29. Antonio Čolak
- NikLiverpool
Re: 25. Antonio Colak
Έχει νομίζω δηλώσει ότι δε θέλει να γυρίσει. Επίσης δε νομίζω ότι είναι το στυλ του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου.
Δλδ οι μεταγραφές κρίνονται από το αν γίνει πωληση του τσολακ ;NikLiverpool έγραψε:3 έριξε αλλά σε μας βλέπω να γυρνάει πάλι. Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα τον αγοράσει κανείς να κάνουμε καμιά μεταγραφή τον χειμώνα?
Αν δεν θέλει ας δώσει 3.5 μυρια κ στο καλόNikLiverpool έγραψε:Έχει νομίζω δηλώσει ότι δε θέλει να γυρίσει. Επίσης δε νομίζω ότι είναι το στυλ του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου.
- invincible
Αμα δεν δώσουν 3 εκ θα γυρίσει, βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πωληθεί ακόμα και αν γυρίσει, μπορεί να τα δώσει άλλη ομάδα ακόμα και από Αραβία κτλ. Τώρα έχουν τον πρώτο λόγο αυτοί μέχρι 31 Δεκ, δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε με άλλη ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί δεν έχουν συμβόλαιο πάνω από 250χιλ ευρώ και αυτός παίρνει 450χιλ και δεν έχουν δώσει ποτέ πάνω από 2εκ για μεταγραφή και στην ΠΑΕ λένε ότι δεν πέφτουν κάτω από 3εκ. Θα φανεί τι θα γίνει. Αλλά εμάς δεν μας νοιάζει αμα πωληθεί ή όχι γιατί ακόμα και αν δεν πωληθεί δεν έχουμε θέμα FFP και περιμένουμε πώληση για να κάνουμε μεταγραφή και ούτε σημαίνει ότι όποιους πουλάμε τα λεφτά αυτά πάνε όλα σε μεταγραφές. Έχεις και ένα γήπεδο και μία Β ομάδα και ανανεώσεις κτλ.
- NikLiverpool
Με βάση τις δηλώσεις για αυτάρκεια έτσι το κόβω. Οι πωλήσεις του καλοκαιριού κατά πάσα πιθανότητα βούλωσαν τρύπες/χρησιμοποιήθηκαν για το φετινό budget (υπάρχοντα συμβόλαια). Οπότε αν δεν πουληθεί και έρθουν κάποια έσοδα μεταγραφές δε το κόβω. Εκτός αν φυσικά πάμε πάλι για δανεισμούς, επιστροφές (βλέπε Ζαμπά αν και νομίζω ούτε αυτός ψήνεται να γυρίσει).dragon έγραψε:Δλδ οι μεταγραφές κρίνονται από το αν γίνει πωληση του τσολακ ;NikLiverpool έγραψε:3 έριξε αλλά σε μας βλέπω να γυρνάει πάλι. Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα τον αγοράσει κανείς να κάνουμε καμιά μεταγραφή τον χειμώνα?
Ξεκαθαρίζω ότι η προοπτική της αυτάρκειας εμένα δε με χαλάει.
καλα εσυ δεν κοβεις ουτε με βαλε .....υποθεσεις και αν και θα ....ο ιβαν ειπε οτι ,οτι ενισσχυση θελει ο λου θα την εχει ,χωρις να βαζει προυποθεση για πωλησεις.....κυριακη κοντη γιορτη ,πολλες φορες προκαταλαμβαναμε τις προθεσεις του ιβαν παντα αρνητικα ,και παντα πεφταμε εξω ......
