από την ομάδα λείπει η τελική πάσα και το γκολ, τότε είναι καλές -θεωρητικα- οι προσθήκες και του Τάισον, και του Λαριν (αν γίνει).
Τζόσουα με βάση τα ξεπλυμένα άρθρα της Μπουντου στο σντνα και εγώ αυτό πιστεύω.
Έβγαλε προχτές ένα μασημένο άρθρο που έριχνε τους τόνους, γράφει και τώρα οτι "συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους ο ΠΑΟΚ", ΞΕΚΑΘΑΡΟ δείγμα για μένα οτι εξυπηρετεί την ανάγκη της ΠΑΕ να "μη περιμένουμε πολλά"
Ελεεινά άρθρα, ευδιάκριτος ο στόχος τους
Έβγαλε προχτές ένα μασημένο άρθρο που έριχνε τους τόνους, γράφει και τώρα οτι "συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους ο ΠΑΟΚ", ΞΕΚΑΘΑΡΟ δείγμα για μένα οτι εξυπηρετεί την ανάγκη της ΠΑΕ να "μη περιμένουμε πολλά"
Ελεεινά άρθρα, ευδιάκριτος ο στόχος τους
-
για αρκετες δυσκολιες γραφει η μετροσπορτ. Παρολη την ελλειψη αξιοπιστιας φενεται λογικο. Μην τραβηξει σε μακρος μονο
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Αν ισχυει του Λαριν:
Στα θετικα του οτι θα μπορούμε φωναζουμε «Ειναι τρελος ο Καναδος».
Στα αρνητικα αν κλεισει και δεν πιασει οτι θα μπορουμε να φωναζουμε «Ειναι παλτο ο Καναδός».
Στα θετικα του οτι θα μπορούμε φωναζουμε «Ειναι τρελος ο Καναδος».
Στα αρνητικα αν κλεισει και δεν πιασει οτι θα μπορουμε να φωναζουμε «Ειναι παλτο ο Καναδός».
- Kabamaru11
Για οποιαδηποτε μεταγραφη,ειναι σημαντικο κ τα ποσα συμβολαιων και μετακινησης.
Αν π.χ. ο Λαριν,ερθει δανεικος,πληρωσουμε το 100% του συμβολαιου του (αν καποιος ξερει ας μας πει,στο γνωστο γκεημ δειχνει να παιρνει 400,000 τον χρονο,ποσο που δεν μου φαινεται λογικο) και μπει μια λογικη οψιον και μεχρι το καλοκαιρι,αποδειξει οτι αξιζει,τοτε καλως.
Παντως ολοι πηγαμε κουβα στις προβλεψεις μας,τουλαχιστον για την ωρα.
Αν π.χ. ο Λαριν,ερθει δανεικος,πληρωσουμε το 100% του συμβολαιου του (αν καποιος ξερει ας μας πει,στο γνωστο γκεημ δειχνει να παιρνει 400,000 τον χρονο,ποσο που δεν μου φαινεται λογικο) και μπει μια λογικη οψιον και μεχρι το καλοκαιρι,αποδειξει οτι αξιζει,τοτε καλως.
Παντως ολοι πηγαμε κουβα στις προβλεψεις μας,τουλαχιστον για την ωρα.