renegade έγραψε:rainmaker έγραψε:Το ίδιο έχει κάνει και άλλο μέλος που γράφει καθημερινά με τεχνικές και τακτικές γνώσεις του ποδοσφαίρου
Επειδή προφανώς και αναφέρεσαι σε εμένα και επειδή είσαι τελείως προβληματικός χαρακτήρας γιατί ως κόκκινος θα γνωρίζεις πως και γιατί άλλαξα όνομα αφού έγινε μετά από συνεννόηση με τον Πέτρο, αλλά εσύ προτιμάς να γράψεις αυτό που έγραψες γιατί απλά είσαι μια κομπλεξαρα.
θα σου κάνω τη χάρη που επιζητας εδώ και πολύ καιρό και θα σου ζητήσω να διαγράψεις τον λογαριασμό μου.
Ελεεινό σχόλιο ενός ακόμα δήθεν κυνηγημένου
Δεν κατάλαβα από ποτε είναι προβοκατορικο και κακοπροαίρετο να ΜΗΝ αναφέρουμε συγκεκριμένα μέλη ακριβώς ωστε να μη θεωρείται πως τα στοχοποιουμε;
Από πού και ως που προκύπτει ότι σε κυνηγάω καπως;
Κατσε έστω πέντε λεπτά χωρίς να ανοίγεις το μεγαλο στόμα σου και σκέψου για να καταλάβεις ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο. Σε ένα κάρο πρόσφατα σχόλια σου έχω απαντήσει εντελώς νορμάλ από κάτω χωρίς καμία διάθεση αντεγκλήσεων
Και αντ αυτού θεωρείς και σίγουρο ότι επιδιώκω τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του λογαριασμού σου;
Λοιπόν μάθε ότι ΟΧΙ δεν γνωρίζω κανέναν λόγο αλλαγής Νικ, επίσης θυμήσου ότι πριν λίγο καιρό έχεις διαψεύσει κάτι τέτοιο και τέλος δες το προφανές: ότι δεν έγραψα ως ΚΑΚΟ αυτό που συμβαίνει. Συνεπώς γιατί προσβλήθηκες τόσο;
Ρε δεν έχετε τίποτα πιο σοβαρό να εστιάσετε;
Κάτσε έξω δύο βδομάδες για τις ύβρεις και άμα δε γουστάρεις μετά, μη ξαναμπαίνεις στο φόρουμ.