- NikLiverpool
Είπα κρίνω με βάση τι έγινε το καλοκαίρι. Επίσης είπα ότι είμαι υπέρ αυτής της προσέγγισης. Δεν ανέφερα πουθενά τον Ιβάν, εσύ τον ανέφερες.eorptol1 έγραψε:καλα εσυ δεν κοβεις ουτε με βαλε .....υποθεσεις και αν και θα ....ο ιβαν ειπε οτι ,οτι ενισσχυση θελει ο λου θα την εχει ,χωρις να βαζει προυποθεση για πωλησεις.....κυριακη κοντη γιορτη ,πολλες φορες προκαταλαμβαναμε τις προθεσεις του ιβαν παντα αρνητικα ,και παντα πεφταμε εξω ......
Ηρεμήστε λίγο, δεν είμαστε εδώ για να τη λέμε στη διοίκηση και στην ιδιοκτησία. Σκέψεις και υποθέσεις κάνουμε δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό.
Ενίσχυση φυσικά και μπορεί να έχει ο προπονητής. Δε σημαίνει ότι θα είναι μεταγραφές...
Αν ήταν αυτή η λογική θα κάναμε 19 εκ μεταγραφές το καλοκαίρι. Προφανώς η οικονομική αυτάρκεια είναι θέμα αλλά δεν κρίνεται από μια μεταγραφή, ούτε από μια μεταγραφική περιοδο. Επίσης νομιζω πως αυτό που θα χρειαστεί ο Λουτσέσκου θα γίνει ( σε λογικά πλαισια φαντάζομαι)NikLiverpool έγραψε:Είπα κρίνω με βάση τι έγινε το καλοκαίρι. Επίσης είπα ότι είμαι υπέρ αυτής της προσέγγισης. Δεν ανέφερα πουθενά τον Ιβάν, εσύ τον ανέφερες.eorptol1 έγραψε:καλα εσυ δεν κοβεις ουτε με βαλε .....υποθεσεις και αν και θα ....ο ιβαν ειπε οτι ,οτι ενισσχυση θελει ο λου θα την εχει ,χωρις να βαζει προυποθεση για πωλησεις.....κυριακη κοντη γιορτη ,πολλες φορες προκαταλαμβαναμε τις προθεσεις του ιβαν παντα αρνητικα ,και παντα πεφταμε εξω ......
Ηρεμήστε λίγο, δεν είμαστε εδώ για να τη λέμε στη διοίκηση και στην ιδιοκτησία. Σκέψεις και υποθέσεις κάνουμε δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό.
Ενίσχυση φυσικά και μπορεί να έχει ο προπονητής. Δε σημαίνει ότι θα είναι μεταγραφές...
- NikLiverpool
Ε όχι δε πάει έτσι. Όπως έγραψα και πριν με βάση τη λογική της αυτάρκειας αυτά τα 19 το καλοκαίρι μπορεί και να χρησιμοποιήθηκαν για κάλυψη του παρόντος budget. Πολύ πιθανό αν δεν γίνει κίνηση για πώληση Colak να μην γίνουν μεταγραφές το χειμώνα και να δούμε δανεισμούς. Στην τελική απο οικονομική σκοπιά είναι προτιμότερο γιατί μειώνεις το ρίσκο (βλέπε Colak).dragon έγραψε:Αν ήταν αυτή η λογική θα κάναμε 19 εκ μεταγραφές το καλοκαίρι. Προφανώς η οικονομική αυτάρκεια είναι θέμα αλλά δεν κρίνεται από μια μεταγραφή, ούτε από μια μεταγραφική περιοδο. Επίσης νομιζω πως αυτό που θα χρειαστεί ο Λουτσέσκου θα γίνει ( σε λογικά πλαισια φαντάζομαι)NikLiverpool έγραψε:Είπα κρίνω με βάση τι έγινε το καλοκαίρι. Επίσης είπα ότι είμαι υπέρ αυτής της προσέγγισης. Δεν ανέφερα πουθενά τον Ιβάν, εσύ τον ανέφερες.eorptol1 έγραψε:καλα εσυ δεν κοβεις ουτε με βαλε .....υποθεσεις και αν και θα ....ο ιβαν ειπε οτι ,οτι ενισσχυση θελει ο λου θα την εχει ,χωρις να βαζει προυποθεση για πωλησεις.....κυριακη κοντη γιορτη ,πολλες φορες προκαταλαμβαναμε τις προθεσεις του ιβαν παντα αρνητικα ,και παντα πεφταμε εξω ......
