Βόλεϊ 2016/17
-
Suleymanoglu
Re: Βόλεϊ 2016/17
Το κενό που άφησε ο Κουρνέτας είναι τεράστιο και θα φανεί.
βιάστηκε η διοίκηση με την διακοπή συμβολαίου στον Κάλβο, ο οποίος ήταν μια φιλόδοξη επιλογή η οποία είχε τη δυναμική να αποτελέσει θετική εκπληξη και να αιφνηδιάσει τους αντιπάλους.Η στρατηγική, μετα ονόματα που διαβάζω σήμερα, φαίνεται να είναι "ξεκινάμε με αυτούς, χαμηλά τη μπάλα και βλέπουμε...".
Προβλέπονται αλλαγές στο ρόστερ κατα τη διάρκεια της σεζόν. Εκτιμώ οτι 4-5 παίκτες θα αλλαχτούν αναλόγως της πορείας και των στόχων συμπεριλαμβανομένων 1-2 παικτών που καταλαμβάνουν θέσεις ξένων.
βιάστηκε η διοίκηση με την διακοπή συμβολαίου στον Κάλβο, ο οποίος ήταν μια φιλόδοξη επιλογή η οποία είχε τη δυναμική να αποτελέσει θετική εκπληξη και να αιφνηδιάσει τους αντιπάλους.Η στρατηγική, μετα ονόματα που διαβάζω σήμερα, φαίνεται να είναι "ξεκινάμε με αυτούς, χαμηλά τη μπάλα και βλέπουμε...".
Προβλέπονται αλλαγές στο ρόστερ κατα τη διάρκεια της σεζόν. Εκτιμώ οτι 4-5 παίκτες θα αλλαχτούν αναλόγως της πορείας και των στόχων συμπεριλαμβανομένων 1-2 παικτών που καταλαμβάνουν θέσεις ξένων.
- Unpsofable78
Ναι αδερφε.Κανει και jump service και κυματιστο.Το jump service του ομως δεν ειναι ισχυρο οσο ενος ακραιου οπως του Χιμενεθ η του Ουγκο Γκιμαραες πχ.Dimitris_L4 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος...jump service εχει ο σαφρα...Unpsofable78 έγραψε:Ειμαι πολυ χαρουμενος για την επιλογη του πασαδορου και μακάρι να κλείσει ο Πετκοβιτς.1.98 ο Πετκοβιτς που ισχυροποιεί το μπλοκ μας σε μεγάλο βαθμό.Εχω τις επιφυλάξεις μου όμως για τον Βραζιλιάνο.Με δεδομένο οτι ο ένας μας ακραίος ο Σαφρανοβιτς ειναι 1.94,αν δεν κανω λαθος,δεν είναι και ιδιαίτερα αθλητικός και δεν διαθέτει jump service... περίμενα ο δεύτερος ακραίος μας να εχει περισσότερες επιθετικές αρετές,περισσοτερο ύψος ίσως και φυσικά να διαθέτει ισχυρό jump service.Απο την άλλη εμπιστευομαι τον Κάλμα και τις επιλογές του απεριόριστα.Οποτε μακάρι να κλείσει κι ο Καλντειρα.
Αβερ περιμενω απαντησεις στον λαο σου....![]()
Εννοω τελος παντων οτι δεν εχει το σερβις που θα προκαλει πονοκεφαλο στην αντιπαλη υποδοχη.
- Dimitris_L4
Ναι οντως δεν κανει τις οβιδες του χιμενεζ..αντε να κλεισουν με το καλο το ροστερ και να μπορουμε να κανουμε τις καλοκαιρινες αναλύσεις...
- Μπαρκαρούτσος
Στο Π.Α.Ο.Κ ΒC Store μπορείτε να προμηθευτείτε Εισιτήρια Διαρκείας για το τμήμα Handball Γυναικών για τη σεζόν 2016/17,στην τιμή των 10€.
Συνεννόηση - Πληροφορίες και για τα Εισιτήρια Διαρκείας Συνδέσμων για ΠΑΟΚ Basket - Volley σεζόν 2016/17
Τα κανονικά βγαίνουν όπως είπαμε στα 50€ και στα 100€, αν οι τιμές παραμείνουν όπως πέρσι, το συνδεσμιακό λογικά θα κοστίσει 30€.. Θα το χτυπήσω.
Συνεννόηση - Πληροφορίες και για τα Εισιτήρια Διαρκείας Συνδέσμων για ΠΑΟΚ Basket - Volley σεζόν 2016/17
Τα κανονικά βγαίνουν όπως είπαμε στα 50€ και στα 100€, αν οι τιμές παραμείνουν όπως πέρσι, το συνδεσμιακό λογικά θα κοστίσει 30€.. Θα το χτυπήσω.
-
Miltos Nero
Νομίζω , ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές...Κι εγώ ήθελα έναν πιο εκρηκτικό , νέο , ψηλό ακραίο , αλλά δεν έχουμε να ξοδέψουμε τα ποσά που δαπανά ο ολυμπιακός(ειδικά φέτος)...Κατσαρής και Τσαλόπουλος κάνουν μεγάλη προσπάθεια...βοηθάει κι ο Σαββίδης , αλλά κι αυτός δεν μπορεί να αποκτήσει όλα τα τμήματα!
Πάντως , εφόσον αποχωρεί ο Εφραιμίδης , θα πρέπει ν'αποκτήσουμε και τέταρτο ακραίο(δεν θεωρώ επαρκή την λύση Καρασσαβίδη) , δεδομένου , ότι αναμένουμε αρκετούς αγώνες με Champions League , Πρωτάθλημα , Κύπελλο , League Cup , Play off(μην έχει και κανένα Super Cup φέτος) , λαμβάνοντας υπόψη και την ηλικία των αθλητών μας! Ο Παπαδόπουλος που πήραμε είναι πολύ καλή λύση , αλλά δεν αρκεί από μόνος του για να δώσει ανάσες!
