42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
Η σημερινή εικόνα του παιχνιδιού ο λόγος που λέμε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα που στην κυριολεξία σε κρατάει ζωντανό στην αρχή όπου δεν πατάς καλά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Εγώ θα σας το χαλάσω λίγο.
Όχι πως δεν είναι καλός τερματοφύλακας αλλά πάλι έφαγε 2 γκολ . Πάλι από φάσεις που ένας τερματοφύλακας επιπέδου δεν θα είχε φάει.
Ναι είναι καλός κυρίως στα τετ α τετ αλλά 3 σοβαρά λάθη ΚΑΙ σήμερα...
1 δεν διώχνουμε ποτέ σε χώρο που η μπάλα είναι διεκδικήσινη κ αυτό το έκανε στην αρχή του αγώνα
2 κάνουμε εξόδους στα κόρνερ και
3 είναι απαράδεκτο να σε βάλει το φορ με τη μπάλα μέσα στα δίχτυα πάλι από κόρνερ
Όχι πως δεν είναι καλός τερματοφύλακας αλλά πάλι έφαγε 2 γκολ . Πάλι από φάσεις που ένας τερματοφύλακας επιπέδου δεν θα είχε φάει.
Ναι είναι καλός κυρίως στα τετ α τετ αλλά 3 σοβαρά λάθη ΚΑΙ σήμερα...
1 δεν διώχνουμε ποτέ σε χώρο που η μπάλα είναι διεκδικήσινη κ αυτό το έκανε στην αρχή του αγώνα
2 κάνουμε εξόδους στα κόρνερ και
3 είναι απαράδεκτο να σε βάλει το φορ με τη μπάλα μέσα στα δίχτυα πάλι από κόρνερ
Εφαγε 2
εσωσε τουλαχιστον 4-5, χωρίς τα δοκαρια
Στα 2 π εφαγε
Στο πρωτο παιρνει κεφαλια ο αντιπαλος απο κορνερ κ τον χανει ολη η αμυνα στο κεντρο της περιοχης
Στο δευτερο, παλι απο κορνερ ξανακοιμηθηκε ολη η αμυνα
Εγω δεν ειδα ευθυνη Κοταρσκι στα 2 γκολ, αλλα ευθυνη της αμυνας
Οχι του τερματοφύλακα
εσωσε τουλαχιστον 4-5, χωρίς τα δοκαρια
Στα 2 π εφαγε
Στο πρωτο παιρνει κεφαλια ο αντιπαλος απο κορνερ κ τον χανει ολη η αμυνα στο κεντρο της περιοχης
Στο δευτερο, παλι απο κορνερ ξανακοιμηθηκε ολη η αμυνα
Εγω δεν ειδα ευθυνη Κοταρσκι στα 2 γκολ, αλλα ευθυνη της αμυνας
Οχι του τερματοφύλακα
Μικρός είναι, θα μάθει ότι κάνουμε εξόδους στα κόρνερ και θα γίνει επιπέδου.
-
Maxpaok έγραψε:εγώ δεν βρίσκω καμία ευθύνη στον κοτάρσκι. πως μπορεί να φανταστεί ο τερματοφύλακας ότι θα έρθει σε σύγκρουση με έναν συμπαίκτη του, έχοντας τον έλεγχο και την μπάλα στα χέρια του?
ο κούλιε έχει δεύτερα να διαβάσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την πίσω μπαλιά.
ο κούλιε έχει την δυνατότητα παρόλα αυτά να μην εκτείνει τα χέρια του πάνω στα χέρια του κοτάρσκι. θα μπορούσε να τον βρει στον ώμο ή στην μέση.
είναι από τα απίστευτα κι έτσι πρέπει να το εκλάβουμε. τέλος τέλος δεν υπήρξε πέναλτι άρα κακώς μιλάμε για ευθύνη.
είναι σα να ζητάμε ευθύνη από θέση αμυντικού όταν έχει επιτευθεί οφσάιντ από καθαρή φάση που δεν δίνεται από το βαρ
Φίλε για να σου το πω απλά, είναι by default οι τερματαδες να προστατεύουμε την μπάλα στο μπλοκάρισμα. Οι ψηλοί σηκώνουν την μπάλα δες νοιερ οι κοντοί αλλάζουν κατεύθυνση.
Τα μαθαίνουμε στην ακαδημία αυτά...
Είναι τεχνικά λάθη και όχι λάθη ταλέντου
-
Χωρίς ειρωνεία το πιστεύω και εγώ.scarsick έγραψε:Μικρός είναι, θα μάθει ότι κάνουμε εξόδους στα κόρνερ και θα γίνει επιπέδου.
Έχει φοβερό ταλέντο και δείχνει πολύ εργατικός συν ότι είναι μικρός για τη θέση. Όμως τα λάθη είναι λαθη
Φίλε χωρίς ειρωνεία δεν μπορώ να απαντήσω αλλά θα προσπαθήσω, το "κάνουμε εξόδους στα κόρνερ" δεν θα έμπαινε ούτε σε άρθρο "τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας τερματοφύλακας" στο oneman.
Το "βάζουμε γκολ" για τον Μπράντον δλδ πιο legit θα μου φαινόταν σήμερα.
Είμαι 41 και ο Κοτάρσκι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει στον ΠΑΟΚ μου, και πραγματικά τρέμω για το τι θα δούμε όταν φύγει.
Το "βάζουμε γκολ" για τον Μπράντον δλδ πιο legit θα μου φαινόταν σήμερα.
Είμαι 41 και ο Κοτάρσκι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει στον ΠΑΟΚ μου, και πραγματικά τρέμω για το τι θα δούμε όταν φύγει.
-
Εγώ πάλι θα σου απαντήσω χωρίς ειρωνεία και θα σου πω πως αν θέλεις να.δεις ποιος τερματοφύλακας ήταν καλύτερος από τον Κοταρσκι δες ποιος έκανε περισσότερο Κλιν σιτς και με πολύ χειρότερη άμυνα...
Ειμαι πολυ περιεργος να διαβασω ποιός ειναι ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ, που ειχε πολυ καλη εξοδο, με χειροτερη αμυνα
Σιγά τον τερματοφύλακα.... Ο τερματάς της Νοα έγραψε ένα γκολ και μια ασίστ στο ματς με την Κούλα.
- Μπαρκαρούτσος
Πες τα ρε Τρόμος, με τον άγκολο που μας έχουν φορτώσει οι δημόσιοι υπάλληλοι!