- invincible
Καταρχήν δεν μπορεί κανένας να αποκλείσει το ενδεχόμενο που σε περίπτωση μόσχοπουληθεί ο Καρολ τον Γενάρη να δεις τον Τσολακ τρίδυμο με Νελσον και Τσουμπα. Μπορεί με Λουτσέσκου να δεις άλλον Τσολακ. Και μην ξεχνάμε επιθετικό που να παίρνει 450χιλ τον χρόνο καλό δεν βρίσκεις εύκολα. Δεν έχει βαρύ συμβόλαιο ο Τσολακ. Και είναι 28.
- anekfrastos
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι εμμέσως πλην σαφώς τόσο ο Λου όσο κ ο Ιβάν άφησαν να εννοηθεί ότι αυτό που έγινε το καλοκαίρι δεν ήταν και το καλύτερο κ για αυτό θα γίνει συντονισμένη προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ το Γενάρη με βάση τα θέλω του προπονητή. Είπαν ότι υπήρξαν στόχοι που δεν κατάφεραν να τους κλείσουν.dragon έγραψε:Αν ήταν αυτή η λογική θα κάναμε 19 εκ μεταγραφές το καλοκαίρι. Προφανώς η οικονομική αυτάρκεια είναι θέμα αλλά δεν κρίνεται από μια μεταγραφή, ούτε από μια μεταγραφική περιοδο. Επίσης νομιζω πως αυτό που θα χρειαστεί ο Λουτσέσκου θα γίνει ( σε λογικά πλαισια φαντάζομαι)NikLiverpool έγραψε:Είπα κρίνω με βάση τι έγινε το καλοκαίρι. Επίσης είπα ότι είμαι υπέρ αυτής της προσέγγισης. Δεν ανέφερα πουθενά τον Ιβάν, εσύ τον ανέφερες.eorptol1 έγραψε:καλα εσυ δεν κοβεις ουτε με βαλε .....υποθεσεις και αν και θα ....ο ιβαν ειπε οτι ,οτι ενισσχυση θελει ο λου θα την εχει ,χωρις να βαζει προυποθεση για πωλησεις.....κυριακη κοντη γιορτη ,πολλες φορες προκαταλαμβαναμε τις προθεσεις του ιβαν παντα αρνητικα ,και παντα πεφταμε εξω ......
- anekfrastos
Από τα καλύτερα που έχουν γραφτείPAOK_Antarctica έγραψε:Ανυπομονώ να τον πουλήσουμε για να μην κάνουμε τίποτα τα λεφτά που θα πάρουμε.

-
-
- pisakaipoupoula
Δε νομίζω να γίνει αυτό καθώς ο Νέλσον και ο Τσολάκ έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, ενώ οι τρεις που έχουμε τώρα αλληλοσυμπληρώνονταιinvincible έγραψε:Καταρχήν δεν μπορεί κανένας να αποκλείσει το ενδεχόμενο που σε περίπτωση μόσχοπουληθεί ο Καρολ τον Γενάρη να δεις τον Τσολακ τρίδυμο με Νελσον και Τσουμπα. Μπορεί με Λουτσέσκου να δεις άλλον Τσολακ. Και μην ξεχνάμε επιθετικό που να παίρνει 450χιλ τον χρόνο καλό δεν βρίσκεις εύκολα. Δεν έχει βαρύ συμβόλαιο ο Τσολακ. Και είναι 28.
Φυσικά ο Νέλσον είναι καλύτερος του Τσολακ για μένα δε συγκρίνονται καν
Αν μας δώσουν έστω 2.5 οι Σουηδοί ούτε στον παππά