Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Vieirinha, Natcho είναι παίκτες που σε ανεβάζουν επίπεδο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έρθει κάποιος από αυτούς.
-
εννοειται φιλε μου..προπονητη θελω τον γιο του λουτσεσκου παντως...mbison έγραψε:Λεβεκ, Μαρβο πακετο με τον προπονητη τους θελετε?
ξερει απο ελλαδα ξερει απο ΠΑΟΚ ξερει και το ροστερ.
σε αυτους τους δυο που εγραψες θα προσθεσω βιερινια χατσεριδι και ενα 8αρι ακριβο απο το πανω ραφι
και ειμαστε ετοιμοι νομιζω για να δουμε τα αστερια στην ΤΟΥΜΠΑ...
-
μην εισαι τοσο απολυτος...μαλλον ο αντρε εχει ηδη κλεισει..ΑποστόληςΑ έγραψε:Vieirinha, Natcho είναι παίκτες που σε ανεβάζουν επίπεδο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έρθει κάποιος από αυτούς.
- ΑποστόληςΑ
Φέρε τον Μπολονι,δώστου μπάτζετ και θα τους πηδήξει όλους.
Αλήθεια που είναι αυτος;
Αλήθεια που είναι αυτος;
- abc_o_ karpouzas
- PAOK_Antarctica
Η αλήθεια είναι πως ηταν ο πιο "κανονικός" προπονητής στη μετά-Σαντος εποχή
Μετά απο 5 χρόνια στην Αραβία όμως, μπορεί/θέλει να ασχοληθεί σοβαρά;
Μετά απο 5 χρόνια στην Αραβία όμως, μπορεί/θέλει να ασχοληθεί σοβαρά;
- abc_o_ karpouzas
obanebane έγραψε:Δε σου άρεσε ο Μπολονι καρπουζα;
σαν προπονητης καλος ηταν....
λεω ηταν γιατι τωρα δεν πιστευω πλεον οτι ειναι
οπου και αν ειναι ενσημα μαζευει...
ο ΠΑΟΚ χρειαζετε ικανο προπονητη ο οποιος πανω απο ολα πρεπει να εχει ...φιλοδοξιες...
πραγμα το οποιο δεν πιστευω πλεον οτι το διαθετει ο μπολονι
Μια χαρά κίνητρο θα έχει,δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα και ίσως να του έχει μείνει απωθημένο.
Πολύ μεγάλο δε τον λες,δεν είναι και Λουτσεσκου που σε λίγο το ζάχαρο στα μάτια θα τον τυφλώσει.
Τσάμπα όμως τον αναφέρουμε,δε νομίζω ότι το σκέφτονται,κακώς κατά τη γνώμη μου.
Αν φύγει ο Ίβιτς,κάτι μου λέει ότι θα πάμε σε προπονητή που να εχει δουλεψει σε Ρωσία η Ουκρανία,λημέρια που ξέρουν καλά Μιχελ και Σαββίδης.
Είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα.
Αυτός ο Χαβι Γκραθια συνδυάζει τα πάντα,γνώστης της σουπαλιγκ,εμπειρία από Ρωσία και ιβηρας που είναι οι καλύτεροι προπονητές πλέον.
Πολύ μεγάλο δε τον λες,δεν είναι και Λουτσεσκου που σε λίγο το ζάχαρο στα μάτια θα τον τυφλώσει.
Τσάμπα όμως τον αναφέρουμε,δε νομίζω ότι το σκέφτονται,κακώς κατά τη γνώμη μου.
Αν φύγει ο Ίβιτς,κάτι μου λέει ότι θα πάμε σε προπονητή που να εχει δουλεψει σε Ρωσία η Ουκρανία,λημέρια που ξέρουν καλά Μιχελ και Σαββίδης.
Είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα.
Αυτός ο Χαβι Γκραθια συνδυάζει τα πάντα,γνώστης της σουπαλιγκ,εμπειρία από Ρωσία και ιβηρας που είναι οι καλύτεροι προπονητές πλέον.
- ilovegame27
paokpantou έγραψε:εννοειται φιλε μου..προπονητη θελω τον γιο του λουτσεσκου παντως...mbison έγραψε:Λεβεκ, Μαρβο πακετο με τον προπονητη τους θελετε?
ξερει απο ελλαδα ξερει απο ΠΑΟΚ ξερει και το ροστερ.
σε αυτους τους δυο που εγραψες θα προσθεσω βιερινια χατσεριδι και ενα 8αρι ακριβο απο το πανω ραφι
και ειμαστε ετοιμοι νομιζω για να δουμε τα αστερια στην ΤΟΥΜΠΑ...
Μεγάλο έγκλημα αν έρθει ο υιός Λουτσεσκου ας τον πάρει ο γάβρος.
Για να θεωρηθεί καλή η απομάκρυνση του Ίβιτς πρέπει να πάρεις καλό όνομα και ένα έγραψα πιο πάνω.
Επίσης έναν προπονητή που ήθελα πριν 3 χρόνια ήταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τότε προπονητής της Γκιμαράες νυν της Πόρτο που τον αγόρασε δίνοντας 3 εκατομμύρια στην Ναντ συν 2 παίχτες
- The_Stalker
Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα είπε ο καρπουζάς. Και επιπλέον δεν ξεχνώ τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο μπόλονι. Φυσικά εννοώ πριν τις μ@λακίες του ΖΒ, οι οποίες ήταν κατά πολύ απόρροια της συμπεριφοράς μπόλονι, συμπεριφοράς αισχρής.
Ο υιός λουτσέσκου μπορεί να είναι καλός για ξάνθες και για καταστροφή παιχνιδιού, για ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμό ΔΕΝ είναι. Γενικώς δεν θέλω με την καμία ρουμάνο προπονητή.
Ο υιός λουτσέσκου μπορεί να είναι καλός για ξάνθες και για καταστροφή παιχνιδιού, για ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμό ΔΕΝ είναι. Γενικώς δεν θέλω με την καμία ρουμάνο προπονητή.
- paoki_sweden