ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Μεγαλος γκολτζης ο καλογεροπουλος.
Να τον εχουμε στα υποψιν.
Σκιστε τον ολυμπιακαρη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να τον εχουμε στα υποψιν.
Σκιστε τον ολυμπιακαρη
- nikos_algio
Δεν ξέρω καν αν γίνεται αυτό που λέω αλλά παίζει να έχει κάνει που#τια ο χ#ντρος με VPN παίζει κανονικά...
Είναι βαρυα αρωστια να παίζει Γιουνάιτεντ-Σιτυ και να βλέπουμε ΠΑΟΚ Β;;
Γιατρεύεται ποτέ;;
Γιατρεύεται ποτέ;;
νομίζει ότι είναι στο ράδιο και δε βάζει γλώσσα μέσαkounavi έγραψε:Χελακη πικραμένε τσίμπα το πρώτο
[quote="Kos-T"]Που το βλέπετε ρε παιδια;
Μπες στο http://www.onetv.gr και σου βγάζει μια επιλογή με ένα τριγωνάκι, πατάς επάνω και σου ανοίγει το streaming. Παίζει μια χαρά
Μπες στο http://www.onetv.gr και σου βγάζει μια επιλογή με ένα τριγωνάκι, πατάς επάνω και σου ανοίγει το streaming. Παίζει μια χαρά
- ΑποστόληςΑ
Eτσι ειναι η εικονα του ματς. Σαφως ανωτερη ομαδα εμεις.nunies4 έγραψε:Γκοοοοολλλλλλλλλλ!!!
Στα πρώτα 15 λεπτά η αλήθεια είναι ότι τα δικά μας παιδιά φαίνονται κανονικοί ποδοσφαιριστές ενώ του γαύρου σαν ομάδα Κ-19...
O αρχηγος του γαύρου έχει το δνα της ομαδας του . Και Βουτάει ( ασχετα που ο σπικερ βλεπει μαρκαρισμα) και κλωτσαει.
Απο τους δικούς μας πολυ μετριος ο ουντρεαγκαο, αν και λόγω ηλικίας και βιογραφικου θα περίμενες να ξεχωρίζει στο κέντρο.
Αντίθετα Δειχνουν καλά στοιχεία χατζηστραβός και τσίμας
Απο τους δικούς μας πολυ μετριος ο ουντρεαγκαο, αν και λόγω ηλικίας και βιογραφικου θα περίμενες να ξεχωρίζει στο κέντρο.
Αντίθετα Δειχνουν καλά στοιχεία χατζηστραβός και τσίμας
Πολύ πόνο αυτό ο σπίκερ...
Τον λυπάται η καρδιά μου.
Ψάχνει απεγνωσμένα κάτι να βρει να πιαστεί, αλλά που...
Τον λυπάται η καρδιά μου.
Ψάχνει απεγνωσμένα κάτι να βρει να πιαστεί, αλλά που...