Γιατί; Μιά χαρά ήταν το μύνημά σου.Γέρος έγραψε:Βρε παιδιά τα έχω γράψει όλα αναλυτικότατα.
Δεν ξέρω τι θέλετε πείτε. Δείτε λίγο πιο προσεκτικά.
Τέλος πάντων, ημέρα αγώνα σήμερα δεν μπορούσα να εργαστώ και είπα να σας κάνω παρέα, να ξεχαστώ και εγώ.
Μάταιος κόπος.
Βλέπω ότι δεν υπάρχει και υποστήριξη από κανέναν. Χαμένος κόπος όσα έγραφα.
Σας χαιρετώ Όλους.
Εύχομαι Όλα τα Καλά στην Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ.
Υγεία και Ειρήνη σε Σας και τις Οικογένειες Σας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γράφε Γερο, άτομα σαν εσένα λείπουν από το φόρουμΓέρος έγραψε:Βρε παιδιά τα έχω γράψει όλα αναλυτικότατα.
Δεν ξέρω τι θέλετε πείτε. Δείτε λίγο πιο προσεκτικά.
Τέλος πάντων, ημέρα αγώνα σήμερα δεν μπορούσα να εργαστώ και είπα να σας κάνω παρέα, να ξεχαστώ και εγώ.
Μάταιος κόπος.
Βλέπω ότι δεν υπάρχει και υποστήριξη από κανέναν. Χαμένος κόπος όσα έγραφα.
Σας χαιρετώ Όλους.
Εύχομαι Όλα τα Καλά στην Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ.
Υγεία και Ειρήνη σε Σας και τις Οικογένειες Σας.
Λίγα νήματα, ελάχιστα ποστ μου διαφεύγουν.
Έτσι και με αυτό της σελίδας 459....
Δεν σε έχω σχολιάσει ποτές μου Γέροντα.
Σήμερα, τώρα η πρώτη μου φορά.
Πολλοί ήταν και είναι κομμουνιστές. Αρκετοί δεν το δήλωσαν ή δεν το αντιλήφθηκαν.
Αν σε ενοχλεί αυτός ο χαρακτηρισμός κράτα τον άλλου του μεγάλου αγωνιστή, ανθρώπου!!!
Δεν έχει μεγάλη διαφορά, να το ξέρεις.
Τα σέβη μου!!!
Έτσι και με αυτό της σελίδας 459....
Δεν σε έχω σχολιάσει ποτές μου Γέροντα.
Σήμερα, τώρα η πρώτη μου φορά.
Πολλοί ήταν και είναι κομμουνιστές. Αρκετοί δεν το δήλωσαν ή δεν το αντιλήφθηκαν.
Αν σε ενοχλεί αυτός ο χαρακτηρισμός κράτα τον άλλου του μεγάλου αγωνιστή, ανθρώπου!!!
Δεν έχει μεγάλη διαφορά, να το ξέρεις.
Τα σέβη μου!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στις 15 Σεπτεμβρίου τελειώνουν φέτος οι μεταγραφές. Άρα μπορεί να παρουσιαστούν περισσότερες ευκαιρίες καθώς κλείνουν στις 31 Αυγούστου στα περισσότερα πρωταθλήματαnunies4 έγραψε:Το θέμα είναι ότι αν δεν ψωνίσουμε εγχώρια αύριο ο μήνας έχει 29. Δυσκολεύουν επικυνδυνα τα πράγματα και για τον έξτρα παίκτη που θέλει ο Ραζβαν αλλά πολύ περισσότερο για τις αποδεσμεύσεις.
Το αυτό....
Μόλις διάβαζα την σελίδα 459..
Εξαιρετική γραφή, φοβερή ιστορία ζωής που οι περισσότεροι δεν θα την ζούσαν ούτε σε 3 ζωές.
Τα σέβη μου...
Μόλις διάβαζα την σελίδα 459..
Εξαιρετική γραφή, φοβερή ιστορία ζωής που οι περισσότεροι δεν θα την ζούσαν ούτε σε 3 ζωές.
Τα σέβη μου...
Ισχύει αλλά όπως έχουν επισημάνει πολλά παιδιά εδώ δύσκολα κάποια ομάδα θα παραχωρήσει καλό παίκτη αφού από 31/8 και μετά δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Στις 15 Σεπτεμβρίου τελειώνουν φέτος οι μεταγραφές. Άρα μπορεί να παρουσιαστούν περισσότερες ευκαιρίες καθώς κλείνουν στις 31 Αυγούστου στα περισσότερα πρωταθλήματαnunies4 έγραψε:Το θέμα είναι ότι αν δεν ψωνίσουμε εγχώρια αύριο ο μήνας έχει 29. Δυσκολεύουν επικυνδυνα τα πράγματα και για τον έξτρα παίκτη που θέλει ο Ραζβαν αλλά πολύ περισσότερο για τις αποδεσμεύσεις.
