Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
renegade

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:Το ίδιο έχει κάνει και άλλο μέλος που γράφει καθημερινά με τεχνικές και τακτικές γνώσεις του ποδοσφαίρου
Επειδή προφανώς και αναφέρεσαι σε εμένα και επειδή είσαι τελείως προβληματικός χαρακτήρας γιατί ως κόκκινος θα γνωρίζεις πως και γιατί άλλαξα όνομα αφού έγινε μετά από συνεννόηση με τον Πέτρο, αλλά εσύ προτιμάς να γράψεις αυτό που έγραψες γιατί απλά είσαι μια κομπλεξαρα.
θα σου κάνω τη χάρη που επιζητας εδώ και πολύ καιρό και θα σου ζητήσω να διαγράψεις τον λογαριασμό μου.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Επιστρεφοντας απο το ολιγοημερο μπαν μου, ηθελα να ρωτησω αν εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες ο λογος του μπαν. Δεν πρόσεξα κατι και σίγουρα θα ηταν χρήσιμο να μάθω τον λόγο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κάπου ίσως λογομάχησες και πέρασες τα εσκαμμένα;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τα μπαν του Parolos και dimg4 μετά από απόφαση της admin και Mod team άρθηκαν. Το μπαν στον καρπουζά αυξήθηκε στον ένα μήνα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GI4NNEN4 έγραψε:Επιστρεφοντας απο το ολιγοημερο μπαν μου, ηθελα να ρωτησω αν εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες ο λογος του μπαν. Δεν πρόσεξα κατι και σίγουρα θα ηταν χρήσιμο να μάθω τον λόγο.
Γράφτηκε στο τοπικ του Γκαρσία

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
rainmaker έγραψε:Το ίδιο έχει κάνει και άλλο μέλος που γράφει καθημερινά με τεχνικές και τακτικές γνώσεις του ποδοσφαίρου
Επειδή προφανώς και αναφέρεσαι σε εμένα και επειδή είσαι τελείως προβληματικός χαρακτήρας γιατί ως κόκκινος θα γνωρίζεις πως και γιατί άλλαξα όνομα αφού έγινε μετά από συνεννόηση με τον Πέτρο, αλλά εσύ προτιμάς να γράψεις αυτό που έγραψες γιατί απλά είσαι μια κομπλεξαρα.
θα σου κάνω τη χάρη που επιζητας εδώ και πολύ καιρό και θα σου ζητήσω να διαγράψεις τον λογαριασμό μου.
Ελεεινό σχόλιο ενός ακόμα δήθεν κυνηγημένου

Δεν κατάλαβα από ποτε είναι προβοκατορικο και κακοπροαίρετο να ΜΗΝ αναφέρουμε συγκεκριμένα μέλη ακριβώς ωστε να μη θεωρείται πως τα στοχοποιουμε;

Από πού και ως που προκύπτει ότι σε κυνηγάω καπως;

Κατσε έστω πέντε λεπτά χωρίς να ανοίγεις το μεγαλο στόμα σου και σκέψου για να καταλάβεις ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο. Σε ένα κάρο πρόσφατα σχόλια σου έχω απαντήσει εντελώς νορμάλ από κάτω χωρίς καμία διάθεση αντεγκλήσεων

Και αντ αυτού θεωρείς και σίγουρο ότι επιδιώκω τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του λογαριασμού σου;

Λοιπόν μάθε ότι ΟΧΙ δεν γνωρίζω κανέναν λόγο αλλαγής Νικ, επίσης θυμήσου ότι πριν λίγο καιρό έχεις διαψεύσει κάτι τέτοιο και τέλος δες το προφανές: ότι δεν έγραψα ως ΚΑΚΟ αυτό που συμβαίνει. Συνεπώς γιατί προσβλήθηκες τόσο;

Ρε δεν έχετε τίποτα πιο σοβαρό να εστιάσετε;

