Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nunies4 »

rockavlon έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τρύπημα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής που κατέκτησε 2 ντάμπλ , που εδώ και χρόνια κατεβαίνουμε πλέον στην Αθήνα και δεν τους βλέπουμε, που έκανε όποιον παίκτη είχε ο ΠΑΟΚ, από τον πιο ταλαντούχο μέχρι τον πιο ατάλαντο να μασάει σίδερα και να ορκίζεται στο όνομα του...
Κάθε φορά διαβάζεις και κάτι νέο που σε αφήνει άφωνο...
Τι δε τους βλέπουμε ρε φιλε? Που έχουμε 15 ήττες σερι, που γιναμαι πελάτες του ρουλη, που αναστησαμε και δώσαμε οραμα στον βαζελο, και μονο μια πεθαμένη αεκ εχουμε να κερδιζουμε

Τι εκανε στους παιχτες? Που εχει καψει όποιον φερελπι κατω των 30, που εκανε τον ζιβκοβιτς να φαίνεται σαν παιχτακι της σειρας...

Αυτα που γράφεις εσυ αφήνουν άφωνους

Τρυπημα σαφως οχι, αυτα ειναι μαλακιες. Αλλα φτάνει με τη προσωπολατρία.
Σε ενα μονο θα σταθω γιατι εχουμε παρει φορα και γραφουμε οτι ναναι...Για πες μου εναν παικτη φερελπυ κατω των 30 που εκαψε ο Ραζβαν. Που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ και εβγαλε ματια ρε παιδι μου. Γιατι καπου μπαστα με τα υπερταλεντα που εχει αυτη η ομαδα αλλα τα καιει ο κακος προπονητης. Τα υπερταλεντα που δεν μπορουν να προωθησουν την μπαλα στα 3 μετρα μπροστα, που δεν μπορουν να τριπλαρουν ουτε κωνο, να βγαλουν μια σοβαρη σεντρα η εστω απλα να δειξουν οτι διαθετουν....κοχονες.
Και μιλαμε για τον ιδιο Ραζβαν που πηρε αηττητο με τους...παπουδες Πελκα, Λημνιο, Ζαμπα, Ακπομ. Καθολου δεν εμπιστευοταν τους μικρους.
Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι η εμονη του με την παλια φρουρα ηταν γιατι οτι ειχε ως ροστερ μετεπειτα να διαχειριστει ηταν μια τριχα απο τα.....μαλλια του Μπισε;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ale3 έγραψε:Υπάρχουν ακόμα συνοπαδοί που θέλουν να μείνει?

Μετά και από αυτά τα ρεζιλίκια?

Και αήττητο να φέρει, πάλι πρέπει να φύγει.

Με την νοοτροπία του χαϊρι δεν θα δούμε. Και πάλι θα απορούμε γιατί πέσαμε με τον Άγιαξ/Μπενφίκα και θα φταίμε την τύχη μας και θα υμνούμε τους περήφανους αποκλεισμούς.
Φίλε έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις να φύγει ο Λουτσος και κάθε δικαίωμα να το γράψεις.

Αυτό που κάνετε όμως που σπαμαρετε όλο το φόρουμ με δεκάδες παρόμοια ποστς τα οποία είναι απλώς χαμηλού επιπέδου ειρωνίες και "ακόμα εδώ;" περισσότερο με κλάμα μοιάζει πάρα με άποψη.

Ε πηγαίνετε κλάψτε άλλου, εδώ είμαστε για να συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Doomlord4 έγραψε:Αν είναι σεζον που θα βγούμε χαλαρα δευτεροτρίτοι,άνετα μπορούσαμε να έχουμε και 6 με 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια τον χειμώνα.

Να ήταν ικανότερος να περνούσε τότε το βουλγαρικό μεγαθήριο των 11 παικτών

Πέρυσι δεν το πήρε γιατί δεν είχε την ομάδα από προπερσι
Φετος δεν θα το πάρει γιατί ένα σπίτι δεν χτίζεται σε μια μέρα
Του χρόνου δεν θα το πάρει γιατί ένα σπίτι δεν χτίζεται σε...2 μέρες;

Ας ρωτήσω εγώ

Ας πούμε ο Λουτσέσκου μένει για 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ
Θα είναι και στο τέλος της δεκαετίας ο ιδανικός προπονητής για τον ΠΑΟΚ,αν δεν πάρει τιποτα και δεν κάνει και τίποτα στην Ευρώπη;
Ή
Ποιά.χρονιά θα επιβεβαιώσει το ότι είναι ο καλύτερος προπονητής
Πείτε εσείς και εγω θα περιμένω,δεν έχω πρόβλημα

