nunies4 έγραψε: Μια πρόβλεψη θα κάνω όμως για Ευρώπη φέτος.
Ομίλους θα παίξουν δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και ο γαύρος. Απλά ο γαύρος δεν ξέρω σε ποια διοργάνωση
Από ποτε είναι αυτό το ποστ;

nunies4 έγραψε: Μια πρόβλεψη θα κάνω όμως για Ευρώπη φέτος.
Ομίλους θα παίξουν δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και ο γαύρος. Απλά ο γαύρος δεν ξέρω σε ποια διοργάνωση
Έρχεται από το μέλλονgika έγραψε:nunies4 έγραψε: Μια πρόβλεψη θα κάνω όμως για Ευρώπη φέτος.
Από ποτε είναι αυτό το ποστ;
Τι θα πάρει η κουλα?gpap έγραψε:
Αν δεν δούμε θαύματα σε μια εβδομάδα, θα χαιρετήσουμε νωρίς την Ευρώπη, και κούλα, ρούλης κ βαζελος θα πάρουν τα δικά μας φραγκα.
.
Ε γινε ρουλης τοτε τι μας ζαλιζεις, κανεις και υποδειξεις, ωραια συσπειρωσηgpap έγραψε:πραγματικά ορισμένα σχόλια μου θυμιζουν "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Και δεν τιμούν καθόλου τους περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ποτέ δεν ένιωσαν γεμάτοι απλά με την δυστυχία των άλλων.
Ο ρούλης έριξε 5άρα και ο άλλος ονειρεύεται αποκλεισμούς.
Αν δεν δούμε θαύματα σε μια εβδομάδα, θα χαιρετήσουμε νωρίς την Ευρώπη, και κούλα, ρούλης κ βαζελος θα πάρουν τα δικά μας φραγκα.
Ο ρούλης φέτος κάνει ομάδα. Αντί να τον βλέπουμε ως αντίπαλο, αρχισαμε πάλι τις υπεροψίες.
Θα έρθει πάλι Τούμπα, όπως εδώ κ 4 χρόνια και θα μας κάνει πλάκα.
Σοβαρευτείτε ορισμένοι.
Πρέπει να συσπειρωθούμε για να διεκδικήσουμε κάτι την νέα χρονιά, έστω έξοδος στην Ευρώπη.