paokovios1974 έγραψε:Που και να πω και γω τον δικο μου ,θα πεσετε να με πλακωσετε.
Σας ειπα ομως οτι κατα 99,9 ειναι μλκια.
Πες ρε
paokovios1974 έγραψε:Που και να πω και γω τον δικο μου ,θα πεσετε να με πλακωσετε.
Στείλε κωστα πέραια μαζί με τσε να βγάλουν το αποκλειστικό,άντε τ; ζώα μου αργααααα ξυπναμεεεεpilotos έγραψε:Νίκαια είναι, τελευταία βουτιά, γυρίζει πίσω, όλα καλά στην τουλουζη λέει ο πορκυ με SMSace79grpaok έγραψε:Maνιακε στείλε την ερευνητική ομάδα στην παράλια για φωτο μιχελς με τους υπολοιπους .
SM-G935F
Μετα την ανακοινωση για να εχουμε ενα μετρο συγκρισηςsn0ufel4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Που και να πω και γω τον δικο μου ,θα πεσετε να με πλακωσετε.
Πες ρε
Τώρα βάζω το λιαρace79grpaok έγραψε:Στείλε κωστα πέραια μαζί με τσε να βγάλουν το αποκλειστικό,άντε τ; ζώα μου αργααααα ξυπναμεεεεpilotos έγραψε:Νίκαια είναι, τελευταία βουτιά, γυρίζει πίσω, όλα καλά στην τουλουζη λέει ο πορκυ με SMSace79grpaok έγραψε:Maνιακε στείλε την ερευνητική ομάδα στην παράλια για φωτο μιχελς με τους υπολοιπους .
SM-G935F
Ο Εμποκού δεν είναι παίκτης τους. Έλεος δηλαδή. Το ότι γράφω ότι έχουμε καλύτερη άμυνα (πιο δεμένη) και πιο ποιοτικό κέντρο σου λέει κάτι? Μην απομονώνουμε πράγματα. Στην επίθεση έχω αυτήν την άποψη και προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Διαβάστε λιγάκι και τους ουδέτερους τι γράφουν. Για Ιμπάρμπο και Μπεργκ δεν έφαγα κάνα κόλλημα. Δεν δίνουν το πρωτάθλημα πιστεύω- δεν κάνουν τη φοβερή διαφορά μεμονομένα. Ο Εμποκού που ανήκει στην Βερόνα και εθνική Βελγίου, πιστεύω ότι είναι ο παίκτης που ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε, ο παίκτης που πιστεύω θα μας δώσει για πλάκα το πρωτάθλημα ακόμη και με 60-40 κατά διαιτησίες.nothu έγραψε:Vs σορυ ρε φιλέ αλλά έλεος με το βαζελο. Σ αρέσου οι παίχτες του το καταλαβαμε. Αλλά όχι σ όλα τα τοπικ γι αυτους...
Έχει η Νίκαια θάλασσα; Στο Κερατσίνι μήπως; Αλλά δεν είναι ωραία νερά...pilotos έγραψε:Νίκαια είναι, τελευταία βουτιά, γυρίζει πίσω, όλα καλά στην τουλουζη λέει ο πορκυ με SMSace79grpaok έγραψε:Maνιακε στείλε την ερευνητική ομάδα στην παράλια για φωτο μιχελς με τους υπολοιπους .
SM-G935F
Βαζέχα...MANIAKOS έγραψε:Πολωνός