Θα πάρει δηλαδη πρωτάθλημα το 2024;
Το 2025;

Δεν θα πάρει αλλά δεν θα φταίει αυτός;

Πότε πιστεύεται θα είναι η επόμενη επιτυχία του Λουτσέσκου;
Θα είναι για πάντα επιτυχημένος πάρει δεν πάρει τίποτα στο μέλλον;
Θα είναι αποδεκτό,όντως να διαλέγει διοργανώσεις;

Θέλω να δω απαντήσεις να δω πως το βλέπετε δηλ. το θέμα
οδοστρωτήρας!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Gospi :lol:
nunies4 έγραψε: Και για να μην φανεί ότι υπεκφευγω στην ερώτηση σου ναι θεωρώ ότι φέτος θα έμπαιναν οι βάσεις για μια ομάδα που από το 24 και μετά θα διεκδικεί ως φαβορί το πρωτάθλημα.
Επουδενί δεν το περίμενα σαν στόχο φέτος.
Έγινε,οπως θες
Όχι πρωταθλημα φέτος;
Όχι οκ
Θα έχουμε 1 ματς τη βδομάδα θα χτίσουμε ομάδα θα προσπαθήσουμε 2η ή 3η θέση;;

Πάμε παρακάτω 2023-2024
Στόχος το πρωτάθλημα
Θα σου πει ο Λου, 5 χρόνια είναι πολλά
Θα τα δώσω,όλα για το πρωτάθλημα

Έχουμε βγει και Ευρώπη,επειδη απλά ΔΕΝ θα έχουμε τερματίσει 6οι.....

Θα τα δώσει όλα και στην Ευρώπη;;;

Θα το κάνει λόγω συνπροτεραιοτήτων που θα του επιβάλει η διοίκηση;
Θα το κάνει επειδή έχει φλόγα μεσα στην ψυχή του για 2 παιχνίδια τη βδομάδα,οπότε με χαρά και ευχαρίστιση;

Ή θα ξαναπεί μετά από χρόνια μετά....που θα πηγαίναμε μωρέ το 2023-24 στην Ευρώπη,το πολύ στους 16
Δεν είναι σημαντική κτλ
Διάλεξε που θες να δώσω βάση κυρά διοίκηση
...και θα την παρατήσει.

Βέβαια όταν υπάρχει ένα σεβαστο ποσοστό οπαδών που σου λενε πρωτάθλημα και ποιος τη μαμαει την ευρώπη,ίσως να μη βρει και μεγάλη αντίσταση

Δεν ξέρω
Αναμένουμε για να δούμε......................
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ χωρις εσοδα απο την ευρωπη και χωρις την βιτρινα της ευρωπης, παιζει καθε χρονο οι μεταγραφες μας να θυμιζουν ολο και περισσοτερο της τριπολης, αλλα στο μυαλο μας θα ειναι η ενδεδειγμενη στρατηγικη διεκδικισης του πρωταθληματος.
Ο ανταγωνισμος θα παιζει ευρωπη (καποιοι απο αυτους σιγουρα θα παιζουν) και θα ριχνει το χρημα π θα παιρνει, αλλα εμεις με τα φραγκοδιφραγκα θα τους χτυπαμε στα ισια. Λες και την προηγουμενη φορα δεν χρειαστηκε να μπουμε μεσα με τα μπουνια για να γινουμε ανταγωνιστικοι...
Εκτος αν εχουμε την ψευδαισθηση πως ξαφνικα σε 2 χρονια θα αποφασίσει ο Ιβαν να ξανα μπει μεσα κοντα 60 μυρια για να παρει 1-2 χρονιες τιτλο και να βρεθει παλι με το ffp στην πλατη

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Μα όταν και το 18 και 19 και το 20 έλεγα πέρα απ την τρελή χαρά μου για τους τίτλους,πως χωρίς Ευρώπη δεν πάμε Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α
οι -ποια ευρώπη μωρέ- μου έλεγαν για 10ετή αυτοκρατορία τίτλων

