Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- nikospaok66
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Οκ δεν συμφωνώ και επισημαίνω ότι έχουν προπονητή το Κόντε. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό απόψεις ανταλλάζουμε.
- navigator11
Εκτιμώ ότι ένα ποσό στα 6,5 με 7 εκατομμύρια φαντάζει λογικό, βάσει των ευρωπαϊκών νταλαβεροτιμών, για τον Ολιβειρα. Από την Πόρτο να τη σκαπουλάρεις με ψίχουλα δε γίνεται. Μια και μοναδική φορά την πιάσαμε ψιλοκότσο με τον Βιεϊρίνια. 2η δε θα μας το επιτρέψει. Δε γίνεται με 4 και 5 εκατομμύρια να τους δελεάσεις τους συγκεκριμένους (όχι οτι 5 εκατομμύρια ειναι σε γενικές γραμμές ψίχουλα, πολλώ δε μάλλον για ομάδα από τη Γραικιά, αλλά αυτοί της Πόρτο είναι ειδική περίπτωση) . Εκτός αν τελειώνει του χρόνου το συμβόλαιό του και δε σκοπεύει να ανανεώσει. Το 2021 όμως δεν τελειώνει, αν θυμάμαι σωστά ;
20 χρόνια εμπειρίας δείχνουν το μέλλον...obanebane έγραψε:Λοιπόν κάνω πρόβλεψη,Τετάρτη ο Ολιβειρα θα παρακολουθεί το φιλικό με την Αλκμααρ ζωντανά από το γήπεδο.
Για να βγάζει ο Κόλκας είδηση τώρα ειναι σχεδόν τελειωμένο.
Άντε να δούμε.

Παντως αμα τα σταξουν τωρα ετσι το chl που δεν ειναι πανακεια οπως θεωρω λαθος λενε μερικοι αρχιζει να ειναι νουμερο ενα στοχος για τα τρελα λευτα και προνομια που φερνει. Δεν βλεπω αλλο τροπο στην Ελλαδα να γιγαντωθει ο ΠΑΟΚ με αλλον τροπο εκτος chl
Αν τα έχω καταλάβει καλά:
Ο αρχικός στόχος είναι να ρθουν Ολιβειρα και ακόμα ένα χαφ πιο αμυντικογενες.
Έτσι ώστε σε πρώτη φάση να δημιουργηθεί μια τετράδα με 2 δίδυμα. Ολιβειρα/Μισιτς, Ντουγκλας/Μεταγραφή.
Ανάλογα με την πορεία αποθεραπείας των Μαουρισιο/Βερνμπλουμ θα κριθεί το μέλλον του Μισιτς.
Αν επανέλθουν και οι 2 σε ικανοποιητικά επίπεδα και συμπληρωθει μια 5αδα (ικανοποιητικός αριθμος για ομαδα που παιζει με 2 στα χαφ) ο Μισιτς χαιρετά.
Αν ένας απ τους 2 έχει θέμα (πιθανότερο ο Σουηδός) μένει ο Μισιτς για 5ος.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ώστε σε πρώτη φάση να δημιουργηθεί μια τετράδα με 2 δίδυμα. Ολιβειρα/Μισιτς, Ντουγκλας/Μεταγραφή.
Ανάλογα με την πορεία αποθεραπείας των Μαουρισιο/Βερνμπλουμ θα κριθεί το μέλλον του Μισιτς.
Αν επανέλθουν και οι 2 σε ικανοποιητικά επίπεδα και συμπληρωθει μια 5αδα (ικανοποιητικός αριθμος για ομαδα που παιζει με 2 στα χαφ) ο Μισιτς χαιρετά.
Διπλη προσωπικοτητα εχεις φιλε? Ποιος μιλησε σε σενα? Στο παπατζη του μαουριτσιο 8[/quote]gaz έγραψε:Δηλαδή εσύ μπορείς να μιλάς όπως γουστάρεις ενώ εμένα μου την είπες. Ωραίος είσαι ρε. Μπράβο.tsoupakampra έγραψε:Γιατί ρε φίλε; Έβρισα κανέναν; Τι είπα; Κάτι που δεν ισχύει; Μπαίνουμε να διαβάσουμε για μεταγραφές και διαβάζουμε άσχετα θέματα με το τοπικ. Ψέματα λέω;[/quoteDimg4 έγραψε:μιλα καλυτερα αρχικα
Εισαι για γελια πραγματικα, λυπαμαι που οι μοντ σε αφηνουν να συνεχιζεις με αυτες τις μαλακιες
Εγώ ή εσύ; Τι σε πείραξε το παιδί; Αν δεν γουστάρεις μην τον διαβάζεις. Αλλά μη μας το παίζεις και παρθένα.[/quote]
Εσυ τι μας το παιζεις ρε? Προστασια εδω μεσα? Οποιος γραφει επιτηδες παπατζιλικια θα την ακουει, τροχονομος να το παιζεις αλλου. Υποδειξεις εκει που ξερεις
JohnDag έγραψε:Αν τα έχω καταλάβει καλά:
Νομίζω πως έτσι έχουν τα πράγματα,άλλωστε ο macho,φαίνεται ότι επιμένει ότι ο Κροατης μένει μέχρι να φύγει.
Ίδωμεν.
Πάντως το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να κρατάμε για καβατζα έναν τόσο ποιοτικό παίχτη όπως ο Μισιτς λέει πολλά για το επίπεδο μας πλέον...
Πάντως το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να κρατάμε για καβατζα έναν τόσο ποιοτικό παίχτη όπως ο Μισιτς λέει πολλά για το επίπεδο μας πλέον...
Bane δώσε λίγο τα φώτα σου γκουντελι ολιβειρα μπορούν να συνυπάρξουν στη 11αδα?
- anekfrastos
Σωστά, τον ξέχασα αλλά δε μου φαίνεται για καθαρό 6αρι. Και στο transfermarkt βασική θέση central midfield τον έχει, όχι defensive. Δε μπορείς να βγάλεις 50 ματς με μόνο παίκτη που κόβει στο κέντρο τον Αουγκούστο.Gospi έγραψε:Ξεχασες τον Αουγκουστο π ειναι 6αρι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο ολιβειρα για οσους δεν γνωριζου ηταν η πρωτη αιτια τριβης μεταξυ λουτσε-σαββιδη
επισης ο ολιβειρα εφυγε στη πορτο γιατι δεν τον ηθελε ο λουτσε, τωρα ειναι δεδομενο οτι θα ερθει
επισης ο ολιβειρα εφυγε στη πορτο γιατι δεν τον ηθελε ο λουτσε, τωρα ειναι δεδομενο οτι θα ερθει
- Dimitris_L4
Κοντά σε ολιβειρα λέει ο τοσκιτσης , που εδώ κ μια βδομάδα είναι σε φόρμα .. λέει συμφωνήσαμε με παίκτη και πιέζουμε πόρτο . Λογικά σήμερα στην πρώτη προπόνηση της πόρτο είχαμε εξελίξεις .. ανέβασε και διακριτική φωτό ο σαββιδης του Ολιβέιρα ... μάλλον όντως αλλάξανε στάση οι Πορτογάλοι ..