27.Γιάννης Μυστακίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης

Δημοσίευση από K_geo »

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη μηνίσκου και το καλύτερο σενάριο τον θέλει να χάνει τις επόμενες 20 μέρες.
Αν στο χειρουργείο αποδειχθεί πως έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός, ο «Μύστα» θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχει και ακόμα ένα πιο ακραίο σενάριο . Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ολική ρήξη ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» θα χάσει όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν αλλά και την προετοιμασία για την επόμενη.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Μπορεί κάποιος να μας αναφέρει τους τραυματισμούς του; Μικρούς και μεγάλους. Νομίζω πως είναι πολλοί.

Περαστικά και σιδερένιος.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Φαινοταν οτι δεν πατουσε καθολου καλα χθες. Περαστικα ρε παιχταρα!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Περαστικά Γιάννη

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Απώλεια για εμάς, περαστικά στον Μύστα , να γυρίσει σιδερένιος.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Sick Bastard έγραψε:Γαμημένοι.
+1926
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ αόρατε, νομίζω πως κακώς έβαλες τέτοιο άρθρο από το Χαζζέττα!
Κλασική αρδιά είναι που αντιστοιχεί στο 1% του ΠΑΟΚτσίδικου πληθυσμού και στο 99% των αλλόθρησκων!
Σε μια ομάδα, εννοείτε πως υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό άρρωστων εγκεφαλικά.
Αλλά το ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ... ΈΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ οπαδός της ομάδας μας που χάρηκε και είπε '"καλά να πάθει"" και τέτοια, ΔΕΝ το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει λινκ να το δω, να μπω στο προφίλ του και να σας αποδείξω ότι αν είναι όντως ΠΑΟΚ αυτός, εγώ είμαι ο Λόρδος Byron!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 03 Απρ 2017, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

hasio_john έγραψε:Αδερφέ αόρατε, νομίζω πως κακώς έβαλες τέτοιο άρθρο από το Χαζζέττα!
Κλασική αρδιά είναι που αντιστοιχεί στο 1% του ΠΑΟΚτσίδικου πληθυσμού και στο 99% των αλλόθρησκων!
Αλλά το ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ... ΈΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ οπαδός της ομάδας μας που χάρηκε και είπε '"καλά να πάθει"" και τέτοια, ΔΕΝ το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει λινκ να το δω, να μπω στο προφίλ του και να σας αποδείξω ότι αν είναι όντως ΠΑΟΚ αυτός, εγώ είναι ο Λόρδος Byron!
Συμφωνώ αποκλείεται να είναι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εσες οι 2 οι απο πανω μαλλον δεν εχετε παει σε καφενειο να δειτε αγωνα της ομαδας
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Προβοκατορικο το αρθρο, ανεγκεφαλοι υπαρχουν παντου, οχι μονο στον ΠΑΟΚ

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Έτσι. Έχω πάψει δυο χρόνια τώρα να ασχολούμαι με το εν λόγω site.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

hasio_john έγραψε:Αδερφέ αόρατε, νομίζω πως κακώς έβαλες τέτοιο άρθρο από το Χαζζέττα!
Αλλά το ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ... ΈΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ οπαδός της ομάδας μας που χάρηκε και είπε '"καλά να πάθει"" και τέτοια, ΔΕΝ το δέχομαι με ΤΙΠΟΤΑ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει λινκ να το δω, να μπω στο προφίλ του και να σας αποδείξω ότι αν είναι όντως ΠΑΟΚ αυτός, εγώ είμαι ο Λόρδος Byron!
Το αποκλείω και γω να έιναι ΠΑΟΚ αυτά τα σιχάματα που έκαναν αυτά τα σχόλια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη μηνίσκου και το καλύτερο σενάριο τον θέλει να χάνει τις επόμενες 20 μέρες.
Αν στο χειρουργείο αποδειχθεί πως έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός, ο «Μύστα» θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχει και ακόμα ένα πιο ακραίο σενάριο . Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ολική ρήξη ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» θα χάσει όχι μόνο την τρέχουσα σεζόν αλλά και την προετοιμασία για την επόμενη.
:o :o :o
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Δεν ειμαι πολυ εξοικειωμενος με το instagram και δεν εχω εκει account αλλα στο κομματι του προφιλ του Μυστακιδη που δεν ειναι κλειδομενο δεν υπαρχει καποιο σκατοψυχο σχολιο απο κανεναν περιεργο. Το αρθρο στο γκαζετα ειναι του Σουντουλιδη και παρολο που ειναι ελλιπεστατο διοτι δεν διευκρινιζει σε ποιο social media εγινε το σχολιο ή δεν εχει καποιο print screen απο το συμβαν, γενικα ο συγκεκριμενος δεν εχει δωσει δικαιωματα με προβοκατορικα αρθρα. Δυστυχως ναυαγισμενα μυαλα υπαρχουν στο περιβαλλον ολων των ομαδων και σε καμια περιπτωση δεν προκεινται για καποια περιθωριοποιημενη μειοψηφεια.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Παντού υπάρχουν αυτά. Ακόμη και εδώ στο φόρουμ έχουν υπάρξει ανάλογες... ευχές (ευτυχώς πολύ σπάνια, θυμάμαι μόνο ένα τέτοιο ποστ).

Κρίμα για τον παίκτη, περαστικά!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”