Και σήμερα ακόμη να καταλάβουν
Λέω,γράφω,λέω,γράφω,αλλά εντάξει μωρέ,ετυχε και δεν ημασταν προετοιμασμένοι,συμβαίνουν και αποτυχίες και ο Λου μας να ναι καλά.....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να τελειωσει λιγο και αυτο το παραμυθι ρε εσυ Γκοσπι. Τα εσοδα των 3εκ (6 αν θελετε αν ειχαμε προκριθει και απο τους ομιλους) θα ειναι εμποδιο για δυνατες μεταγραφες; Θα ειναι το ποσο αυτο ικανο να λυγισει τον Ιβαν;
Ποια βιτρινα; Να τελειωνει λιγο και αυτο.
Ο βαζελος εχει να φανει στην Ευρωπη απο την εποχη που τα γηπεδα ηταν χωματινα. Ο Σποραρ, ο βερμπιτς, ο Μαγκνουσον, ο βιτινιο μαλλον πειστηκαν να ερθουν επειδη ειχαν αφισες του Σαραβακου και του Μπατσινιλα απο την εποχη του Panathinaikos...
Ο δε βιντα στο χαρτι πως ηρθε χωρις Ευρωπη; Μηπως επειδη του τα εσκασαν;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Doomlord4 έγραψε:Μα όταν και το 18 και 19 και το 20 έλεγα πέρα απ την τρελή χαρά μου για τους τίτλους,πως χωρίς Ευρώπη δεν πάμε Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α
οι -ποια ευρώπη μωρέ- μου έλεγαν για 10ετή αυτοκρατορία τίτλων

Και σήμερα ακόμη να καταλάβουν
Λέω,γράφω,λέω,γράφω,αλλά εντάξει μωρέ,ετυχε και δεν ημασταν προετοιμασμένοι,συμβαίνουν και αποτυχίες και ο Λου μας να ναι καλά.....
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σε εχει πιασει; Ποιος διαφωνει με αυτα που γραφεις περι της σημασιας της Ευρωπης; Υπαρχει ομως συνταγη εγγυημενης επιτυχιας που δεν την ακολουθησαμε; Μας ειχε εξασφαλισμενη θεση κανεις στους ομιλους; Ναι συμβαινουν αποτυχιες.
Ολα οσα γραφεις και ο τροπος που τα γραφεις θα δικαιολογουνταν απο ενα μονο επιχειρημα το οποιο δεν ξερω αν το πιστευεις και απλα δεν θες να το γραψεις. Οτι ο Ραζβαν ΗΘΕΛΕ να μεινει με ενα ματς την εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καποιοι λενε οτι φετος ο Ραζβαν διαλεξε το πρωταθλημα, αντι του Κονφερενς, ασχετα αν περσι παραλιγο να παει στους 4 της ιδιας διοργανωσης που φετος καποιοι λενε οτι διαλεξε να μην προκριθει σε αυτην

Εικόνα

Sure
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:Ε διωξτε τον και φερτε οποιον εφερε τους περισσοτερους βαθμους με τον ΠΑΟΚ στην Ευρωπη την τελευταια 20ετία. Να εχουμε Ευρωπαικη πορεια εξασφαλισμενη
Εδω ειναι η απαντηση κυριοι, εγγυημενη συνταγη (spoiler alert:plot twist)
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ποιο παραμύθι ρε συ;

Κοιτάζεις και υποτιμάς το φετινό το δέντρο
Δεν μπορείς να καταλάβεις πως ΔΕΝ έχουμε την ποιότητα του 18 και του 19 λόγω Ευρώπης;

Και πως αν δεν μας έβγαιναν Τζόλης και Γιαννούλης,θα ήμασταν ακόμα χειρότεροι

Μπορείς να χώσεις λεφτά,αλλά όχι απεριόριστα,πως να το κάνουμε
Έχει 1 δις ο Σαββίδης και θέλει να το ρίξει στην ομάδα,αλλά ΔΕΝ μπορεί,πως να το κάνουμε

Τι μου γράφεις για την αεκ
Η αεκ πηρε 25 εκ απο το c.l

ΔΕΝ τα επενδυσε,τότε

ΔΕΝ

Οπότε ΜΠΟΡΕΙ τώρα.

