9.Aleksandar Prijovic
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Παντως στα ψηλα ενα θεμα το εχει.
Εχω παρατηρησει εδω και καιρο,οτι στις γιομες-σεντρες που του γινονται,δεν εχει καλο (και επιτοπιο) αλμα,με αποτελεσμα να του παιρνουν ανετα κεφαλιες,παροτι 1,92 υψος.
Και χθες δεν θυμαμαι να πηρε κεφαλια,ειτε εντος περιοχης,ειτε εκτος περιοχης.
Ο Ενρικε εχει καλυτερο επιτοπιο αλμα αν και κατα πολυ κοντυτερος.
Επισης σχεδον ολα τα γκολ του προηλθαν οταν μπηκε αλλαγη στο 2ο ημιχρονο.
Εχω παρατηρησει εδω και καιρο,οτι στις γιομες-σεντρες που του γινονται,δεν εχει καλο (και επιτοπιο) αλμα,με αποτελεσμα να του παιρνουν ανετα κεφαλιες,παροτι 1,92 υψος.
Και χθες δεν θυμαμαι να πηρε κεφαλια,ειτε εντος περιοχης,ειτε εκτος περιοχης.
Ο Ενρικε εχει καλυτερο επιτοπιο αλμα αν και κατα πολυ κοντυτερος.
Επισης σχεδον ολα τα γκολ του προηλθαν οταν μπηκε αλλαγη στο 2ο ημιχρονο.
- ΑποστόληςΑ
-
mbison
Οταν θα παστελωνει στα προκριματικα του τσ λιγκ να δω τι θα λέτε. Που θα βρουμε καλυτερο?
- Παλαιολόγος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- hasio_john
Όντως σήμερα δεν ήταν και στα καλύτερά του, ωστόσο όμως ένας τόσο ποιοτικός παίχτης σε τέτοια ματς μπορεί να σου δώσει ένα γκολ ακόμα και στο 95. Ξέρεις κανείς γιατί έγινε αλλαγή ένας τόσο έμπειρος παίχτης στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς?
Έλα ντε;
Αυτό το, ήταν κουρασμένος και έβαλε τον παλαίμαχο 20αρη δεν το κατάλαβα, ούτε γω ούτε πολλοί.
SM-G935F
Αυτό το, ήταν κουρασμένος και έβαλε τον παλαίμαχο 20αρη δεν το κατάλαβα, ούτε γω ούτε πολλοί.
SM-G935F
Όλοι αναρωτιόμαστε το ίδιο, δεν τον ρώτησε κάνας φωστήρας στην συνέντευξη τύπου; ίσως ο Ίβιτς να κατάλαβε ότι ο Prijovic είχε "κολλήσει" (αρνητικά) με την άμυνα του βάζελου και η έισοδος ενός διαφορετικού προσώπου (και με διαφορετικές ίσως κινήσεις/τοποθετήσεις) να μπέρδευε έστω και λίγο τους κουτρομποκουτρέληδες στα μαρκαρίσματα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις κινήσεις του Κουλούρη στο 2ο γκολ μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπήκε στο 67' και ο Ενρίκε σκόραρε στο 68'.
Έβαλε πολλά γκολ με το καλημέρα και είχε σαν αποτέλεσμα να θεωρήσουν οι περισσότεροι ότι είναι ο σεντερ φορ που περιμέναμε χρόνια.
Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ καλό φορ για τα ευκολα παιχνίδια μιας και είναι πολύ καλός μέσα στην περιοχή αλλά στα μεγάλα ματς όπως είδαμε κιόλας έχει προβλήματα λόγω έλειψης ταχύτητας κυρίως.
Δηλαδή στα παιχνίδια των πλέι οφ με αεκ, παο αλλά και στον τελικό κυπέλου δεν ήταν μόνο ότι δεν έβαλε γκολ αλλά δεν συμετείχε και σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι.
Δεν νομίζω ότι ήταν συγκυρία αλλά απλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο κάτι που σίγουρα χρειάζεται όταν παίζεις με δυνατές ομάδες
Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ καλό φορ για τα ευκολα παιχνίδια μιας και είναι πολύ καλός μέσα στην περιοχή αλλά στα μεγάλα ματς όπως είδαμε κιόλας έχει προβλήματα λόγω έλειψης ταχύτητας κυρίως.
Δηλαδή στα παιχνίδια των πλέι οφ με αεκ, παο αλλά και στον τελικό κυπέλου δεν ήταν μόνο ότι δεν έβαλε γκολ αλλά δεν συμετείχε και σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι.
Δεν νομίζω ότι ήταν συγκυρία αλλά απλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο κάτι που σίγουρα χρειάζεται όταν παίζεις με δυνατές ομάδες
Με γαυρο για το πρωταθλημα και βαζελο για το κυπελλο,τα ειχε τα χαρακτηριστικα.
Ναι αλλά ο... αεριούχο που κάποτε σου έβαλε ένα γκολ....... Είναι παικταρα, δώσε 5 μύρια...
(Ίδια περίπτωση με τον αλήτη του βαζελου) , εναντίον μας έβαλε γκολ και αμέσως θεοποίηση το παλτό
SM-G935F
(Ίδια περίπτωση με τον αλήτη του βαζελου) , εναντίον μας έβαλε γκολ και αμέσως θεοποίηση το παλτό
SM-G935F