Εκτός και αν είναι όπως οι δικοί μας Jackson five (4 πλεον) παροπλισμένοι που δεν τους υπολογίζει
Αναφέρθηκε ο "γέρος" και γερός να είναι στον Λόραντ. Ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Γκιούλα ήταν ο Π. Κερμανίδης, που γρήγορο δεν τον έλεγες για δεξί εξτρέμ, αλλά μπάλα δεν του έπαιρνε κανείς όταν την σκέπαζε με το σώμα. Έπαιζε κάτι σαν δεύτερος φορ μαζί με τον Γκουερίνο. Μήπως είναι αυτός;
Πάντως ο Λουτσέσκου με τον Ζαμπά και τον Μουργκ, καμία σχέση. Ο πρώτος ήρθε επί Λουτσέσκου αλλά μπορούσαν να τον πουλήσουν και αργότερα όταν είχε φύγει.Dark Knight έγραψε:Αν ήθελαννα κάνουν σοβαρή μεταγραφή εκεί όπου οι προπονητής ζητάει παίκτη με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι υπάρχοντες εδώ και πόσες μεταγραφικές περιόδους, θα την είχαν ήδη κάνει. Για κάποιο λόγο δεν θέλουν να τον στηρίξουν σε αυτό, ίσως γιατί θέλουν να του περάσουν το μήνυμα ότι και αυτός έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε ό,τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες. Πιστεύω ότι το ρόστερ έχει κλείσει, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν φαίνεται να μπορούμε να απαλλαγούμε από τα συμβόλαια Ζαμπά και Μουργκ. Ο Λάμπρου πιστεύω στο τέλος κάπου θα καταλήξει δανεικός. Ίσως στον ΟΦΗ, όπως και πέρυσι. Αλλά αυτό που γίνεται με Ζαμπά εκθέτει την ΠΑΕ σε απίστευτο βαθμό και σε όλα τα επίπεδα. Είναι ντροπή με λίγα λόγια. Όσον αφορά τώρα τον Φερνάντες, όπως είπα και σε άλλο πόστ, ας τον δώσει ο Μπέος όπου θέλει, ας γίνουν οι άλλοι υπερομάδες, γκαλάκτικος και δεν ξέρω γω τι, με την απόκτηση του Φερνάντες και ας μας αφήσει ήσυχους. Όταν η ΠΑΕ ανοίγει δουλειές μαζί του και μετά κάθεται και ανέχεται τέτοιες καταστάσεις, καλά να πάθει. Πρόκειται άλλωσε για ένα ακόμα από τη σωρεία λαθών που διαρκώς κάνουν. Τον ατρόμητο να κερδίσω και τίποτα άλλο δεν με νοιάζει!
Ο δεύτερος ήρθε επί Αμπέλ.
Άρα το να του φορτώνουν δυο βαρίδια και γι' αυτό να μην του παίρνουν έναν που θέλει, είναι απαράδεκτο.
Εγώ βρήκα αυτό
Παπαχριστούδης γεννήθηκε το 1949, 18 Φλεβάρη, την σεζόν 70/71 ήταν 21 χρονών, οπότε ταιριάζουν πολλά από αυτά που είπε ο Γέρος

https://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/ ... roodeftiki
Παπαχριστούδης γεννήθηκε το 1949, 18 Φλεβάρη, την σεζόν 70/71 ήταν 21 χρονών, οπότε ταιριάζουν πολλά από αυτά που είπε ο Γέρος

https://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/ ... roodeftiki
-
Καλά δεν διαβάζω και τα πάντα όσα γράφονται στο paokmania.Γέρος έγραψε:Συγκεντρώσου !!!
Διάβαζε καλά και μετά γράφε !!! Τα έγραψα κάποτε όλα.
1969 Τζσακναντυ
Παρακολούθησα αρκετές προπονήσεις τότε ως μαθητής
Διονυσιαδης
Χριστοδούλου τερματοφύλακες
Χατζηαντωνίου??
Νομίζω έπαιξε πολύ περισσότερο
Ο Παπαχρηστουδης αποκλείεται, ήρθε με μεταγραφή και έπαιξε περισσότερες φορές.
Ο Κερμανίδης δεν υπήρχε στον ΠΑΟΚ το 69
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 28 Αύγ 2022, 16:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για να σας γλιτωσω απο πολλα οφτοπικ και ερωτησεις ενημερωνω και παλι οτι πολλα στοιχεια δινει ο Γερος στο καφενειο του paokmania στην σελιδα 459.
Για οσους δεν το ειδαν πιο πριν.
Για οσους δεν το ειδαν πιο πριν.
Χατζηαντωνίου έπαιξε 5 χρόνια κολλητά στον ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Καλά δεν διαβάζω και τα πάντα όσα γράφονται στο paokmania.Γέρος έγραψε:Συγκεντρώσου !!!
Διάβαζε καλά και μετά γράφε !!! Τα έγραψα κάποτε όλα.
1969 Τζσακναντυ
Παρακολούθησα αρκετές προπονήσεις τότε ως μαθητής
Διονυσιαδης
Χριστοδούλου τερματοφύλακες
Χατζηαντωνίου??
Νομίζω έπαιξε πολύ περισσότερο
Ο Παπαχρηστουδης αποκλείεται, ήρθε με μεταγραφή και έπαιξε περισσότερες φορές.
Ο Κερμανίδης δεν υπήρχε στον ΠΑΟΚ το 69
https://www.paokfc.gr/nea/20151222-paok ... iantoniou/
Τέρμα δεν είναι γιατί περιγράφει: "Το 1969 με κράτησε και ο Τσάκναντι. Φυσικά δεν είμαι κανένα από τα γνωστά ονόματα, οι περισσότεροι ούτε με έχετε ακούσει. Επίσημα παιχνίδια με τον Π.Α.Ο.Κ. έπαιξα συνολικά 18 σε 2 περιόδους, μόνο σε 2 ξεκίνησα. Ήμουν νέος, σκληρός σαν παίκτης, ύψος 1.83, ταχύς, πολύ καλός με το κεφάλι, αλλά με τρισάθλιο σουτ σε δύναμη."
Ο ΔΙονυσιάδης πέθανε, επίσης λεει ότι δεν είναι πόντιος, βάση ονόματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Κυρ 28 Αύγ 2022, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.