Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη μηνίσκου και το καλύτερο σενάριο τον θέλει να χάνει τις επόμενες 20 μέρες.
Αν στο χειρουργείο αποδειχθεί πως έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός, ο «Μύστα» θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχει και ακόμα ένα πιο ακραίο σενάριο . Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ολική ρήξη ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» θα χάσει όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν αλλά και την προετοιμασία για την επόμενη.
27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Μπορεί κάποιος να μας αναφέρει τους τραυματισμούς του; Μικρούς και μεγάλους. Νομίζω πως είναι πολλοί.
Περαστικά και σιδερένιος.
Περαστικά και σιδερένιος.
Περαστικά Γιάννη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black
- paokovios1974
- hasio_john
Αδερφέ αόρατε, νομίζω πως κακώς έβαλες τέτοιο άρθρο από το Χαζζέττα!
Κλασική αρδιά είναι που αντιστοιχεί στο 1% του ΠΑΟΚτσίδικου πληθυσμού και στο 99% των αλλόθρησκων!
Σε μια ομάδα, εννοείτε πως υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό άρρωστων εγκεφαλικά.
Αλλά το ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ... ΈΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ οπαδός της ομάδας μας που χάρηκε και είπε '"καλά να πάθει"" και τέτοια, ΔΕΝ το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει λινκ να το δω, να μπω στο προφίλ του και να σας αποδείξω ότι αν είναι όντως ΠΑΟΚ αυτός, εγώ είμαι ο Λόρδος Byron!
Κλασική αρδιά είναι που αντιστοιχεί στο 1% του ΠΑΟΚτσίδικου πληθυσμού και στο 99% των αλλόθρησκων!
Αλλά το ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ... ΈΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ οπαδός της ομάδας μας που χάρηκε και είπε '"καλά να πάθει"" και τέτοια, ΔΕΝ το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει λινκ να το δω, να μπω στο προφίλ του και να σας αποδείξω ότι αν είναι όντως ΠΑΟΚ αυτός, εγώ είμαι ο Λόρδος Byron!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 03 Απρ 2017, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ αποκλείεται να είναι ΠΑΟΚhasio_john έγραψε:Αδερφέ αόρατε, νομίζω πως κακώς έβαλες τέτοιο άρθρο από το Χαζζέττα!
Αλλά το ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ... ΈΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ οπαδός της ομάδας μας που χάρηκε και είπε '"καλά να πάθει"" και τέτοια, ΔΕΝ το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει λινκ να το δω, να μπω στο προφίλ του και να σας αποδείξω ότι αν είναι όντως ΠΑΟΚ αυτός, εγώ είναι ο Λόρδος Byron!
- abc_o_ karpouzas
εσες οι 2 οι απο πανω μαλλον δεν εχετε παει σε καφενειο να δειτε αγωνα της ομαδας
Προβοκατορικο το αρθρο, ανεγκεφαλοι υπαρχουν παντου, οχι μονο στον ΠΑΟΚ
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- efthimis_paok
- paokovios1974
Το αποκλείω και γω να έιναι ΠΑΟΚ αυτά τα σιχάματα που έκαναν αυτά τα σχόλια.hasio_john έγραψε:Αδερφέ αόρατε, νομίζω πως κακώς έβαλες τέτοιο άρθρο από το Χαζζέττα!
- kataramenos5
K_geo έγραψε:Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη μηνίσκου και το καλύτερο σενάριο τον θέλει να χάνει τις επόμενες 20 μέρες.
Αν στο χειρουργείο αποδειχθεί πως έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός, ο «Μύστα» θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχει και ακόμα ένα πιο ακραίο σενάριο . Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ολική ρήξη ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» θα χάσει όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν αλλά και την προετοιμασία για την επόμενη.

Δεν ειμαι πολυ εξοικειωμενος με το instagram και δεν εχω εκει account αλλα στο κομματι του προφιλ του Μυστακιδη που δεν ειναι κλειδομενο δεν υπαρχει καποιο σκατοψυχο σχολιο απο κανεναν περιεργο. Το αρθρο στο γκαζετα ειναι του Σουντουλιδη και παρολο που ειναι ελλιπεστατο διοτι δεν διευκρινιζει σε ποιο social media εγινε το σχολιο ή δεν εχει καποιο print screen απο το συμβαν, γενικα ο συγκεκριμενος δεν εχει δωσει δικαιωματα με προβοκατορικα αρθρα. Δυστυχως ναυαγισμενα μυαλα υπαρχουν στο περιβαλλον ολων των ομαδων και σε καμια περιπτωση δεν προκεινται για καποια περιθωριοποιημενη μειοψηφεια.
Παντού υπάρχουν αυτά. Ακόμη και εδώ στο φόρουμ έχουν υπάρξει ανάλογες... ευχές (ευτυχώς πολύ σπάνια, θυμάμαι μόνο ένα τέτοιο ποστ).
Κρίμα για τον παίκτη, περαστικά!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κρίμα για τον παίκτη, περαστικά!
Sent from my iPhone using Tapatalk