Κάτσε έξω δύο βδομάδες για τις ύβρεις και άμα δε γουστάρεις μετά, μη ξαναμπαίνεις στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετσι απο περιεργεια τη πιθανοτητα να εχεις καποιο λαθος ενιοτε στη συμπεριφορα σου την εχεις σκεφτει ποτε η το αποκλειεις? Στο λεει ενας, στο λεει δευτερος, στο λεει τριτος ,στο λεει τεταρτος,ε ρε φιλε δεν γινεται να ειναι ολοι φαντασιοπληκτοι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Το οποίο λάθος εν προκειμένω ποιο είναι κύριε που ρωτάς καλοπροαίρετα;

Αυτά που εξηγώ παραπάνω τα διάβασες;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γυρνανε και λενε μελη πως καποιος που ειχε φαει μονιμο μπαν επεστρεψε με αλλο νικ και εχει μια συμπεριφορα που για πολλους ειναι προκλητικη και η ανοχη φτανει στα ορια της ασυλιας και εσυ απαντας '' Το ίδιο έχει κάνει και άλλο μέλος που γράφει καθημερινά με τεχνικές και τακτικές γνώσεις του ποδοσφαίρου '' και τωρα θες να μας πεισεις πως αυτη η προταση δεν εμπεριεχει ειρωνια και βελη προς συγκεκριμενο μελος αλλα ηταν μια απλη αναφορα ως αντιπαραδειγμα...Δεν ξερω ποσους πειθεις ειλικρινα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

sourmenetes έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Επιστρεφοντας απο το ολιγοημερο μπαν μου, ηθελα να ρωτησω αν εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες ο λογος του μπαν. Δεν πρόσεξα κατι και σίγουρα θα ηταν χρήσιμο να μάθω τον λόγο.
Γράφτηκε στο τοπικ του Γκαρσία

Αυτο που έγραψες στο τοπικ του Γκαρσια, ειναι οτι το εχω παραγαμ... με την κωλο νοοτροπια μου. Τι να σου πω; Μετα από αυτα τα λόγια μηπως θα ηταν πιο δικαιο να φας εσυ το μπαν;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όχι σου εξηγησα γιατί έφαγες μπαν.

Το ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και πότε εμεις είπα ότι είναι μια κωλο νοοτροπία που έχουμε.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

joshua έγραψε:Γυρνανε και λενε μελη πως καποιος που ειχε φαει μονιμο μπαν επεστρεψε με αλλο νικ και εχει μια συμπεριφορα που για πολλους ειναι προκλητικη και η ανοχη φτανει στα ορια της ασυλιας και εσυ απαντας '' Το ίδιο έχει κάνει και άλλο μέλος που γράφει καθημερινά με τεχνικές και τακτικές γνώσεις του ποδοσφαίρου '' και τωρα θες να μας πεισεις πως αυτη η προταση δεν εμπεριεχει ειρωνια και βελη προς συγκεκριμενο μελος αλλα ηταν μια απλη αναφορα ως αντιπαραδειγμα...Δεν ξερω ποσους πειθεις ειλικρινα...
Βασικά δεν με νοιάζει άμα πειθεσαι.

Η ειρωνία ποια είναι;

Τον εξέθεσα προσωπικά;

Όχι και στα δύο

Άρα τι συζητάμε;

Άμα έχετε πάθει αμόκ μερικοί παριστάνοντας τα θύματα δεν θα απολογουμαι ούτε εγώ ούτε κανένας
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ο καρπουζας γιατι ενα μηνα?
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είπε πράγματα σε άλλο μέλος (proedros, αν δεν κάνω λάθος) τα οποία δεν έχουν θέση ούτε στο φόρουμ, ούτε στον εξω κόσμο, ούτε πουθενά.
Εγώ θα έριχνα και μεγαλύτερο μπαν, ενδεχομένως.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Μετα το πρόσφατο μπαν μου, και μην μπορώντας να συνδεθώ, προσπάθησα, χωρίς να τα καταφέρω, να βρω το παρόν τοπικ μήπως και εχει γραφτεί κατι σχετικό με τον λόγο του μπαναρίσματός μου.

Θα πρότεινα, μαζί με κάθε μπανάρισμα, την ίδια στιγμή, να στέλνεται στο μειλ εγγραφής κι ενα μειλ που θα γράφει τον κανόνα που παραβιάστηκε από το μέλος, και αυτό το μειλ να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συνεννόηση ώστε να λυθεί κάποια περίπτωση παρανόησης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”