Βέβαια μετά και την μεταγραφή των αδερφών Δαλακούρα στο εξωτερικό , την απόκτηση Ρουμελιωτάκη από τον ολυμπιακό και την συμφωνία Ριζόπουλου με Ηρακλή δεν μένουν άλλες αξιόπιστες λύσεις στην ελληνική αγορά για τη θέση ακραίου , παρά μόνο ο Τζελάτι...Δεν ξέρω αν υπάρχουν ζητήματα εξωαγωνιστικής φύσεως με τον συγκεκριμένο αθλητή , πάντως εμένα για τέταρτη επιλογή στους ακραίους μια χαρά μου φαίνεται!
Εγώ τις επόμενες μέρες θα σπεύσω για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας , όπως κάνω ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια...Ελπίζω ν'ακολουθήσουν και αρκετοί ακόμη , γιατί φέτος η ομάδα θα μας χρειαστεί πιο πολύ από ποτέ!!!
Πάντως , εφόσον αποχωρεί ο Εφραιμίδης , θα πρέπει ν'αποκτήσουμε και τέταρτο ακραίο(δεν θεωρώ επαρκή την λύση Καρασσαβίδη) , δεδομένου , ότι αναμένουμε αρκετούς αγώνες με Champions League , Πρωτάθλημα , Κύπελλο , League Cup , Play off(μην έχει και κανένα Super Cup φέτος) , λαμβάνοντας υπόψη και την ηλικία των αθλητών μας! Ο Παπαδόπουλος που πήραμε είναι πολύ καλή λύση , αλλά δεν αρκεί από μόνος του για να δώσει ανάσες!
Βέβαια μετά και την μεταγραφή των αδερφών Δαλακούρα στο εξωτερικό , την απόκτηση Ρουμελιωτάκη από τον ολυμπιακό και την συμφωνία Ριζόπουλου με Ηρακλή δεν μένουν άλλες αξιόπιστες λύσεις στην ελληνική αγορά για τη θέση ακραίου , παρά μόνο ο Τζελάτι...Δεν ξέρω αν υπάρχουν ζητήματα εξωαγωνιστικής φύσεως με τον συγκεκριμένο αθλητή , πάντως εμένα για τέταρτη επιλογή στους ακραίους μια χαρά μου φαίνεται!
Εγώ τις επόμενες μέρες θα σπεύσω για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας , όπως κάνω ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια...Ελπίζω ν'ακολουθήσουν και αρκετοί ακόμη , γιατί φέτος η ομάδα θα μας χρειαστεί πιο πολύ από ποτέ!!!
Δεν μου αρεσε η επιλογη Καλντειρα,θεωρω οτι ειναι χειροτερος του Χιμενεζ και πολυ μαλιστα.
Ο Πετκοβιτς και μονο που επαιζε τοσα χρονια βασικος σε αυτη την ομαδαρα τη Σερβια δε γινεται να μην ειναι καλος παιχτης.
Ο Πετκοβιτς και μονο που επαιζε τοσα χρονια βασικος σε αυτη την ομαδαρα τη Σερβια δε γινεται να μην ειναι καλος παιχτης.
- Παλαιολόγος
ναι για πετκοβιτς απο παντου ακουω τα καλυτερα,δυνατη κινηση
για τον βραζιλιανο διφορουμενες οι αποψεις,γιατι δεν κλεινουν χιμενεθ αν ειναι καλυτερος ο τελευταιος;
παντως οτι και αν λεμε γκομεζ,σαφρα,πετκοβιτς ειναι εξαιρετικο τριο και δοκιμασμενο,εμπειρο
το θεμα ειναι ο βραζιλιανος
για τον βραζιλιανο διφορουμενες οι αποψεις,γιατι δεν κλεινουν χιμενεθ αν ειναι καλυτερος ο τελευταιος;
παντως οτι και αν λεμε γκομεζ,σαφρα,πετκοβιτς ειναι εξαιρετικο τριο και δοκιμασμενο,εμπειρο
το θεμα ειναι ο βραζιλιανος
- BlackBlockAttack
Μηπως γιατι δεν μπορουν;Παλαιολόγος έγραψε:γιατι δεν κλεινουν χιμενεθ αν ειναι καλυτερος ο τελευταιος;
Δε παιζει αυτο το σεναριο,να θελουμε τον παιχτη αλλα να μη μας θελει πλεον αυτος;
- BlackBlockAttack
Για ποιον Χιμενεζ μιλατε?Της πρωτης χρονιας η της δευτερης?
Ο περσινος Χιμενεζ ηταν κακος...19% στην υποδοχη και πολυ μετριος επιθετικα...
2 καλα παιχνιδια εκανε με τον γαυρο στους ημιτελικους και ενα με τη Συρο
Ο περσινος Χιμενεζ ηταν κακος...19% στην υποδοχη και πολυ μετριος επιθετικα...
2 καλα παιχνιδια εκανε με τον γαυρο στους ημιτελικους και ενα με τη Συρο
- Μπαρκαρούτσος
Miltos Nero και PaokCuba4, δείτε αυτό λίγο πλιζ:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1146721
Οι υπόλοιποι μη δείτε..
Αφορά τα νέα μέλη.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1146721
Οι υπόλοιποι μη δείτε..
Αφορά τα νέα μέλη.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτο το welcome το χρησιμοποιουν και αλλα τμηματα ή υπαρχει και λιγη φαντασια αλλου?
Καλωστονε με υγεια και επιτυχιες!
Καλωστονε με υγεια και επιτυχιες!