ΜΠΟΡΕΙ

Εμείς χωρίς c.l ΔΕΝ μπορούμε

Αλλά χεστήκαμε που δεν μαζεύουμε 6 ψωροεκατομμυρια και 6-10 ψωροβαθμούς,που μπορεί να μας βάλουν στους δυνατούς η 87η φορά που θα προσπαθήσπυμε για τους ομίλους,μπας και μπούμε και ανεβούν ολ;
Επίπεδο,οικονομικά,ποιοτικές μεταγραφές,ποιοτικές πωλήσεις

Είναι απίστευτο πόσες φορές γράφονται κάποια πράγματα και αρκετοί έχουν τη δική τους αλήθεια
Όπως αυτοί που έλεγαν πως δεν χρειαζόμαστε μωρέ την Ευρώπη για έσοδα
Γιατί νόμιζαν πως κάθε χρόνο θα πουλάμε Γιαννούληδες και Τζόληδες (ή τζιοληδες,γιατί να ξέρω σωστά το όνομα του καλύτερου μου παίκτη)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Να τελειωσει λιγο και αυτο το παραμυθι ρε εσυ Γκοσπι. Τα εσοδα των 3εκ (6 αν θελετε αν ειχαμε προκριθει και απο τους ομιλους) θα ειναι εμποδιο για δυνατες μεταγραφες; Θα ειναι το ποσο αυτο ικανο να λυγισει τον Ιβαν;
Ποια βιτρινα; Να τελειωνει λιγο και αυτο.
Ο βαζελος εχει να φανει στην Ευρωπη απο την εποχη που τα γηπεδα ηταν χωματινα. Ο Σποραρ, ο βερμπιτς, ο Μαγκνουσον, ο βιτινιο μαλλον πειστηκαν να ερθουν επειδη ειχαν αφισες του Σαραβακου και του Μπατσινιλα απο την εποχη του Panathinaikos...
Ο δε βιντα στο χαρτι πως ηρθε χωρις Ευρωπη; Μηπως επειδη του τα εσκασαν;
Ο βαζελος εκανε μεταγραφες επειδη καποιος αποφασισε να ξοδεψει περισσοτερα απ οσα βγαζουν.
Το να μου λες πως η απωλεια 6 εκατομμυριων δεν θα λυγισει τον Ιβαν, τη στιγμη π ο Ιβαν στις μεταγραφες δεν βαζει φραγκο εξτρα απο τα εσοδα, δεν εχει λογικη.
Εξαλλου αυτο π λες το ειπα κ εγω. Αν αποφασισει ο Ιβαν να τα ξαναχωσει χοντρα, τοτε ισως δουμε παλι τιτλους. Οσο το προτζεκτ ειναι ισα βαρκα ισα νερα, τοτε οσο λιγοτερα βγαζεις τοσο λιγοτερα θα ξοδευεις. Δεν λεω κατι τοσο παραλογο ουτε κατι π δεν ειδαμε να συμβαινει.
Αν τωρα μςτα τον φετινο αποκλεισμο ο Ιβαν κανει all in και φέρει 3-4 παιχταραδες μεχρι το τελος των μεταγραφων, τοτε αλλαζει το θεμα. Αλλα δυσκολα να συμβει.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

doom δεν μου απαντησες στο πιο κρισιμο ερωτημα.
Θεωρεις οτι ΗΘΕΛΕ να μεινει με ενα ματς την εβδομαδα; Υπηρχε συνταγη επιτυχιας που δεν ακολουθηθηκε;
Ξαναλεω....οχι απλα αποτυχια. ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχια.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

nunies4 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε: Ολα οσα γραφεις και ο τροπος που τα γραφεις θα δικαιολογουνταν απο ενα μονο επιχειρημα το οποιο δεν ξερω αν το πιστευεις και απλα δεν θες να το γραψεις. Οτι ο Ραζβαν ΗΘΕΛΕ να μεινει με ενα ματς την εβδομαδα.
Πως να το πω
Θα πω κατι που δεν ξέρω;
Πράγματα που ξέρω λέω μόνο
(ΔΕΝ το πιστευω πάντως)

Πως δεν είναι παθιασμένος στο να έχει 2 παιχνίδια τη βδομάδα
Πως το 2018 θεώρησε κατώτερης σημασίας την Ευρωπη
(Απομένει καποιος δημοσιογράφος να τον ρωτήσει κατι περα απ τα κλισε τους
Αν αυτό ισχύει πάντα ή μονο για εκείνη τη χρονιά.Μια διευκρίνηση χρειάζεται)
Πως πήγε αδικαιολόγητα απροετοίμαστος σε παιχνίδια (1 την βδομάδα ήτν κιολας)ζωής και θανάτου κάνοντας μάλιστα 800 λάθη και αλχημείες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Λες και θελει συνταγη επιτυχιας για να κερδισεις την τεραστια Λεφσκι με τον επιθετικο με αξια αγορας 50.000 και τον εξτρεμ με αξια αγορας 150.000

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”